Aanspreken & Openingszinnen

Ontdek hoe je op de juiste manier vrouwen aanspreekt en wat je moet weten over het gebruik van openingszinnen.

Ik heb 19 artikelen geschreven (inclusief enkele video’s) over het aanspreken en nieuwe contacten leggen. Genoeg tips om nieuwe mensen te ontmoeten.

Doe er je voordeel mee.

Succesvol Veroveren in club of discotheek

Veroveren en versieren in club of discotheekIs Veroveren in een club of discotheek echt anders dan in het dagelijks leven? Volgens sommige mannen wel en dit maakt vrouwen versieren in de club nodeloos moeilijk. Jammer, want je kunt daar veel plezier beleven met vrouwen…

Wat een club anders maakt

Uiteraard is het ontmoeten van vrouwen in een club anders dan in een winkel, op straat of op het werk. De omgeving (context) speelt uiteraard een rol bij het vrouwen versieren!

Wat een club zo anders maakt is dat hij tot doel heeft om mensen het dagelijks leven te laten vergeten. Dit wordt gedaan door een dress-code, een mooie entourage, harde muziek en draailichten.

Ooit een klok gezien in een club? Natuurlijk niet! Vergeet vooral dat het al bijna ochtend is en ga volledig op in de roes van het feest.

In wezen wordt er geprobeerd om het Lees verder over - Succesvol Veroveren in club of discotheek

Waar single vrouwen ontmoeten?

Vrouw versierd in oranje - Single vrouwen ontmoeten?Waar kun je leuke single vrouwen ontmoeten? Zelfs tijdens het WK voetbal 2014? Ik heb een paar praktische tips voor je!

Soms is het goed om iets uit te proberen wat je normaal gesproken nooit zou doen. Zo had ik tijdens het vorige WK voetbal een spontane ingeving, tijdens een spannend voetbaltoernooi, de wedstrijd Nederland-Slowakije…

Ja, het is mogelijk om tijdens de WK-voetbalwedstrijden leuke single vrouwen te ontmoeten! Ik vertel hoe. En aan het eind van dit artikel geef ik nog een paar voorbeeld-situaties waarin je nog meer aantrekkelijke vrouwen kunt ontmoeten, het gehele jaar door.

Nederland speelt, het is uitgestorven. Waar single vrouwen ontmoeten dan?

Ja, er heerst voetbalkoorts. Wanneer Nederland speelt is er bijna geen mens te bekennen op straat. Het is stil in de winkels, personeel dat verveeld voor zich uit staart, de kaasboer van de kar die niets wil missen en dus voetbal kijkt bij de schoenmaker aan de overkant.

Ik heb tijdens de wedstrijden ook opvallend minder bezoekers op dit blog (aantrekkingskracht) en websites (SuperMinnaar en Vrouwen Veroveren). Iedereen zit aan de buis gekluisterd!

Maar ik keek geen voetbal. Want…

Spontane ingeving: ik ga winkelen tijdens het WK

Ik ging tijdens de eerst helft een vergeten boodschapje doen bij een grote supermarkt. Waarom? Ik wilde een theorie toetsen aan de praktijk. Wat ik voor jullie niet over heb 😉 Lees verder over - Waar single vrouwen ontmoeten?

Hopeloze Openingszinnen…

Vrouw heeft vingers in de oren; doof voor hopeloze openingszinnenSommige mannen gebruiken hopeloze openingszinnen wanneer ze een vrouw aanspreken. Ondanks de negatieve reacties van vrouwen blijven ze slappe openingszinnen gebruiken of zelfs vrouwen beledigen!

Deze mannen zijn zeker niet geliefd. Vrouwen klagen steen en been over de slappe openingszinnen van slijmende en in sommige gevallen opdringerige mannen.

Waarom doen deze mannen dat? Het is toch duidelijk dat dit ze niet het leuke contact oplevert waar ze op hopen? Het antwoord krijg je in deze video. Ik geef advies zodat je je op een positieve manier kunt onderscheiden! Lees verder over - Hopeloze Openingszinnen…

Waarom vrouwen jou niet aanspreken

Waarom spreken vrouwen je niet aan? Waarom moeten wij mannen al het ‘zware werk’ verrichten; vrouwen aanspreken?

Bekijk nu deze video hieronder:

Spreken vrouwen jou wel eens aan?

Ja of Lees verder over - Waarom vrouwen jou niet aanspreken

79% van de mannen heeft moeite met vrouwen aanspreken

Breek het IJs openingszinnen

Moeite met vrouwen aanspreken? Je bent niet de enige. Want door mij uitgevoerd onderzoek blijkt: de meeste mannen hebben moeite om vrouwen aan te spreken; 79%. Is dat niet schrikbarend?

Als meest voorkomende reden gaven de mannen aan:

  • onzekerheid (22%)
  • angst voor afwijzing (21%)
  • kan geen openingszin bedenken (18%)
  • verlegenheid (17%)

5% Van de mannen geeft de voorkeur aan het ontmoeten van een vrouw op een dating site en zelfs maar 4% prefereert Facebook of een ander social netwerk site.

Vrouwen ontmoeten tijdens het uitgaan is meest favoriet; 38% van de mannen. Op de tweede plaats staat ‘straat of openbaar vervoer’ (16%), gevolgd door ‘evenementen’ (11%).

Op de vraag of tips voor het aanspreken van vrouwen welkom zijn, gaf 84% van de mannen het ja-antwoord.

Speciaal voor mannen die graag gemakkelijker, vlotter en met meer spontaniteit vrouwen willen aanspreken, heb ik het E-boek geschreven: Breek het IJs. Voor meer informatie over mijn E-boek, zie de site: http://www.De-Openingszin.com.

Foute openingszinnen (grappige video om van te leren)

Tijd om het onderwerp foute openingszinnen aan te snijden. Misschien leuk om te lezen als entertainment. Maar als je wilt vrouwen versieren en je kunt moeilijk een goede openingszin bedenken, want dan? Zie als eerste deze video van een jonge man die met mierzoete openingszinnen op de proppen komt. Als experiment, in de hoop vrouwen te versieren. Of als een grote grap.

Klik eerst op de play-knop van de foute openingszinnen-video hieronder en lees daarna pas verder.

Een vermakelijke video over foute openingszinnen die je zeker niet serieus moet nemen.

Toch is het interessant om te zien hoe vrouwen reageren op zijn zogenaamd romantische versierpogingen. Uiteindelijk gaven wel heel veel dames aan dat ze al een vriend hadden.

Een paar aanwijzingen op basis van wat je gezien hebt in bovenstaande filmpje:

Zijn openingszinnen echt belangrijk?

De jongeman uit de film (Tommy) lijkt ervan overtuigd te zijn dat de openingszin ertoe doet. En voor de grap heeft hij een aantal citaten uit de liedjes van Taylor Swift uit het hoofd geleerd.

Zoals je ziet, bij een aantal fragmenten reageren de vrouwen niet meteen afwijzend; hij loopt niet meteen een blauwtje. Pas nadat het duidelijk wordt dat hij verder niets te zeggen had, kijken de vrouwen naar het mobieltje en komt de afwijzing: “eh, ik heb een vriend”. Helaas!

Onthoud: openingszinnen zijn minder belangrijk dan wat je ná de openingszin te vragen en vertellen hebt! (Lees eens een aantal artikels op deze site, en je wordt gauw wijzer over hoe je de gesprekken met vrouwen op goed gang kunt houden.)

Vlot nieuwe gespreksonderwerpen aansnijden

Je hoeft geen uitstekende prater of vrouwenversierder te zijn om het vrouwen aanspreken goed te laten verlopen. Het is slechts de kunst om Lees verder over - Foute openingszinnen (grappige video om van te leren)

Vrouwen aanspreken – Tips voor het vergroten van motivatie

Motivatie voor vrouwen aansprekenDe vorige keer heb ik geprobeerd om je te motiveren voor het vrouwen aanspreken, door je te wijzen op je seksdrive. Spreek vrouwen aan, want wie weet loopt het uit op avontuur en seks!

Vandaag krijg je nog eens vier tips voor het vergroten van je aanspreek-motivatie. Kom in actie, dat maakt je liefdes- en seksleven leuker!

Vrouwen aanspreken tip #1.

Maak eerst tijd vrij voor jezelf

Ik heb me intensief bezig gehouden met het aanspreken van onbekende vrouwen. Dat heeft veel tijd en moeite gekost.

Het zou mij nooit gelukt hebben om zoveel ervaring op te doen, als ik geen tijd voor mezelf vrij had gemaakt.

Ontspan je geregeld, doe leuke dingen voor jezelf. Werk en/of studie is belangrijk, maar er is meer in het leven. Door tijd vrij te maken creëer je Lees verder over - Vrouwen aanspreken – Tips voor het vergroten van motivatie

Mooie Vrouwen Aanspreken voor Seks?

Vrouwen aanspreken voor seks?Hoe belangrijk is het voor jou dat je nieuwe contacten opdoet? Nieuwe, onbekende vrouwen leren kennen, vrouwen aanspreken?

Vandaag wijs ik je op je seksdrive, in de hoop dat het je motiveert om vrouwen aan te spreken en afspraakjes te regelen. Daar begint het vrouwen versieren immers mee!

Vrouwen aanspreken, ben je werkelijk gemotiveerd?

Dat is wat ik me geregeld afvraag wanneer ik een vraag ontvang van een cursist. Hij zegt dat hij wel een vrouw wilt aanspreken, maar dat het hem simpelweg niet lukt.

Begrijp me niet verkeerd, ik weet hoe moeilijk de uitdaging kan zijn om een onbekende vrouw aan te spreken!

Het is de angst voor een persoonlijke afwijzing. De onzekerheid, de onduidelijkheid over de openingszin. Ook is het maar de vraag of hij wel toe is aan een nieuwe vrouw in zijn leven (zie het artikel: ik wil geen relatie).

Vrouwen aanspreken leuk?

Het zou eigenlijk leuk ‘moeten zijn, een vrouw aanspreken. Maar dat voelt voor sommige mannen anders. Een openingszin of een paar handige flirttechnieken extra helpt hen daarom geen zier. Zij mogen zich eerst afvragen waardoor het plezier is verdwenen!

Feit: met weinig motivatie en doorzettingsvermogen kom je nergens met vrouwen. Je hebt geen uitstraling, geen flow, geen charisma. Uiteraard gebeurt er helemaal niets in je liefdesleven, laat staan dat je weer eens seks hebt!

Vergroot onmiddellijk je motivatie voor het vrouwen aanspreken

Gelukkig ontvang ik ook af en toe e-mail van zelfbewuste mannen, zij zijn zich bewust van het tekort aan motivatie.

Ze geven aan dat ze op zich wel een nieuwe vrouw in hun leven willen, maar dat het contact maken en afspraakjes regelen er simpelweg niet van komt. Want ze hebben last van uitstelgedrag; te druk met werk, studie of wat dan ook.

Herkenbaar?

Zo vliegen de de dagen en weken voorbij en op een gegeven moment komt de pijnlijke confrontatie: ‘nog steeds geen vriendin!’

Nee, je hoeft niet per se een relatie te hebben. Toch mag je wat mij betreft een aangenaam liefdesleven hebben. Op zijn minst dat je af en toe met een aantrekkelijke vrouw afspreekt. Liefst vaker… wat vind je daarvan?

Seks, motiverend bij het vrouwen aanspreken?

Volgens een recent verschenen onderzoek, uitgevoerd door singlessite.nl, blijkt:

  • ongeveer 15% van de singles heeft 1 á 2 keer per week een one night stand,
  • 25% heeft 1 á 2 keer per maand seks met een relatief onbekende,
  • 22% van de singles heeft sporadisch seks,
  • 38% van de singles heeft nooit seks…

Samengevat, slechts 40% van de singles heeft 2 keer of vaker per maand seks. De rest moet het met (veel) minder doen. Jij ook? Ben je daar tevreden over?

Meestal is het onverstandig om alles wat je doet te laten afhangen op je seksdrive. Toch kan het verlangen naar seks je motiveren om je actiever op te stellen in je liefdesleven. Met andere woorden, hek kan je motiveren om vrouwen aanspreken.

Na het aanspreken, komen de leuke gesprekken en de spannende afspraakjes. Inclusief lekker flirten, en wie weet nog meer. Natuurlijk komen mijn sites over ‘sex scoren‘ en met sextips dan helemaal van pas…

Vragen: in hoeverre werkt seks motiverend voor jou om vrouwen aan te spreken of een afspraakje te regelen? Graag ontvang ik je reactie hieronder; het mag anoniem.

Vrouwen aanspreken – Moeite met vrouwen aanspreken?

Vrouwen aanspreken onderzoekTijd voor een kort vrouwen-aanspreek-onderzoek onder mijn lezers. Heb je moeite met het vrouwen aanspreken? Ja of nee?

Mocht je het inderdaad moeilijk vinden om vrouwen aan te spreken, wat houdt je tegen? Ik wil nu weten wat het is, zodat ik je nog beter kan ondersteunen.

Of is het voor jou geen enkel punt om vrouwen aan te spreken? Ook dan wil ik dat graag weten!

Dus je doet me een groot plezier door hieronder enkele vragen te beantwoorden. De vijf multiple choice vragen zijn simpel, maar beantwoord ze serieus.

Ik vraag niet naar je naam, je blijft dus volledig anoniem. En in een minuut of twee ben je klaar…

Korte vrouwen-aanspreken-onderzoek

Het onderzoek is afgerond. Houd deze site in de gaten voor meer onderzoek en onderzoeksresultaten.

Bedankt voor het meedoen!

Nog Vaker Vrouwen Aanspreken

Niet minder maar juist vaker vrouwen aanspreken, dat is wat ik beoog met dit artikel. Lees verder!

Mogen vrouwen reageren op mijn blog? Uiteraard! Dat maakt Aantrekkingskracht interessanter, ik houd van interactie met vrouwen.

Een vrouw die zichzelf Dandy lady noemt (?) heeft een reactie geplaatst bij het artikel over zelfsabotage:

Mag ik als vrouw even mijn mening geven? Het is vaak heel vervelend als mannen je overal aanspreken waar je ook komt. Vaak ben je er op dat moment niet eens mee bezig en denk je helemaal niet aan een man, en wil je ook niet aangesproken worden. Want het uiteindelijke doel van de man, die kun je meestal wel raden als vrouw zijnde.

Ik word nog steeds aangesproken of ook vaak lastig gevallen, hoewel ik al bijna 40 jaar ben en een relatie heb van 21 jaar heb. Vaak wil ik helemaal geen last hebben van mannen die me proberen te versieren.

Vaak voel ik me niet eens lekker, staat mijn hoofd er totaal niet naar en val ik totaal niet op de man die een poging waagt. Mannen moeten ook eens begrijpen dat veel vrouwen er niet van gediend zijn, en word vooral nooit te opdringerig en blijf netjes en charmant. Met onbeschoft gedrag bereik je toch niks.

Allereerst, bedankt voor je reactie. En het is fantastisch dat je een relatie hebt van 21 jaar. Hopelijk ben je gelukkig in de liefde…

Vandaag ga ik in op een paar punten van je reactie, zodat mannen niet minder maar juist vaker vrouwen aanspreken.

“Ik wil niet aangesproken worden”

Dandy lady, dat kan ik begrijpen. Je zit namelijk in een relatie en je bent als het goed is gelukkig met je partner. Logisch dat je dus niet meer (!) openstaat om nieuwe mannen te leren kennen.

Maar… Jij wilt niet aangesproken worden, dus moeten mannen helemaal geen contact meer zoeken met vrouwen?

Kom op, dat is onredelijk. Er zijn veel single vrouwen die wèl op zoek zijn. Zij worden te weinig aangesproken en ze staan bij wijze van spreken te springen op initiatiefrijke mannen. Sommige vrouwen stellen mij zelfs de vraag hoe ze mannen moeten aanspreken, omdat de West-Europese man zich te passief opstelt!

Gun anderen liefdesgeluk, ook al ben jij al gesetteld en ‘klaar’. Denk ook aan anderen….

Advies aan de mannen: Lees verder over - Nog Vaker Vrouwen Aanspreken

Pagina 1 van 212

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus