Afspraakjes met vrouwen

Afspraakjes met vrouwen, daten… meer weten? Kun je handige datingtips goed gebruiken?

Ik heb talloze artikelen en video’s uitgebracht over het daten. Voor veel succes en plezier…

Daten zonder tijdverspilling?

Met de stopwatch datenWil je daten zonder tijdverspilling, zo efficiënt mogelijk? Dit artikel is voor jou!

Een tijdje geleden had ik een afspraakje met een aantrekkelijke, jonge expat. Ze sprak meerdere talen, behalve Nederlands. Ik had de carrière vrouw leren kennen via de dating-app Happn, de welbekende concurrent van Tinder.

Deze vrouw was ervaren in het mannen daten en de bijbehorende versierpogingen. Ik was zeker geïnteresseerd in haar verhalen. Ook zakelijk leek ze succesvol. Ze was niet bepaald op haar mondje gevallen…

Een mislukte date, ja of nee?

Dit afspraakje was uniek omdat het in meerdere opzichten verkeerd uitpakte. Ze was nieuw in Amsterdam en kon de weg nog niet goed vinden.

Het ging al mis met het openbaar vervoer; de bus waar ze in moest overstappen kwam niet opdagen. Ondertussen regende het pijpestelen waardoor ze  compleet doorweekt was. Toen we elkaar eindelijk vonden bleek ze ook nog half ziek en overwerkt. Zacht gezegd, geen goede scenario!

Toch hebben we samen een drankje of twee gedronken en uitgebreid met elkaar gepraat. Al gauw bleken we geen match… Kortom, alles ging mis die dag en er kwam geen vervolg.

Was dit eerste afspraakje daarom een complete mislukking, tijdverspilling? Lees verder en je krijgt het antwoord zodat je meer plezier hebt op liefdesvlak! Lees verder over - Daten zonder tijdverspilling?

10 Gevaarlijke dont’s voor de eerste date

Man met knuppen en rozen, een van de eerste date dont'sEerste date? Natuurlijk wil je handige tips voor het eerste afspraakje. Maar het is óók belangrijk om te weten wat je vooral niet moet doen tijdens het daten. Toch?

Mooi, want te vaak ontvang ik nog e-mail van mannen die al tijdens de eerste date de plank volledig misslaan… Dus vandaag krijg je 10 dont’s van de eerste date; zeg niet dat ik je niet heb gewaarschuwd 😉

Een tijd geleden, op een zondag, zat ik met een goede vriendin in een knus cafeetje. Het is een van mijn favoriete locaties om ‘dates’ mee naartoe te nemen. Er zijn daar zachte banken, er is mooie belichting, luxe uitstraling, vriendelijk personeel, leuk publiek en de koffie verkeerd is alles behalve slecht.

Toevallig gingen er twee dertigers pal voor ons zitten; ik moest zelfs moeite doen om ze niet te verstaan. Het was overduidelijk een ‘eerste date’, geregeld via een of andere datingsite. Helaas verliep de date niet van een leien dakje; de man was vreselijk aan het stuntelen, hij kon zeker een paar eerste date tips gebruiken. En de vrouw voelde zich zichtbaar ongemakkelijk en gespannen.

Aan de hand van subtiel maar goed observeren heb ik deze eerste date dont’s opgesteld. In willekeurige volgorde…

10 Gevaarlijke dont’s voor de eerste date

#1. Haar vragen of je naast haar mag zitten, met het slappe excuus dat je rugpijn hebt; stel geen òf-vragen… Lees verder over - 10 Gevaarlijke dont’s voor de eerste date

Hoe de friendzone vermijden?

Friendzone afgebeeld als gevarenzoneEen tijd geleden heb ik een video uitgebracht over de friendzone en hoe je daaruit kunt ontsnappen. Ontsnappen is mooi, maar volledig de friendzone vermijden is natuurlijk beter!

Afgelopen week heeft bloglezer Ed een reactie geplaatst bij dat artikel over friendzone ontsnappingstechnieken (scroll helemaal naar beneden), over het verloop van zijn 2 dates.

Omdat de vrouw de 2de en 3de date had voorgesteld, begrijpt hij niet waarom hij toch in de friendzone terecht is gekomen. Het overkomt hem anders nooit, zo gaf hij aan in zijn reacties

Ed heeft een lange reacties geplaatst, dus omschrijf ik beknopt de friendzone-situatie, inclusief een paar citaten. Lees verder over - Hoe de friendzone vermijden?

4 Onuitputtelijke bronnen van gespreksstof

Man en vrouw converseren: gespreksstof in overvloedZit je verlegen om gespreksstof? Weet je niet wat te zeggen en vraag je je af waar Victor Verlon over praat?

Als je eens wist… Dus vandaag geef ik 4 onuitputtelijke bronnen van gespreksstof.

Ik kan over vrijwel alles, eindeloos praten met mensen. Zowel de alledaagse gespreksonderwerpen als de meest bijzondere en bizarre onderwerpen; allround. En door de tips te gebruiken die ik je dadelijk geef, kun jij dat ook. Zo word je handiger in het vrouwen versieren of mannen versieren!

Bekijk de video over gespreksstof…

En na het kijken Lees verder over - 4 Onuitputtelijke bronnen van gespreksstof

Waarom zijn vrouwen onbetrouwbaar?

Onbetrouwbare vrouwen?Vandaag stelde Steve een vraag over waarom sommige vrouwen telkens onbetrouwbaar blijken. Bij het artikel ‘versier deze 5 vrouwen niet‘.

Voordat ik zijn vraag beantwoord in de video, eerst zijn reactie:

Het vertrouwen in haar verloren

2,5 jaar geleden werd ik aan het lijntje gehouden door een meisje. Ze vroeg altijd om af te spreken, maar zei altijd de afspraakjes af.

De reden die ze gaf waren… ik moet mee naar de tante haar verjaardag, moet mee naar mijn pépé, mijn vriendin moet geopereerd worden, ik voel me niet goed, ik had afgesproken met een vriend en dat was ik blijkbaar vergeten.

Ik zei dan dat we beter geen contact meer hadden en ik heb haar toen verwijderd van facebook.

Nu sprak ze me weer op facebook aan om af te spreken en ik ging er op in. Ik wou haar nog een kans geven om bij te praten. Op het moment van afspreken heeft ze weeral afgezegd met als reden nu: problemen op het werk, ik ga er niet geraken.

Ik ben zeker niet teleurgesteld omdat ik er dan nog een gezellige avond met vrienden heb van gemaakt. Voor ik eigenlijk vertrok voor het afspraakje kreeg ik al het gevoel… zal ze wel komen opdagen?

Ik begrijp niet goed waarom ze me contacteert en dan niet opdaagt. Wat heeft ze daar mee gewonnen? Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren, maar het is toevallig telkens bij haar.

Ze vraagt terug om volgend weekend af te spreken, maar ik heb daar eigenlijk niet veel zin meer in. Zou er dus niet van verschieten, moest ik ja zeggen, dat ze weer met een reden af komt en niet opdaagt. Ik heb zin om eens goed mijn mening tegen haar te zeggen, want dit is niet normaal en irritant. Ik vertrouw haar niet meer! Heb geen zin om met mijn voeten te laten spelen (zoals de vorige keer). Heb er toen veel uitgeleerd.

Wat is uw mening Victor?

Goede vraag, zie de video Lees verder over - Waarom zijn vrouwen onbetrouwbaar?

Als Eerste Date naar de Bioscoop?

Eerste date bioscoopAls eerste date naar de bioscoop? Altijd handig op een paar praktische dating tips te ontvangen zodat de date beter verloopt.

De meeste vrijgezelle mannen en vrouwen hebben het liefst een bioscoopdate als eerste afspraakje. Op zich begrijpelijk, je hoeft niet te praten, jullie worden vanzelf door de film geëntertaind. En na de film heb je in ieder geval iets om over te praten.

Toch is het niet allemaal koek en ei…

Stel jezelf eens de vraag Lees verder over - Als Eerste Date naar de Bioscoop?

Het contact onderhouden en warm houden met vrouwen

Contact onderhoudenContact onderhouden is een belangrijk tijdens het vrouwen versieren. Maar hoe houd je dat contact warm? Hoe zorg je ervoor dat er een (vervolg) afspraakje komt?

Een man die deze vragen stelt is waarschijnlijk beter op weg dan de man die niet zijn best doet om het contact te onderhouden. Hard to get spelen, het proberen cool te spelen, resulteert vaak in geen vervolg…

Bekijk nu de video over het belang van contact onderhouden voor meer aantrekkingskracht. Lees verder over - Het contact onderhouden en warm houden met vrouwen

Humeur – Ze heeft een slecht humeur, wat nu?

Slecht humeurZe heeft een slecht humeur, dat is wel het laatste waar je op staat te wachten tijdens het afspraakje.

Maar het begon zo goed. Je hebt haar vol enthousiasme aangesproken, ze zag er aantrekkelijk en beeldschoon uit. Je was ontspannend, speels en zelfverzekerd.

Ze was een leuk, geanimeerd gesprekspartner en leek wel in voor meer… Het begin van een prachtige Verovering.

Na wat Whatsapp’en en een telefoontje, hebben jullie het afspraakje gepland. En dan… wanneer ze komt opdagen voor het afspraakje is ze helaas slecht gehumeurd.

Ze is verdrietig, ze lijkt nergens zin in te hebben, ze duldt geen aanraking en ze lijkt af en toe zelfs een beetje verontwaardigd of boos.

Wat moet moet je doen en wat niet? Vandaag drie praktische tips… Lees verder over - Humeur – Ze heeft een slecht humeur, wat nu?

Dating tips voor mannen (gratis)

Dating tipsDating tips voor mannen… Wil jij deze ook ontvangen, gratis?

Dat komt dan erg goed uit, want vandaan lanceer ik met trots:

Do’s en don’ts van het daten

Hier kun je je meteen inschrijven voor de vele dating-video’s:

http://www.EersteDate.com/dating-tips/

Je krijgt dan de komende weken diverse do’s en don’ts op video, helemaal gratis. Zo ontdek je wat je absoluut wel en niet moet doen tijdens de dates (afspraakjes!)

Zoals je merkt, ik heb mijn best gedaan om de dating-video’s kort en krachtig te houden. Je kunt ze dus snel doornemen wanneer het jou uitkomt.

Veel succes en plezier met het ‘daten’,

Victor Verlon
http://www.EersteDate.com/dating-tips/

SMS & whatsapp tips: voorkom deze 4 gevaarlijke fouten

Aardbij in chocolade; verleiden via SMS en WhatsappIn het vorige artikel heb je gezien dat Adrian, een trouwe en actieve bloglezer, een SMS stuurde naar een vrouw waar hij een oogje op had. Maar helaas reageerde ze niet, vervelend!

Vandaag geef ik het resterende deel van mijn advies zodat je krachtiger initiatief neemt tijdens het versieren. Ook via SMS en Whatsapp.

Om je geheugen op te frissen: in haar SMS gaf ze aan dat ze een goed weekend had gehad, dat ze alleen in een kamer lag en niets deed. Hij stuurde vervolgens deze SMS:

“Blij dat te horen. Mijne was ongelooflijk! Zit je in je kamer? Voel je je niet eenzaam dan?”

Adrian, je was goed op weg. Je probeerde een balletje op te gooien zodat je nog die avond met haar kon afspreken; je was je goed bewust van de mogelijkheid. Dat is niet alleen belangrijk voor het regelen van spannende afspraakjes.

Echter, je had een sterker SMS-berichtje kunnen sturen. Een SMS tekst dat haar fantasie prikkelt, doet uitkijken naar het eerste afspraakje en meer.

4 Gevaarlijke SMS-fouten (of Whatsapp)

Je maakte helaas een paar fouten in het SMS’je. De meeste mannen worden niet graag gewezen op fouten, maar ik denk dat het veel gaat uitmaken voor je toekomstige succes. Dus even de tanden op elkaar 😉

Maak deze fouten nooit meer als je een SMS of Whatsapp stuurt:

  1. Je stelt haar de vraag of ze zich eenzaam voelt
  2. Je laat haar geen positieve associaties maken
  3. Je neemt geen krachtig initiatief
  4. Je maakt de SMS niet ‘kleverig’ (dit is belangrijk, misschien dat ik er een andere keer over blog…)

Neem het jezelf niet kwalijk! Goed SMS-en en Whatsapp-en is een kunst waarvoor je meerdere vaardigheden eigen moet maken. En waar andere mannen het vaak te vroeg opgeven, heb jij tenminste je best gedaan.

“Voel je je eenzaam?”

De vraag of ze zich eenzaam voelt kan verkeerd geïnterpreteerd worden. Ga maar na, niemand voelt zich graag eenzaam.

Mocht een vrouw Lees verder over - SMS & whatsapp tips: voorkom deze 4 gevaarlijke fouten

Pagina 1 van 212

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus