Flirten met vrouwen

Wil je meer weten over flirten met vrouwen? De afgelopen jaren heb ik een groot aantal artikelen geschreven over flirten. Plus enkele video’s.

Ontdek wat flirten precies is en wat je vooral (niet) moet doen bij vrouwen; flirttips.

Veel succes en plezier!

4 Vragen over flirten beantwoord

Omdat er al een tijd geen artikel is verschenen over flirten, beantwoord ik vandaag vier ingestuurde vragen over flirten.

Hopelijk wordt jouw vraag deze keer ook meteen beantwoord. Zo niet, stel je vraag onder dit artikel.

Vraag over flirten #1.

“Hoe leer ik flirten, hoe word ik beter in flirten?”

Dit is de meest gestelde vraag. Wil je werkelijk leren flirten? Oefening baart kunst!

Ik heb diverse artikelen geschreven over flirten. Neem deze door, want in combinatie met mijn cursus vrouwen Veroveren krijg je beter inzicht in wat flirten werkelijk is.

Toch is lezen onvoldoende. Immers, flirten doe je in de praktijk. Door experimenteren word je snel beter in flirten en versieren.

Snel een paar flirttips: durf fouten te maken en neem jezelf en anderen niet te serieus. Stimuleer speelsheid en spontaniteit, stel je vooral ontspannen en vrijblijvend op.

Vraag over flirten #2.

“Flirten op het werk met een collega, mag dat? Ik heb een monogame relatie…”

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden. Elke relatie heeft andere regels over wat wel en niet acceptabel is. Niet voor niets heb ik een artikel geschreven: wat is vreemdgaan.

Feit blijft dat flirten op het werk veel voorkomt. Logisch, want de werkdagen zijn lang en door Lees verder over - 4 Vragen over flirten beantwoord

3 Krachtige flirttips voor mannen

Flirttips voor mannenFlirten is belangrijk voor je liefdesleven. Hoe beter je flirt, hoe meer aantrekkingskracht je kunt uitoefenen. En hoe meer vrouwen je kunt ontmoeten en daten…

Daarom vandaag 3 krachtige flirttips voor mannen! Pas ze toe en geniet van je succes.

Flirttip voor de man #1: Flirt met iedere vrouw

Laat het niet na om veel te flirten. Want hoe meer je flirt hoe meer je flirtvaardigheden zich verbeteren.

Is dat niet logisch? Je moet er aan beginnen, het flirten beoefenen! Zo doe je de nodige ervaring op met vrouwen.

Ja, dat betekent dus ook dat je flirt met de vrouw waarvan het maar de vraag is of ze wel leuk genoeg is voor een afspraakje of meer. Want hoe kan je weten of een vrouw uiteindelijk voldoet aan wat je zoekt als je haar niet eerst beter leert kennen?

Flirten is een vorm van Filteren, zoals ik bespreek in Lees verder over - 3 Krachtige flirttips voor mannen

5 Gouden flirttips voor de vakantie

Stel op het strand (Flirttips voor de vakantie)Tijd voor flirttips voor de vakantie, want de zomervakantie is weer in aantocht!

In een ander blogartikel heb ik twee misvattingen over het Veroveren tijdens de vakantie uit de weg geruimd. Heb je dat artikel over het vinden van een vakantieliefde al doorgenomen?

Nu is het een goed moment om een paar gouden flirttips te geven voor een onvergetelijke vakantie. Wie weet versier je een sexy vakantieliefde…

Flirttip #1: Maak nieuwe vrienden & vriendinnen

Stel je sociaal op en je leert in korte tijd veel nieuwe mensen kennen, vrouwen èn mannen. En dit gaat verder dan Lees verder over - 5 Gouden flirttips voor de vakantie

Flirten – Vervelende Misvatting over Flirten

Contract: Verplichtingen na het flirtenHoe beter je flirtvaardigheden, hoe gemakkelijker je aantrekkelijke vrouwen kunt versieren. Maar helaas zijn er mannen die op dit vlak problemen ondervinden. Ze flirten met de verkeerde intentie of hebben er vreemde ideeën over.

Ik heb al geblogd over de flirtsignalen van vrouwen. En als het goed is gebruik je ook de basis flirttips die ik je een tijdje geleden heb gegeven. Beide zijn belangrijke artikelen.

Vandaag wil ik specifiek aandacht besteden aan een misvatting over flirten die maakt dat sommige mannen (en vrouwen) moeilijk nieuwe contacten kunnen leggen…

Misvatting: flirten verplicht je tot meer

Deze misvatting is desastreus voor een goed liefdesleven. Om dat duidelijk te maken geef ik een voorbeeld van een aantrekkelijke vrouw die al jaren worstelt met een vervelend probleem.

Ook om meteen duidelijk te maken dat de liefde niet per definitie gemakkelijker is voor vrouwen!

Het gaat om een kennis van mij, een vrouw die ik voor het eerst tijdens een verjaardagfeestje heb ontmoet. Het is het type elegante vrouw waarvan je verwacht dat ze al haar zaakjes op orde heeft; ze straalt perfectie uit en lijkt gelukkig te zijn in de liefde. Het geheime verhaal achter deze schoonheid zal je ongetwijfeld verbazen…

Het gaat hier om een bloedmooie, jonge, sexy brunette. Lees verder over - Flirten – Vervelende Misvatting over Flirten

Waarom Vrouwen Beter Flirten dan Mannen

Vrouwen flirten beter dan wij mannen, wist je dat? Het gaat om het gemiddelde, natuurlijk zijn er ook vrouwen die er niets van bakken. Soms huren ze mij daarom als flirtcoach in, in de hoop dat jij ze daarna wel ziet staan!

Hoe dan ook, in zijn algemeenheid kun je stellen dat vrouwen handiger zijn in het sjansen. Je kunt van deze vrouwen leren…

In de video hieronder geef ik 3 belangrijke oorzaken.

De juiste mentaliteit maakt dat je beter en vaker flirt met vrouwen. En dat gaat vooraf aan het versieren… Zie mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen

Nu is het Lees verder over - Waarom Vrouwen Beter Flirten dan Mannen

Van Flirt naar Relatie, Hoe?

Ontstaan van relatie beginWat begint met een flirt loopt uit op een relatie. Maar hoe ontstaat of begint een nieuwe relatie? En vanaf welk moment mag je spreken van een liefdesverhouding?

Belangrijke vragen voor mannen die zich moeilijk een beeld kunnen vormen van hoe een nieuwe relatie exact ontstaat.

Vaak maakt deze onduidelijkheid hen onzeker, waardoor ze nog moeilijker aantrekkelijke vrouwen versieren!

Bekijk daarom de video hieronder voor mijn antwoord. Lees verder over - Van Flirt naar Relatie, Hoe?

De 10 Voordelen van flirten

Voordelen van flirtenTijd om een vrolijk artikel over flirten uit te brengen op Aantrekkingskracht.com. Want zoals een trouwe lezer heeft aangegeven, op mijn site mogen geregeld meer positieve artikelen verschijnen.

Dus… hier zijn 10 aantrekkelijke voordelen van flirten en sjansen op een rij.

#1. Een flirt is een goede daad

Jouw geflirt kan werkelijk het leven van anderen opvrolijken. De stress van werk, huishouden, familie- en sociale verplichtingen en problemen glijden van hen af door jouw simpele flirt.

Beschouw daarom een flirt als een goede daad. Mijn advies: doe veel goede daden!

#2. Flirten maakt vrolijker

Het opvrolijkende effect van een flirt kan jou ook goed doen. De leuke reacties doen jouw humeur goed. Het is alsof anderen jou proberen op te vrolijken… let maar op!

#3. Flirten is vrijblijvend

In een samenleving met vele verplichtingen is het een verademing om iets te doen dat volledig vrijblijvend is. Neem het sjansen niet zo serieus, zie het als een vrijblijvendheid. (Zie mijn artikel over een vervelende misvatting.)

Flirten wordt dan pas echt leuk…

#4. Flirten brengt je vlot in contact met vrouwen

Je zou flirten kunnen beschouwen als glijmiddel voor het Veroveren. Wat mooie praatjes en een paar versiertrucs doen het niet voor je liefdesleven.

Het is de kunst om vrouwen Lees verder over - De 10 Voordelen van flirten

Flirten – Wat is dat eigenlijk, Flirten? (deel 2)

Flirtende vrouw die zwoel omkijkt

De vorige keer heb ik een voorbeeld van een flirt gegeven in het artikel ‘Wat is flirten (deel 1)’. Bedankt voor de reacties met jullie flirt-voorbeelden!

Vandaag ga ik verder met de uitleg over wat flirten is.

De definitie van flirten

Volgens het woordenboek Van Dale, is dit de definitie van flirten:

“Flirten, flirtte, h geflirt zich versierderig gedragen zonder serieuze bedoelingen.”

Prachtig! Zoals je kunt zien in het voorbeeld-flirt in het vorige artikel, klopt dit helemaal.

Wanneer ik met een vrouw flirt, probeer ik haar niet op een overdreven manier te versieren. Dat is cliché, je krijgt dan over het algemeen minder goede reacties. Daarom raad ik de standaard grappige openingszinnen af. En fluiten of zeggen dat ze een lekker kontje heeft is al helemaal uit den boze!

Pak het anders aan. Lees verder over - Flirten – Wat is dat eigenlijk, Flirten? (deel 2)

Flirten – Wat is dat eigenlijk, Flirten? (deel 1)

Sommige mannen vragen zich af wat flirten precies is. Zo ook Andy. Hij stelde een vraag bij het artikel ‘Vrijblijvend contact met flirten?‘:

Het kan belachelijk of onnozel klinken, maar wat is eigenlijk flirten? Ik lees het hier zo vaak maar ik heb er echt geen idee van. Die tips zijn welkom als je tenminste weet waarover ze gaan, blijkbaar mis ik hier een stuk basiskennis van vrouwveroveren. Wil er iemand dat uitgebreid uitleggen wat flirten is want ik snap het niet?

Het is geen belachelijke maar een goede vraag. Als man is het belangrijk om te weten wat flirten is! In dit eerste deel geef ik een voorbeeld zodat je een beeld krijgt van flirten. En in het volgende deel, die volgende week verschijnt, ga ik verder door over wat flirten precies is.

Een voorbeeld van flirten uit de praktijk

Tegenwoordig experimenteer ik extra veel met flirten tijdens het fietsen. Dat fietsen is niet alleen goed voor de conditie, het biedt andere mogelijkheden dan bijvoorbeeld bij het ontmoeten van vrouwen in en rond het openbaar vervoer, of met het vrouwen versieren in de supermarkt.

Een van mijn flirts afgelopen vrijdag:

Een knappe vrouw op de fiets staat ongeduldig te wachten bij het verkeerslicht. Ik kwam aanfietsen en het valt me meteen op dat ze links staat voorgesorteerd; ze kan nauwelijks bij het drukknopje. Ik ga naast haar staan en bedank haar voor de vrijgelaten ruimte:

Victor Verlon: “Bedankt voor de ruimte! Dat mag je voor mij vaker doen!” Lees verder over - Flirten – Wat is dat eigenlijk, Flirten? (deel 1)

Flirtsignalen herkennen doe je zo

Wil je flirtsignalen herkennen tijdens het flirten? Gelukkig hoef je daarvoor geen expert te zijn in lichaamstaal of je door de vele boeken over lichaamstaal te worstelen.Want de interesse-signalen zijn vaak heel duidelijk; glimlach, oogcontact, lichamelijk contact, spelen met het haar, enzovoorts.

Maar door het sekse verschil is het nog wel eens moeilijk om elkaar in te voelen en enigszins te begrijpen. Zo ontstaat verwarring.

Nee, niet alleen mannen vinden het nog wel eens moeilijk om te pijlen of een vrouw interesse heeft. Ook vrouwen kunnen daar moeite mee hebben. “Vind hij me echt leuk? Is er sprake van verliefdheid? Of gaat zijn interesse meer uit naar mijn mooie vriendin?”

Kortom, het herkennen van signalen kan uitdagend zijn voor iedereen. Maar de grootste problemen worden veroorzaakt door onzekerheid. Met als gevolg, zelfs de meest duidelijke flirtsignalen worden niet opgepikt. Een voorbeeld: Janklaas had laatst een eerste afspraakje met een vrouw waarbij ze de flirtsignalen vertoonde…. Hij beschreef in een reactie het verloop van het afspraakje, geplaatst bij het liefdesverklaring-blogartikel:

Hallo,

Met een leuke dame had ik na zoveel smsjes en telefoongesprekken een paar dagen geleden een 1e afspraak gehad. Ze had het echt naar haar zin. Ze raakte me constant aan, ze deed haar benen over mijn benen heen, zat op me schoot, geknuffeld, ze sloeg me vaker op me kont, ze kreeg een rooie kop elke keer nadat ze me hand vast pakte. Af en toe elkaar plagen en de gesprekken gingen vlot. Ik had nog geen liefdesverklaring gelegd. Het ging goed. We waren ongeveer 5 uurtjes samen. Ik had het afspraak beëindigd, ik gaf haar toen 2 kusjes.

Even later na een een uurtje kreeg ik een grappige sms van haar, nou wij elkaar grappige smsjes sturen. Toen vroeg ze me wat ik van haar vond. Ik had haar als antwoord gegeven …dat ze me begreep, dat wij elkaar begrijpen dat ik dat goed vond. Heeft dit ook met liefdesverklaring te maken of heb ik het fout gedaan?
En ik vroeg haar ook wat ze van mij vond ze zei: ik vind je lief, spontaan, leuk. Ze was moe, ze ging slapen.

Daarna de volgende dagen had ik haar smsjes gestuurd. Soms reageert ze (maar droog) soms niet en ik heb haar ook gebeld de volgende avond. Ze heeft niet opgenomen (terwijl ze altijd terug belt of smst als ze niet opnam) maar ze heeft me niet teruggebeld.

Waar is de fout begonnen? Wat heb ik allemaal fout gedaan? Ik vindt het jammer dat ze geen contact meer met me maakt. Heeft iemand er ervaring mee of iemand die het heel goed weet?

Nou Victor, Dirk, Ruben, graag ontvang ik van jullie antwoord en uitleg, ben benieuwd.

Gr, Janklaas

Dat eerste afspraakje verliep goed, dat moet gezegd worden. Maar je hebt helaas vervelende fouten gemaakt waardoor het vrouwen versieren niet meer lukte. Je had met haar moeten tongzoenen; daar verlangde ze naar! Als het goed is heb je hierover mijn antwoord al gelezen bij jouw reacties…

Hoe dan ook, ik gebruik jouw reactie als aanleiding om het belangrijke flirtsignalen-onderwerp aan te snijden…

De duidelijke flirtsignalen herkennen

Als een vrouw een of meer van de volgende gedragingen vertoont, dan Lees verder over - Flirtsignalen herkennen doe je zo

Pagina 1 van 212

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus