Overige

Hier staan nog meer artikelen en tips voor een beter liefdesleven…

Mindf*ck: het boek over illusies en experimenten

Alles wat betreft psychologie, zeker als er sociale experimenten bij komen kijken, heeft mijn interesse. Daarom bezocht ik afgelopen december de boekpresentatie Mindf*ck van Victor Mids en Oscar Verpoort in Amsterdam.

De volledige Mindf*ck-presentatie heb ik opgenomen zodat jij er ook van kunt genieten! Like je daarom dit artikel op Facebook?

Mindf*ck recensie… Het boek legt veel uit

Mindf*ck was in 2015 een tv-programma op NPO van de AVROTROS, het draaide twee seizoenen. Het was populair vanwege de vele indrukwekkende goocheltrucs en de populairwetenschappelijke insteek.

Nu is het bijbehorende boek verschenen met de claim dat het de geheimen prijsgeeft van de tv-shows. Op de achterkant staat dat je het boek moet lezen zodat ook jij:

 • kunt gedachtelezen;
 • een goede verkoper kunt worden;
 • beter namen kunt onthouden van mensen;
 • persoonlijke informatie van onbekenden kunt achterhalen;
 • leugens kunt detecteren;
 • mensen op afstand kunt beïnvloeden;
 • handiger wordt met rekenen;
 • … iemand online en offline kunt versieren!

Dat laatste trok uiteraard mijn aandacht als versiercoach. Vandaar dat ik naar het boek greep en de show bekeek. Interessant… Lees verder over - Mindf*ck: het boek over illusies en experimenten

Single activiteiten tijdens Kerst + Oud & Nieuw

Kerstballen: Single activiteiten met Kerst en Oud & NieuwWat te doen tijdens de feestdagen als single? Zoals je hopelijk weet, je hoeft niet per se iets te doen tijdens deze Kerst of Oud & Nieuw. Want: alleen = al één.

Zie deze twee artikelen over het alleen zijn met de feestdagen:

Dus op zich kun je de Kerst en/of Oud & Nieuw prima alleen doorbrengen. Het hoeft echt niet vreselijk te zijn, zoals nog wel eens wordt gesuggereerd. Het is een kwestie van je mentaliteit!

Misschien dat je wel extra geconfronteerd wordt met het verlangen naar een partner. Dat is niet erg. Verlangens hebben die nog niet zijn bevredigd is geen schande. Nogmaals, kwestie van het hebben van een juiste mentaliteit. Doe vooral de oefening uit het tweede deel als alleen zijn een punt voor je is…

Lees verder over - Single activiteiten tijdens Kerst + Oud & Nieuw

Maxima versieren doe je zo (Gooisch Lifestyle)

Gooisch Lifestyle magazine“Hoe is Maxima versierd door koning Willem-Alexander?”

Deze vraag werd mij als ‘vrouwenfluisteraar’ gesteld tijdens een interview door Renate Tromp voor het Gooisch Lifestyle-magazine. Ook drie andere interessante experts werden geïnterviewd, namelijk:

 • Roos Vonk (hoogleraar sociale psychologie)
 • Frans de Waal (bioloog en hoogleraar psychologie)
 • Fabienne de Vries (presentatrice, expert non-verbale communicatie)

En natuurlijk ik, Victor Verlon (flirt-, relatie- en sekscoach).

Die geheimhouding heeft een extra dimensie gegeven aan het eerste contact. Een belemmering geeft meer passie en vuur.
– Victor Verlon

Het is moeilijk om met volledige zekerheid te spreken over de Verovering van Maxima. Immers, we waren er niet bij. Toch denk ik dat het Gooisch Lifestyle-artikel veel interessante elementen naar voren brengt over hoe de Verovering waarschijnlijk is verlopen.

Mits je geïnteresseerd bent in onderwerpen als aantrekkingskracht, flirten en de liefde, is het artikel een aanrader om door te nemen.

Nieuwsgierig? De vierde editie van het Gooisch Lifestyle-magazine ligt nú in de schappen.

Meer over de experts Roos Vonk, Frans de Waal en Fabienne de Vries

Zoals ik al eerder aangaf, niet alleen ik werd geïnterviewd over hoe de Verovering van Maxima vermoedelijk is verlopen. Een paar andere experts zijn ook geraadpleegd; Roos Vonk, Frans de Waal en Fabienne de Vries.

Ik vertel iets meer over deze drie geïnterviewde experts om je extra te motiveren het Gooisch Lifestyle-magazine te kopen: Lees verder over - Maxima versieren doe je zo (Gooisch Lifestyle)

Het voornemen van Victor Verlon

Wat is het 2013-voornemen van Victor Verlon voor zijn grootste site Aantrekkingskracht.com? Een laatste artikel van mij om 2012 af te sluiten met een positieve noot!

En dat is nodig, zo gaf cursist en trouwe bloglezer Wilco aan in een reactie op mijn site:

Zomaar een vraagje,

Het valt me op dat de laatste blogs vervelende zaken benadrukken. Natuurlijk heeft iedereen ervaring of moeite met bepaalde zaken. Ik lees ze bijna niet meer omdat het bijna niet relevant voor me is. Nu was mijn vraag:

Victor, zou je weer eens blog kunnen plaatsen die positieve zaken uit het leven benadrukt en waar leuke herinneringen opgedaan kunnen worden? Zo een blog die je het liefst 5 keer leest omdat je er lekker door voelt.

Greetz Wilco, enjoy deze dagen

Victor Verlon artikelen onvoldoende vrolijk?

Wilco vindt dat de onderwerpen van mijn artikelen niet echt opwekkend en vrolijk zijn. Hij heeft misschien wel een punt.

Sinds november heb ik geschreven over foute mannen en vrouwen, over agressie en over ‘alleen met de feestdagen’.

De laatste beetje vrolijke artikelen dateren van oktober: Foute openingszinnen, en het artikel waarin ik aangeef dat ik Zelfvertrouwen met vrouwen heb uitgebracht.

Tja…

Victor Verlon’s voornemen 2013

De artikelen die ik schrijf zijn bedoeld voor een breed publiek. Mijn Aantrekkingskracht-site en mijn andere sites zijn zowel voor mensen bedoeld die vervelende problemen hebben als mensen die tevreden zijn over hun liefdesleven en nog meer willen genieten.

Dus Wilco, bedankt voor je reactie!

Mijn Aantrekkingskracht.com-voornemen voor het jaar 2013 is daarom:

Meer artikelen uitbrengen over positieve onderwerpen

Uiteraardlijk blijf ik óók oplossingen bieden voor veel voorkomende liefdesproblemen. De stroom aan vragen blijft aanhouden, ik wil iedereen zo goed mogelijk ondersteunen.

Victor Verlon stelt een belangrijke vraag aan zijn lezers:

Welke onderwerpen wil je dat ik bespreek op Aantrekkingskracht.com? Plaats je reactie hieronder. Feedback kan ik goed gebruiken.

Wat vind jij leuk om te zien verschijnen op mijn Aantrekkingskracht-site? Je vragen en suggesties zijn zeer welkom!

Aantrekkingskracht.com wil ik nog populairder maken in het jaar 2013. Dus reageer hieronder, ik ben zeer benieuwd…

Respecteer vagina èn penis! (boos op vrouwensite)

Ze.nl-logo - Vrouwenmagazine toont disrespect aan de penisHeb je respect voor vrouwen en hun vagina’s? Ben je ook tegen de vrouwenonderdrukking? Lees vooral verder!

Ik vind dat de emancipatie van de vrouw op de agenda mag blijven staan. We zijn nog lang niet klaar met dit moeilijke en complexe onderwerp. Want nog steeds worden man en vrouw als ongelijkwaardig beschouwd, met alle negatieve gevolgen van dien.

De vagina

In 1996 voerde feministisch activiste Eve Ensier ‘De Vagina Monologen‘ op. Het toneelstuk werd later ook opgevoerd in Nederland. Het is een aanklacht tegen seksueel geweld en mishandeling van vrouwen. Ook roept het vrouwen op om trotser op hun vagina te zijn.

Ja, ik vind dat vrouwen ook meer (seksueel) zelfvertrouwen mogen hebben. Niemand is gebaat met een onzekere vrouw; ze kan haar potentieel en kracht niet benutten.

Maar dat maakt het nog steeds niet acceptabel om de man en zijn geslachtsdelen belachelijk te maken!

De redactie van ze.nl mag zich diep schamen

Gisteravond las ik een artikel op vrouwenmagazine ze.nl, met als titel:

De 5: Piemelsoorten

Piemeltje, piemeltje aan de wand, wie heeft de fijnste, leukste of raarste piemel van het land?

Tot zover klinkt het misschien nog leuk. Maar Lees verder over - Respecteer vagina èn penis! (boos op vrouwensite)

Aantrekkingskracht-blog – Hoe je kunt vinden wat je zoekt

Zoek-Vinden

Zoals je als het goed is al hebt gemerkt, heeft aantrekkingskracht.com een complete ugrade gehad. Een kleine snelheidsverbetering, naviatieverbetering, programmatuur-update.

Wat mij betreft is dit de belangrijkste verbetering:

Handige zoekfunctie

Voorheen kreeg ik af en toe een e-mail met de vraag waar een bepaald artikel of video te vinden is op mijn blog. Of een bloglezer stelde me een vraag op liefdesgebied die ik al had beantwoord in een ander blogartikel.

Ik heb de artikelen geschreven, toch moest zelfs ik af en toe flink rond klikken om het juiste artikel te vinden! Lees verder over - Aantrekkingskracht-blog – Hoe je kunt vinden wat je zoekt

Aantrekkingskracht-blog is verbeterd

Jazeker, het uiterlijk van mijn geliefde blog is vernieuwd. Na 2 jaar trouwe dienst werd het tijd om alles te updaten.

Of beter gezegd, Aantrekkingskracht.com heeft een algehele upgrade gekregen; niet alleen the look maar ook de functionaliteit. Mag ook wel, onderhand zijn er zoveel artikelen verschenen dat men door de bomen het bos niet meer kan zien.

De belangrijkste verbeteringen:

 • Header: voor een nog betere eerste indruk…
 • Navigatie: met de knoppen ‘Vorige artikelen’ en ‘Volgende artikelen’ snel door naar de volgende blog…
 • Zoekfunctie: snel de artikelen vinden waarnaar je zoekt. Ik heb onderhand talloze tips gegeven. De zoekfunctie levert dus altijd iets waardevols op!

Voor de rest is de programmatuur ook verbeterd, al merk je daar hopelijk niets van. Alles behoort sneller en mooier te werken, zodat je als lezer goed kunt concentreren op wat werkelijk belangrijk is: Lees verder over - Aantrekkingskracht-blog is verbeterd

Victor Verlon – Volg Victor Verlon op Twitter

Twitter-Victor-Verlon

Zoals je weet, ben ik mijn Aantrekkingskracht-blog begonnen uit de behoefte om meer interactie met mijn cursisten te hebben. Dat lukt goed; zie mijn blogartikelen en de vele reacties bij deze artikelen.

En het kan nog beter: met Twitter

Wat is Twitter?

Twitter is een sociaalnetwerksite waar je voor jezelf een persoonlijke webpagina kunt aanmaken. Vervolgens kun je met het plaatsen van korte berichten (140 tekens) je gedachten, ideeën en tips uitwisselen met anderen.

Twitter is zo interessant en handig als je het maakt. Het begint met het volgen (follow) van de juiste mensen. Vervolgens is het belangrijk dat je niet zomaar wat berichten plaatst, maar goed nadenkt over wat interessant kan zijn voor anderen.

Dit is niet relevant: “Ik eet nu een broodje” of “De bus laat op zich wachten”.

Dit is waarschijnlijk wel interessant: Lees verder over - Victor Verlon – Volg Victor Verlon op Twitter

‘De bevrijding’ van Victor Verlon

Afgelopen vrijdag was de begrafenis van mijn moeder. Binnen twee weken was  ze vreselijk snel bergafwaarts gegaan; vrijdag 1 oktober 2010 is ze overleden.

Gelukkig hebben vrienden, vriendinnen en familie goed afscheid genomen. Ik denk zelfs dat we van geluk mogen spreken: ze is ‘comfortabel gestorven’, onder andere door professionele stervensbegeleiding die ik had ingeschakeld.

Wat nu?

Ik ben ‘bevrijd’! Begrijp me niet verkeerd, ik heb haar lange tijd met liefde en plezier verzorgd en ik zal mijn moeder missen.

Echter, de tijd is nu gekomen om me weer volledig op mezelf te concentreren; mijn (liefdes)leven en zaken. Ik begin als het ware met een schone lei.

Bedankt voor de fantastische reacties! Zowel via de e-mail (inbox was overvol) als bij mijn vorige blogartikel ‘De moeilijke situatie voor Victor Verlon’. En dat jullie elkaar blijven ondersteunen, dat is heel belangrijk voor me.

Milan zei:

Ik wens u de sterkte die nodig is om deze periode te doorstaan.
Ik denk dat wij cursisten voldoende materiaal hebben op deze blog om nog lang in gesprek te kunnen blijven. Wekelijks verschenen er verschillende artikelen, waarvan ik de stof van de helft al weer ben vergeten. Ik denk dat ik weer rustig één voor één de artikelen ga herlezen…
Zorg goed voor mama-lief…

Bedankt! Ik heb goed voor haar gezorgd zolang dat mogelijk was. En inderdaad, Aantrekkingskracht.com is dusdanig Lees verder over - ‘De bevrijding’ van Victor Verlon

Moeilijke Situatie voor Victor Verlon

Elke week heb ik meer bezoekers dan de week ervoor. Steeds meer mannen schrijven zich in voor mijn gratis E-cursus Veroveren en downloaden mijn E-coachsysteem, Openingszinnen-E-boek en Eerste Date-audio’s. Dat gaat goed allemaal!

Tegelijkertijd is mijn privé-leven zwaar en hard. Daar wil ik jullie niet mee ‘lastigvallen’, omdat ik zoveel mogelijk ondersteuning wil bieden en je niet wil afleiden van zelfontwikkeling; aandacht voor jezelf.

Hoe het de komende maanden gaat lopen weet ik niet; geen idee hoe vaak ik kan bloggen en nieuwsbrieven verstuur. Daarom heb ik besloten om toch maar een artikel te wijden over deze moeilijke situatie.

Al heel lang bied ik volledig mantelzorg aan mijn moeder, met plezier! Ze is bij me ingetrokken, ik run haar bedrijven en verzorg haar goed. Dit gecombineerd met VrouwVeroveren en het Veroveren was een flinke opgave… Ging prima, vooral door de vele krachtige, mentale technieken die ik me eigen heb gemaakt.

Ik had de hoop dat ze op een gegeven moment weer zelfstandig kon functioneren. Maar Lees verder over - Moeilijke Situatie voor Victor Verlon

Pagina 1 van 212

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus