Verovermentaliteit

Hoe beter je mentaliteit, hoe meer succes je hebt op liefdesgebied. Neem dus de artikelen door die hieronder staan zodat je betere resultaten boekt.

Feestdagen – Alleen met de Feestdagen? (deel 1)

Alleen met de feestdagen?

Alleen met de feestdagen? Lees verder…

December is een feestmaand. Familie en vrienden komen bij elkaar voor de gezelligheid en warmte. Maar wat als je op dit moment geen liefdespartner hebt en het wat betreft gezelschap even niet mee zit? Je bent dan helemaal alleen met de feestdagen

Vandaag steek ik je een hart onder de riem. Mits je het goed aanpakt is alleen zijn helemaal niet erg. Sterker nog, het heeft belangrijke voordelen en het kan je zelfs aan een beter liefdesleven helpen!

In dit blogartikel lees je iets over de negatieve gedachten rond de vrijgezel en waarom de onderliggende overtuiging slecht is voor jouw liefdesleven. En in het volgende deel geef ik je drie effectieve aandachtspunten om de angst om alleen te zijn te overwinnen.

Laten we snel beginnen…

De vrijgezel is niet cool

Op allerlei manieren laten mensen elkaar weten dat je ‘minder’ bent als vrijgezel. Ga maar na:

  • Populaire magazines, websites en tv-programma’s spreken de vrijgezel aan alsof hij/zij ‘wanhopig’ op zoek is naar ‘liefde’.
  • Je betaalt in verhouding meer als je in je eentje een (vlieg)tripje of hotelkamer boekt.
  • Er wordt geregeld gevraagd hoe het komt dat je ‘nog single’ bent en of je niet liever een relatie wil.

Je kent de uitspraken vast wel als: “Alleen is maar alleen.” of: “Het is maar ongezellig in je uppie.” En dan heb ik het nog niet eens over de flauwe grapjes van jolige tantes en goedgebekte kantine jufvrouwen…

Dit alles komt eigenlijk voort uit Lees verder over - Feestdagen – Alleen met de Feestdagen? (deel 1)

Feestdagen – Alleen met de Feestdagen? (deel 2)

Man alleen in de kou; het alleen zijn

Dit artikel is in eerste instantie geschreven voor de Winterse feestdagen. Maar het onderwerp is essentieel: je zelfstandigheid leren opstellen. Neem daarom dit artikel door. Dus ook wanneer de lente aanbreekt, de zomer en de herfst!

In deel 1 van ‘Alleen met de Feestdagen’ heb je gezien dat de angst om alleen te zijn voort komt uit het Schaarste-concept. Neem eerst het vorige deel over ‘alleen zijn’ door voordat je dit artikel leest…

Vandaag krijg je drie aandachtspunten en een belangrijke ‘alleen-zijn-oefening’… Sla de oefening niet over want deze verbetert zowel je sociale- als liefdesleven!

Aandachtspunt #1:

Weet wat ‘eenzaamheid’ betekent

Alleen zijn is totaal anders dan eenzaamheid. Eenzaamheid is het gevoel van onbehagen doordat sociale behoeften niet worden bevredigd.

Simpel gezegd: als je eenzaam bent, heb je te weinig contact met mensen. Voorkom dit nare gevoel en zorg voor voldoende contact met anderen; kennissen, vrienden, werk en vluchtige ontmoetingen.

Er gaat nog meer schuil achter het eenzaamheidsgevoel. Het is gaat over meer dan alleen sociaal contact. Misschien schrijf ik er nog eens een keer over. (Wil je dat? Reageer onder dit artikel!)

Voor de mannen: overweeg het downloaden van mijn E-boek Breek het IJs. Je ontmoet niet alleen meer vrouwen, het biedt ook voordelen voor je sociale leven.

Hoe dan ook, de manier waarop je contact maakt met mensen kan grote impact hebben op je algehele leven. Op liefdesvlak, sociaal en zeker ook zakelijk!

Aandachtspunt # 2:

Weet wat ‘alleen zijn’ betekent

Wanneer je weet wat ‘alleen’ betekent, is alleen zijn iets positiefs en dat vermindert meteen de angst.

Alleen is: al één.

Je bent al één geheel en daarom ben jij compleet. Je hebt dus geen partner nodig om een leegte te vullen. Uiteindelijk hangt (liefdes)geluk af van jouw mentaliteit en hoe je in het leven staat. Ongeacht vrouwen versieren of mannen versieren!

Aandachtspunt # 3:

Leer alleen te zijn

Wanneer je Lees verder over - Feestdagen – Alleen met de Feestdagen? (deel 2)

Hoe omgaan met afwijzing? 2 manieren & tips

Omgaan met afwijzingHoe omgaan met afwijzing? Wat als de deur keihard dichtklapt voor je neus en je nooit meer welkom bent? Dadelijk geef ik twee manieren hoe om te gaan met een blauwtje lopen.

Aanleiding van dit artikel was de interessante discussie bij een ouder artikel: durf een vrouw los te laten. Ik raad je aan om het artikel en de reacties even door te nemen.

Je sociale status in gevaar door afwijzing?

In de juli 2014-editie van Men’s Health werd er ook over geschreven: ‘eerste hulp bij afwijzing’. Mannen vinden het namelijk nog wel eens moeilijk om goed om te gaan met een afwijzing. Kort wordt het onderwerp sociale status aangekaart.

Waarom is het te moeilijk om een afwijzing te incasseren en te verwerken? Volgens een Amerikaanse seksuologe (Brandy Engler) bepalen veel mannen hun sociale status aan de hand van hoe leuk zij worden gevonden door vrouwen. Met dat idee voelt een afwijzing als een meedogenloze stomp in de maag, uiteraard!

Als ik slechts een ding wil duidelijk maken wat betreft een blauwtje lopen, dan is het dit:

De manier WAAROP je omgaat met afwijzingen, beïnvloed veel méér jouw sociale status, dan het feit dàt je wordt afgewezen!

Je mag daarom je zelfbeeld niet verwarrend met hoe anderen je zien en de zogenaamde waarde die ze aan jou toekennen. Zelfbeeld versus je sociale status / Image…

Ik geef daarom nu twee manieren van omgaan met afwijzing. Maak je keuze. Lees verder over - Hoe omgaan met afwijzing? 2 manieren & tips

Mooie Vrouwen – 7 Clichés over Mooie Vrouwen

Tekening van een mooie vrouwOp mijn artikel over perfectionisme kwamen veel goede reacties. Sommige mannen (h)erkende het perfectionisme in zichzelf. Ik hoop dat zij hier wat aan gaan doen, perfectionisme is als een blok aan het been zowel tijdens het vrouwen versieren als in een relatie.

Er waren ook een paar reacties over het hebben van een relatie met een mooie vrouw. Leuk onderwerp en belangrijk, dus vandaag wijs ik mannen op een paar clichés over mooie vrouwen (vaak maakt een mooie vrouw zich door haar schoonheid al erg aantrekkelijk).

En misschien dat ik er een andere keer verder over blog, zeker als dit onderwerp ‘schoonheid’ vragen oproept. Lees verder over - Mooie Vrouwen – 7 Clichés over Mooie Vrouwen

Perfectionisme – 3 Nadelen van Perfectionisme

Nadelen van perfectionismePerfectionisme wordt vaak gezien als iets positiefs. Een paar willekeurige voorbeelden:

  • Een culinaire chefkok die tot in detail de keuken onder controle heeft, krijgt veel lof.
  • De man die zijn huis perfect heeft ingericht omdat hij geen genoegen neemt met minder, wordt vaak gecomplimenteerd.
  • Bedrijven maken reclame door te zeggen dat bij hen alles perfect is; de producten zijn perfect, de service en presentatie is perfect.

Maar is perfectionisme wel altijd zo positief? Heeft de perfectionist een voorsprong bij het versieren? Nee dus, perfectionisme is op liefdesvlak niet goed. Daarom bespreek ik vandaag drie vervelende nadelen van perfectionisme. Lees verder over - Perfectionisme – 3 Nadelen van Perfectionisme

Hoe indruk maken op vrouwen?

Power biceps: Indruk maken op vrouwen!Wil je een top indruk maken op vrouwen? Ik vertel hoe, al lijkt het alsof ik tegenstrijdig advies geef. Lees daarom vooral verder.

Enkele dagen geleden werd ik met veel plezier geïnterviewd door radio KX Radio; tegenwoordig een thema kanaal van 3FM. De dames stelden 2 uur lang voornamelijk vragen over de liefde; vrouwen versieren en seks

Het programma heet Vrouwen met Knoppen. Elke donderdagavond van 21.00 tot en met 23.00 uur wordt een bekende (Arie Boomsma, Kraantje Pappie, Hans Kraay jr., etc) of een minder bekende Nederlander (ik) geïnterviewd over hoe hij in het leven staat. Bijna altijd komt zijn liefdes- en seksleven uitgebreid aan bod.

Het doel? De man beter leren begrijpen.

Tijdens de uitzending waren we het er over eens dat mannen graag snel een oplossing willen voor hun versier-dilemma’s.

Een willekeurig voorbeeld: wat is dè openingszin die een man moet gebruiken? “Beste Victor, geef NU het definitieve antwoord!” Lees verder over - Hoe indruk maken op vrouwen?

Stop met dromen, start met verleiden en daten!

Droomkasteel: stop met dromen, start met verleiden en datenMensen houden het liefst hun hoofd koel. Totdat het om verleiden, daten en de liefde gaat…

Dan is het zogenaamd acceptabel om eindeloos te dromen, te fantaseren en vooral niet rationeel te handelen.

Dat lijkt heel romantisch, net zoals in die populaire, romantische films. Toch?

In veel gevallen resulteert dromen en fantaseren in onhandig verleiden. Daarmee krijg je geen dates, heb je geen seks en ga je moeilijk een nieuwe relatie aan!

Dromen kan dus destructief zijn voor je liefdes- en seksleven, daar wil ik voor behoeden! Lees dus vooral verder!

Als inleiding, zie de reactie die Pascal heeft geplaatst bij ‘hoe regel je een date’. Hij heeft ongeveer een halfjaar Whatsapp-contact met een vrouw, plus een paar gesprekken in de stad wanneer hij haar toevallig ontmoet:

Ik zit met een probleempje waar ik maar niet uitkom.

Ik ken een meisje ongeveer 6 maanden. Het zou echt een droom zijn als ik iets met haar kon krijgen. Het is alleen zo, we praten heel veel als we elkaar zien in de stad en ook op Whatsapp, maar ze praat met heel veel mensen. Ik weet niet of dat via Whatsapp is, maar als ik haar in de stad ziet praat ze op zich altijd wel met een paar anderen.

Altijd als ik haar zie dan komt ze wel naar me toe en ze Whatsapp’t me ook vaak uit zichzelf. Ze geeft alleen helemaal niets weg en ik wil haar heel graag mee uit vragen maar ik weet niet of ik dat moet doen, aangezien dat ze altijd met iedereen praat en ze heeft nog nooit een relatie gehad en doet daarom ook een beetje hard-to-get. Kan iemand mijn tips geven van wat ik moet doen?

Beste Pascal, bedankt voor je reactie. Jouw reactie vormt de aanleiding voor dit artikel zodat ik nog veel meer mensen kan adviseren op liefdesvlak.

Hoe weet je dat ze nooit een relatie heeft gehad? Hebben jullie daarover gesproken? Dat is me onduidelijk. Ik hoop niet dat je haar de liefde hebt verklaard, dat werkt vaak averechts.

Hoe dan ook, je kent haar al een halfjaar, een relatie met haar is als een droom voor je… en je hebt nog steeds geen initiatief genomen!

Daarom hier mijn eerste advies: Lees verder over - Stop met dromen, start met verleiden en daten!

Foute mannen en foute vrouwen komen overeen!

Fouten mannen-artikel met (o.a.) het interview van Victor Verlon (Cosmopolitan november 2012)

Foute mannen-artikel met interview Victor Verlon verscheen in de Cosmopolitan, november 2012

Als flirtcoach zie ik een overeenkomst tussen foute mannen en foute vrouwen. Ze vormen eenzelfde soort valkuil.

Want mensen die zich aangetrokken voelen tot de foute man of foute vrouw, maken in essentie dezelfde fout.

Lees verder, zodat je weet welke fout dat is, zodat jij minder snel of nooit meer in de valkuil van de foute man of foute vrouw trapt!

Verslaafd aan de foute man / foute vrouw?

In het jaar 2012 werd ik geïnterviewd door een journalist van het magazine Cosmopolitan. Je weet wel, dat populaire magazine voor vrouwen. Binnenkort zal ik het interview scannen zodat jij het ook kan lezen.

Tijdens het interview kwam naar voren dat sommige vrouwen specifiek op de foute man vallen. Op een of andere manier prikkelt de foute man de fantasie van deze vrouwen, een romantische fantasie gemixt met een flinke dosis avontuur.

Nee, het leven van deze vrouwen is meestal niet saai, maar of het ‘comfortabel’ is… Lees verder over - Foute mannen en foute vrouwen komen overeen!

7 Gedragskenmerken van de VrouwVeroveraar

Gedragskenmerken van de VrouwVeroveraarBehalve aan het succes, kun je een VrouwVerovaar ook herkennen aan een tal van gedragskenmerken. Want uit zijn Verovermentaliteit vloeit zijn gedrag, dat gaat als het ware vanzelf.

Ik geef zeven kenmerken zodat je voor jezelf kunt nagaan op welke punten je kunt verbeteren… Lees verder over - 7 Gedragskenmerken van de VrouwVeroveraar

Single en verdrietig? (Remedies & tips)

Single en verdrietigAls single kun je verdrietig zijn omdat je ‘nog steeds’ geen relatie hebt. Of omdat je bijvoorbeeld sinds kort weer vrijgezel bent; de relatie is recentelijk verbroken.

Speciaal voor deze mannen heb ik een korte video gemaakt over wat je kunt doen om je (blijvend) beter te voelen. Bekijk deze en laat vervolgens je reactie achter!

3 Remedies tegen verdriet bij singles

Plus nog een paar tips… Lees verder over - Single en verdrietig? (Remedies & tips)

Pagina 1 van 5123...

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus