Bioscoopdate

Wie kent het niet, de bioscoopdate! Massaal gaan mensen naar de bioscoop als date. Vaak als eerste of twee afspraakje.

Maar is zo’n bioscoopdate wel verstandig? Want al kan het leuk zijn om samen een film te kijken, er kleven een paar nadelen aan.

Maar eerst:

Voordelen van de bioscoopdate?

Natuurlijk zijn er een paar voordelen op te sommen van dit soort filmdates. Bijvoorbeeld, het kan erg gezellig zijn samen. En je hebt meteen een goede film gezien (hopelijk).


En je hoeft niet te praten, dus de kans op de ‘ongemakkelijke stilte’ is minimaal.

Dus na de film heb je meteen iets om over te praten. De film levert gemakkelijke gespreksstof op, logisch.

En tijdens de film, wie weet zie je de mogelijkheid om dicht tegen elkaar te kruipen… Hoewel, als je elkaar onvoldoende kent kan dat een probleem vormen.

Dus is de bioscoopdate ideaal? Nee!

Het belangrijkste nadeel van de bioscoopdate

Juist wat door sommige singles als voordeel wordt gezien (je hoeft niet te praten) kan juist hèt argument zijn om in het begin niet de bioscoop te bezoeken.

Je wilt elkaar toch beter leren kennen? Praten met elkaar is een must! Tijdens de film kun je moeilijk met elkaar praten. En weete dat vooral vrouwen een man beter willen leren kennen door te praten. Mannen echter, houden over het algemeen van een gezamenlijke activiteit.

Hoe dan ook, met een beetje creativiteit hoef je niet eerst de film te kijken voor gespreksstof. Je kunt tijdens een ‘koffie date’ simpelweg het onderwerp ‘films’ aansnijden en daarover praten. Welke film heeft je date laatst gezien? Was het wat? Waarom was de film goed? Enzovoorts.

Wil je meer weten over de bioscoopdate, waarom het geen goede is als eerste date? Zie het artikel (inclusief video) hieronder!

Als Eerste Date naar de Bioscoop?

Eerste date bioscoopAls eerste date naar de bioscoop? Altijd handig op een paar praktische dating tips te ontvangen zodat de date beter verloopt.

De meeste vrijgezelle mannen en vrouwen hebben het liefst een bioscoopdate als eerste afspraakje. Op zich begrijpelijk, je hoeft niet te praten, jullie worden vanzelf door de film geëntertaind. En na de film heb je in ieder geval iets om over te praten.

Toch is het niet allemaal koek en ei…

Stel jezelf eens de vraag Lees verder over - Als Eerste Date naar de Bioscoop?

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus