Gespreksstof

Kom je gespreksstof tekort? Heb je moeite om het gesprek op gang te brengen of te houden? Op deze pagina krijg je tips zodat je uiteindelijk betere en leuke gespreksonderwerpen kunt bedenken. Dus onderwerpen die ideaal zijn tijdens een date, via Whatsapp of zelfs in een relatie waarbij je het vuurtje warm wilt houden.

Daarnaast is het van belang om vooral niet het verkeerde gespreksonderwerp aan te snijden. Want anders loop je het risico dat de conversatie plotseling afgebroken wordt. Of je maakt je simpelweg minder aantrekkelijk. Wat betreft de liefde (daten en dergelijke) is dat natuurlijk uit den boze.

Zie de artikelen hieronder voor tips wat betreft gespreksstof en gesprekstechnieken!

4 Onuitputtelijke bronnen van gespreksstof

Man en vrouw converseren: gespreksstof in overvloedZit je verlegen om gespreksstof? Weet je niet wat te zeggen en vraag je je af waar Victor Verlon over praat met vrouwen?

Als je eens wist… Dus vandaag geef ik 4 onuitputtelijke bronnen van gespreksstof.

Ik kan over vrijwel alles, eindeloos praten met mensen. Zowel de alledaagse gespreksonderwerpen als de meest bijzondere en bizarre onderwerpen; allround. En door de tips te gebruiken die ik je dadelijk geef, kun jij dat ook. Zo word je handiger in het vrouwen versieren!

Bekijk de video over gespreksstof…

En na het kijken Lees verder over - 4 Onuitputtelijke bronnen van gespreksstof

Borsten – Pas op met Opmerkingen over Borsten

BorstenEen andere keer heb ik geschreven over de twee gevaarlijkste gespreksonderwerpen. Als het goed is weet je nu welke onderwerpen je beter kunt vermijden tijdens het vrouwen versieren.

En vandaag geef ik aan wat je absoluut niet mag zeggen tegen een vrouw:

“Je hebt kleine borsten”

Logisch om niet zo’n opmerking te maken? Toch blijven mannen dit soort stommiteiten begaan. Het uiterlijk van de vrouw is vaak een gevoelig onderwerp, maar dat weten niet alle mannen.

In de zomer had een goede vriendin van mij een ‘double date’ in het park. Een gezellige picknick en daarna met zijn vieren sportief frisbeeën. Alles ging leuk en aardig, het klikte met haar potentiële liefdespartner.

De vonk werd helaas al snel de kop in gedrukt: de man gaf tijdens het gesprek aan dat zij kleinere borsten had dan zijn ex-vriendin. Vraag me niet waarom hij dat moest zeggen, de irrelevante opmerking kwam als een donderslag bij heldere hemel.

En ze was meteen Lees verder over - Borsten – Pas op met Opmerkingen over Borsten

De 2 Meest Gevaarlijke Gespreksonderwerpen

Gevaarlijke gespreksonderwerpenWaarover moet je praten met vrouwen? Wat zijn de beste gespreksonderwerpen tijdens een date? Geregeld ontvang ik deze vragen van mannen, dat is begrijpelijk.

Wil je weten wat goede gespreksonderwerpen zijn? Schrijf je dan nu meteen in voor mijn gratis cursus VrouwVeroveren. Je krijgt dan onder andere een lijst van gespreksonderwerpen.

Al in de 5ste les van deze gratis cursus (per e-mail) geef ik een aantal uitstekende gespreksonderwerpen, inclusief tips voor betere conversaties.

Eigenlijk zou dit basiskennis moeten zijn voor iedere man…

Het artikel van vandaag gaat over de gespreksonderwerpen die je, vooral in het begin van het Veroverproces, beter kunt vermijden. Welke deze zijn is ook belangrijk om te weten als je wilt vrouwen versieren!

Gevaarlijk gespreksonderwerp #1: Lees verder over - De 2 Meest Gevaarlijke Gespreksonderwerpen

Inspelen op haar Prikkelende Opmerkingen

Tijdens het vrouwen versieren komt het geregeld voor dat vrouwen prikkelende opmerkingen maken. Dit doen vooral de meer zelfverzekerde vrouwen… In dit blog bespreek ik hoe je op de goede manier kunt inspelen op dat soort opmerkingen. Een case. Rachid stelde laatst een vraag over dit onderwerp bij het blogartikel over een veel voorkomende conversatiefout door mannen:

Regelmatig communiceer ik met vrouwen. Ik heb het dan over echt van alles en nog wat… Af en toe merk ik (kleine) dingen op aan een vrouw en maak daar dan een opmerking over of stel een vraag.
Voorbeeld: “Je hebt je nagels mooi bijgeknipt sinds gisteren.”
Sommige vrouwen reageren dan verbaasd met: “Wow! Kijk toch waar je op let, je lijkt wel een vrouw.”
Kan dit iets positiefs betekenen of pak ik het verkeerd aan?

Dus ze zegt dat je op een vrouw lijkt… Daar sta je als man niet op te wachten! Dus nee, dit is niet positief.

Hoewel, dat hangt er maar vanaf hoe jij hebt gereageerd. Je kunt dit soort prikkelende opmerkingen namelijk uitstekend in je voordeel gebruiken… Lees verder over - Inspelen op haar Prikkelende Opmerkingen

Conversatiefout om nooit meer te maken

ConversatiefoutVeel mannen weten niet dat ze deze conversatiefout maken tijdens hun conversaties met vrouwen. Maak jij deze vergissing ook? Pas op, de vergissing, deze blunder… komt je duur te staan in je liefdesleven!

De waarschuwing:

Conversatiefout: opscheppen, vrouwen hebben er een gruwelijke hekel aan

Schep niet op over je prachtige auto, je glansrijke carrière, je opzienbarende sportprestaties of je dikke portemonnee.

Want wanneer je probeert te imponeren door je maatschappelijke status of prestaties te benadrukken, communiceer je indirect dat je snakt naar goedkeuring en waardering. Dit is het typische gedrag van de man die in schaarste leeft (zie les 3 van de E-cursus).

Vrouwen houden niet van opscheppers. Ze verlangen naar Lees verder over - Conversatiefout om nooit meer te maken

Pagina 1 van 212

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon
Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Versier advies op maat:

Victor Verlon geeft telefonische coaching

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus