Gespreksstof

Succes met vrouwen – Inspelen op haar Prikkelende Opmerkingen

Bij het Veroveren komt het geregeld voor dat vrouwen prikkelende opmerkingen maken. Dit doen vooral de meer zelfverzekerde vrouwen… In dit blog bespreek ik hoe je op de goede manier kunt inspelen op dat soort opmerkingen. Een case. Rachid stelde laatst een vraag over dit onderwerp bij het blogartikel over converseren:

Regelmatig communiceer ik met vrouwen. Ik heb het dan over echt van alles en nog wat… Af en toe merk ik (kleine) dingen op aan een vrouw en maak daar dan een opmerking over of stel een vraag.
Voorbeeld: “Je hebt je nagels mooi bijgeknipt sinds gisteren.”
Sommige vrouwen reageren dan verbaasd met: “Wow! Kijk toch waar je op let, je lijkt wel een vrouw.”
Kan dit iets positiefs betekenen of pak ik het verkeerd aan?

Dus ze zegt dat je op een vrouw lijkt… Daar sta je als man niet op te wachten! Dus nee, dit is niet positief.

Hoewel, dat hangt er maar vanaf hoe jij hebt gereageerd. Je kunt dit soort prikkelende opmerkingen namelijk uitstekend in je voordeel gebruiken… Lees verder over - Succes met vrouwen – Inspelen op haar Prikkelende Opmerkingen

Converseren – Gevaarlijke Fout Tijdens het Converseren

gevaarlijke-conversatiefoutVandaag wil ik je een waarschuwing geven wat betreft converseren met vrouwen.  Het gaat om een fout die veel mannen maken. Pas op, het komt je duur te staan in je liefdesleven!

De waarschuwing: Lees verder over - Converseren – Gevaarlijke Fout Tijdens het Converseren

Vrouwen aanspreken – Last van Zelfsabotage Zodat je Haar Nooit Aanspreekt?

Tom, een trouwe bloglezer, heeft deze vraag gesteld bij het blogartikel over zelfvertrouwen met vrouwen:

Ik kan mijn moed wel verzamelen en erop afstappen, maar gezien ik er bij voorbaat niet in geloof lukt het 9 van de 10 keer ook niet (lijkt mij).

Ik vroeg: ”Waar geloof je niet in?”

Antwoord van Tom:

Op de kans dat het een succesvol gesprek wordt. En dat Ik woorden kan vinden nadat het ijs is gebroken.

Bijvoorbeeld: In de trein zie ik een vrouw vlak naast me een boek lezen. Ik had kunnen vragen: ”dat moet vast een goed boek wezen,” waarop zij waarschijnlijk zou antwoorden met: ” jaa!”
Daarna lijkt het lastig om verder te praten. ”Is het een liefdesverhaal? Of houd je meer van een verhaal vol spanning?”–> lijkt mij iets te afgezaagd. Als ze niet met mij kletst laat ze natuurlijk wat leuks lopen, maar dat betekent niet dat ik haar het ‘op wil leggen.’ Een gesprek moet natuurlijk speels verlopen. Dus dan begin ik weer te twijfelen aan mijn speelsheid, mijn speelse voorkomen.
En zoals je ziet, voordat ik het zelf doorheb ben ik al zo enorm aan het twijfelen dat ik al afhaak voordat er ook maar een woord is gevallen…

Ik hoop dat je hier iets aan hebt,
Tom

De crux: Lees verder over - Vrouwen aanspreken – Last van Zelfsabotage Zodat je Haar Nooit Aanspreekt?

MSN’en met vrouwen – Het Gevaar van MSN voor je Liefdesleven

Vandaag beantwoord ik weer een vraag die is gesteld via Vraag Victor Verlon:

Hallo Victor,

Op msn weet ik altijd wat ik tegen een vrouw moet zeggen. Het gesprek gaat goed als ik aan het chatten ben. Maar in werkelijkheid, wanneer ik buiten msn met een vrouw praat, geef ik rare antwoorden. Dit gebeurt nooit op msn.

Komt het misschien omdat ik op msn meer tijd krijg om antwoorden te geven?

B. uit Heerenveen

Goed punt. Je hebt inderdaad meer tijd op MSN om je antwoorden te formuleren.  Dat is handig, omdat je net even langer kunt nadenken over hoe je gaat reageren waardoor je het gesprek gemakkelijker kunt sturen.

Toch verwacht ik niet dat een tekort aan denktijd de oorzaak is van je rare antwoorden op haar vragen…

MSN kan een gevaar zijn voor liefdesleven

MSN is geliefd bij jong en wordt steeds populairder bij oud. Miljoenen mensen chatten vrijwel dagelijks om nieuwe contacten aan te gaan en voor het onderhouden van vriendschappen.

Dus de MSN messenger lijkt ideaal voor je liefdesleven. Maar helaas kan MSN juist Lees verder over - MSN’en met vrouwen – Het Gevaar van MSN voor je Liefdesleven

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus