Magische klik

Ben jij op zoek naar de magische klik? Of je vraagt je af of het wel mogelijk is, een klik krijgen met iemand? Eerst mag het duidelijk zijn wat het eigenlijk is, zo’n magische klik.

De magische klik heet ook wel…

Eigenlijk is de benaming ‘magische klik’ een vaag begrip. Voor ieder mens kan het gevoel anders zijn en een andere betekenis hebben. Meestal staat de klik voor: een sterke band hebben met elkaar.

Willekeurige voorbeelden van synoniemen en sterk gerelateerde omschrijvingen:

  • Op dezelfde golflengte zitten
  • Aan elkaar gewaagd zijn
  • Je voelt dat je ‘jouw soulmate’ hebt gevonden
  • In zeer korte tijd meteen al het gevoel hebben dat jullie een stelletje zijn

Hoe is het mogelijk om in zo’n korte tijd een sterke, gevoelsmatige band op te bouwen? Moeilijk te verklaring, vandaar het woord ‘magisch’.

Binnenkort verschijnen er nog meer artikelen over het ontstaan van de magische klik. Lees wel alvast de artikelen hieronder wat betreft het onderwerp.

Ruzie – Succes met Vrouwen door Ruzie?

Het laatste waar mannen aan denken is ruziën met de vrouw waarvan ze het hart willen Veroveren. Een vervelend conflict brengt de Verovering immers in gevaar…

Toch kan een beetje ruzie geen kwaad, zo heeft een cursist ontdekt. Deze e-mail ontving ik afgelopen dinsdag:

Victor, goedemiddag,

Daarnet was ik de laatste periode van “Veroveractiviteiten” te overlopen. Altijd goed om te leren uit wat je vroeger deed en de evolutie te zien. Wat me opviel was dat “ruzie” blijkbaar werkt als een katalysator voor me. Het lijkt er haast op dat ik pas echt ingang schiet als er eerst een beetje een meningsverschil is gerezen of als bijvoorbeeld een vrouw me schrapt van haar facebook.
Grappig genoeg lijkt dit ook bij de vrouw in kwestie vaak voor een klik te zorgen. Als ik ze tegenkom dan doe ik alsof er niets gebeurd is en vaak moet ze er zelf ook om lachen.
Wat ik me afvroeg is, klopt dit wel helemaal met de ontspannen, speelse man? Of kan je “ruzie” ook effectief gebruiken als een middel om vrouwen te veroveren?

Met vriendelijke groeten,

S. Vlaams Brabant

Zelfreflectie is altijd goed, daarmee kun je je liefdesleven stap voor stap verbeteren. Je hebt nu ontdekt dat een beetje ruziën je juist Veroversucces kan opleveren. Iets wat onlogisch lijkt, kan soms juist goed kan zijn voor succes met vrouwen! Lees verder over - Ruzie – Succes met Vrouwen door Ruzie?

Liefdesverklaring Afleggen? Niet doen!

Liefdesverklaringen

Uit de inbox heb ik een paar liefdesverklaringen verzameld:

  • Ik vind je zo leuk, voel jij ook de magische klik?
  • De date was fantastisch. Wil je mijn vriendinnetje worden?
  • Ik ben hopeloos verliefd op je, mag ik je zoenen?

Vreselijk, pijnlijk, en o zo gênant. De kans is groot dat je met zo’n liefdesverklaring de Verovering de nek omdraait en vervolgens in je hemd komt te staan.

De negatieve effecten van de liefdesverklaring

Wanneer je haar de liefde verklaart heeft dat verschillende effecten: Lees verder over - Liefdesverklaring Afleggen? Niet doen!

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus