Nationale Complimentendag

 

Elke jaar, op 1 maart, is het Nationale Complimentendag. Dit jaar, 2017, valt deze complimentendag op woensdag

Voor het gemak de exacte dagen voor de komende jaren:

  • Nogmaals, in 2017 valt 1 maart dus op woensdag. Doe je mee met het lofuiten?
  • In 2018 valt het op een donderdag.
  • In 2019 valt nationale complimentendag op vrijdag.

Nationale Complimentendag staat volledig in het teken van het geven van complimenten. Het idee achter dit initiatief is dat er tegenwoordig te weinig oprechte waardering wordt geuit.

Initiatiefnemer Hans Poortvliet heeft de intentie dat mensen elkaar meer gaan waarderen. Hij vindt dat van maatschappelijk belang.

De oorsprong van Nationale Complimentendag

Op zaterdag 1 maart 2003 werd Nationale Complimentendag voor het eerst gehouden, dankzij initiatiefnemer Hans Poortvliet (onder andere bekend van Waarderings Management).

Het belangrijkste argument dat de organisator geeft is dat de meeste werknemers zich onvoldoende gewaardeerd voelen en daarom ontslag nemen.

Ook België doet sinds het jaar 2010 mee aan de Nationale Complimentendag, waardoor deze dag een internationaal karakter heeft gekregen.

Zie voor meer informatie de officiële site van Nationale Complimenten.. En wil je een award sturen sturen op 1 maart? Dat kan ook op World Compliment Day-site.

Ben je op zoek naar tips wat betreft het geven van complimenten? Zie het artikel hieronder!

Welke Complimenten geven? (5 Voorbeelden)

Compliment geven

Tijd voor het onderwerp: complimenten geven!

Want donderdag is het Nationale Complimentendag; 1 maart. En de week daarop komt ook nog Internationale Vrouwendag; 8 maart. Natuurlijk zijn dat twee mooie aanleidingen voor een artikel over het complimenteren van vrouwen, inclusief voorbeelden.

Sommige mannen denken dat het geven van een compliment per definitie fout is voor het versieren van vrouwen. Maar is dat echt zo?

Wat vindt Victor Verlon van complimenten geven?

Ja, je kunt wel degelijk vrouwen complimenten geven. Het kan zelfs zeer positief uitpakken! Het is de kunst om het op de juiste manier te doen. Slijmen is nooit goed, oprechtheid is en blijft belangrijk.

Het is essentieel dat je de vrouw complimenteert met de juiste mentaliteit. Zie mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen; een must om te downloaden.

Dus… Waarmee kun je vrouwen prijzen? Vandaag geef ik vijf voorbeelden. Neem ze niet blindelings over, gebruik ze ter inspiratie. Lees verder over - Welke Complimenten geven? (5 Voorbeelden)

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus