Romantiek

Wil je romantiek tips? Op deze pagina vind je heel veel adviezen wat betreft romantiek.

Oh, wat kan romantiek mooi zijn. En oh, wat kan romantiek gevaarlijk en problematisch zijn.

Gezien het belang en gevaar van romantiek heb ik een aantal artikelen uitgebracht met tips en aanwijzingen.

Let wel, romantiek is niet iets alleen voor valentijnsdag. En romantiek is niet simpelweg een samenraapsel van wat romantische symbolen; rozen en hartjes, knuffelbeertjes enzovoorts…

De verzameling artikelen met veel tips bestaat uit meerdere pagina’s. Laat het dus niet na om onderaan op de ‘2’ te klikken voor nog meer artikelen over het onderwerp.

Valentijnsdag – De Dubbele Keerzijde van Valentijnsdag

De dubbele keerzijde van ValentijnsagIn de maand februari slaat het fenomeen altijd keihard toe: Valentijnsdag. De 14de staat volledig in het teken van de liefde en romantiek.

De brievenbus puilt uit met reclamefolders vol speciale koopjes. De reclame op zowel radio als tv zijn vrijwel allemaal in het thema van Valentijn. En ‘Valentijnsdag experts’ worden geïnterviewd met de vraag hoe je 14 februari ‘moet’ vieren.

Is Valentijnsdag werkelijk zo mooi?

Mijn antwoord: ja en nee…

Meer romantiek in je relatie brengen is uiteraard positief.  En je hoeft Valentijnsdag niet serieus te vieren, het mag een speels lolletje zijn. Dan is het een leuke dag.

Alleen er is ook een negatieve kant, twee zelfs!

Keerzijde #1.

Valentijnsdag is te commercieel

Natuurlijk is deze dag veel te commercieel. We worden overspoelt met een overdosis aan reclame. Hierdoor ontstaat al gauw het idee dat we met zijn allen deze dag per se moeten vieren.

Niet alleen dat, de reclames en producten geven helaas een cliché beeld van romantiek. Zie vooral mijn artikel over wat romantiek werkelijk is.

Weet dat je romantiek op je eigen manier mag invullen in je liefdesleven. Hoe en wanneer jij het wilt.

Keerzijde #2.  Lees verder over - Valentijnsdag – De Dubbele Keerzijde van Valentijnsdag

Romantiek – Gevaar van en Schaarste aan Romantiek

Man en vrouw gehuld in vurige romantische passie

In het vorige artikel over romantiek, heb je gezien wat romantiek is. Hopelijk heb je ook meteen geluisterd naar het interview van mij… Hier kun je het alsnog luisteren: ‘Wat je moet weten over romantiek‘.

Vandaag ga ik verder door over de romantiek in je liefdesleven. Het gaat om de juiste timing…

Het gevaar van romantiek

Wanneer de vrijgezelle man een oogje op een vrouw heeft, wil hij zijn best doen om haar te Veroveren. Hij wil romantisch zijn, laten zien dat hij echt om haar geeft.

Werkt dit? Meestal niet, want hij loopt in wezen te hard van stapel. Hoe kan zij speciaal voor hem zijn, als hij haar nog nauwelijks kent? Het lijkt eerder alsof hij haar probeert te versieren met een paar slappe versiertrucs!

Daarom raad ik mannen aan om op te passen met romantiek; bewaar het voor een later tijdstip. Een vrouw Veroveren doe je anders…

De schaarste aan romantiek

Andersom loopt het ook vaak mis. Hij heeft een vrouw Veroverd en heeft het gevoel gekregen dat ‘de buit binnen is’. Ze wil hem, er is geregeld seks, ze zijn een team.

Klaar is Kees! Nu kan hij eindelijk zijn aandacht op andere belangrijke zaken richten. Zijn carrière of hobby’s bijvoorbeeld.

Gevolg: hij geeft haar te weinig persoonlijke aandacht. De vlinders verdwijnen en de relatie wordt minder en minder. Op een gegeven moment ontstaat er zelfs een sleur…

En er komen steeds meer relatieproblemen, de relatie sleur neemt steeds meer toe. Zij voelt zich niet meer geliefd en begint meer te fantaseren over andere mannen.

Tegen die tijd ontvang ik e-mail met de vraag hoe hij het snel kan oplossen. Helaas is het dan vaak al te laat, zij heeft de hoop opgegeven. Ze wil wel, maar het bijzondere gevoel is helemaal verdwenen.

Maak dus niet dezelfde fout wanneer je een relatie hebt. Onthoud dat de vrouw steeds opnieuw Veroverd wil worden, eindeloos! En jazeker, daar hoort ook romantiek bij.

Wees romantisch (tips)

Ze is je vriendin of vrouw, doe je best om haar zich speciaal te laten voelen. Je mag haar complimenteren, je mag haar verrassen met een leuk cadeautje. Zorg dat je haar geregeld knuffelt, schrijf eens een keer een persoonlijke liefdesbrief voor haar.

Maak Lees verder over - Romantiek – Gevaar van en Schaarste aan Romantiek

Romantiek – Wat je moet weten over Romantiek

RomantiekRozen, teddybeertjes, “I Love You”, suikerhartjes. Romantisch? Vandaag blog ik over de romantiek in het liefdesleven; een belangrijk onderwerp.

In het weekend voor valentijnsdag ben ik onverwacht door drie radiostations geïnterviewd over wat een man te doen staat wat betreft de romantiek.

Waarschijnlijk wil je een interview horen, want dan weet je hoe je het kunt aanpakken in je relatie. Komt goed uit! Hier vind je het interview op Radio 1, gehouden in het BNN-programma ‘Lust’: Lees verder over - Romantiek – Wat je moet weten over Romantiek

Liefdesverklaring Afleggen? Niet doen!

Liefdesverklaringen

Uit de inbox heb ik een paar liefdesverklaringen verzameld:

  • Ik vind je zo leuk, voel jij ook de magische klik?
  • De date was fantastisch. Wil je mijn vriendinnetje worden?
  • Ik ben hopeloos verliefd op je, mag ik je zoenen?

Vreselijk, pijnlijk, en o zo gênant. De kans is groot dat je met zo’n liefdesverklaring de Verovering de nek omdraait en vervolgens in je hemd komt te staan.

De negatieve effecten van de liefdesverklaring

Wanneer je haar de liefde verklaart heeft dat verschillende effecten: Lees verder over - Liefdesverklaring Afleggen? Niet doen!

Valentijnsdag – Uitslag van onderzoek Valentijnsdag

Valentijnsdag uitslag 2009Tot gisteren kon je door te stemmen laten weten of je iets van plan was met Valentijnsdag. Bedankt voor het stemmen!

Ik ben eigenlijk best tevreden met de uitslag. Slechts 36 % van de stemmers doet iets met Valentijnsdag. En gelukkig heeft de grote meerderheid van de vrijgezellen geen speciale plannen voor morgen.

Zoals je hebt kunnen zien in mijn gidsje voor Valentijnsdag, is 14 februari niet de ideale dag om een vrouw te Veroveren. Toch heb ik nog veel vragen ontvangen over wat je als vrijgezelle man het best kunt doen. Er werd gevraagd naar cadeau-ideeën en of een roos haar hart zou doen smelten.

Vind je een vrouw leuk? Hier is mijn advies. Lees verder over - Valentijnsdag – Uitslag van onderzoek Valentijnsdag

Pagina 1 van 212

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus