Succes met vrouwen

Stel dat zoent - Succes met vrouwenIk zeg: het is tijd voor succes met vrouwen. Je bent op mijn site voor een goede reden!

Ik heb namelijk honderden artikelen geschreven over flirten, versieren, seks en relatie, inclusief vele video’s. En ik heb ook diverse programma’s en E-boeken uitgebracht over het aanspreken en versieren van vrouwen.

Wil je METEEN een boost voor een beter liefdesleven èn seksleven? Jij gaat op deze pagina profiteren van wat ik de laatste decennia heb ontdekt!

Lees daarom verder, ik ga je veel moois geven.

Oh ja, laat me weten wat je vragen zijn. Bij een van de andere artikelen kun je altijd je vragen en opmerkingen plaatsen over succes met vrouwen.

Dè 5 MAGISCHE tips voor jouw succes met vrouwen

Hieronder geef ik 5 magische tips. Magisch, omdat ze elk, bij wijze van spreken, de pilaren zijn van succes met vrouwen. Ik som ze op om je direct inzicht te geven in wat er werkelijk toe doet om te slagen met de andere sekse.

Tip #1. Upgrade je uiterlijk

Iedere man, ja IEDERE MAN, kan er beter uitzien door een goede algehele verzorging en kledingkeuze. Succes met vrouwen draait niet alleen maar om het uiterlijk, zeker niet. Toch speelt je uiterlijk wel degelijk een rol. Logisch toch?

Op deze aantrekkingskracht-site geef ik uiteraard tips wat betreft het verbeteren van je looks. Doe er je voordeel mee…

Tip #2. Verbeter je Verovermentaliteit

Niet alle mannen vinden het leuk om te horen, maar het is echt zo. Je mentaliteit maakt hèt verschil tussen succes en ‘falen’ met vrouwen. Sla je telkens de plan mis op liefdesvlak, besteed veel aandacht aan het verbeteren van je mentaliteit!

Hoe aantrekkelijker je mentaliteit als man (ik noem het Verovermentaliteit), hoe gemakkelijker en sterker je je Natuurlijke Aantrekkingskracht kunt uitoefenen.

Op deze site geef ik ook veel tips voor het verbeteren van je mentaliteit. Bijvoorbeeld, hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten met vrouwen. Jij hoeft de tips alleen nog toe te passen… Doen!

Tip #3. Oefen je vaardigheden

Natuurlijk zijn je vaardigheden wat betreft de omgang met vrouwen belangrijk. Dus beoefen de kunst van het flirten met vrouwen. Oefen je in het uitvragen van aantrekkelijke dames… Word beter in het zoenen, enzovoorts.

Wil je de essentie van het snel verbeteren van je vaardigheden? Richt je niet alleen op vrouwen, ook als hetero man! Je sociale vaardigheden zijn namelijk het hart van je succes met vrouwen.

Dus oefen je ook in het vriendschappelijk contact maken met mannen. Wie weet doe je ook een paar goede vrienden op die handig en leuk zijn met vrouwen, kun je veel van leren.

Hoe dan ook, door je handigheid met mensen te vergroten in zijn algemeenheid, hoe beter je met vrouwen bent. Je people skills maken je op een natuurlijke manier aantrekkelijker; je oefent dan ‘vanzelf’ aantrekkingskracht uit.

Jazeker, op deze site geef ik ook veel tips en aanwijzingen voor het verbeteren van je vaardigheden met vrouwen. Zoals je merkt, Aantrekkingskracht.com bestaat uit +1000 tips… Het walhalla voor de moderne man!

Tip #4. Experimenteer met krachtige versiertrucs

Ik geef vele versiertechnieken en -trucs op deze site, en nog meer in mijn programma’s en E-boeken. Ze zijn goed om te weten en toe te passen. Zeker als (tijdelijke) ondersteuning om een innerlijke vooruitgang te bewerkstelligen.

Maak echter NIET de vergissing om te denken dat versiertrucs het enige is wat van belang is! De man die zich voor het eerst focust op zijn liefdesleven, is nog wel eens ‘verliefd’ op trucjes. Deze zogenaamde beginneling wil zich in eerste instantie niet echt verbeteren. Hij wil slechts met zo min mogelijk moeite een vrouw op zijn schoot krijgen.

Vrouwen hebben snel door wanneer je ze in de val wilt lokken door een paar trucjes te vertonen. Luie mannen zijn over het algemeen niet zo populair bij vrouwen. Doe moeite. Dat jij bereid bent om moeite te doen wordt wel degelijk erg gewaardeerd door de meeste de dames!

Weet dat authenticiteit en intimiteit niet te faken zijn. Zeker niet als je structureel een beter liefdesleven wilt hebben. Zie daarom vooral ook de vorige versiertips en de volgende!

Tip #5. Doe ervaring op met vrouwen, geef niet op

Fouten maken hoort bij een actieve levensstijl. Dus wil je echt een dynamisch liefdes- en seksleven? Maak je klaar voor teleurstellingen! En ik hoop dat dat geen reden is om jezelf op te geven.

Voor succes met vrouwen is het dus noodzakelijk om te leren incasseren. Dat je tegen een (emotioneel) stootje kunt, maakt je absoluut aantrekkelijker als mens. Je kunt zelfs anderen inspireren, want iedereen die initiatieven neemt kent tegenslagen. Ook op liefdesvlak, ook zakelijk.

En mocht je eens diep door het stof gaan, sta vervolgens op en wees trots dat je door de pijn bent heen gekomen! Je bent er nog, alive and kicking. Want jij bent niet te stoppen!

Incasseer en incasseer…

Ga verder en nog veel verder voor succes met vrouwen

Ik heb hieronder nog een paar artikelen geplaatst met nog meer tips voor succes met vrouwen. Stel je vragen over het onderwerp bij een van de artikelen, ik antwoord altijd!

Mooie vrouwen versieren, moeilijker?

Tekening van een mooie vrouw

Wil jij graag mooie vrouwen versieren? Zoals je wellicht al ontdekt hebt, over mooie vrouwen schrijf ik graag…

In mijn studietijd vond ik het moeilijk om me te concentreren tijdens de tentamens. Het leek wel alsof vrouwen extra hun best deden om er nog aantrekkelijker uit te zien dan anders.

De vrouwen droegen iets strakkere kleding, toonden een tikje meer bloot, droegen het haar los, hadden een zacht geurende parfum opgedaan. En natuurlijk hadden ze hun mooiste hoge hakjes aangedaan waardoor de benen en rondingen nog meer in het oog sprongen…

Ja, dat was vervelend als je goede cijfers wilde halen…

Uit een onderzoek uitgevoerd van de Radboud Universiteit Nijmegen blijkt dat mannen dommer zijn in het bijzijn van mooie vrouwen. In een van de experimenten moesten de mannelijke proefpersonen als opdracht een gesprekje voeren met iemand van dezelfde sekse en iemand van de andere sekse, een mooie vrouw. Na een gesprekje werd het verstandelijk functioneren gemeten met een bepaalde taak.

Wat blijkt, mannen zijn opmerkelijk minder intelligent na het gesprekje met de mooie vrouw! En het maakt niet uit of hij al een vriendin heeft of niet; het effect is hetzelfde. Lees verder over - Mooie vrouwen versieren, moeilijker?

Goede humor waar vrouwen van houden

Lachtende vrouw dankzij goede humorGoede humor is welkom uiteraard. Immers, vrouwen houden van lachen. Volgens een onderzoek uitgevoerd door ‘Survey AAP’, blijken vrouwen gemiddeld 62 keer per dag te lachen, terwijl mannen gemiddeld maar 8 keer per dag lachen.

Ik beken, het is maar de vraag of je dit onderzoek wel serieus moet nemen. Maar het moge duidelijk zijn dat de meeste vrouwen goede humor waarderen. Daarom is je gevoel voor humor belangrijk voor succes met vrouwen.

Een tijd geleden ontving ik deze vraag over goede humor van een cursist:

Hey Victor,

Ik ben een jongeman van 18 jaar en heb verandering ondervonden bij mezelf wanneer het aankomt op het aanspreken van vrouwen. Dank hiervoor maar toch is niet alles duidelijk voor mij.

Ik merk heel vaak dat vrouwen me veel te serieus nemen wanneer het aankomt op grapjes. Deze grapjes zijn meestal sarcastisch. Nu is mijn vraag in welke mate kan je gebruik maken van sarcasme?

Nog iets anders is het gebruiken van zelfspot (zonder overdrijven natuurlijk) uit den boze of is dit juist iets positiefs?

D.
Brussel

Ik ben blij dat de gratis cursus Veroveren ervoor zorgde dat je nu in contact komt met vrouwen. Graag gedaan!

Is sarcastische humor goed?

De definitie van sarcasme volgens het woordenboek:

‘Bittere, bijtende spot’

De definitie maakt duidelijk dat sarcasme niet de juiste humor is voor Veroveren, want bitterheid is over het algemeen niet aantrekkelijk voor vrouwen!

Maar wat is dan wèl de juiste vorm van humor, wat maakt je aantrekkelijk voor vrouwen? Lees verder over - Goede humor waar vrouwen van houden

Liegen maakt je succesvol met vrouwen? (3 redenen…)

Ben je geneigd om te liegen tegen vrouwen, in de hoop dat ze je leuker vinden, aantrekkelijker? Blijf lezen!

Ik ontving kortgeleden deze lezersvraag of je nu wel of niet moet liegen tegen vrouwen:

Hello Victor,

Bedankt voor je nieuwsbrief met alle goede tips. Ik heb er zeker wat van op gestoken. Ik heb een vraag die ik je wil stellen. Stel je hebt een vrouw ontmoet en ze vraag je of je al een vriendin heb. Wat is dan het beste antwoord om te geven? Ik heb het gevoel als je eerlijk bent en zeg dat je geen vriendin heb, je als een zielig sukkel overkomt. En dat ze je niet zo interessant meer vindt. Graag je reactie Victor.

You’re the men. En blijf het goeie werk voorzetten.
K.

Ik denk dat voor veel van mijn cursisten eerlijkheid een vanzelfsprekendheid is. Toch is het een belangrijk onderwerp om aan te snijden. Genoeg andere mannen geloven dat liegen je juist meer succes bij vrouwen brengt!

Het wordt ook promoot in sommige films over de liefde. Althans, liegen als effectieve methode wordt getypeerd door de foute man die achter elkaar vrouwen versiert. Dus dan zou je de conclusie kunnen trekken dat je vrouwen naar de mond moet praten!

Helaas denken sommige mannen dat door eerlijk toegeven dat je geen vriendin hebt, je een slechte indruk maakt. Ik vraag me af hoe deze mannen bij dat idee komen. Wie heeft hen wijsgemaakt dat singles losers zijn? Hebben ze van een of ander Amerikaans onderzoek gehoord waaruit zou blijken dat single mannen onaantrekkelijk zijn? Of misschien vinden ze zèlf (onbewust) dat de vrijgezel een zielige sukkel is en projecteren ze dat vreemde idee vervolgens op hoe vrouwen de man veroordelen?

Hoe dan ook, ik geef drie belangrijke redenen waarom je niet moet liegen tegen vrouwen… Lees verder over - Liegen maakt je succesvol met vrouwen? (3 redenen…)

7 Misvattingen over het Overvloed-concept

Overvloed van vrouwen

Graag blijf ik geregeld bloggen over een van de belangrijkste concepten voor een goed liefdesleven: het Overvloed-concept. Wil je vlot vrouwen versieren, leef in overvloed!

Als je nog onbekend bent met het Overvloed-concept, schrijf je dan in voor mijn gratis online cursus. In de derde les zie je welk gedrag je vertoont als je dit Verover-concept toepast; hoe je onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op vrouwen. En daarvoor hoef je je niet als cliché-player te gedragen!

Een probleem is dat sommige mannen verkeerde opvattingen hebben over het Overvloed-concept. Het is een lastig probleem, want vaak zijn ze zich niet bewust van het feit dat deze opvattingen onjuist zijn.

Gevolg: ze zitten in een neerwaartse spiraal en ze begrijpen niet waardoor. Het is voor hen onmogelijk om Lees verder over - 7 Misvattingen over het Overvloed-concept

Zelfvertrouwen met Vrouwen – De Basis van Meer Zelfvertrouwen

ZelfvertrouwenAls je weinig zelfvertrouwen hebt, is het aanspreken en Veroveren van vrouwen moeilijk. Dus zo nu en dan ga ik bloggen over het vergroten van zelfvertrouwen. Te beginnen met vandaag:

Vergroot je zelfvertrouwen door het verbeteren van je zelfbeeld

In de eerste les van de E-cursus VrouwVeroveren geef ik aan dat je zelfbeeld een belangrijke rol speelt in het succes met vrouwen. Zelfbeeld bepaalt namelijk ook de mate van zelfvertrouwen.

Een onzekere man ziet zichzelf niet in een positief licht. Als je zijn zelfbeeld onder de loep neemt en het onder  woorden brengt, dan krijg je bijvoorbeeld dit soort uitspraken: Lees verder over - Zelfvertrouwen met Vrouwen – De Basis van Meer Zelfvertrouwen

Pagina 1 van 212

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus