Vrouwenkennis

Hoeveel vrouwenkennis heb jij? Hoe meer je weet wat vrouwen beweegt, hoe meer je aantrekkingskracht je kunt uitoefenen.

Word je bewust van de angsten van vrouwen (zie het artikel hieronder) en wat vrouwen over het algemeen verlangen. Ontdek wat vrouwen meestal interesseert en welke activiteiten ze graag ontplooien.

Om snel meer vrouwenkennis op te doen, zie het artikel hieronder!

Vrouwenkennis – De angsten van vrouwen

Oog wijd open van angst: vrouwenkennisHeb jij vrouwenkennis? Zo ja, dat is mooi want deze kennis helpt je absoluut aan een beter liefdesleven.

Uiteraard is het opdoen van extra inzicht over vrouwen welkom. Daarom heb ik een video gemaakt waarin ik een paar veelvoorkomende angsten bespreek van vrouwen. Houd rekening met het feit dat ik ook als flirtcoach voor vrouwen werk, ik weet waarover ik spreek… Lees verder over - Vrouwenkennis – De angsten van vrouwen

3 Geheimen over Vrouwen Onthuld

Geheimen over vrouwen onthuldVandaag onthul ik drie geheimen over vrouwen, om mannen weer met beide benen op de grond te zetten. Het valt me op dat mannen nog wel eens onrealistisch beeld hebben van vrouwen. Deze illusies, vooroordelen en misvattingen veroorzaken vervelende liefdesproblemen.

Tijd om de vrouwenkennis dus op te spijkeren! Hier 3 geheimen onthuld…

Geheim #1. Vrouwen zijn ook onzeker

Duidelijk, toch zijn mannen zich daar onvoldoende van bewust. Het lijkt net alsof alleen jij weinig zelfvertrouwen hebt, en dat vrouwen wel zelfverzekerd zijn. Onzin natuurlijk.

Vrouwen zijn bijvoorbeeld net zo bang om persoonlijk afgewezen te worden. Ja, ook de intelligente, mooie vrouwen die overdreven veel sjans hebben!

Inzicht: de onzekerheid van een vrouw kan het versieren in de weg zitten. Neem vol zelfvertrouwen initiatief zodat haar onzekerheid geen belangrijke rol meer speelt.

Geheim #2. Vrouwen willen graag mannen ontmoeten

“Waarom moeten wij mannen de eerste stap nemen. Het lijkt wel alsof vrouwen niet willen!”

Welnee, vrouwen verlangen ook naar contact met mannen. Alleen ze laten de interesse niet meteen duidelijk blijken, en Lees verder over - 3 Geheimen over Vrouwen Onthuld

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus