Wat is aantrekkingskracht, hoe vergroot je je aantrekkingskracht op vrouwen en wat komt daarbij kijken? Aantrekkingskracht.com beantwoordt deze en vele andere vragen op liefdesgebied.

Maar eerst:

Wat aantrekkingskracht niet is

Helaas denken sommige mannen dat alleen schoonheid aantrekkingskracht uitoefent op vrouwen. Zij zijn er van overtuigd dat ze daarom maar heel knap moeten zijn; zijn ze dat niet dan zijn ze gedoemd tot een slecht liefdesleven.

Natuurlijk voelen wij mannen meteen aantrekkingskracht als we een prachtige vrouw zien. Zodra het beeld van een mooie vrouw op je netvlies komt, geven je hersenen direct het sein om bepaalde processen op gang te brengen. Je lichaam maakt hormonen aan, er komen stoffen vrij. Je voelt aantrekkingskracht!

Ook al ontstaat deze aantrekkingskracht door vrouwelijk schoon, wil dat niet zeggen dat deze niet op andere manieren kan ontstaan. Sterker nog, de aantrekkingskracht die je op vrouwen uitoefent, ontstaat met name door andere factoren dan het uiterlijk.

Wij mannen voelen ons relatief sterker aangetrokken tot schoonheid bij een vrouw, dan dat andersom het geval is.

Daarom hoef je geen mooie man te zijn voor succes met vrouwen…

Wees in ieder geval aantrekkelijk voor vrouwen

Het is een feit, je moet aantrekkelijk zijn om aantrekkingskracht op vrouwen uit te oefenen. Sommige mannen gaan ervan uit dat hun uiterlijk een probleem is voor hun liefdesleven. Ze vinden zichzelf onaantrekkelijk omdat ze er niet uitzien als een fotomodel. Je kent ze wel, de mannen die je op de cover van een sport- of modemagazine ziet.

Voor mannen die twijfelen over of ze wel knap genoeg zijn, is het zaak dat ze het verschil kennen tussen mooi zijn en aantrekkelijk zijn:

Schoonheid kan je niet veranderen: in hoeverre je mooi bent, wordt bepaald door je lichaam, wat je hebt meegekregen. Mooi in de zin van, brede schouders en borst, volle haardos, krachtige neus en kin. Kortom, de fysieke kenmerken die universeel mooi worden gevonden door vrouwen.

Aantrekkelijkheid kun je wel veranderen: deze heeft alles te maken met hoe je jezelf presenteert; je algehele verzorging, kledingkeuze, lichaamstaal en heel belangrijk, je uitstraling.

Je kunt inderdaad zelf weinig doen aan je schoonheid, behalve door dure operaties en gruwelijke ingrepen. Maar je hoeft dus geen prachtig lichaam of een modelhoofd te hebben om er aantrekkelijk uit te zien!

Daarom kan vrijwel iedere man er aantrekkelijk uitzien, jij dus ook! Je moet je dus aantrekkelijk presenteren wil je onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen. Doe je dat niet, dan ben je een afknapper voor vrouwen!

Oefen onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op vrouwen

De aantrekkingskracht die je uitoefent begint dus bij je aantrekkelijkheid. En met de juiste kennis, ervaring en intentie kan je die aantrekkingskracht op vrouwen verder opvoeren.

Blijf mijn weblog volgen, want ik blog geregeld over alles wat belangrijk is voor jouw aantrekkingskracht en het verbeteren van je liefdesleven.