Victor VerlonVictor Verlon is publicist/schrijver en een ervaren coach. Hij helpt zowel mannen als vrouwen aan een beter liefdes- en seksleven.

Speciaal voor het mannen heeft hij zijn E-cursus VrouwVeroveren geïntroduceerd waardoor al duizenden cursisten zich belangrijke beginselen van het Veroveren eigen hebben gemaakt. Daarnaast heeft hij voor de moderne man het E-coachsysteem voor succes met vrouwen ontwikkeld. Dit systeem biedt elke man de mogelijkheid om zijn liefdesleven te upgraden op zowel de korte- als langetermijn. Bovendien heeft hij producten uitgebracht op gebied van seks: zijn gratis sextips op SuperMinnaar.com, geeft hij een sex cursus en adviseert hij mannen hoe ze een vrouw in bed krijgen.

Voor vrouwen brengt Victor binnenkort een speciale versiercursus uit voor het aantrekken van een leuke man. Hier kunnen vrouwen zich inschrijven om op de hoogte gehouden te worden en om gratis versiertips te ontvangen. (Link binnenkort online!)

En voor de mensen met liefdesverdriet heeft hij een speciale website gelanceerd zodat mensen hun ei kwijt kunnen. Zo kunnen ze eerder en sneller liefdesverdriet verwerken.

Victor Verlon onderscheidt zich door?

Victor Verlon heeft een eigen visie waarmee hij zich onderscheidt van anderen. De meeste ‘flirtcoaches’ en zogenaamde dating-guru’s zien de vrouw als een soort van tegenstander. Je moet haar als man met imponeergedrag verslaan. Onzin, vindt Victor Verlon. Man zijn en Veroveren houdt veel meer in. Hetzelfde geldt voor de benadering van de vrouw; mannen zijn geen tegenstander om af te troeven.

Met dezelfde visie benadert hij het onderwerp seks, erotiek en sensualiteit. Veroveren is als een dans: ‘It takes two to tango’. Seks hoort daar absoluut bij. Daarom mag seks geen competitie of strijd zijn. Seks is onder andere het delen van warmte, genegenheid en liefde. Geniet…

Klik hier voor snel, 1-op-1 coaching door expert Victor Verlon.

Victor Verlon schrijft op Aantrekkingskracht.com

Dit blog is geboren uit de behoefte om meer contact te onderhouden met mijn trouwe cursisten. Hier houd ik je op de hoogte van allerlei onderwerpen met betrekking tot het Veroveren van vrouwen en beantwoord ik allerlei vragen op liefdesgebied.

Je bent van harte welkom op mijn populaire Aantrekkingskracht-website!

Wil je Victor Verlon volgen?

Dat kan:

Contact opnemen?