Je liefdesleven verbeteren (doen!)

Veranderen voor een beter liefdeslevenJe wilt je liefdesleven verbeteren? Ik kan voorspellen of je liefdesleven uiteindelijk gaat slagen of ‘falen’.

Wellicht vraag je je af hoe ik van te voren kan weten of je een goed liefdesleven krijgt en of het ooit een beetje kan vlotten met vrouwen versieren… een goede reden om dit artikel door te nemen.

Hier ontdek je wat je te doen staat voor ingrijpende, positieve verandering op liefdesvlak.

Een beter liefdesleven door…?

“Krankzinnigheid is steeds hetzelfde te doen en andere resultaten te verwachten” – Einstein

Je liefdesleven verandert wanneer je je gedrag verandert. Gedragsveranderingen brengt immers nieuwe ervaringen. Meer ervaring doet je goed in meerdere opzichten, zeker op liefdesvlak!

Mits je je ervoor openstelt, brengen deze nieuwe ervaringen een belangrijk leerproces op gang. Noodzakelijk voor blijvende verbetering op liefdesgebied.

Maar, wacht eens even… veranderen? Dat kan veel moeite kosten en moeilijk zijn. Laat je dat echter niet ontmoedigen, het hoort bij het verbeteringsproces.

“Ik wil niet veranderen maar versiertrucjes!”

Sommige mannen staan niet open om zichzelf werkelijk te veranderen. Ze wuiven de adviezen voor het verbeteren hun liefdesleven weg omdat ze de moeite niet willen doen.

Ze zoeken een kant-en-klaar-oplossing in de vorm van versiertrucjes. Ze stellen mij talloze vragen en verwachten dat ik ze ongenuanceerd uitleg wat de geheime truc is om eventjes elke vrouw te versieren…

Geregeld constateer ik bij deze mannen enige verontwaardiging. (meer…)

De natuurlijke cyclus van je liefdesleven

Wist je dat je liefdesleven een cyclus kent? Voor het vergroten van je aantrekkingskracht, goed om te weten!

Gisteren was ik met mijn goede been uit bed gestapt. Dat resulteerde in meerdere flirts achter elkaar met aantrekkelijke vrouwen. Ik vertel je dadelijk daar iets meer over.

Heb jij ook wel eens zo’n topdag? En zou zo’n fantastische dag wel èlke dag willen? Bekijk de video over de natuurlijke cyclus van je liefdesleven (meer…)

Romantiek – Wat je moet weten over Romantiek

RomantiekRozen, teddybeertjes, “I Love You”, suikerhartjes. Romantisch? Vandaag blog ik over de romantiek in het liefdesleven; een belangrijk onderwerp.

In het weekend voor valentijnsdag ben ik onverwacht door drie radiostations geïnterviewd over wat een man te doen staat wat betreft de romantiek.

Waarschijnlijk wil je een interview horen, want dan weet je hoe je het kunt aanpakken in je relatie. Komt goed uit! Hier vind je het interview op Radio 1, gehouden in het BNN-programma ‘Lust’: (meer…)

Relaties – Een Relatie is meer dan Aan of Uit

Relatieknop: een relatie is meer dan aan of uit

Teveel mensen zien hun liefdesleven te zwart-wit. Ze hebben geen realistisch beeld en hebben daardoor moeite om zowel als vrijgezel als in een relatie hun liefdesleven te doorgronden en te verbeteren.

Op het moment dat een liefdesrelatie op knappen staat, komen er gedachten op als: O jee, het is dadelijk uit, of: Ik hoop dat de relatie aanblijft. Dit soort gedachten maken de eenzijdige manier van kijken naar relaties heel duidelijk.

Een relatie wordt dan gezien als een lichtknop die alleen aan of uit kan staan, niet eens als een dimmer. Je hebt een relatie of niet.

Weet dat een vrijgezel net zo gelukkig of ongelukkig kan zijn als een man die een relatie aanhoudt. Met de ene relatie voel je je dolgelukkig en bij de ander is het een regelrechte ramp. Met andere woorden, je kunt je burgerlijke staat op verschillende manieren beleven.

Om dat duidelijk te maken geef ik (meer…)

Foute Vrouwen Herkennen doe je zo

foute-vrouwenEen paar maanden geleden verscheen het blogartikel over de gevaarlijke vrouw; de vrouw die (bewust) op pad is om mannen te misbruiken.

Vandaag blog ik over foute vrouwen. Dat zijn vrouwen die hun (liefdes)leven in de soep laten lopen en daar anderen in meesleuren. Ze hoeft niet per se een kwaadwillend persoon te zijn, maar het resultaat is wel dat het liefdesleven van haar ‘slachtoffer’ ook rampzalig verloopt.

Hoe krijgt ze dat voor elkaar. Enkele voorbeelden.

Wel of toch maar niet of nu even niet. Ze heeft nog meer ruimte nodig, of tijd. Ze kiest steeds maar niet voor hem of ze komt er steeds op terug.

Of ze geeft aan niet meer te willen dan vriendschap, maar ondertussen gedraagt ze zich alsof ze naar een relatie met hem verlangt en deelt ze hartstochtelijk het bed met hem.

Sommige mannen blijven jaren plakken aan een foute vrouw. Vrouwen versieren is voor hen vaak geen punt, maar het komt er uiteindelijk nooit van omdat deze mannen ‘bezet’ blijven. Jammer natuurlijk!

Herken foute vrouwen

Door haar te herkennen begin je de bewustwording; de eerste stap naar een blijvend beter liefdesleven (meer…)