Player-gedrag het best om vrouwen te versieren?

Een player met 2 vrouwen (voorbeeld van vrouwen te versieren)Iedereen kent de term player wel. De man die overal en altijd vrouwen versiert. Of beter gezegd, hij probeert voortdurend vrouwen te versieren.

Over het algemeen zeggen vrouwen dat ze een player afkeuren. Maar genoeg mannen denken dat ze zich juist als een player moeten gedragen om zo een leuke vrouw te verleiden.

Niet voor niets wordt mij geregeld gevraagd of ik player-gedrag promoot. “Victor Verlon, is de player een goed voorbeeld voor het vrouwen versieren?”

Vandaag krijg je duidelijkheid. Ik beantwoord een ingestuurde vraag…

Beste Victor,

Betekent het overvloed-principe dan ook dat je vrouwen moet laten merken dat je genoeg vrouwelijke aandacht krijgt? Dus af en toe door laten schemeren dat je “zat lijntjes” hebt lopen en niets te klagen hebt? Doel is natuurlijk dat ze denken dat je een beetje een “playboy” bent, nietwaar?

Veel dank!

S.
Zuid-holland

Dit is een vraag waarvan ik me kan voorstellen dat deze gesteld wordt. Natuurlijk krijgen vrouwen eerder een oogje op jou als ze merken dat je gewild bent door andere vrouwen. Verder redenerend kom je tot de conclusie dat je haar moet laten weten dat je heel populair bent, bijna zo populair als een playboy of de zogenaamde player. Vrouwen versieren zou dan meteen gemakkelijker zijn, toch? (meer…)

Testen – Slaag Vanzelf voor Elke Test van Vrouwen

De vorige keer heb je gezien dat wij mannen geregeld worden getest door vrouwen. Je weet nu dat testen een onderdeel is van het selectieproces van vrouwen en dat ze dit liever stiekem doen omdat ze dan een meer waarheidsgetrouw beeld krijgt van de man.

Vandaag beantwoord ik de vraag hoe je voor een test slaagt. Daardoor zal ze jou selecteren. Maar in feite wil ik je ontmoedigen om je nog ooit met de tests van vrouwen bezig te houden. Hoe de vork in de steel zit zie je dadelijk…

Nu eerst:

Het Overvloed-concept

Dit is misschien wel het belangrijkste Veroverconcept en daarom blijf ik het geregeld aanhalen. Wil je de tests van vrouwen doorstaan dan is in overvloed leven cruciaal. Blijf dus dit concept integreren in je leven…

Een man die in schaarste leeft, zal bijna nooit haar tests doorstaan. Zelfs al weet hij dat ze hem aan het testen is! Hij zal precies doen wat de vrouw doet afknappen…

Een willekeurig voorbeeld:

De vrouw komt veel te laat op het eerste afspraakje. De man heeft ergens op het Internet gelezen dat hij dan ruggengraat moet tonen door haar te ‘bestraffen’. Hij eist bijvoorbeeld haar excuses. En wanneer ze een andere datum wil prikken zegt hij “nee”, want dat woordje zou een magische uitwerking hebben op vrouwen…

Werkt dit? Nee! Hij handelt namelijk uit schaarste en volgt blindelings een paar simpele versiertips op. Dat heeft zij snel door, vrouwen voelen vaak intuïtief aan wanneer een man een stappenplan ‘vrouwen versieren’ afwerkt alsof ze een machine is.

En aangezien het versieren mislukt ondanks de versiertips, kan hij niet anders concluderen dat het dan (meer…)

Te vroeg zoenen is gevaarlijk

Boter kaas en eieren met lipstick afdrukken - Te vroeg zoenenZoenen kan heerlijk zijn, maar te vroeg zoenen is geen aanrader voor het verder versieren.

In het vorige blogartikel behandelde ik de vraag wat voor vrouwen de betekenis is van de eerste zoen en waarom je beter niet meteen kunt zoenen.

Maar wat als je haar toch wèl hebt gezoend tijdens de eerste ontmoeting, wat dan?

Wellicht vraag je je af of deze vrouw dan nog wel te versieren is

Te vroeg gezoend? Koester vooral geen hoge verwachtingen

Het kwaad is geschied. Probeer de vrouw dus niet (meer…)

7 Misvattingen over het Overvloed-concept

Overvloed van vrouwen

Graag blijf ik geregeld bloggen over een van de belangrijkste concepten voor een goed liefdesleven: het Overvloed-concept. Wil je vlot vrouwen versieren, leef in overvloed!

Als je nog onbekend bent met het Overvloed-concept, schrijf je dan in voor mijn gratis online cursus. In de derde les zie je welk gedrag je vertoont als je dit Verover-concept toepast; hoe je onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op vrouwen. En daarvoor hoef je je niet als cliché-player te gedragen!

Een probleem is dat sommige mannen verkeerde opvattingen hebben over het Overvloed-concept. Het is een lastig probleem, want vaak zijn ze zich niet bewust van het feit dat deze opvattingen onjuist zijn.

Gevolg: ze zitten in een neerwaartse spiraal en ze begrijpen niet waardoor. Het is voor hen onmogelijk om (meer…)

Lekker Slim – Doorgrondt het vrouwelijk brein?

Lekker SlimLekker Slim is een spelshow gepresenteerd door Bridget Maasland, waarin zes mannelijke kandidaten moeten raden of koppels van vrouwen de juiste antwoorden weten op kennisgerichte vragen.

Een compilatie van ‘Lekker Slim’

Misschien heb je nog nooit een uitzending gezien van het tv-programma. Maar met het bekijken van deze korte compilatie hieronder, krijg je vast een redelijke indruk van deze tv-show: (meer…)

Pagina 1 van 212