Hoe omgaan met afwijzing? 2 manieren & tips

Omgaan met afwijzingHoe omgaan met afwijzing? Wat als de deur keihard dichtklapt voor je neus en je nooit meer welkom bent? Dadelijk geef ik twee manieren hoe om te gaan met een blauwtje lopen.

Aanleiding van dit artikel was de interessante discussie bij een ouder artikel: durf een vrouw los te laten. Ik raad je aan om het artikel en de reacties even door te nemen.

Je sociale status in gevaar door afwijzing?

In de juli 2014-editie van Men’s Health werd er ook over geschreven: ‘eerste hulp bij afwijzing’. Mannen vinden het namelijk nog wel eens moeilijk om goed om te gaan met een afwijzing. Kort wordt het onderwerp sociale status aangekaart.

Waarom is het te moeilijk om een afwijzing te incasseren en te verwerken? Volgens een Amerikaanse seksuologe (Brandy Engler) bepalen veel mannen hun sociale status aan de hand van hoe leuk zij worden gevonden door vrouwen. Met dat idee voelt een afwijzing als een meedogenloze stomp in de maag, uiteraard!

Als ik slechts een ding wil duidelijk maken wat betreft een blauwtje lopen, dan is het dit:

De manier WAAROP je omgaat met afwijzingen, beïnvloed veel méér jouw sociale status, dan het feit dàt je wordt afgewezen!

Je mag daarom je zelfbeeld niet verwarrend met hoe anderen je zien en de zogenaamde waarde die ze aan jou toekennen. Zelfbeeld versus je sociale status / Image…

Ik geef daarom nu twee manieren van omgaan met afwijzing. Maak je keuze. (meer…)

19 Oorzaken waarom vrouwen je afwijzen

Afwijzende vrouw: 19 oorzakenWaarom wijzen vrouwen je af? Vandaag geef ik 19 mogelijke oorzaken.

Belangrijk: het is de kunst om een afwijzing NIET persoonlijk te nemen. Zo blijft je zelfvertrouwen op pijl en wordt je ego minder of zelfs niet gekrenkt.

Door een afwijzing of teleurstelling niet persoonlijk op te nemen, kun je de lijst van oorzaken hieronder perfect gebruiken als feedback. Een springplank voor je persoonlijke ontwikkeling.

Je hoeft namelijk niet alle vrouwen te versieren, laat staan dat je bij iedereen in de smaak moet vallen. Of vind jij van wel? Is dat je beeld van ultieme succes met vrouwen?

Veroveren doe je uiteraard met zijn twee. Ook zij heeft aandeel aan het verloop van het contact en of deze kan uitlopen op een spannende flirt, een afspraakje, seks en een relatie. Dus wanneer je een blauwtje loopt, weet dat het niet per se aan jou ligt!

Ontdek je dat de oorzaak van afwijzing wel bij jou ligt? Nogmaals, zie het NIET als een persoonlijke afwijzing (zoals ik ook bespreek in de E-cursus). Les vier gaat over afwijzingen…

Leer van je de fouten die je maakt en vergroot je aantrekkingskracht, dan ben je goed bezig. Klik nu hier voor de NEGENTIEN oorzaken waarom vrouwen je afwijzen

Afwijzing – Meer Succes door Afwijzing

Meer succes door afwijzing

Heb je het artikel over omgaan met afwijzingen al gelezen? In dat artikel heb je gezien dat er kortweg twee manieren zijn om met een afwijzing om te gaan:

  1. De afwijzing persoonlijk opnemen waardoor deze je zelfvertrouwen ondermijnt; een blauwtje lopen.
  2. De afwijzing NIET persoonlijk opnemen waardoor je vlot andere vrouwen kunt versieren.

Uiteraard is die laatste manier de betere. Niet alleen omdat je dan niet opgeeft en je zelfvertrouwen met vrouwen behoudt… Door de afwijzing niet persoonlijk op te vatten kan deze je zelfs meer succes met vrouwen brengen.

Hoe? Dat zie je nu… (meer…)

Een vrouw loslaten? Durf het! (Ontdek waarom)

Omhelsend stel. Toch is loslaten soms nodigzakelijk!

Sommige mannen zitten nooit om een vrouw verlegen. Ze worden vrijwel altijd vergezeld door een aantrekkelijke dame. Het lijkt wel alsof ze iets magisch bezitten dat hen veel aantrekkelijker maakt dan de gemiddelde man.

Wat doen zij wat andere mannen niet doen? Geven zij misschien nooit op, blijven ze volhard proberen tijdens het versieren? Of maken zij misschien gebruik van een geheim afrodisiac of feromonen spray?

Lees verder en ontdek snel het antwoord op deze belangrijke vragen. Ook geef ik aan hoe ook jij versneld vrouwen kunt versieren.

Ik begin met het opruimen van een paar veelvoorkomende misvattingen.

Je succes hangt niet af van…

  • een prachtig uiterlijk; al kleedt de succesvolle man zich over het algemeen beter dan gemiddeld en heeft hij meer oog voor zijn algehele verzorging
  • financiële rijkdom; geld hoeft en mag geen rol spelen
  • een perfecte babbel; al heeft de succesvolle man goede conversatievaardigheden ontwikkeld door de vele ervaring

Waar heeft de VrouwVeroveraar, de man die uitstekend kan versieren, zijn succes WEL aan te danken? Hij is doordrongen van het feit: (meer…)