“Hij belt niet” – Waarom je haar vanavond moet bellen

"Hij belt niet!" Bel wel!Hij belt niet”, “Waarom laat hij me wachten?”, “Wat is dat met mannen? Wel mijn telefoonnummer vragen, maar niet bellen!”.

Ja, vrouwen klagen over de passiviteit van de gemiddelde man. Mannen nemen te weinig initiatief, doen weinig hun best op een leuke, aantrekkelijke manier.

En wanneer de man eindelijk haar telefoonnummer heeft gescoord, stelt hij het eerste telefoontje eindeloos uit. Het is werkelijk een anti-climax voor een vrouw wanneer een man niet vlot opnieuw contact opneemt… Het lijkt alsof hij de motivatie mist! (Ben jij een vrouw en loop je ook tegen dit probleem aan? Laat het me weten, plaats je reactie onder dit artikel!)

Mannen, vandaag wil ik jullie extra motiveren vlot een eerste afspraakje te regelen met de aantrekkelijke vrouw die je onlangs hebt ontmoet. Kom op, dat afspraakje is zo geregeld!

Drie redenen waarom je nog deze zondagavond moet bellen: (meer…)

Relatietips – 5 Kleine handelingen => betere relatie

RelatietipsPraktische relatietips zijn nooit weg. Toch?

Want mijn Aantrekkingskracht-site is niet alleen gericht op de vrijgezel… Daarom beschrijf ik vandaag een paar ‘kleine handelingen’ als relatietips, waar maar weinig mensen werkelijk bij stil staan.

Tevens geef ik willekeurige voorbeelden om je te helpen deze relatietips in de praktijk te brengen.

Relatietip #1. Denk terug aan hoe de relatie begon

Motivatie is en blijft belangrijk voor liefdessucces. Zo blijf je beter je best doen om de relatie te onderhouden. Beschouw de relatie en band met je liefdespartner niet als een vanzelfsprekendheid!

Willekeurig voorbeeld: Denk geregeld terug aan hoe je haar Veroverd hebt, hoe je haar voor het eerst zoende. De eerste vakantie samen, de relatie-mijlpalen, etc.

Het kan geen kwaad om deze herinneringen te delen met je liefje…

Relatietip #2. Geef meer

Wellicht vraag je je bij deze relatietip af: “Meer dan wat?”

Antwoord: geef meer dan je voorheen hebt gegeven. Al is je partner duidelijk blij met alles wat je doet, doe er geregeld een schepje bovenop.

Uiteraard hoef je het niet te overdrijven, balans in de relatie is ook van belang. Je mag het eenvoudig houden, maar blijf het consequent herhalen.

Willekeurig voorbeeld: (meer…)

Vrouwen aanspreken – Tips voor het vergroten van motivatie

Motivatie voor vrouwen aansprekenDe vorige keer heb ik geprobeerd om je te motiveren voor het vrouwen aanspreken, door je te wijzen op je seksdrive. Spreek vrouwen aan, want wie weet loopt het uit op avontuur en seks!

Vandaag krijg je nog eens vier tips voor het vergroten van je aanspreek-motivatie. Kom in actie, dat maakt je liefdes- en seksleven leuker!

Vrouwen aanspreken tip #1.

Maak eerst tijd vrij voor jezelf

Ik heb me intensief bezig gehouden met het aanspreken van onbekende vrouwen. Dat heeft veel tijd en moeite gekost.

Het zou mij nooit gelukt hebben om zoveel ervaring op te doen, als ik geen tijd voor mezelf vrij had gemaakt.

Ontspan je geregeld, doe leuke dingen voor jezelf. Werk en/of studie is belangrijk, maar er is meer in het leven. Door tijd vrij te maken creëer je (meer…)

Vier tips voor het waarmaken van je voornemens

Maak je voornemen voor 2015 waar!Eigenlijk houd ik niet van het goede-voornemen-gebeuren. Want met Oud en Nieuw is het nog wel eens gebruikelijk dat men zich vluchtig iets voorneemt, en er uiteindelijk niets mee doet. Er komt dus helemaal niets van terecht, jammer.

Een groot gedeelte van mijn cursisten heeft aangegeven dat ze goede voornemens hebben op liefdesgebied. En ik vind het belangrijk dat deze dus wèl worden waargemaakt.

Daarom geef ik deze vier belangrijke tips voor het waarmaken van je voornemens:

Tip #1. Neem rustig de tijd om het goede voornemen te bedenken

Impulsief je iets voornemen is gedoemd tot falen en teleurstelling; “Weer niet gelukt dit jaar, heb ik weer!”. Een teleurstelling als deze is gemakkelijk te voorkomen door geduldig de tijd te nemen. Bepaal je voornemen dus weloverwogen en heel zorgvuldig.

Tip #2. Één goed voornemen is beter dan teveel voornemens

Focus is belangrijk voor het waarmaken van je voornemen. Deze focus verlies je (meer…)