Succesvol fouten maken

Fouten makenMag je fouten maken? Is blunderen niet hetzelfde als falen? Moet je voor succes niet volmaaktheid zijn, onfeilbaar?

Je kunt je vast wel een vervelende fout herinneren die je liever niet had gemaakt. Je maakte een kwetsende opmerking, je nam de afslag te laat, je vergiste je in de tijd.

Je nam een verkeerd besluit ten koste van iemand anders. Of je zag iets belangrijks over het hoofd waardoor alles in het honderd liep.

Misschien kun je je zelfs een vreselijke blunder voor de geest halen, eentje die je het liefst zo snel mogelijk wil vergeten. Daarin ben je zeker niet de enige!

Maar wat als die vervelende stommiteit, vergissing of blunder je uiteindelijk succes kan brengen? Zakelijk succes, succes op liefdesvlak, financieel succes?

Ontdek hoe, blijf lezen…

Gedane zaken nemen geen keer

Helaas, je kunt de tijd niet terugdraaien en daarmee de fout voorkomen. Het is al gebeurd, dat is een voldongen feit.

Misschien is dat de voornaamste reden waarom de fout zo moeilijk te verkroppen is. De misstap is niet omkeerbaar, het kwaad is al geschied.

Fouten maken = falen?

Mag je een fouten maken als falen beschouwen? Veel mensen denken van wel. Ze krijgen op dit punt vaak gelijk, omdat ze na de blunder het nastreven van hun doel nog wel eens opgeven. Natuurlijk verkrijgen ze op deze manier nooit succes.

Bijkomend risico is, dat wanneer iemand anders de dupe is van jouw fout, dat schuldgevoel opspeelt. Dit kan vervelende gevolgen hebben.

‘Angst voor succes’, ooit wel eens van gehoord? Wanneer je (meer…)

Daten – Maak deze Fout nooit bij het Daten

Het is fantastisch als je geregeld dates kunt regelen. Maar wat als ze telkens leiden tot een gezellig afscheid, een paar zoenen op de wang? Geen tongzoenen, geen intimiteit, geen seks, geen relatie?

Hierover ontving ik een e-mail van een cursist:

Beste Victor,

Ik ben een man van 29, sta met beide benen in het leven, en heb vaak dates met verschillende vrouwen, die ik voornamelijk via vrienden of soms via het internet leer kennen. Meestal zijn de gesprekken heel ontspannen, en er wordt een beetje geflirt, maar die vonk wil niet echt overslaan.
Zo kan een vrouw bijvoorbeeld heel geïnteresseerd blijken, intensief oogcontact maken, en flirten, maar ze raakt me nauwelijks aan (ik doe dit overigens wel bij haar, maar er komt nauwelijks iets terug), om een voorbeeld te noemen.
Of bij het afscheid nemen houdt ze mijn handen vast, maar maakt het voor mij onmogelijk om haar te zoenen, bijvoorbeeld door haar hoofd weg te draaien. Ik heb het idee dat ik bij elk afspraakje ergens op de helft blijf steken, waardoor de vonk bij haar nooit echt overslaat. Dit alhoewel ik toch mysterieus blijf, niet onzeker ben, en veel tips van deze website gebruik.
Ik heb geen idee wat het probleem zou kunnen zijn.
Alvast bedankt,
A. Utrecht

Het lukt je om zowel met internet dating als in je vriendenkring dates te regelen; je doet dus veel goed met vrouwen. Maar zoals je merkt, ergens maak je nog een fout waardoor je na elke date met lege handen naar huis gaat.

Op welk punt moet je verbeteren, welke fout maak je met vrouwen? (meer…)

Te vroeg zoenen is gevaarlijk

Boter kaas en eieren met lipstick afdrukken - Te vroeg zoenenZoenen kan heerlijk zijn, maar te vroeg zoenen is geen aanrader voor het verder versieren.

In het vorige blogartikel behandelde ik de vraag wat voor vrouwen de betekenis is van de eerste zoen en waarom je beter niet meteen kunt zoenen.

Maar wat als je haar toch wèl hebt gezoend tijdens de eerste ontmoeting, wat dan?

Wellicht vraag je je af of deze vrouw dan nog wel te versieren is

Te vroeg gezoend? Koester vooral geen hoge verwachtingen

Het kwaad is geschied. Probeer de vrouw dus niet (meer…)

7 Misvattingen over het Overvloed-concept

Overvloed van vrouwen

Graag blijf ik geregeld bloggen over een van de belangrijkste concepten voor een goed liefdesleven: het Overvloed-concept. Wil je vlot vrouwen versieren, leef in overvloed!

Als je nog onbekend bent met het Overvloed-concept, schrijf je dan in voor mijn gratis online cursus. In de derde les zie je welk gedrag je vertoont als je dit Verover-concept toepast; hoe je onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op vrouwen. En daarvoor hoef je je niet als cliché-player te gedragen!

Een probleem is dat sommige mannen verkeerde opvattingen hebben over het Overvloed-concept. Het is een lastig probleem, want vaak zijn ze zich niet bewust van het feit dat deze opvattingen onjuist zijn.

Gevolg: ze zitten in een neerwaartse spiraal en ze begrijpen niet waardoor. Het is voor hen onmogelijk om (meer…)

Conversatiefout om nooit meer te maken

ConversatiefoutVeel mannen weten niet dat ze deze conversatiefout maken tijdens hun conversaties met vrouwen. Maak jij deze vergissing ook? Pas op, de vergissing, deze blunder… komt je duur te staan in je liefdesleven!

De waarschuwing:

Conversatiefout: opscheppen, vrouwen hebben er een gruwelijke hekel aan

Schep niet op over je prachtige auto, je glansrijke carrière, je opzienbarende sportprestaties of je dikke portemonnee.

Want wanneer je probeert te imponeren door je maatschappelijke status of prestaties te benadrukken, communiceer je indirect dat je snakt naar goedkeuring en waardering. Dit is het typische gedrag van de man die in schaarste leeft (zie les 3 van de E-cursus).

Vrouwen houden niet van opscheppers. Ze verlangen naar (meer…)

Pagina 1 van 212