Foute mannen en foute vrouwen komen overeen!

Fouten mannen-artikel met (o.a.) het interview van Victor Verlon (Cosmopolitan november 2012)
Foute mannen-artikel met interview Victor Verlon verscheen in de Cosmopolitan, november 2012

Als flirtcoach zie ik een overeenkomst tussen foute mannen en foute vrouwen. Ze vormen eenzelfde soort valkuil.

Want mensen die zich aangetrokken voelen tot de foute man of foute vrouw, maken in essentie dezelfde fout.

Lees verder, zodat je weet welke fout dat is, zodat jij minder snel of nooit meer in de valkuil van de foute man of foute vrouw trapt!

Verslaafd aan de foute man / foute vrouw?

In het jaar 2012 werd ik geïnterviewd door een journalist van het magazine Cosmopolitan. Je weet wel, dat populaire magazine voor vrouwen. Binnenkort zal ik het interview scannen zodat jij het ook kan lezen.

Tijdens het interview kwam naar voren dat sommige vrouwen specifiek op de foute man vallen. Op een of andere manier prikkelt de foute man de fantasie van deze vrouwen, een romantische fantasie gemixt met een flinke dosis avontuur.

Nee, het leven van deze vrouwen is meestal niet saai, maar of het ‘comfortabel’ is… (meer…)

Waarom zoenen uitstellen? (5 redenen)

Aantrekkelijke mond van een vrouw. Toch zoenen uitstellen!Zoenen is en blijft een belangrijk onderwerp wat betreft het Veroveren. Zie daarom ook de andere artikelen over zoenen.

Mijn advies vandaag: zoenen uitstellen! Dit advies had je vast niet verwacht van mij, als flirtcoach, toch? Dit bijzondere advies verdient uitleg, dus ik geef 5 redenen waarom.

Weet dat te vroeg kussen vaak resulteert, maar niet altijd, in geen verdere Verovering. Sommige mannen zal dat verbazen, omdat het lijkt alsof je met de eerste kus een flinke stap verder bent gekomen in het Veroverproces. De praktijk wijst uit: niet dus!

Ik wil je behoeden voor te vroeg zoenen, zodat je uiteindelijk vlotter kunt vrouwen versieren.

Bekijk daarom de video hieronder…

Al is zoenen lekker, stel toch de eerste zoen nog even uit omdat:

(Klik op de play-knop.)

 

Klik op de like-knop of Google+ knop, graag! (meer…)

Waarom Vrouwen Beter Flirten dan Mannen

Vrouwen flirten beter dan wij mannen, wist je dat? Het gaat om het gemiddelde, natuurlijk zijn er ook vrouwen die er niets van bakken. Soms huren ze mij daarom als flirtcoach in, in de hoop dat jij ze daarna wel ziet staan!

Hoe dan ook, in zijn algemeenheid kun je stellen dat vrouwen handiger zijn in het sjansen. Je kunt van deze vrouwen leren…

In de video hieronder geef ik 3 belangrijke oorzaken.

 

De juiste mentaliteit maakt dat je beter en vaker flirt met vrouwen. En dat gaat vooraf aan het versieren… Zie mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen

Nu is het (meer…)

Opgeven – Waarom je de liefde mag opgeven

Teleurgestelde man die heeft opgegevenWil je het opgeven op liefdesvlak? Dat mag!

“Wat zegt Victor Verlon nu? Hij is flirtcoach, dus hij zou mij moeten motiveren om vooral niet op te geven! Toch?”

… Helaas denken sommige mannen dat ik ze als flirtcoach op andere gedachten moet brengen wanneer ze dreigen zichzelf af te schrijven als potentiële liefdespartner.

In werkelijkheid is het aan deze mannen zelf wat ze van hun liefdesleven maken. Het vaarwel zeggen van hun liefdesleven is een van de vele mogelijke keuzes.

Lang leve de vrijheid!

Motiverende woorden geen vervanging voor doorzettingsvermogen

Ik motiveer en stimuleer graag, zeker weten. Toch weet ik uit ervaring dat mannen die geregeld aangeven dat ze ‘het’ opgeven, te weinig doorzettingsvermogen hebben. Mijn intensieve inspanningen brengen hen niet verder. Immers, ze durven niet door te zetten.

Doorzettingsvermogen is een noodzakelijk ingrediënt voor verandering, ze hebben vasthoudendheid nodig om hun (liefdes)leven blijvend te verbeteren. Motiverende woorden kunnen nooit een vervanging zijn van doorzettingsvermogen.

Natuurlijk mag je wel eens een dip hebben, dat is menselijk. Maar weet dat (meer…)