Vrouwen versieren in de supermarktJe kunt overal vrouwen versieren, in de supermarkt geen uitzondering! Het is een van mijn favoriete plekken om bijna dagelijks te flirten met vrouwen. Zowel met klanten als caissières.

Flirten en versieren is leuk, het maakt het leven mooier, en hoe meer je oefent hoe beter je wordt in flirten en versieren. En je doet toch al boodschappen dus het kost je geen extra tijd. Verenig het noodzakelijke vooral met het plezierige!

Vraag je je af hoe je dan dat leuke meisje achter de kassa kunt versieren? Begrijpelijk, sommige caissières kunnen erg aantrekkelijk zijn…

Een cursist vraagt zich ook af hoe hij het moet aanpakken en vandaag krijgt hij antwoord. Boodschappen doen in de supermarkt wordt leuker dan ooit tevoren…

Hallo Victor,
Bij een supermarkt waar het altijd vreselijk druk is bij de kassa, werkt een caissière die ik bijzonder leuk vind.

Ik was daar van de week ook, nadat ik een heel leuk gesprek met een hele mooie meid heb gehad bij een bushalte, gewoon lekker spontaan. Was dus in een “good mood”. Ik afrekenen bij deze cassiëre. Toen ik met mijn speelse lach een beetje begon te flirten met haar, bespeurde ik haar subtiele glimlach. Toen ik mijn boodschappen had ingepakt keek ik nog even naar haar om en er was direct oogcontact. Toen ik verderop nog eens omkeek, keek ze toch even na.

Vandaag weer bij deze caissière geweest. Ik weet het niet zeker, maar volgens mij werd ze toch een beetje zenuwachtig toen ze mij in haar rij zag staan. Vrouwen kunnen erg goed dingetjes verbergen. Tijdens het “bliepen” korte conversatie met haar gehad. Over dat ze nog tot 20 uur moest werken en zaterdag ook nog.

Toen ik wegliep dacht ik “Waarom heb ik haar mijn visitekaartje niet gegeven” Ik werd plots verlegen, omdat er nog een hele rij wachtende stond.

Hoe kan ik dit het beste aanpakken?
– een briefje maken om haar uit te nodigen om wat te gaan drinken, met mijn tel.nr erop. Ik weet dat je dit het liefste andersom hebt om zo zelf het initiatief te houden.
– Na sluitingstijd haar aanspreken? Komt denk ik voor haar niet echt comfortabel over..

Groetjes J.
Drenthe

Met een goed humeur is het gemakkelijker vrouwen versieren. Geef jezelf daarom altijd een boost voordat je naar de supermarkt vertrekt door bijvoorbeeld even lekkere muziek op te zetten.

En zoals jij het vervolgens hebt gedaan is uitstekend. Je spreekt een vrouw aan en daarmee loop je als het ware warm voor de volgende vrouw. Zie het als een sneeuwbal-effect.

Voor nog meer succes, gebruik de Successcenario-oefening zoals ik geef op pagina 28 van mijn Openingszinnen-E-boek. Juist effectief om te gebruiken voordat je op pad gaat!

Ook deed je het goed met het aantrekkelijke kassameisje. Je hebt gepraat, geflirt. Wees je bewust van het mooie resultaat tot nu toe. Is het jammer dat je niet verder bent gegaan met versieren? Hoeft niet…

Geef haar het gevoel van vertrouwen

Wanneer een vrouw je vaker ziet, ontstaat herkenbaarheid. Mooi, want dat stimuleert weer een gevoel van vertrouwen. Het is dus positief dat ze je al twee keer heeft ontmoet.

Kom dus vaker met je boodschappen in haar rij staan. En telkens wanneer je bij haar kassa bent maak je een kort praatje, precies zoals je tot nu toe hebt gedaan. Ze zal naar je uitkijken en steeds meer aan je denken. Zoals je weet is dat goed voor het versieren.

Overdrijf het niet. Als je bijna dagelijks daar je boodschappen doet dan is het verstandig om ook af en toe in een andere rij te gaan staan. Ze kan je minder goed inschatten waardoor je eerder een gespreksonderwerp wordt. Waarschijnlijk zal ze haar vriendinnen zelfs om advies vragen: “Die leuke gast flirt wel met me, maar hij kwam vandaag niet bij mijn kassa staan! Wat heeft dit te betekenen?”

Neem wel de dichtstbijzijnde kassa zodat je toch nog gemakkelijk oogcontact kunt maken en haar kunt begroeten.

Waarschijnlijk doet ze helemaal niets met je telefoonnummer

Theorie: Ze vindt je leuk en aantrekkelijk, ze kijkt je zelf na! Vermoedelijk wil ze graag met je afspreken. Dus je visitekaartje of een persoonlijk briefje overhandigen zou voldoende moeten zijn. Ze zal je vast bellen, toch?

Praktijk: zelden zal de vrouw als eerste telefonisch contact opnemen. Het is meestal te spannend voor haar. Ze vraagt zich af wat ze moet zeggen, ze is bang voor de pijnlijke stilte.

Daarbij, ze vraagt zich waarschijnlijk af of de vrouw wel als eerste mag bellen. Behoort de man niet het initiatief te nemen om haar te versieren? Ze wil vooral niet de indruk wekken dat ze gemakkelijk is, want dan weet ze niet zeker of hij haar wel echt leuk vindt.

Ze aarzelt, met als gevolg dat ze geen contact met je opneemt…

Wees niet verontwaardigd. Onthoud dat de vrouw wèl interesse heeft, maar dat ze verder weinig kan doen en niet weet hoe ze het moet aanpakken. Wij mannen hebben het voordeel dat we altijd het initiatief mogen nemen; het wordt van ons verwacht!

Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Stel je hebt het Image van een rockster en zij stelt zich op als een van je groupies. Of er is een andere sterke aanleiding voor haar om het eerste initiatief te nemen. En soms ontmoet je een vrouw die wel het initiatief neemt, zie het artikel: ‘Vrouwen versieren door leiderschap’.

Maar wees reëel, met de caissière is er onvoldoende bel-aanleiding en een rockster zal waarschijnlijk niet zelf zijn boodschappen doen…

Neem zelf het initiatief

Boodschappenlijstje supermarkt caissiere versierenJe gaf het zelf al aan: neem initiatief. Laat dus niet je visitekaartje achter, maar noteer haar telefoonnummer. Stel het niet lang uit, want anders vervliegt de lekkere spanning en ben je slechts een van de mannen die vaak bij haar kassa komt afrekenen. Volgende klant!

Sla je slag bij het derde of vierde bezoekje aan haar kassa. En zet je vooral over je verlegenheid heen, wees een ‘echte man’! Trek je niets aan van de zuchtende of sacherijnige klant in de rij; ze komen weinig voor want de meeste mensen vinden het leuk dat je de stoute schoenen aantrekt. Toon lef, het maakt je absoluut aantrekkelijker voor vrouwen.

Je hebt slechts 30 seconden extra nodig om je eigen leven en die van haar te verrijken. Niets doen resulteert in…

Trouwens, heb je je al ingeschreven voor mijn gratis cursus? Bezoek mijn Vrouwen Veroveren site en schrijf je meteen in. Je krijgt mijn lessen per e-mail toegestuurd, je hoeft verder niets te doen. En in de zesde les krijg je belangrijke versiertips zodat je snel en effectief haar telefoonnummer scoort.

Heb je wel eens een vrouw versierd in de supermarkt? De aantrekkelijke cassiëre, de sexy vrouw bij het brood, de mooie vrouw bij de chocolade en snoep? Plaats je reactie hieronder, ik ben benieuwd.

Gerelateerd:

 • Vrouwen aanspreken op straat (3 tips) (37)
  Wil je vrouwen versieren op straat? Dat begint uiteraard met vrouwen aanspreken op straat! Af en toe ontvang ik vragen daarover. Ja, zowel overdag als in de avond heb ik veel aantrekkelijke vrouwen ontmoet op straat. Flirten […]
 • Interessant genoeg om vrouwen te versieren? (108)
  Vraag jij je ook af of je wel interessant genoeg bent om vrouwen te versieren, te Veroveren? In dit artikel geef ik antwoord! In een ander artikel over onzeker tijdens het vrouwen aanspreken beantwoordde ik de vragen van […]
 • Beter leren vrouwen versieren (deel 1) (32)
  Om beter te leren vrouwen versieren, lijkt het noodzakelijk om een arsenaal aan versiertrucs te verzamelen. Je wilt alle handige flirt-technieken en snelle verleidings-methodes tot je beschikking hebben. En natuurlijk wil je […]
 • Betere versierder door betere vragen (deel 2) (37)
  In het eerste deel: ‘beter leren vrouwen versieren’, heb je gezien dat een positieve instelling belangrijk is voor je succes. Vandaag ga ik verder in op het verbeteren van je mentaliteit. Negatieve gedachten ondermijnen het […]
Vrouwen versieren in de supermarkt
Trefwoorden:                 

32 reacties op “Vrouwen versieren in de supermarkt

 • Wel, veroverd is misschien een groot woord, maar wel haar telefoonnummer gekregen!

  Ik had al wel een beetje een voorsprong. Het was niet helemaal een “koude” opening 🙂
  Ik zal vertellen wat eraan vooraf ging:
  Ik herkende haar namelijk eerst op een druk stadsfestival in december, ik was met anderen, zij ook.
  Maar ik herkende haar gezicht uit een winkel, een cafetaria om precies te zijn. Natuurlijk was dit een makkelijke opener..! Ze reageerde positief.
  Na een zeer kort gesprek nam ik afscheid met iets in de trend van: “ik kom volgende week wel even een kroketje halen..”

  En ondanks dat ik wat “voorwerk” had verricht, was haar nummer vragen in de zaak toch erg spannend en had ik het idee dat ALLE oortjes op ons waren gericht. haha.
  Het was best moeilijk, maar toch gewoon doen. Beetje maling hebben aan je omgeving doet wonderen…
  Blijf kalm, ga zeker niet schichtig om je heen kijken en wees de zelfverzekerde man.

  Toen ik het vroeg moest ze wel even glimlachen, maar ze schreef haar nummer met plezier op!
  Ik vroeg express of ze het op wou schrijven, wou daar niet staan goochelen met m’n gsm, haha.
  Direct daarna weggegaan, niet blijven lummelen of rondhangen of ongemakkelijke gesprekken voeren. Zij was immers ook aan het werk!

  Hetzelfde uur nog een bevestigings sms gestuurd met mijn nummer en naam natuurlijk.

  *check*

 • Dat sneeuwbal-effect is absoluut waar. Je hebt het echter wel minder nodig als je veel verover-ervaring hebt, want dan kun je bijna uit elke hoek manoeuvreren.

  En ja, vrouwen weten meestal echt niet hoe ze het moeten aanpakken. Sommige vrouwen zijn experts is het uitlokken en voortzetten, maar zeker meer dan de helft hoopt dat de man het initiatief neemt en door blijft zetten. Help ze daarom een handje 😛

  Ik heb nog nooit een vrouw veroverd in de supermarkt. Wel heb ik ooit een vrouw superleuk weten te plagen, namelijk:
  Ik stond in de rij en keek haar glimlachend aan en zei geen woord. Ik betaalde mijn producten en ze vroeg mij of ik het bonnetje wilde.
  Terwijl ik weg liep zei ik “ja, doe maar”

  Ze begreep m’n grap direct. Vrouwen houden echt van plagen man!

 • Heey,

  Mijn leukste (verse) ervaring met cassiere was paar dagen voor afgelopen oudjaarsdag. Alle cassieres droegen wat netjes vanwege de feestdagen.

  we groeten elkaar enthousiast. Ik begin om me heen te kijken.
  ik: “ hee, iedereen draagt zwart vandaag” (kassameisjes)
  zij: “jaa” (kijkt verbaast)
  ik:“maar jij draagt geen zwart”
  zij: “nee, zwart is zo zwart”
  ik:“aha, ken je die reclame niet, zwart is goed”
  zij:“ik ben meer van de kleurtjes”
  ik:“aha, een kleurrijk hippie-meisje”
  zij: “jaa, ik draag nu ook kleurtjes”
  (ik kijk zo aandachtig via een 3 slag naar haar kleding – ze moet glimlachen) – ik merk dat vrouwen het fantastisch vinden als mannen indirect communiceren.
  zij: “nouja bruin dan”
  ik: “ga je aankomende tijd nog wat doen?” (ik kijk naar pinautomaat)
  zij: “jaa, veel met familie en eten enzo”
  ik: “en met oud en nieuw?”
  zij: “ik heb nog niks geregeld”
  ik: “niet? Ooh dat gaat nog lastig worden, nouja je kan altijd thuis nog een feestje geven” (had mijn laatste spullen gepakt – we zeiden doeg en ze moest glimlachen. Het meisje van de kassa achter me keek om, die wist ook niet wat ze mee maakte).

  Nou had ik misschien haar nummer kunnen vragen, in mijn ‘ervaringsboek’ heb ik zelfs verschillende spontane, gekke manieren verzonnen, (wil je het bonnetje? – jaa is goed, zet je nummer er direct op, dan gaan we een keer wat lekkers drinken). Maar als ik Victor hierboven goed begrijp dan kan ik beter een vertrouwensband laten ontstaan. (al heb ik haar hierna nooit meer gesproken).

  Wat vinden jullie: direct actie ondernemen of vertrouwensband laten ontstaan?

  groetjes,
  TOm

 • Trouwens, zijn jullie nooit bang dat een cassiere niet al een vriendje heeft?
  In bovenstaand voorbeeld was het echt een hele mooi cassiere, en ik ga er vanuit dat zij (of meiden waarmee ik in contact kom) al een vriendje heeft. Een soort angst.

 • @ Tom

  Zou me daar niet al te veel over in zitten. Voor wie zou je de schone schijn ophouden?
  Misschien mis je wel een heel erg leuk contact.
  En als je Victor kent…: hij zou zeggen,” blijven oefenen, oefenen..”
  Ik hield mezelf vroeger ook altijd voor “maar niet aanspreken, want misschien heeft ze wel een man (of vriend). Hoe kun je dat weten? En hoe kun je weten hoe ze zal reageren? Juist, alleen maar door te proberen.

  Misschien krijg je wel bitcherig te horen dat ze al een vriend heeft.
  Vergeet trouwens ook niet dat voor veel vrouwen een handtasje en een vriend een beetje hetzelfde zijn.
  Ze zijn:
  – makkelijk
  – ze kunnen veel vasthouden
  – en ze kunnen andere mannen op afstand houden
  Dan moet je dat maar eens zeggen…haha..gegarandeerd reactie..!

  Laat je al helemaal niet door de gedachte (vriend of man) van de wijs brengen om niets te doen.

 • ik flirt vrij vaak met kassameisjes. dat is omdat ik zelf in een supermarkt werk.
  ook al werk ik op een andere afdeling, het is toch makkelijker om ze aan te spreken als ze zien dat je er werkt. het is wat normaler.

  toevallig ook vaak met het zelfde kassameisje al meerdere keren kort gesproken. ik had haar laatst gevraagt of ze naar dezelfde discotheek zou komen waar ik heen ging, maar ze heeft het jammer genoeg niet serieus genomen. ze lachte erom. binnekort nog maar is een poging wagen. weet het niet zeker maar volgens mij heeft ze al een vriendje.

  @ Tom
  nee daar ben ik niet bang voor. flirten in vrijblijvend.
  als ze begint over haar vriendje kan je het beste gewoon nieuwsgierig blijven, ook naar haar vriend.
  misschien kan je via haar wel in contact komen met haar vrijgezelle vriendinnen.
  trouwens als je er op gaat letten, zal je je verbazen hoe veel mooie meiden single zijn.

 • @ Tom,

  Ja vrouwen houden zowel van directe als indirecte communicatie.
  Het ligt vooral op de manier hoe je het zegt; that’s the key.

  Ik kreeg laatst een pedicure behandeling van een vrouw die veel met mij aan het flirten was, ik trouwens ook met haar. Na mijn tenen goed verzorgd te hebben pakte zij een schrubblok. Toen ze er mee onder mijn voet ging, kon ik mijn lach niet inhouden en tegelijkertijd deed het een beetje zeer. Lachend zei ze ”deze schrub in nog erger dan het lijkt” ik zei ”ja, precies net als jou”

  Ze schoot in een deuk en wist dat ik het had over haar stiekem uitdagende gedrag tegenover mij.

  Ik heb het zo vaak dat als je naar mij en een vrouw kijkt op een klein afstandje, dat je dan zou denken dat het een normaal gesprek is, tenmiste zo gaan we met elkaar om. Maar er is wel een onderliggende sfeer waarin we geinteresseerd zijn in elkaar en stiekem flirten en dat verbergen we allebei een beetje. Haar plagen met de schrubblok was een prettig en schokkend signaaltje dat ik weet waar ze mee bezig is; ik heb je wel door hoor 😛

 • Voor het moment is er niet echt een cassière die me speciaal opvalt, ook al omdat de boodschappen doen vaak door anderen voor mij wordt gedaan.
  Maar ik denk niet dat ik het fout heb, als ik zeg dat dit geen reden mag zijn:
  Op naar de supermarkt !!!
  Ik moet er echt wel eens tijd voor maken, voor het ogenblik kom ik niet echt aan aanspreken toe. Tijdsgebrek, energiegebrek,…allemaal flauwe reden.
  Ik heb een tijdje geleden al wat vrouwen aangesproken, ik moet op hetzelfde verder gaan hé !!! Daarom loop ik met het idee rond om eens op een vrije dag de stad in te trekken om lol te hebben. Uiteraard zullen er vrouwen aangesproken worden, maar misschien is het niet al te slecht om niet volledig met die intensie te vertrekken (druk, moeten,…) De factor plezier is het revolutionaire voor mij, en ik heb al het effect gevoeld. Het zou misschien ook een oefening zijn om de verovering verder te zetten. Ik kan vrouwen aanspreken, ze even doen lachen, soms merk ik een interessesignaal, maar dat moet nog verder kunnen he. Andere tips ?

 • @ Ruben,

  Gisteren schoot ik de stad in, speciaal om even lekker aan te spreken.
  Het was best wel spannend en ik voelde dat ik mijn borst. Maar na de eerste stap genomen te hebben, liep mijn moter snel warm.

  Ga eerst lekker ontspannen en bedenk zelf en ter plekke een universele vraag die je aan iedereen kunt stellen. En eetsmakelijk ! 😀

 • Weer iets geleerd over de vrouwen… Ik heb inderdaad nooit een reactie van een vrouw gehad als jij je telefoonnummer geeft. Het draait allemaal om leiderschap krijg ik nu de in gaten. Thnx voor de blog!

 • Geflirt in de supermarkt. Ik heb het eigenlijk zelden meegemaakt. Vanmiddag keek een meisje dat er werkte me aan ik glimlachte nonchalant terug en vervolgens begon de mandjes onder de kassa te ordenen zo ongeveer waar ik net mijn boodschappen op de band aan het zetten was. Ik wou nog zeggen ‘lukt het’ maar ik dacht laat maar zitten.

  Versieren in de supermarkt heb ik eigenlijk nog nooit bij stil gestaan 🙂

 • @ Robbert

  Daar sla je de spijker op de kop. Victor heeft hier volgens mij al eens over geblogt.
  Ik heb inderdaad ook al ontdekt dat aan hoeveel vrouwen je ook je nummer geeft….ze zullen nooit initiatief nemen tot bellen. (miss enkeling daar gelaten)
  Voorheen verwarde ik dat altijd met arrogantie en hooghartigheid. Nu weet ik dat ze
  gewoon niet zo snel zullen bellen.
  Alle emancipatie en zelfstandigheid (en bijdehandheid..!) ten spijt hahaha.
  Geeft niet allemaal, maar je moet als man even een knop omzetten.

  Maar geniet ervan, wees blij dat je een man bent en dat er schijnbaar van je verwacht wordt dat je initiatief neemt. Daarmee kan jij ook de regie in handen houden..!

 • Hi,

  Een poosje terug had ik een fantastische ontmoeting in de supermarkt.

  Ik kwam binnenlopen en was een beetje aan het dagdromen en merkte dat er een meid naar me keek. Paar flinke flirts over en weer. Toen dacht ik stap erop af maar toen ik 5 stappen van haar vandaan was kreeg ze telefoon. Daarna was ik haar even kwijt en kon haar niet meer vinden. Zeker wel 3 rondjes gecirkeld door de supermarkt

  Ik liep naar de kassa en in eens stond ze achter me in de rij. Ik legde het barretje tussen onze boodschappen en zei “zo hoppa”. Ze zei dat was eigenlijk niet nodig want er zit een groot gat tussen onze boodschappen. Ik iets van maar wel zo beleefd. Daarna poosje staan kletsen totdat de cassiere zei van wil je pinnen of contant betalen. Toen werd ze knalrood en ik begon me ook wat ongemakkelijker te voelen. Het gesprek liep vast en het enige wat ik nog kon zeggen was doei en er vandoor. Hahahah beetje jammer.

  Buiten zat ze ook nog wat te lonken, maar toen liet ik boodschappen vallen en pakte die op en weg was ze…… Erg jammer want ik heb niet zo snel dat ik in vuur en vlam sta en bij haar wel. Vandaar dat het even wat minder vloeiend ging.

  Goede start, slechte afronding. Maar heb haar wel aangesproken. :0

  gr,
  gijs

 • @ Harold,

  Precies, vrouwen nemen haast geen contact met jou op, omdat ze ervan overtuigd zijn dan mannen dat horen te doen. Logisch dat sommige mannen ze dan bitchy en arrogant vinden. Ze weten niet echt wat er speelt in het brein van de vrouw. Genoeg vrouwen vertellen mij ”jij bent een man! ga ervoor..”

  Eigenlijk bedoelen ze hier dat vrouwen beperkt zijn op bepaalde gebieden en dat mannen eigenlijk vrij zijn in initiatief nemen om aan te spreken. Ik stel ze dan meestal de vraag “als je ervoor mocht kiezen om weer helemaal opnieuw een man te zijn, zou je dat dan kiezen?”

 • @ Rachid

  Even een vrije werkdag gespendeerd enkel en alleen aan aanspreken, en het was bijzonder leerrijk, enkele feiten die ik duidelijk heb geleerd:

  – Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Je kan veel vrouwen aanspreken met “hallo” maar als je verder niets te zeggen hebt gaat jou dat verder geen succes opleveren.
  – Vrouwen vinden het bijzonder leuk als je uitgerekend hen vraagt om een persoonlijke mening, en de meerderheid is bereid te antwoorden. Alleen is er een nadeel: als je verder niets te zeggen hebt gaat jou dat geen succes opleveren, eenmaal een vrouw jou haar mening gegeven heeft, volgt er een stilte De vrouwelijke schrik voor de pijnlijke stilte is bijzonder groot, dus zegt ze maar niets, ze weet niet wat zeggen… als ze uitgesproken is…
  – Als je denkt dat je het belang van plezier begrijpt, dan begrijp je het waarschijnlijk niet, het belang van plezier hebben is nog veel groter !!!
  Er is is niets belangrijkers dan:
  http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ&feature=related
  – Don’t worry be happy no matter what…
  – Wees vlot in jouw woorden, weet je niet wat te zeggen…geen inspiratie ? Loopt de vrouw weg ? Opnieuw: Don’t worry be happy !!! op naar de volgende De heilige regel luidt: er zijn nog veel anderen die minstens even leuk zijn. Zit je met één vrouw in jouw hoofd, dringend luisteren naar:
  http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ&feature=related
  dringend kijken naar: http://www.youtube.com/watch?v=GzK5_SA6x5Y (en volledig uitkijken)

  Het is de 1ste keer dat ik vrouwen aangesproken heb, geen tastbaar resultaat geboekt heb, maar toch bijzonder gelukkig ben met mijn vooruitgang. Met dank aan jou Rachid, iedereen op deze blog en natuurlijk Victor Verlon !!! 😀 (normaal zou ik me focusen op wat niet gelukt is)

 • Het is inderdaad een heerlijk gevoel. Iedereen zou er een hapje van moeten nemen, maar ja..

  Nieuwsgierigheid heeft Victor in het E-book eerder dan onafhankelijkheid en humor geplaatst. Dit betekend dat het zeer zeker belangrijk is. Jou echte nieuwsgierigheid naar een vrouw, zorgt ervoor dat een vrouw zich heerlijk interessant voelt.

  Laatst vroeg ik een vrouw: “wat voor persoon ben je als je in de stad aan het shoppen bent? ”

  Zij bloeide, ik luisteren.

 • @ Harold,

  Het blijft spannend om een telefoonnummer te vragen. Leer ervan te genieten…

  Ze moest lachen, weet je waarom? Je gaf haar een compliment. Daarbij neem je tenminste wel initiatief, in tegenstelling tot andere mannen die zich te afwachtend opstellen.

  Heb je haar al gebeld? We zijn bijna een week verder!

  @ Rachid,

  Geinig! Dit soort dingen doe ik ook graag, ongeacht of ik de vrouw achter de kassa aantrekkelijk vind. Flirten is leuk…

  @ Tom,

  Fantastisch! En je brainstorm later hoe je het had kunnen aanpakken is heel goed. Daarmee stimuleer je meer lef en creativiteit de volgende keer.

  Trouwens, je vraag over haar Oud en Nieuw, was een mooie opstap geweest naar een afspraakje.

  “Je hebt nog niets geregeld! Ik ga het zeker leuk maken. Geef me je nummer, dan spreken we af of op zijn minst kan ik je een goed nieuwjaar wensen.”

  Boem, telefoon pakken, alvast eerste nummers intypen en haar je mobiel overhandigen.

  Spannend? Ja.
  Misschien wil ze het niet geven? Kan.
  Leuke actie die op veel meer kan uitlopen? Zeker!

  Je kunt de volgende keer alsnog haar nummer scoren (je kunt haar waarschijnlijk vinden in dezelfde supermarkt…)

  Een vlot leuk praatje maken, vragen hoe haar oud en nieuw was, en vervolgens haar uitnodigen voor Chinees Nieuwjaar aanstaande 3 februari. Mooie gelegenheid om alsnog samen te proosten 😉

  Je komt er vanzelf wel achter of ze een vriendje heeft. Gaat ze in op het afspraakje, grote kans dat ze geen partner heeft.

  Mocht je er achter komen tijdens het afspraakje, dan heb je weer een extra anekdote…

  @ Harold,

  Blijven oefenen, oefenen.. 😉

  @ M.,

  Hoe kom je erbij dat ze een vriend heeft? Ga er niet vanuit, behalve als het echt duidelijk is.

  Je kunt haar uitnodigen om naar dezelfde disco te gaan, maar het is een omweg.

  Nodig haar meteen uit om na het werk iets te gaan drinken. Of als het wat laat op de avond is, om voor het werk samen een drankje te doen. Een kleine stap verder, maar voldoende om persoonlijker contact te hebben.

  @ Rachid,

  Moest erg lachen, erg humoristische opmerking haha! 😀

  @ Ruben,

  Je hebt anderen die de boodschappen voor je doet, ben je toevallig een rockster? 😉

  Te weinig tijd, herkenbaar. Soms heb je een periode waar je meer aandacht hebt voor andere belangrijke zaken. Maar houd het bij een periode, want anders mist je leven een gezonde balans.

  Af en toe de stad in gaan met de intentie om vrouwen te ontmoeten kan goed zijn. Het helpt om het te combineren met een hapje eten, een kop koffie en een beetje winkelen.

  Uiteindelijk kan je overal vrouwen ontmoeten…

  @ Robbert,

  Graag gedaan!

  @ Maarten,

  “Lukt het?”, uitstekend man! Gewoon doen!!!!

  @ Harold,

  Sommige vrouwen nemen wel initiatief, maar dat doen ze vaak bij de mannen die het initiatief durven te nemen. Deze mannen staan open, doen niet moeilijk over het nemen van een beetje ‘risico’.

  @ Gijs,

  Precies, je hebt in ieder geval iets gedaan.

  En wees niet verbaasd wanneer je haar toch weer een keer tegen het lijf loopt. Het kan dagen, weken, maanden of zelfs jaren duren. Zo heb ik mijn ‘fouten’ van lang geleden alsnog recht kunnen zetten…

  @ Ruben,

  Yes, je bent op pad gedaan 😀

  Kwaliteit is inderdaad belangrijker dan kwantiteit. Maar oefening baart kunst. Je kunt vrouwen begroeten, dat kost je niets…

  En af en toe zal een vrouw verbaasd stoppen en je vragen hoe je haar kent. De deur staat wijd open 🙂

  Het gaat nu niet om tastbaar resultaat, het gaat om zelfoverwinning. Daar ben je nu goed mee bezig.

  Blijven doen, en daarna kun je de contacten verder uitdiepen; het moeilijkste heb je eigenlijk al gehad…

 • Leuk gesprek dit, ik kom zelf elke dag ff in mijn pauze in de supermarkt en daar werken veel hele leuke meiden. Ik probeer altijd wel wat te flirtten maar meestal komt er op zo’n moment niets of weinig uit. Zeker als ik van tevoren een tekst ga voorbereiden klap ik helemaal dicht 😛
  Het enige tot nu toe, was dat ik bij een cassiere stond die ik wel vaker zie, ik vroeg haar luchtig hoe het ging, het ging goed, ze vroeg hoe het met mij ging, en ik zei: “als ik jou zie gaat het altijd goed” ze glimlachtte, keek blozend weg en zei toen heel zachtjes “dankjewel”.
  echt schattig haha, ondanks dat ik op haar hyves (handig die naambordjes die ze dragen) zag dat ze al een vriendje heeft. Maar dat boeit niet, het flirtten is leuk!
  Echter de volgende keer klapte ik weer dicht toen ik voor haar stond… ik weet op die momenten gewoon echt weinig te zeggen.
  Maar heeft iemand nog een leuke tip die ik bij 1 van deze meiden uit kan voeren?

  Trouwens laatst ook nog iets grappigs meegemaakt in die supermarkt….
  een jongen voor me in de rij probeerde met een cassiere te flirtten, maar dat lukte niet. De jongen kwam erg onzeker over en was veeels te direct met zijn onzekere lachje, en de cassiere kreeg toen de slappe lach 😛 Ze keek mij toen lachend aan met een speelse “help me alsjeblieft!” lach zeg maar 😛
  Toen hij eenmaal weg was, was ik aan de beurt en ik vroeg wat die gast nou precies wilde.
  Zij lachen en zeggen dat ze het niet weet, maar dat hij wel vaker kwam enzo… en ik: “Nou je bent wel iets veel beters waard dan hem”. Dat leek ze wel erg leuk te vinden!
  Volgende dag kwam ik weer bij haar, ze keek me aan en begon gelijk te grijnzen en ik zeg: “Tja sorry, ik ben het maar…” Zij lachen en ze zegt: “Hahaha tien keer liever dan die creep” en wij allebei beetje lachen 😛

  Anyway als iemand nog een tip heeft, graag!
  Ik ben verder niets van plan ofzo met een van die meiden, maar ik vind het gewoon leuk om een beetje te flirtten en zei het ook als een training voor mezelf, diep van binnen ben ik namelijk vrij onzeker en verlegen.

 • Oh, en met een tip bedoel ik zowel leuke grappige dingen om te zeggen maar ook hoe ik in de juiste mindset kom zeg maar.
  god, af en toe zie ik jongens staan en dan zie ik die cassieres harduit lachen om hun grapjes en blozen en dan denk ik… hoe doen ze dat toch? ;P

 • Hoi, ik heb deze website net ontdekt en er ligt onschatbare informatie voor mij klaar. Een tijd lang ben ik niet bezig geweest met vrouwen of relaties omdat ik op persoonlijk vlak nog moest groeien ( uit huis, onafhankelijkheid, het verwerken van een relatie waarin ik alleen verlieft was). Ik had voor 2012 niet zo’n goed zelfbeeld, maar het wordt beter al is het nog erg moeilijk. Zelfverzekerdheid staat niet constant in mijn woordenboek

  Sinds 2012 heb ik het roer genomen om beter in het leven te staan en te genieten. Ik kom wel eens in een supermarkt en zie daar al tijden een zeer mooie kassameisje / cassiere. Maanden geleden keek ze verveeld in mijn richting en merkte ze op dat ik naar haar keek. Ik ben gewoon zakelijk en beleeft gebleven. Ik had die dag wat moeilijk en was nogal emotioneel. Blijkbaar had ze dat opgemerkt.

  Korter geleden was ik weer bij haar aan het afrekenen en ik hoorde achter mij dat een cassiere door haar wisselgeld heen zat of ze even 50 euro kon aangeven. Ze vroeg toen aan mij om het te geven en dus gedaan.

  Afgelopen woensdag was ik mijn boodschappen aan het inpakken in mijn tas. En ik zag toen vanuit een verre kassa dat ze naar mij keek. Ik durfde niet te glimlachen (want stel je eens voor!).

  Vandaag zag ik haar weer, ze was bezig met het scannen van producten bij mijn voorganger en ik wou niet naar haar kijken maar ze keek wel naar mij en glimlachte. Ik deed dat ook. Toen scande ze alles en ging ik afrekenen. Ik antwoorde naar mijn mening te zacht, terwijl ik harder kan praten. In mijn hoofd schoot het ook zoiets van “Je ziet mooi uit vandaag” maar bang om dat te zeggen.

  Kortom, deze pagina’s ga ik eens goed lezen.

 • @ Koen,

  Bedankt! Mijn website bestaat onderhand uit gigantisch veel informatieve artikelen over de verschillende facetten van de liefde. En minsten een keer per week komt er een artikel bij…

  Jezelf ontwikkelen en onafhankelijker worden staat aan de basis van een goed liefdesleven. Op jezelf leren wonen hoort daar vaak bij, vandaar dat ik daar een artikel aan gewijd heb:

  http://www.aantrekkingskracht.com/op-jezelf-wonen-tips/

  Wat betreft de mooie cassiere. Wel glimlachen, gewoon doen. En ja, het is spannend. Mocht je echt moeite hebben om dat te doen, oefen je dan in het dagelijks leven in het maken van oogcontact met vrouwen met een glimlach.

  Wanneer je dat goed lukt, leer jezelf dan om luid en duidelijk te begroeten. Je traint jezelf als het ware om je zonder belemmering te openen. Dat maakt het verschil.

  Veel plezier op mijn site! Ik lees graag nog meer reacties 🙂

 • Ik denk ook dat ik de volgende keer gewoon glimlach en iets aardigs zeg. Een beetje de gentleman uithangen. Dat ken ik wel. Bedankt voor het reageren.

 • Leuke site.
  Was laatst zelf bij een leuke cassiere, en ik zeg tegen haar terwijl er gewoon achter mensen in de rij staan:
  “bah, heb jij ook zo weinig zin om te werken?”
  deze spontane opening vond ze leuk en onverwachts en met een licht blosje en een enthousiaste glimlach zei ze dat ze inderdaad geen zin had, dat ze zich verveelde. En ik begon haar uit te dagen dat ze dan maar gewoon zich ziek moest meldden, en toen ze zei dat ze dat niet kon maken ging ik verder dat ze dat gewoon niet durfde, etc. op die manier beetje uitdagen. Heerlijke stoute blik kreeg ze toen in haar ogen (dit werkt trouwens vaak. Uitdagen, en de stoute kanten van een chick naar voren brengen. Zo grijp ik elke kans aan om een vrouw “stout” te noemen en telkens reageren ze weer met zo’n heerlijke glinsterende blik als ik dat zeg).
  Klein dingetje maar en eindigde met niets maar het is wel hartstikke leuk en geeft wel even een boost. Random vrouwen aanspreken ging daarna ineens stukken makkelijker!

  Laters.

  1. @ Tommy V.,

   Bedankt voor het compliment!

   Dat lekkere flirten eindigde met niets?

   Welnee, het maakte de dag veel leuker; goed voor het humeur.

   Plsu, de volgende keer dat je weer aan haar kassa staat kun je gewoon verder gaan. De (verdere) mogelijkheden dienen zich aan 😀

 • Ik had een jaartje terug ook zoiets: Een cassiere zat al de hele tijd naar mij te kijken en naar een tijdje toen ik aan de beurt was kreeg ik een leuk gesprek met haar over hoe lang ze nog moest werken enoz. dat gebeurde nog een paar keer en toen zag ik haar een hele periode niet (ze was op vakantie) en toen ik bij haar aan de kassa kwam zei ik: zo, dat is lang geleden, na een leuk gesprek zei ik tegen haar: Dit maakt mijn weekend helemaal compleet. Toen zei ze: wat, dat ik hier weer werk? ik zei: Ja! Toen blooste ze en moest ze lachen en tot op de dag vandaag flirt ik nog met haar !

  Dude

 • Interessant artikel. Voor mij zou het nooit werken, maar dat komt omdat supermarkten voor mij een plaats van horror zijn, waar ik zo snel mogelijk buiten wil.

  Ik ben heel bang in de supermarkt. Dit komt enerzijds omdat ik al moet opletten door mijn visuele beperking, maar ook door mijn autisme. Dit geldt trouwens niet alleen voor de supermarkt, maar voor alle plaatsen waar veel mensen zijn. Maar met de supermarkt heb ik wel een speciale ervaring, want een bezoek aan de supermarkt heeft tot de juiste diagnose geleid. Het lukt me nog altijd niet goed om boodschappen te doen, al doe ik mijn boodschappen wel zelf. Ik ben heel bang en onrustig in de supermarkt.

  Toen ik nog niet wist van het autisme, wou ik mijn sociale vaardigheden zo veel mogelijk verbeteren door “onder de mensen te komen”. Als ik in die periode naar de supermarkt ging, was ik altijd moe en uitgeblust, en onrustig. Zette men een artikel op een andere plaats dan gewoonlijk, stortte mijn wereld in. Op een bepaalde dag moest een kassa, waar ik stond aan te schuiven, plots sluiten. We moesten naar een andere kassa, en natuurlijk probeerde een vrouw zich er tussen te wringen. Ik had geen controle meer over mezelf, en ben razend tegen haar tekeer gegaan. Zo herkende ik mezelf niet, maar ik kon niet stoppen. Uiteindelijk ben ik al snikkend op de grond gevallen, en beginnen te hyperventileren. Een caissière was zo slim om een ambulance te bellen. Een arts heeft me dan iets ingespoten, en ik mocht een aantal uren bij mijn positieve komen in het ziekenhuis. Daarna een gesprek met de huisarts en de psycholoog waar ik was voor traumaverwerking uit mijn jeugd gehad, en hebben we beslist om de piste autisme (asperger) te onderzoeken. Dat bleek de sleutel te zijn. Ik ben daarna die caissière gaan bedanken, want dankzij haar heb ik nu hulpverlening op maat.

  Ik zorg nu dat ik op de rustige momenten naar de supermarkt ga, en ik bereid me een hele dag mentaal voor op de supermarkt. Maar toch word ik telkens onrustig als ik daar binnenkom. Daarom bereid ik altijd een boodschappenlijstje voor, en ga ik onmiddellijk naar de juiste producten. Daarna onmiddellijk naar de kassa en zo snel mogelijk buiten. Ik zal alleen tegen mensen het hoogst noodzakelijke zeggen. De caissières die me kennen beperken het gesprek tot een goeiedag, en het bedrag, en beginnen helemaal geen grapjes te maken. Grapjes kunnen mij van mijn melk brengen.

  Mocht ik die klant zijn in de rij, zou ik waarschijnlijk wel wat onrustiger worden. Dat is niet omdat ik die persoon die flirt niet gun, maar wel omdat ik héél bang ben. Ik wil gewoon naar buiten.

 • Aanvulling: het grootste probleem met de supermarkt is de chaos. Die mensen die kris kras door elkaar rijden, en chaos aan de kassa, waar soms van rij wordt gewisseld e.d. Voor mij dus een heel chaotische plaats. Ook aan de kassa, die karretjes daar tussen en niet iedereen staat altijd netjes in de rij. Nee, het blijft een marteling, maar toch blijf ik zelf de boodschappen doen.

 • Wel eens kaartje afgegeven aan apothekers assistente. Maar helaas kreeg bericht met dat ze zakelijk en prive gescheiden wilde houden. Vind ik klein beetje slap excuus.. ik hoef geen details te weten ivm privacy van andere apotheek klanten.
  Wel in ieder geval netjes bericht kreeg.
  1x ook globale luchtige kaartje om een dame achter de kassa bij drogist Etos afgegeven beter wil leren kennen. Maar nooit reactie op gekregen. Uiteindelijk ben ik wel achter gekimen dat ze vriend heeft.

  Ik ben zelf “nierpatient” men ziet merkt dat toch op aan buitenkant klein 1,35m. Gebleven. Al ben ik natuurlijk meer dan dat. Ik heb het, is niet wie ik ben. Verder ik zie het niet als ziek, maar opgedane levenservaring. Maar ja kan dat de ander ook zo relativeren beredeneren, is de vraag en de beren op de weg daar doorheen kunnen kijken. Zijn genoeg gezonde mannen die matcho oftewel geweldadig zijn en de dame vrouw mishandeld fysiek en/of mentaal is geen liefde/respect hebben voor…. Dat heb ik wel.
  Run ook een massage/reflexologie praktijk.

  Maar ja dat stukje initiatief nemen als man de moed bij elkaar te rapelen na poging zoveelste geen resultaat hebben gehad. Los van het feit telefoonnummer vragen is dingetje apart. Zeker bij een cassiere met rij achter je. Bij Deen is wel leuke. En is ook oogcontact. En ze anders doet dan bij de voorganger klant die dan voor me was.
  Anderszijds vind ik het ook beetje ouderwets dat de man de initiatief moet nemen. Tegenwoordig animo 2020 vrouwen gelijk behandeld willen worden als de man de emancipatie gelijke rechten. Puntje bij paaltje is de man de voortouw moet doen. De dames zijn van tegenwoordig zijn ook niet van gisteren. Ook ze verdienen hun eigen geld. Kunnen zelf goed voor zichzelf zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *