Borsten – Pas op met Opmerkingen over Borsten

Vrouwenborsten: opmerkingen maken?Een andere keer heb ik geschreven over de twee gevaarlijkste gespreksonderwerpen. Als het goed is weet je nu welke onderwerpen je beter kunt vermijden tijdens het vrouwen versieren.

En vandaag geef ik aan wat je absoluut niet mag zeggen tegen een vrouw:

“Je hebt kleine borsten”

Logisch om niet zo’n opmerking te maken? Toch blijven mannen dit soort stommiteiten begaan. Het uiterlijk van de vrouw is vaak een gevoelig onderwerp, maar dat weten niet alle mannen.

Een tijd geleden had een goede vriendin van mij een ‘double date’ in het park. Een gezellige picknick en daarna met zijn vieren sportief frisbeeën. Alles ging leuk en aardig, het klikte met haar potentiële liefdespartner.

De vonk werd helaas al snel de kop in gedrukt: de man gaf tijdens het gesprek aan dat zij kleinere borsten had dan zijn ex-vriendin. Vraag me niet waarom hij dat moest zeggen, de irrelevante opmerking kwam als een donderslag bij heldere hemel.

En ze was meteen (meer…)

4 Onuitputtelijke bronnen van gespreksstof

Man en vrouw converseren: gespreksstof in overvloedZit je verlegen om gespreksstof? Weet je niet wat te zeggen en vraag je je af waar Victor Verlon over praat?

Als je eens wist… Dus vandaag geef ik 4 onuitputtelijke bronnen van gespreksstof.

Ik kan over vrijwel alles, eindeloos praten met mensen. Zowel de alledaagse gespreksonderwerpen als de meest bijzondere en bizarre onderwerpen; allround. En door de tips te gebruiken die ik je dadelijk geef, kun jij dat ook. Zo word je handiger in het vrouwen versieren of mannen versieren!

Bekijk de video over gespreksstof…

En na het kijken (meer…)

De 2 Meest Gevaarlijke Gespreksonderwerpen

Gevaarlijke gespreksonderwerpenWaarover moet je praten met vrouwen? Wat zijn de beste gespreksonderwerpen tijdens een date? Geregeld ontvang ik deze vragen van mannen, dat is begrijpelijk.

Wil je weten wat goede gespreksonderwerpen zijn? Schrijf je dan nu meteen in voor mijn gratis cursus VrouwVeroveren. Je krijgt dan onder andere een lijst van gespreksonderwerpen.

Al in de 5ste les van deze gratis cursus (per e-mail) geef ik een aantal uitstekende gespreksonderwerpen, inclusief tips voor betere conversaties.

Eigenlijk zou dit basiskennis moeten zijn voor iedere man…

Het artikel van vandaag gaat over de gespreksonderwerpen die je, vooral in het begin van het Veroverproces, beter kunt vermijden. Welke deze zijn is ook belangrijk om te weten als je wilt vrouwen versieren!

Gevaarlijk gespreksonderwerp #1: (meer…)

Conversatiefout om nooit meer te maken

ConversatiefoutVeel mannen weten niet dat ze deze conversatiefout maken tijdens hun conversaties met vrouwen. Maak jij deze vergissing ook? Pas op, de vergissing, deze blunder… komt je duur te staan in je liefdesleven!

De waarschuwing:

Conversatiefout: opscheppen, vrouwen hebben er een gruwelijke hekel aan

Schep niet op over je prachtige auto, je glansrijke carrière, je opzienbarende sportprestaties of je dikke portemonnee.

Want wanneer je probeert te imponeren door je maatschappelijke status of prestaties te benadrukken, communiceer je indirect dat je snakt naar goedkeuring en waardering. Dit is het typische gedrag van de man die in schaarste leeft (zie les 3 van de E-cursus).

Vrouwen houden niet van opscheppers. Ze verlangen naar (meer…)

Zelfsabotage Beperkt je (liefdes)leven?

Hoogtijd om een artikel uit te brengen over zelfsabotage. Al heb ik dit artikel geschreven in de context van het aanspreken van vrouwen, kun je de adviezen uitstekend ook voor andere zaken gebruiken. Helaas kun je jezelf tegenwerken op het werk, in een relatie, op seksueel vlak, enzovoorts. Jezelf beperken in wat dan ook is zonde!

De aanleiding van dit artikel over hoe zelfsabotage stoppen, was de vraag die trouwe bloglezer Tom heeft gesteld bij het blogartikel over zelfvertrouwen met vrouwen:

Ik kan mijn moed wel verzamelen en erop afstappen, maar gezien ik er bij voorbaat niet in geloof lukt het 9 van de 10 keer ook niet (lijkt mij).

Ik vroeg: ”Waar geloof je niet in?”

Antwoord van Tom:

Op de kans dat het een succesvol gesprek wordt. En dat Ik woorden kan vinden nadat het ijs is gebroken.

Bijvoorbeeld: In de trein zie ik een vrouw vlak naast me een boek lezen. Ik had kunnen vragen: ”dat moet vast een goed boek wezen,” waarop zij waarschijnlijk zou antwoorden met: ” jaa!”
Daarna lijkt het lastig om verder te praten. ”Is het een liefdesverhaal? Of houd je meer van een verhaal vol spanning?”–> lijkt mij iets te afgezaagd. Als ze niet met mij kletst laat ze natuurlijk wat leuks lopen, maar dat betekent niet dat ik haar het ‘op wil leggen.’ Een gesprek moet natuurlijk speels verlopen. Dus dan begin ik weer te twijfelen aan mijn speelsheid, mijn speelse voorkomen.
En zoals je ziet, voordat ik het zelf doorheb ben ik al zo enorm aan het twijfelen dat ik al afhaak voordat er ook maar een woord is gevallen…

Ik hoop dat je hier iets aan hebt,
Tom

De crux wat betreft jouw zelfsabotage: (meer…)

Pagina 1 van 212