Meer zelfvertrouwen nodig om vrouwen te versieren?

Meer zelfvertrouwen verkeersbordNatuurlijk is meer zelfvertrouwen belangrijk als je wilt vrouwen versieren. Want zonder zelfvertrouwen is het moeilijk om daadkrachtig te handelen. En vaak gaat dat twijfelen over jezelf ook ten koste van je uitstraling.

Meer zelfvertrouwen betekent meer aantrekkingskracht. En hoe zekerder je van jezelf bent, hoe beter je kunt inspelen op de mooie sjans-momenten die zich voordoen. Zo kun je lekker vrouwen versieren.

Vandaag breng ik weer een ouderwetse vraag & antwoord-artikel uit. Want bij de vorige V&A-editie ‘interessant genoeg voor vrouwen’ heeft bloglezer Martijn een zeer relevante vraag gesteld. Hij wil zijn gevoel van ‘niet goed genoeg zijn voor vrouwen’ kwijtraken. (meer…)

Interessant genoeg om vrouwen te versieren?

Flirtende, geinteresseerde vrouw speelt met haar haarVraag jij je ook af of je wel interessant genoeg bent om vrouwen te versieren, te Veroveren? In dit artikel geef ik antwoord!

In een ander artikel over onzeker tijdens het vrouwen aanspreken beantwoordde ik de vragen van Floris. Hij gaf aan dat flirten op het werk geen punt is, omdat hij dan zelfverzekerd is en het gevoel heeft dat vrouwen geïnteresseerd zijn.

Maar wanneer hij in en om het openbaar vervoer vrouwen aanspreekt, is het helaas een ander verhaal. Hij krijgt dan het gevoel dat vrouwen niet openstaan, hij denkt dat hij niet interessant genoeg is om haar te versieren en geeft het vervolgens op.

Gevolg: het gesprek komt niet op gang en hij gaat vervolgens internetten op zijn mobiele telefoon…

Ja, zijn zelfvertrouwen kan zeker nog een flinke boost gebruiken! En ik hoop dat andere lezers (jij dus) ook mijn advies ter harte nemen. Vrijwel iedere man kan interessant genoeg zijn, echt!

“Ben ik wel interessant genoeg?”

Ja dus, dat ben je. Ook al heb ik je waarschijnlijk nooit persoonlijk ontmoet, ik weet het zeker dat je interessant bent voor vrouwen! Immers, je hebt leuke flirts op het werk en de gesprekken verlopen goed.

Je bent precies (meer…)

Verlegen – Overwin je verlegenheid

VerlegenVerlegen zijn kan een serieus probleem vormen bij het ontmoeten van mensen, bij het aangaan van vriendschappen. Of bij het zoeken van een nieuwe baan. En nog erger, gene kan een goed liefdes- en seksleven flink in de weg staan.

En juist op de vervelendste momenten speelt timiditeit op.

Een paar willekeurige voorbeelden:

  • Wanneer je een vraag wilt stellen of je mening wilt delen; zeer handig tijdens een belangrijke vergadering (not!)
  • In de omgang met collega’s of klanten; erg nuttig voor je functioneren op de werkvloer (not!)
  • Wanneer je je in gezelschap begeeft; heel gezellig tijdens een feestje (not!)
  • Bij de kennismaking met een onbekende; lekker praktisch tijdens het eerste afspraakje (not!)
  • Wanneer iemand met je flirt of duidelijk openstaat voor meer…

Niemand wil verlegen zijn! Daarom krijg je vandaag ondersteuning om je uit je schulp te laten kruipen. Naast een paar belangrijke adviezen, geef ik tevens een eerste oefening voor het overwinnen van je bedeesheid.

Belangrijkste advies eerst:

Minder verlegen door meer zelfvertrouwen

Om het verlegen zijn tegen te gaan, is het vergroten van je zelfvertrouwen uiteraard van groot belang. Je ontwikkelt kracht om je over innerlijke weerstanden heen te zetten.

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Zie mijn artikelen over zelfvertrouwen en gebruik mijn Zelfvertrouwen-programma dagelijks.

Naast het vergroten van zelfvertrouwen, kun je nog meer aan je verlegenheid doen. Om te beginnen, stel jezelf deze vraag: (meer…)

Victor Verlon brengt ‘Zelfvertrouwen met vrouwen’ uit

Zelfvertrouwen met vrouwen

Zelfvertrouwen is belangrijk, dat weet vrijwel iedere man. Daarom heeft Victor Verlon een nieuw programma over zelfvertrouwen met vrouwen uitgebracht, speciaal voor mannen die onzeker zijn.

Het programma is in audio-formaat en kan gedownload worden direct nadat je toegang hebt gekregen.

Wil jij meer zelfvertrouwen? Heb je het gevoel dat je liefdesleven vastzit doordat je te weinig lef, kracht en doorzettingsvermogen bezit?

Of mis je het zelfvertrouwen juist wanneer de echt leuke vrouw in jouw leven komt?

De oplossing is vanaf nu binnen handbereik…

Zelfvertrouwen met vrouwen te belangrijk

Ongeacht hoeveel technieken je kent, zelfs ongeacht je ervaring, met onvoldoende zelfvertrouwen komt je liefdesleven niet tot bloei.

Als onzekere man mis je de kracht om vrouwen te Veroveren. Je oefent geen aantrekkingskracht uit op vrouwen. Je hebt onvoldoende uitstraling en wanneer het je even tegenzit heb je te weinig doorzettingsvermogen.

Mannen die de Verovering te snel opgeven, of weerstand van vrouwen interpreteren als persoonlijke afwijzingen, komen helemaal nergens.

Daarom is het noodzakelijk om èlke dag zelfvertrouwen te kweken en deze voortdurend verder uit te breiden. Dit kan zelfs een vastgelopen liefdesleven weer een nieuwe impuls geven; een doorbraak.

Naast zelfvertrouwen met vrouwen, krijg ook een zelfverzekerde uitstraling

Naast meer zelfvertrouwen, krijg je ook een aantrekkelijke uitstraling. Een zelfverzekerd charisma dat vrouwen doet omkijken wanneer je langsloopt. Je hoeft geen super mooie man te zijn of te voldoen aan het ideaal plaatje ‘man’.

Jouw zelfverzekerde uitstraling komt vanzelf wanneer je werkelijk zelfvertrouwen hebt met vrouwen. Dit is moeilijk te faken, zelfvertrouwen moet echt zijn voor structureel succes en geluk.

Download vandaag jouw zelfvertrouwen

Ja, het is tijd om mannen stevige ondersteuning aan te bieden wat betreft het zelfvertrouwen.

Mijn nieuwe Zelfvertrouwen-programma is met name gericht op liefdesgebied, al zal je zelfvertrouwen ook op andere levensvlakken groeien. Mooi meegenomen! Wacht daarom niet langer, ga aan de slag met mijn nieuwe programma ‘Zelfvertrouwen met vrouwen’:

http://www.Aantrekkingskracht.nl/zelfvertrouwen-met-vrouwen/

Voor meer en meer zelfvertrouwen met vrouwen,

 

Victor Verlon
http://www.Aantrekkingskracht.nl/zelfvertrouwen-met-vrouwen/

Pagina 1 van 3123