Wil je professionele coaching op liefdesvlak? Wil je advies op maat zodat je beter leert flirten en versieren? Of loop je tegen een liefdes- of seksprobleem aan en wil je snel discreet ondersteuning?

Je bent aan het juiste adres want ik sta voor je klaar om je snel te woord te staan. Geen lange coachingstrajecten van weken of maanden, maar vliegensvlug en doeltreffend feedback, suggesties, advies en raadgevingen op liefdesvlak.

Maak daarom je keuze uit een van deze drie priv√©-coachingsprogramma’s:

Coaching per e-mail

 

Coaching per e-mail van Victor VerlonDit is de meest toegankelijke vorm van coaching. Niet alleen antwoord ik vliegensvlug, het is tevens de meest betaalbare ondersteuning.

Het contact verloopt via e-mail en is dus zeer discreet en anoniem.

Coaching-per-e-mail-eenmalig Coaching-per-e-mail-drie-keer

Telefonische coaching (vliegensvlug)

Coaching via de telefoon van Victor VerlonDirect verbaal contact doet de coaching goed. Immers, een stem kan meer zeggen dan duizend woorden. Daarom kunnen we in een halfuur veel voor elkaar krijgen.

Heb je een prangende vraag waar je graag het antwoord op wilt krijgen? Zit je vast op liefdesvlak of wil je je vooruitgang versnellen? Bestel een sessie en we kunnen al op korte termijn met elkaar spreken.

Klik hier voor coaching via de telefoon.

Coaching tijdens een lunch

Coaching tijdens lunch van Victor VerlonDeze unieke vorm van coaching kenmerkt zich door zijn informele karakter. Tijdens een kop koffie/thee en een smakelijk broodje kunnen we rustig praten. Coaching tijdens lunch is zeer effectief gebleken, juist door de relaxte aanpak.

Klik hier voor coaching tijdens lunch.

Het is ook mogelijk om je vragen te stellen op deze site. Bij vrijwel elk artikel/video kun je reageren. Dat is echter wel anders dan de persoonlijke aanpak zoals die bij mijn coaching hoort. Maar vragen stellen staat uiteraard vrij. En door jouw vragen en reacties op mijn blog kan ik met mijn antwoord meteen duizenden lezers van dienst zijn.