Mooie vrouwen versieren, moeilijker?

Tekening van een mooie vrouw

Wil jij graag mooie vrouwen versieren? Zoals je wellicht al ontdekt hebt, over mooie vrouwen schrijf ik graag…

In mijn studietijd vond ik het moeilijk om me te concentreren tijdens de tentamens. Het leek wel alsof vrouwen extra hun best deden om er nog aantrekkelijker uit te zien dan anders.

De vrouwen droegen iets strakkere kleding, toonden een tikje meer bloot, droegen het haar los, hadden een zacht geurende parfum opgedaan. En natuurlijk hadden ze hun mooiste hoge hakjes aangedaan waardoor de benen en rondingen nog meer in het oog sprongen…

Ja, dat was vervelend als je goede cijfers wilde halen…

Uit een onderzoek uitgevoerd van de Radboud Universiteit Nijmegen blijkt dat mannen dommer zijn in het bijzijn van mooie vrouwen. In een van de experimenten moesten de mannelijke proefpersonen als opdracht een gesprekje voeren met iemand van dezelfde sekse en iemand van de andere sekse, een mooie vrouw. Na een gesprekje werd het verstandelijk functioneren gemeten met een bepaalde taak.

Wat blijkt, mannen zijn opmerkelijk minder intelligent na het gesprekje met de mooie vrouw! En het maakt niet uit of hij al een vriendin heeft of niet; het effect is hetzelfde. (meer…)

Goede humor waar vrouwen van houden

Lachtende vrouw dankzij goede humorGoede humor is welkom uiteraard. Immers, vrouwen houden van lachen. Volgens een onderzoek uitgevoerd door ‘Survey AAP’, blijken vrouwen gemiddeld 62 keer per dag te lachen, terwijl mannen gemiddeld maar 8 keer per dag lachen.

Ik beken, het is maar de vraag of je dit onderzoek wel serieus moet nemen. Maar het moge duidelijk zijn dat de meeste vrouwen goede humor waarderen. Daarom is je gevoel voor humor belangrijk voor succes met vrouwen.

Een tijd geleden ontving ik deze vraag over goede humor van een cursist:

Hey Victor,

Ik ben een jongeman van 18 jaar en heb verandering ondervonden bij mezelf wanneer het aankomt op het aanspreken van vrouwen. Dank hiervoor maar toch is niet alles duidelijk voor mij.

Ik merk heel vaak dat vrouwen me veel te serieus nemen wanneer het aankomt op grapjes. Deze grapjes zijn meestal sarcastisch. Nu is mijn vraag in welke mate kan je gebruik maken van sarcasme?

Nog iets anders is het gebruiken van zelfspot (zonder overdrijven natuurlijk) uit den boze of is dit juist iets positiefs?

D.
Brussel

Ik ben blij dat de gratis cursus Veroveren ervoor zorgde dat je nu in contact komt met vrouwen. Graag gedaan!

Is sarcastische humor goed?

De definitie van sarcasme volgens het woordenboek:

‘Bittere, bijtende spot’

De definitie maakt duidelijk dat sarcasme niet de juiste humor is voor Veroveren, want bitterheid is over het algemeen niet aantrekkelijk voor vrouwen!

Maar wat is dan wèl de juiste vorm van humor, wat maakt je aantrekkelijk voor vrouwen? (meer…)

Extra Aantrekkingskracht door Vriendin? (Onderzoekresultaat)

Extra aantrekkingskracht met vriendinIn het artikel eerder heb je gezien dat liegen onverstandig is voor het vrouwen versieren. Je wilt niet liegen, het werkt niet en het is onnodig voor succes met vrouwen.

Je kunt dus eerlijk zijn over het feit dat je vrijgezel bent.

Maar zijn mannen die een partner hebben niet veel aantrekkelijker voor vrouwen dan single mannen? Want dat is het geval als we de uitslag van een recent Amerikaans onderzoek mogen geloven…

Vandaag geef ik commentaar op dat onderzoek en zul je zien dat je ook zònder vriendin extra aantrekkingskracht kunt uitoefenen op vrouwen. En afsluitend geef ik een voorbeeldantwoord op de vraag of je een vriendin hebt. Het is namelijk een uitstekende gelegenheid om lekker te flirten…

Nu eerst, waarom zou de man in een relatie extra aantrekkelijk zijn voor vrouwen?

De bezette man is al voorgeselecteerd

Hij heeft de tests van een vrouw al doorstaan en is daarmee als het ware voorgeselecteerd. Al dan niet bewust, is dat een teken voor andere vrouwen dat deze man geschikt is als seksuele partner. Dat maakt hem aantrekkelijker.

En wat blijkt volgens dat Amerikaanse onderzoek: de man met relatie werd door 90% van de vrouwen als (meer…)

Aantal singles neemt schrikbarend toe? (Hype!)

Singles Hype

Help, elk jaar komen er massa’s singles bij. Schrikbarend, vreselijk, pijnlijk. De totale datingmarkt explodeert door de grote toename van het aantal singles… toch?

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) geeft onder andere informatie over burgerlijke staat. En volgens dit bureau komen er de komende twintig jaar jaarlijks dertig- tot veertigduizend alleenstaanden bij in Nederland. Hoe kan dat?

De grote toename wordt veroorzaakt door vergrijzing, doordat mensen tegenwoordig pas op latere leeftijd gaan samenwonen en doordat samenwoonrelaties tegenwoordig eerder en vaker worden verbroken.

Ja, het CBS geeft aan dat het aantal alleenstaanden snel toeneemt…

Het wordt tijd om aandacht te besteden aan dit onderwerp, gerelateerd aan burgerlijke staat. Vooral omdat men op een verkeerde wijze tot becijfering komt en er daarna vervolgens verkeerde conclusies trekt over het aantal singles.

Hoe de vork in de steel zit: (meer…)

Flirten – Waar Flirt jij het Liefst?

Flirten in de bus

Update: het is niet meer mogelijk om de waar-flirt-jij-het-liefst-enquête in te vullen. Natuurlijk kan je nog wel je reactie plaatsen (al wordt deze niet meegerekend in de enquête).

Sommige mannen blijven twijfelen. Kun je echt in het openbaar onbekende vrouwen aanspreken? Het is voor hen nog moeilijker om zich voor te stellen dat je er ook nog een afspraakje aan kunt overhouden.

Natuurlijk kan dat prima. Een voorbeeld. Gisteren las ik een opmerkelijk nieuwsbericht over het percentage flirters in de bus… (meer…)

Pagina 1 van 212