Verliefd op je beste Vriendin?

Verliefd op vriendinVerliefd op je beste vriendin? Zit je in de friendzone? De vragen blijven binnenstromen over dit onderwerp… Dit artikel is voor jou bedoeld!

Ze is mooi, aantrekkelijk, ze is lief. Je kunt het uitstekend met haar vinden, ze is een goed gesprekspartner en jullie hebben veel gemeenschappelijke interesses.

Samen hebben jullie veel meegemaakt en er is blindelings vertrouwen. Eigenlijk houden jullie niets voor elkaar geheim…

Behalve het grote geheim wat je liever niet met haar deelt:

Je bent verliefd op je vriendin

Verliefdheid kan heerlijk zijn. Maar het wordt een ander verhaal als het onduidelijk is of de verliefdheid wederzijds is. Het is zelfs een moeilijke kwestie als je stiekem verliefd bent op je vriendschappelijke vriendin en zij je niet ziet staan als potentiële liefdespartner; de beruchte vriendschapszone of friendzone.

Waarom is het moeilijk?

  1. Je snakt naar haar…
  2. Je wilt de vriendschap niet op het spel zetten

Beide gaan niet goed samen. Aan de ene kant wil je meer dan vriendschap, maar aan de andere kant durf je geen risico te nemen. Ondertussen deelt ze in vertrouwen haar liefdesavonturen en perikelen met jou. Ze ziet je niet als potentiële liefdespartner en soms slapen jullie zelfs vriendschappelijk in hetzelfde bed.

Nee, het is niet prettig vertoeven in de zogenaamde vriendschapszone.

Het gevaar van deze verliefdheid op je vriendin

Mannen die verliefd zijn op een goede vriendin (friendzone), zijn zich vaak niet bewust van het werkelijke gevaar. (meer…)

Uit de friendzone met deze 3 ontsnappingstechnieken

FriendzoneFriendzone, kom je daar telkens in terecht? Altijd maar vriendschap zonder liefde, seks en relatie. Je vriendschappelijke vriendin is zeer aantrekkelijker. En waarschijnlijk ben je het helemaal zat.

Te veel mannen worstelen nog met de friendzone. Daarom heb ik artikelen en video’s uitgebracht over de friendzone.

En vandaag breng ik een nieuwe video uit met 3 ontsnappingstechnieken. (meer…)

Zoenen of vriendschap? (Video)

ZoenenWat kies jij, zoenen of vriendschap? Natuurlijk gaat het niet om een vriendelijke, beleefde zoen op de wang, maar over tongzoenen!

Jeroen heeft kortgeleden deze vraag gesteld bij het artikel ‘als je haar te vroeg hebt gezoend’ (klik hier):

Maar wat als je niet aanvoelt wanneer een vrouw wil dat je haar zoent? Dit voel ik dus absoluut niet aan en dat leidt er toe dat het gewoon ook nooit gebeurd. Dan is hier het onderwerp ‘zoenen’ dus interessant, maar ‘te vroeg’ of ‘te laat’ gebeurt nooit, want het gebeurd helemaal niet. Ik wil een vrouw gewoon geen zoen geven als ze dat niet wil, maar als je het niet aanvoelt houdt het ook eveneens gewoon op. Groet van de verlegen single.

Wil je zoenen en meer? Neem initiatief!

Hieronder geef ik antwoord op video.

 

Hopelijk neem je voortaan wèl initiatief om haar te tongzoenen…

En hier kun je mijn SexScoren-programma vinden: http://www.SexScoren.com/

Vind jij het (meer…)

Vriendschappelijke vriendin versieren?

Man en vrouw kijken elkaar glimlachend aan. Vriendin versieren...?Je vriendschappelijke vriendin versieren, is dat mogelijk? Kan een vriendschap zich transformeren tot een relatie, een romantische liefde? Is het echt mogelijk om uit de friendzone te ontsnappen?

Ja, dat kan. Ik heb het zelf meegemaakt en sommige van mijn cursisten krijgen het voor elkaar. Toch raad ik het meestal af om een vriendschappelijke vriendin te Veroveren omdat je daarmee de vriendschap op het spel zet. Ontmoet vooral andere vrouwen, leef in overvloed! Veel gemakkelijker vrouwen versieren

Maar wat als je echt verliefd bent op je vriendschappelijke vriendin, en het is je droom om haar te versieren? Dan heb je misschien weinig keus…

“Maar ik wil de vriendschap niet op het spel zetten!”…

Sommige mannen blijven eindeloos treuzelen uit angst dat de vriendschap kapot gaat en dat ze het contact met haar verliezen.

Gevolg van dit risicomijdend gedrag: je liefdesleven komt volledig stil te staan, de frustratie bouwt zich op.

Dus wil je werkelijk je vriendschappelijke vriendin versieren? Durf de vriendschap op het spel te zetten. Zie het artikel: ben je verliefd op je beste vriendin?

Bij dat artikel kwam een paar dagen geleden deze reactie binnen van Johnny:

Ik ben bevriend met een leuke meid . Eerst voelde ik niks en we zijn elkaar beste vrienden gaan noemen. Op een gegeven moment kreeg ik gevoelens en heb ik het haar uiteindelijk vertelt. Ik dacht dat zij hetzelfde voelde!

Ze zei: “ik heb nooit over een relatie met jou nagedacht want ik had nooit verwacht dat je zoiets voor me zou voelen. Sorry ik vind je leuk, knap en lief en ik wil graag vrienden blijven want ik kan het zo goed met je vinden”. Kortom de beruchte ik-wil-vrienden-blijven afwijzing 🙁

We hebben even afstand genomen want ik had dit niet verwacht en baalde er heel erg van. Nu heb ik het verwerkt en zien we elkaar gewoon elke dag zoals eerst. Maar laatste tijd zit ze aan me, wilt ze stoeien, plaagt ze me, en dat soort dingen. Zou ze dit vriendschappelijk bedoelen of is ze toch op een andere manier gaan denken over ons?

Groetjes en alvast bedankt.

Bedankt voor je reactie!

Nu mag het de vraag zijn (meer…)

Vriendschap – Ze wil slechts Vriendschap? (deel 1)

Een vriendschap is waardevol. Vriendschappelijke contacten zijn belangrijk voor je psychische gezondheid, ze bieden praktische voordelen en maken het leven mooier.

Maar wat als je een vrouw hebt ontmoet en het dreigt tè vriendschappelijk te worden waardoor het versieren op niets uitloopt; de beruchte vriendschapszone. Wat dan?

Vandaag laat ik zien waar het precies fout is gegaan. Een volgende keer geef ik aan op welk moment je de Verovering nog had kunnen redden.

De e-mail van een bloglezer over de vriendschapszone (met zijn collega):

Hallo, sinds een aantal maanden heb ik het erg gezellig met een collega van mij. Ze lijkt ook geïnteresseerd in mij te zijn want meerdere collega’s en vrienden van mij vroegen uit zichzelf af of wij mekaar leuk vonden.

Nu heb ik vandaag een volgende stap gezet. Ik ben met haar naar het centrum geweest om iets te gaan kopen wat ze nodig had om voor mij iets te maken (ze schildert). Na dit gekocht te hebben gingen we de spullen naar de auto brengen en zei ze dat ze nog wat boodschappen moest doen.

Op de weg terug van de auto richting winkel vroeg ik of ze iets wilde gaan drinken bij een bistro onderweg. Dat wilde ze en we hebben daar 1.5 a 2 uur gezeten. Hierbij hebben wij het veel gehad over wat de laatste jaren ons leven zo veranderd heeft en ons gemaakt heeft hoe we nu zijn. We vinden allebei dat we heel veel van mekaar weg hebben en uitzonderlijk goed met mekaar kunnen praten.

Ik heb sterke gevoelens voor haar en probeer er achter te komen of dit wederzijds is. Nu heeft ze in het gesprek alleen gezegd dat ze het juist zo fijn vond dat ik iemand was die niet ‘meer’ van haar wilde maar gewoon relaxed met haar praatte.

Naar afloop van de afspraak ben ik nog even mee naar haar huis gegaan om de spullen af te geven en heb afscheid genomen. Ze vond het gezellig met me en gaf me nog een knuffel.

Ik zit nu echt in de knoop hoe ik dit aan moet gaan pakken. Ik ben zo ongelooflijk verliefd op haar maar wil haar niet wegjagen door te hard van stapel te lopen. Ook omdat ze net een maand of 2/3 vrijgezel is na een relatie van 7 jaar, ben ik bang dat ze niet op mij zit te wachten.

Op het werk vraagt ze mij ook altijd om de zelfde tijd pauze te houden maar zodra andere collega’s daar vragen bij gaan stellen gaat ze bewust in een andere pauze. Ze wil dus wel graag bij mij zijn maar niet dat collega’s daar iets in zien. Dit was de eerste keer dat wij echt een langere tijd samen waren buiten het werk om, en ik vond het ontzettend goed gaan.

Maar mijn volgende stap? Wat kan ik doen om haar te veroveren? Ik hoop dat u mij daar antwoord op kan geven.

T uit Nijmegen

Je hebt initiatief genomen, goed gedaan! Helaas heb je het voor de rest onhandig aangepakt…

Bied vrouwen passie en romantiek

Gezellig, gezelligheid, heel gezellig. Dat klinkt mooi en aardig, maar zeker niet opwindend! Zonder opwinding, spanning, uitdaging krijg je onherroepelijk ‘slechts vriendschap’.

Weet dat vrouwen (meer…)