Sinds de start met professioneel adviseren op liefdesvlak, werd het me al gauw duidelijk dat mensen ook worstelen met hun seksleven. Daarom heb ik na langdurig onderzoek en experimenteren ook een sekscursus ontwikkeld.

Tevens heb ik een seksprogramma uitgebracht speciaal voor mannen die moeite hebben om de Verovering voort te zetten; sexscoren. Dit programma is het best te vergelijken met een intensieve seksworkhop waarbij je in korte tijd wordt klaargestoomd om vrouwen het  bed in te krijgen voor een heerlijke vrijpartij…

Maak nu je keuze hieronder om meer te ontdekken over deze cursussen:

SuperMinnaar sekscursus

SekscursusOm je liefdeleven werkelijk tot bloei te laten komen is het noodzakelijk om vrouwen ultiem te bevredigen. Door haar geregeld lekker te verwennen blijft ze naar je verlangen.

Victor Verlon geeft daarom een 12-delige sekscursus; word haar Superminnaar. De sekslessen worden aangeboden op video.

Behalve sekstechnieken wordt er ook gewerkt aan het verbeteren van je mentaliteit als minnaar. Dat maakt het grote verschil tussen de minnaar en de Super Minnaar… Klik daarom hier om je in te schrijven voor de krachtige sekslessen: Sexcursus.
Oranje knop verwijzend naar de sekscursus Superminnaar

Sex Scoren-programma

Seks scorenKom je telkens in de vriendschapszone terecht? Of heb je moeite om na een leuk afspraakje haar in bed te krijgen?

Ontdek hoe je respectvol en vlot de Verovering met maximaal succes kunt voortzetten. Het programma geeft je precies wat je nodig hebt als man; 7 krachtige lessen op video.

Word zo verleidelijk en aantrekkelijk als chocolade voor vrouwen…. Klik daarom hier om toegang te krijgen tot Victors Sex Scoren programma.

Oranje knop verwijzend naar het sex Scoren-programma

 


Het volgende, toekomstige sekscursus over een specifiek probleem wat betreft seks is nog in ontwikkeling. Zodra deze verkrijgbaar is zet ik uiteraard de link ook op deze pagina. Het is verstandig om alvast de SuperMinnaar-sekscursus gevolgd te hebben…