Droog staan
Ben je een man? Schrijf je NU hieronder in en ontvang discreet alle SuperMinnaar sekstips op video!  (GRATIS)


Wil je niet langer nog droog staan? Of vraag je wat ‘droog staan’ precies voor staat?

Vaak wordt de uitspraak gebruikt voor droog staan wat betreft alcohol inname. Maar het wordt ook wel gebruikt in de context van krachttraining: droog trainen. Door een dieet in combinatie met krachttraining wordt gestreefd naar een afname van vetpercentage, zodat spieren zich duidelijker aftekenen.

Op mijn aantrekkingskracht-site spreek ik over droog staan wat betreft seks. Een al dan niet gewenste seksuele onthouding.

Meer weten over het onderwerp? Zie het artikel hieronder!

Pandapunten – Lees dit over Pandapunten

Pandabeer neemt score op van zijn pandapuntenPandapunten, ben je bekend met deze term? De meeste studenten weten waar deze punten voor staan: de tijdsduur dat je droog staat.

En natuurlijk wordt deze term nu nieuw leven ingeblazen dankzij de twee reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen die binnenkort hun intreden doen in het pandaverblijf van Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Wat betreft het punten sparen:

  • studenten krijgen voor elke week geen seks één Pandapunt.
  • Mensen die niet studeren scoren minder snel pandapunten: ze scoren slechts een enkel Pandapuntje per maand droog staan.

Waarom is er volgens dit puntenstelsel een onderscheid tussen wel en niet studerenden? Vermoedelijk vanwege de opvatting dat studenten een meer vrije levensstijl er op na houden wat betreft seks…

In dit ‘wiki-artikel’ met video kom je meer te weten over het pandapunten-fenomeen. Daarnaast waarschuw ik de mensen die zich zo snel mogelijk willen ontdoen van hun Pandapunten.

Afsluitend ontdek je hoe je op de beste manier je Pandapunten kunt kwijtraken.

Ik wens je veel plezier met dit artikel… Lees verder over - Pandapunten – Lees dit over Pandapunten

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus