Geheime liefde

Heb jij een geheimen liefde of ben jij de geheime liefde van iemand anders? Blijf lezen!

Geheime liefde voorbeelden?

Een paar willekeurige voorbeelden van wanneer er sprake kan zijn van een geheime liefde:

  • het buiten het huwelijk of de vaste relatie afspeelt (vreemdgaan-situatie)
  • de relatie niet goedgekeurd wordt door familie en/of directe omgeving
  • je bent verliefd op iemand maar dat mag hij/zij niet weten.
  • de relatie het beeld van belangenverstrengeling kan geven op de werkvloer (flirten op het werk is niet zonder gevaar!)

Er kleven een aantal nadelen aan het hebben van een geheime liefde. De geheimhouding kan een erg onprettige druk geven op de relatie. Afspreken kan zeer problematisch zijn.

Of er is sprake van steeds terugkerende jaloezie omdat je de ander niet voor jezelf alleen hebt…

En misschien nog wel erger, je kunt een eventuele liefdesprobleem niet bespreken met iemand anders. Je krijgt geen ondersteuning, je staat er alleen voor. Echt een groot nadeel van het hebben van een verborgen liefdesverhouding.

Mocht het uitgaan met je verborgen lover, wie kan je dan goed ondersteunen als je hart is gebroken? Liefdesverdriet kan dan extra problematisch voor je zijn!

Geheime liefde alleen maar kommer en kwel?

Nee, zeker niet. De geheimhouding en het stiekeme kan een extra spannend sausje geven aan de geheime relatie. Spanning en risico’s blijken vaak goed te zijn voor aantrekkingskracht en een eventuele verliefdheid.

Vaak geeft het geheimzinnige karakter van het samenzijn een stimulans aan de lustgevoelens en de seks.

Hieronder heb ik een artikel geplaatst dat het meest dicht gerelateerd is aan het onderwerp. Omgaan met teleurstelling.

Echter, als jij een vraag stelt bij dit of een ander artikel, dan schrijf ik misschien wel een speciaal artikel over de verborgen, geheime liefde. Reageren dus, het kan anoniem!

Valentijnsdag – Teleurstellende Valentijnsdag voor jou?

Valentijnsdag teleurstellingDe Valentijnsdag teleurstelling, wellicht herkenbaar voor veel mensen. In het vorige artikel heb je gezien wat de dubbele keerzijde is van Valentijnsdag. Het is in de eerste plaats een overdreven commerciële dag. En in de tweede plaats, de ‘feestelijkheden’ kunnen negatief uitpakken voor de mensen die speciale verwachtingen hebben met Valentijnsdag.

Een paar willekeurige voorbeelden van de Valentijnsdag teleurstelling:

  • Je liefdesverklaring pakt verkeerd uit; een onbeantwoorde liefde
  • Er gebeurt helemaal niets 14 februari, het is een dag zoals vele
  • Je partner reageert lauw op je Valentijnscadeau
  • Net voor Valentijnsdag wordt de relatie verbroken; liefdesverdriet
  • Je geheime liefde geeft geen enkel teken van romantische interesse…

Pijnlijk en teleurstellend! Vooral omdat je in de directe omgeving gelukkige stelletjes ziet zoenen en talloze mensen met een rode roos rondwandelen.

Tijd om een paar feiten over Valentijnsdag op een rij te zetten, speciaal voor teleurgestelde of zelfs verdrietige mannen.

Feit #1.

Valentijnsdag is onbelangrijk

Zoals je hopelijk al hebt gezien in mijn Valentijnsgids, 14 februari is geen ideale dag om te versieren. Dus als er niets is gebeurd is dat geen probleem, prima zelfs!

En als je initiatief niet zoals gewenst uitpakt, weet dat de rest van het jaar minstens zo goed kan zijn voor extra romantiek. Er dienen zich meer en betere mogelijkheden aan…

Feit #2.

Je leven als single kan heel mooi zijn

Laat je door de gekte van Valentijnsdag niet gek maken. Je hoeft niet per se een relatie te hebben, kom nou! Lees verder over - Valentijnsdag – Teleurstellende Valentijnsdag voor jou?

De gevaarlijke gevolgen van vreemdgaan

Lipstick afdruk op overhemd: gevolgen vreemdgaanDe gevolgen van vreemdgaan… een pijnlijk onderwerp. Die ik absoluut moet aansnijden. Nee, ik heb niet de illusie dat door dit artikel mensen op miraculeuze wijze nooit meer zullen vreemdgaan.

Helaas, dat zou mooi zijn. Het zou talloze relaties en huwelijken kunnen redden. Of in ieder geval, veel van het leed zou bespaard blijven. Want al lijkt zo’n geheime liefde, relatie of eenmalige seksuele escapade lekker spannend, het kan pijnlijk verkeerd uitpakken.

Ik hoop dat door dit vreemdgaan-artikel, meer mannen zich bedenken. In ieder geval mijn trouwe bloglezers…

In willekeurige volgorde, de mogelijk gevaarlijke gevolgen van vreemdgaan zijn:

Je krijgt schuldgevoel door vreemdgaan

Het verlangen naar een ander, de lust naar seks, kan je verblinden voor de eventuele gevolgen van vreemdgaan. Maar bedenk je van tevoren: waarschijnlijk voel je je zeer schuldig na dat ene spannende avontuurtje!

En wil je je schuldig gaan voelen?

Na het vreemdgaan proberen sommige mannen het gevoel van schuld ‘af te kopen’ door hun vriendin of vrouw cadeautjes te geven. Meestal werkt dat niet, naast het feit dat dit bijzondere gedrag hen juist verdacht maakt van vreemdgaan.

Je wordt betrapt

Wat ga je doen als je betrapt wordt tijdens het vreemdgaan? Dit is een worst-case-scenario dat wel degelijk op de loer ligt.

Bijvoorbeeld. Wanneer jij denkt dat je het huis voor jezelf hebt met je geheime minnares, komt je vrouw toevallig vroeger thuis van het werk.

Want onderschat het vrouwelijk intuïtie niet. Vrouwen zijn over het algemeen veel beter in Lees verder over - De gevaarlijke gevolgen van vreemdgaan

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus