Partner verleiden

Hoe kun je je partner verleiden? Deze site geeft zowel talloze tips voor het versieren van een potentiële partner, als het verleiden van een geliefde. Op deze pagina leg ik de focus op het verleiden van je (bed)partner.

Partner verleiden buiten bed?

Jazeker, het verleiden mag verder gaan dan het bed. Het is begrijpelijk dat wanneer je aan seksuele verleiding denkt, je vooral focust op bijvoorbeeld sexy kleding, kaarsjes, een mooi sensueel muziekje.

Echter, het verleiden is een voortdurend proces. Het werkt niet als het pas aangezet wordt als ‘een druk op de knop’.

Tip: raak je partner vaker aan

Vooral mannen zijn zich onvoldoende bewust dat het contact dat ze met hun vriendin of vrouw hebben, wanneer ze geen seks hebben of op seks uit zijn, veel invloed uitoefent op het seksleven.

Bijvoorbeeld, hoeveel raak je je partner aan? Aanraking is een belangrijk aspect van intimiteit, wat op zijn beurt een belangrijke rol speelt bij seksuele verleiding.

Tip: niet alleen aanraken met seksuele intentie

Met welke intentie raak je de ander aan? Wanneer je je partner alleen aanraakt wanneer je zin in hebt om te vrijen, maakt dat je aanrakingen in zijn algemeenheid te eenzijdig.

Raak de ander aan simpelweg om contact te maken en te onderhouden; het mogen vluchtige, nonchalante aanrakingen zijn. En af en toe ook aanraking simpelweg omdat het fijn is.

Pak belemmeringen aan

Stel jezelf bewust de vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat eventuele belemmeringen verdwijnen zodat ik hem/haar beter kan verleiden?

Heeft je partner erg veel stress? Bedenk concrete handelingen die je kunt uitvoeren om de druk op de ander iets te verlichten.

Hoe minder stress je partner heeft, hoe gemakkelijker je je partner kunt verleiden. Daarom komt het seksleven van veel stellen vaak weer tot leven tijdens een vakantie of lang weekendje weg. Of nadat een groot probleem is opgelost waardoor er ruimte ontstaan voor ontspanning…

Meer weten? Zie de artikelen hieronder over partner verleiden.

Je passie vergroten? Het grote belang van passie

PassieMet passie voor vrouwen voorkom je dat je liefdesleven een worsteling wordt. Passie maakt je aantrekkelijker, je leven aangenamer en vergroot het incasseringsvermogen wanneer het niet mee zit in de liefde.

Gepassioneerdheid, je hartstocht, gaat verder dan alleen tijdens het versieren. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk bij het verleiden van een partner.

Dus ongeacht of je vrijgezel bent of een partner hebt, dit artikel vind je vast interessant!

Wat is passie eigenlijk?

Woordenboek Van Dale geeft deze betekenis aan het woord passie:

hartstocht, drift; hartstochtelijke liefhebberij

Leven met passie betekent dat je je laat leiden door een hevig, vurig verlangen. Misschien vind je dat een beetje vaag klinken. Toch kun je je waarschijnlijk in de beschrijving vinden als je ooit hevige passie hebt ervaren.

Mijn vriendin heeft passie voor het bakken. Ze bakt een chocoladetaart met liefde. Het is iets wat ze met groot plezier en genot doet. Bakken is voor haar het tot uiting brengen van levenskunst.

Wat betreft passie voor vrouwen gaat het om het hevige verlangen om te beminnen. Dit is levenskunst en gaat verder dan het verlangen naar seks.

Dadelijk vertel ik daar meer over…

Waarom is passie belangrijk?

In de eerste plaats, Lees verder over - Je passie vergroten? Het grote belang van passie

Sextips – Ontvang Victors gratis Sextips

Zoals je weet, op mijn blog geef ik flirttips, aanwijzingen voor het vrouwen aanspreken en uitgekiend relatie- en Veroveradvies.

Ook schrijf ik geregeld artikelen over sex. Want het aantal vragen op gebied van sex neemt gestaag toe.

Logisch. Want meer succes met vrouwen resulteert in vaker sex… En de VrouwVeroveraar wil natuurlijk een uitstekend minnaar zijn. Hij neemt daarom de moeite om zichzelf op seksueel vlak te (blijven) verbeteren.

Veel gestelde sexvragen

Een paar willekeurige voorbeelden van de vragen die ik ontvang:

  • “Wat vinden vrouwen lekker tijdens de sex?”
  • “Hoe kan ik mijn uithoudingsvermogen vergroten?”
  • “Wat moet ik doen om mijn partner te verleiden voor vaker sex?”
  • “Ik ben niet groot geschapen, wat nu?”
  • “Hoe word ik beter in bed?”

Daarom heb ik besloten om nog meer sextips te geven aan mannen. Niet alleen op mijn Aantrekkingskracht-blog, maar tevens op een speciaal daarvoor ontwikkelde (video) website…

Wil je beter worden in bed? Of je nu vrijgezel bent of een partner hebt, schrijf je in voor mijn gratis tips:

http://www.superminnaar.com

Veel plezier in bed,

 

Victor Verlon
http://www.superminnaar.com

Ps. Ik blijf uiteraard bloggen, er is veel moois onderweg!

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus