PassieMet passie voor vrouwen voorkom je dat je liefdesleven een worsteling wordt. Passie maakt je aantrekkelijker, je leven aangenamer en vergroot het incasseringsvermogen wanneer het niet mee zit in de liefde.

Gepassioneerdheid, je hartstocht, gaat verder dan alleen tijdens het versieren. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk bij het verleiden van een partner.

Dus ongeacht of je vrijgezel bent of een partner hebt, dit artikel vind je vast interessant!

Wat is passie eigenlijk?

Woordenboek Van Dale geeft deze betekenis aan het woord passie:

hartstocht, drift; hartstochtelijke liefhebberij

Leven met passie betekent dat je je laat leiden door een hevig, vurig verlangen. Misschien vind je dat een beetje vaag klinken. Toch kun je je waarschijnlijk in de beschrijving vinden als je ooit hevige passie hebt ervaren.

Mijn vriendin heeft passie voor het bakken. Ze bakt een chocoladetaart met liefde. Het is iets wat ze met groot plezier en genot doet. Bakken is voor haar het tot uiting brengen van levenskunst.

Wat betreft passie voor vrouwen gaat het om het hevige verlangen om te beminnen. Dit is levenskunst en gaat verder dan het verlangen naar seks.

Dadelijk vertel ik daar meer over…

Waarom is passie belangrijk?

In de eerste plaats, je pogingen om te Veroveren worden krachtig wanneer je dat doet met een gevoel van passie. Want passie maakt je aantrekkelijker, alles wat je doet is uitermate verleidelijk voor vrouwen.

En wanneer het je even niet meezit tijdens het Veroveren, kan de passie voor vrouwen je helpen om los te laten en je aandacht op een andere vrouw te richten.

Passie lijkt onzichtbaar, maar staat in wezen op de voorgrond. Daarom is het moeilijk om deze hartstochtelijke drift te doorgronden, vooral voor mannen die moeite hebben om vrouwen te versieren.

Deze mannen vragen zich af hoe komt het dat een andere man gemakkelijk nieuwe contacten legt en voortdurend plezier beleeft met vrouwen. “Waarom heb ik dat niet?”, “Wat heeft hij dat ik niet heb?”.

Het contrast tussen de succesvolle en niet-succesvolle man is zichtbaar groot. Naast mentaliteit, maakt passie het verschil tussen deze twee mannen.

Passie voor vrouwen, meer dan seks alleen

Een sterk verlangen om te beminnen maakt de omgang met vrouwen dus krachtig en verleidelijk. Het gaat om het verlangen om te beminnen.

Let op: beminnen gaat veel verder dan het hebben van seks. Dat is een van de essenties die ik deel in mijn SuperMinnaar-sexcursus.

Vanaf het moment dat je niet alleen in bed bemint, maar ook daarbuiten, word je een betere (seks)partner en kun je je partner beter verleiden. Het maakt je uniek, omdat maar weinig mannen dit doen…

Passie en de 2de vuistregel

‘Zet jezelf op nummer één’ luid de tweede vuistregel van mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen. Voor de mannen die nog niet mijn systeem hebben gedownload: nee, ik promoot geen egoïsme of onverschilligheid. Verre van dat!

Juist door jezelf op de eerste plaats te zetten, breng je jezelf in de positie van waaruit je gul kunt zijn. Je kunt haar aandacht schenken zonder een wederdienst te verwachten.

Dat is belangrijk, wil je passie ervaren voor vrouwen. Je kunt geven, zonder voorwaarden. Je kunt werkelijk en overvloedig beminnen.

Passie, met liefdevolle intentie geven

Frappant voorbeeld: kortgeleden werd ik geïnterviewd als expert door een journaliste van het Nederlandstalige vrouwenblad Cosmopolitan. Het onderwerp was foute mannen en ze wilde graag weten wat de waarschuwingssignalen zijn. Tijdens het gesprek zei ze op een gegeven: “You are a giver”.

Dat is wat ik bedoel. Het is de kunst van geven vanuit overvloed. Vaak werkt het toepassen van het Overvloed-concept passie in de hand…

En door jezelf op de eerste plaats te zetten, blijft het geven en nemen nog steeds balans. Zie het artikel: de basis van een goede relatie.

Dit is het eerste artikel dat verschijnt over het hebben van passie. Bij voldoende interesse schrijf ik nog een artikel over het onderwerp; tips voor het vergroten van je passie voor vrouwen.

Heb jij passie voor vrouwen? Zo ja of nee, wat is je ervaring? Hieronder kun je je reactie plaatsen.

Gerelateerd:

 • Sextips – Ontvang Victors gratis Sextips (0)
  Zoals je weet, op mijn blog geef ik flirttips, aanwijzingen voor het vrouwen aanspreken en uitgekiend relatie- en Veroveradvies. Ook schrijf ik geregeld artikelen over sex. Want het aantal vragen op gebied van sex neemt […]
 • Feestdagen – Alleen met de Feestdagen? (deel 1) (39)
  December is een feestmaand. Familie en vrienden komen bij elkaar voor de gezelligheid en warmte. Maar wat als je op dit moment geen liefdespartner hebt en het wat betreft gezelschap even niet mee zit? Je bent dan helemaal […]
 • Testen – Slaag Vanzelf voor Elke Test van Vrouwen (48)
  De vorige keer heb je gezien dat wij mannen geregeld worden getest door vrouwen. Je weet nu dat testen een onderdeel is van het selectieproces van vrouwen en dat ze dit liever stiekem doen omdat ze dan een meer waarheidsgetrouw […]
 • Lekker Slim – Doorgrondt het vrouwelijk brein? (13)
  Lekker Slim is een spelshow gepresenteerd door Bridget Maasland, waarin zes mannelijke kandidaten moeten raden of koppels van vrouwen de juiste antwoorden weten op kennisgerichte vragen. Een compilatie van ‘Lekker […]
Je passie vergroten? Het grote belang van passie
Trefwoorden:             

10 reacties op “Je passie vergroten? Het grote belang van passie

 • Dit vind ik een leuk artikel 🙂

  Mijn leven is het afgelopen jaar meer gepassioneerd. Ik leef meer vanuit mijn hart, dan vanuit regels. Ik weet dat het moeilijk is om ”passie” uit te leggen, het moet gevoelt worden; het heeft te maken met een diepere ik. Een soort van geloof, dat er een natuurlijke, unieke en gezonde leidraad zit in ieders hart en naar wie geluisterd mag worden, maar vooral, dat ik er op kan vertrouwen… Dàt is heerlijk.

  Manieren om meer vanuit het hart te leven is simpel:
  – Weet dat iedereen (van binnen) gelijk is.
  – Vertrouw op het leven en haar beauty
  – Geef aandacht een jou positieve ingevingen en voer ze ontspannen uit…

  Een ”planmatige aanpak” en ”leven vanuit het hart” kan tegenstrijdig lijken, maar in essentie komt alles voort uit je hart en is er geen verschil.

  Vroeger had ik veel moeite met ”mezelf op nummer één zetten”. Manieren die mij geholpen hebben om mezelf wèl op nummer één te zetten zijn door de vraag aan mijn hart te stellen:
  Zou moeder natuur een verschil maken in haar mensheid? Zou ze de een verheven boven de ander? Als je naar je diepste zelf gaat, dan weet je dat het antwoord ”nee” is. Vanuit die positie maakte ik een vonkje aan liefde voor mezelf en wat ik verlang.

  Tevens heb ik gemerkt dat als ik het mensen naar de zin wil maken en mezelf vergeet ook liefde te geven, dan het dan averechts werkt. Vanuit dit perspectief, luister ik ook naar mijn verlangens. Belangrijkste is, ik zet mezelf op nr één! niet omdat ik dat wil, maar omdat het een gezonde en positieve keuze is.

  Yeeeeaah!

 • Er is vandaag een strandfeest genaamd “passie” zie link:
  [Pagina over passie-feest bestaat niet meer bloomingdaleaanzee.com/agenda.html ]

  Voorteken? Misschien…

 • Het is een belangrijk onderwerp, al vind ik het zelf lastig om een zekere passie te voelen. Passie voor iets maakt dat je gemotiveerd bent om ergens voor open te staan, ergens voor te gaan en om energie in iets te steken. Ik denk dat er drempels zijn die in de weg staan om passie te voelen, zoals te beleefd willen zijn, of je afhankelijk voelen van de goedkeuring van anderen, of gewoon het minder sterk ervaren van gevoelens..

 • @ Rik,

  Kleine kinderen en baby’s leven hun leven gepassioneerd. Ze zijn helemaal in het moment. Zij leren mij dat wij van nature al gepassioneerd zijn. En onahankelijk zijn van de mening van andere mensen gaat goed samen met een gepassioneerd leven. Het hangt er alleen vanaf met welke intentie je onafhankelijk bent.

 • Passie, dat is bij me zeer zwak, ik ben er niet door gedreven. Ik heb wel een vechtpassie maar die is ook stilletjes aan het wegebben. Ik ben niet zo gepassioneerd als jullie het wel zijn. Die ben ik helaas kwijtgeraakt in 1 van mijn vele negatieve buien van de afgelopen jaren. Ik heb wel een groot verlangen naar vrouwelijke aandacht. Ik ben nog steeds onsuccesvol ondanks de veranderingen die ik heb doorgevoerd dankzij de cursus en andere zaken errond.

  Maar goed eventjes een andere onderwerp, wellicht die erook zal ermee te maken. De sociale status, hoe bouw je die op? Ik weet dat het ergens in de e boek cursus staat maar toch krijg ik er geen grip op. Naast uw image, heb je ook de sociale status, hoe bepaal je dat en wat zijn de kernbasisprincipes ervoor?

 • @Andy

  Ik zou zeggen, doe dingen die je leuk vind. En sociale status kan je opbouwen door bijvoorbeeld als vrijwilliger te werken in een buurthuis of school.
  Of je volgt gewoon een leuke cursus, taal of koken. Probeer naar een sportschool te gaan.
  EN wat bij mij enorm heeft geholpen sinds een anderhalve maand, is dat ik mijn levensstijl totaal heb veranderd. Ik dacht op een gegevn moment, ik wil een six-pack hebben en wat sterker worden spieren kweken.
  Nu leef ik anderhalve maand gezond, ik eet (veel vezels en geen junkfood meer) en drink (alleen water) gezond en ik sport 5 dagen per week en dit heeft mij ontzettend geholpen want…..ik weet niet wat het is maar vrouwen RUIKEN het gewoon aan je en je gaat je zelfverzekerder voelen.

  Ik heb nu een date met een leuke Russische bij haar thuis, adres heeft ze me gegeven en ze gaat voor mij koken. Ik heb er amper wat voor gedaan.

  Ook heb ik een leuke Thaise studente die bijles bij me komt volgen en me vertelt dat ze dit stiekem doet en haar vriend niks vertelt, we whatsappen soms wel tot laat in de nacht en ze zegt dat ze zich bij mij altijd goed voelt en ik haar altijd laat lachen. We gaan over 2 jaar naar Thailand toe samen.

  Probeer gewoon elke dag tegen minstens 10 vrouwen, jong of oud, aantrekkelijk of niet aantrekkelijk, “Hallo” of “hoi” te zeggen. En met een glimlach erbij. Dat is het, verder hoef je niks te doen.

  Misschien ook een goed idee om naar een psycholoog te gaan en erover te praten, die kan je wel wat punten geven zodat je weer verder kan.

 • @ Rik,

  Zelfs lage drempels kunnen je passie temperen. Dus het is goed om je van de drempels bewust te zijn; onbewust hebben ze helaas een negatieve invloed en zijn ze ongrijpbaar.

  Wat betreft het minder sterk ervaren van gevoelens: train je empathische vermogen, gebruik je fantasie op de momenten dat je passie wilt ervaren. Het is, zoals Rachid al zei, in het moment leven.

  Bedankt voor je reactie!

 • Hey Victor,

  Heb mezelf even verhuisd naar een ander onderwerp 🙂
  Zoals je weet kan mijn zelfvertrouwen een enorme boost gebruiken, vooral bij de eerste stappen, maar eens die gezet zijn, lukt het best, zeker ook de passie.

  Zo probeer ik in een relatie, en vooral op gebied van seks, zoveel mogelijk rekening te houden met wat ZIJ wil, zo let ik tijdens het vrijen altijd op de lichaamstaal enzo, en daar speel ik telkens subtiel op in, ookal is de reactie op iets bepaald negatief, dan laat ik niets merken en pak ik het anders aan. Ik vind passie echt belangrijk, ddat moet er zijn, en het is ook gewoon leuk 🙂

  Ik geloof nog altijd sterk in echte liefde, en geef je veel liefde en passie in je relatie, dan krijg je dat ook terug, maar toch vraag ik me af, waarom dat lukt, en een meisje aanspreken dan weer niet :p

  Groeten Joris.

 • @ Joris,

  Tijdens seks maak je oprecht contact met een vrouw. Daar komt het ook op neer bij het aanspreken…

  Je bekijkt het aanspreken echter op een andere manier. Ergens heb je het idee dat aanspreken van een hele andere orde is.

  Ze liggen echter in elkaars verlengde.

  Trouwens, je mag best moeite hebben met aanspreken, dat is niet erg. Zolang het je maar niet tegenhoudt om geregeld in contact te komen met onbekende, aantrekkelijke vrouwen. (Zie mijn nieuwe programma Zelfvertrouwen met vrouwen 🙂 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *