Verliefdheid stoppen of pauzeren? (deel 2)

Verliefdheid stoppen of pauzeren?Wil je je verliefdheid stoppen? Of is het beter om deze enigszins te pauzeren? Blijf lezen, belangrijk advies!

In het vorige deel over hopeloze verliefdheid, heb je gezien hoe een bloglezer totaal verknocht is op een vrouw. En dat deze hevige verliefdheid het versieren extra moeilijk maakt voor hem.

Voor mannen die net zo verliefd zijn als hij, verschijnt vandaag dit tweede deel over hopeloos verliefd. Want als je weinig ervaring hebt met vrouwen en je bent dol verliefd, loopt het versieren vaak op niets uit. Jammer!

Verliefdheid stoppen als er geen mogelijkheden zijn

Over het algemeen is het niet noodzakelijk om je verliefdheid volledig te stoppen. Je hoeft dus niet het stevige proces van verliefd worden terug te draaien zodat je geen gevoelens meer hebt.

Maar wanneer het onmogelijk is om iemand te bereiken of te versieren, en het levert je dagelijks veel problemen op, dan adviseer ik wel het stoppen van verliefdheid. Immers, verliefd op iemand waar verder niets mee mogelijk is kan erg frustreren uiteraard.

De verliefdheid stoppen kan een vreselijk moeilijk proces zijn (uitzonderingen daargelaten). Het is in bijna alle situaties noodzakelijk om het contact volledig te vermijden en je vervolgens door de liefdesverdriet heen te bijten.

Maar wanneer er wel mogelijkheden zijn, hoef je je verliefdheid dus niet te stoppen. Ik adviseer wel een zogenaamde pauze in te lassen voor de mannen die totaal van hun stuk zijn in het bijzijn van de vrouw. Een uitzondering, want in andere situaties waarbij de verliefdheid prettig is en deze je weinig belemmerd, adviseer ik juist om snel te handelen.

De hopeloze verliefdheid pauzeren?

Ja, het wordt een flinke uitdaging, (meer…)