Seks – Geen Thuis, toch Seks? (deel 1)

De afgelopen weken heb ik geblogd over seksrelaties. Bij een van de artikelen plaatste Azerty een interessante reactie met een belangrijke vraag over waar je kunt seksen met een vrouw:

@ iedereen

Dus uiteindelijk de standaard manier om met je meisje naar bed te gaan voor de eerste keer is uiteraard door een klein smoesje te verzinnen die het mogelijk maakt om haar bij jou thuis te brengen of bij haar thuis te geraken.

Maar als je niet in bed kunt kruipen in beide huizen zoals dat bij mij het geval is, welke aanpak moet je dan gebruiken? Roy stelt bijvoorbeeld voor om het ergens buiten te proberen (waarschijnlijk zal hij een bebost gebied of een verlaten steegje bedoelen ofzo wat ik persoonlijk net iets te spannend vind)

Je kunt ook moeilijk met een smoes ervoor zorgen dat je het uiteindelijk doet in de wc van een cafétje, want dan moet je haar gewoon direct zeggen dat je het met haar wilt doen, lijkt mij. Zoiets van, ‘Kom, laten we naar de wc gaan.’ De reactie zal niet echt positief zijn denk ik omdat het een raar voorstel is. Wat moet je doen in zo’n situatie en hoe pak je dat het beste aan?

Belangrijkste: op jezelf wonen! Hopelijk ben je daar al naartoe aan het werken…

En verder, er is geen kant-en-klaar-oplossing. Een plek waar jullie privacy hebben en waar jullie de tijd kunnen nemen, is en blijft belangrijk. Zeker omdat het de eerste keer is dat jullie met elkaar naar bed willen gaan.

Voor sommige vrouwen is het zelfs zo belangrijk dat de eerste keer seks nergens anders kan gebeuren dan in een bed en zonder het risico om betrapt te worden. En daarna is er geduld en nog meer vertrouwen nodig voor buitenseks.

Voor andere vrouwen maakt het allemaal weinig uit; zij zijn voor alles in en durven overal en altijd de liefde te bedrijven.

Laat ik vier suggesties geven die je hopelijk op weg helpen. Want er zijn mogelijkheden, ook als er niets anders opzit dan seks buitenshuis. (meer…)