De afgelopen weken heb ik geblogd over seksrelaties. Bij een van de artikelen plaatste Azerty een interessante reactie met een belangrijke vraag over waar je kunt seksen met een vrouw:

@ iedereen

Dus uiteindelijk de standaard manier om met je meisje naar bed te gaan voor de eerste keer is uiteraard door een klein smoesje te verzinnen die het mogelijk maakt om haar bij jou thuis te brengen of bij haar thuis te geraken.

Maar als je niet in bed kunt kruipen in beide huizen zoals dat bij mij het geval is, welke aanpak moet je dan gebruiken? Roy stelt bijvoorbeeld voor om het ergens buiten te proberen (waarschijnlijk zal hij een bebost gebied of een verlaten steegje bedoelen ofzo wat ik persoonlijk net iets te spannend vind)

Je kunt ook moeilijk met een smoes ervoor zorgen dat je het uiteindelijk doet in de wc van een cafétje, want dan moet je haar gewoon direct zeggen dat je het met haar wilt doen, lijkt mij. Zoiets van, ‘Kom, laten we naar de wc gaan.’ De reactie zal niet echt positief zijn denk ik omdat het een raar voorstel is. Wat moet je doen in zo’n situatie en hoe pak je dat het beste aan?

Belangrijkste: op jezelf wonen! Hopelijk ben je daar al naartoe aan het werken…

En verder, er is geen kant-en-klaar-oplossing. Een plek waar jullie privacy hebben en waar jullie de tijd kunnen nemen, is en blijft belangrijk. Zeker omdat het de eerste keer is dat jullie met elkaar naar bed willen gaan.

Voor sommige vrouwen is het zelfs zo belangrijk dat de eerste keer seks nergens anders kan gebeuren dan in een bed en zonder het risico om betrapt te worden. En daarna is er geduld en nog meer vertrouwen nodig voor buitenseks.

Voor andere vrouwen maakt het allemaal weinig uit; zij zijn voor alles in en durven overal en altijd de liefde te bedrijven.

Laat ik vier suggesties geven die je hopelijk op weg helpen. Want er zijn mogelijkheden, ook als er niets anders opzit dan seks buitenshuis.

Suggestie #1. Bespreek het met je ouders

Je hoeft niet per se te zeggen dat je een wilde avond wilt hebben met je nieuwe Verovering. Je kunt gewoon aankaarten dat je aanstaande zaterdag graag een logé meeneemt voor een overnachting. Je eet buitenshuis, dus er hoeft geen rekening mee worden gehouden met het avondeten.

Vermoedelijk zien je ouders de bui al hangen, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Dan is het een kwestie van de deur op slot doen en niet teveel geluid maken.

Of misschien blijkt het toch wel een probleem voor je ouders. Maar dan heb je het tenminste geprobeerd. Het is jammer om je in allerlei bochten te wringen buitenshuis, terwijl je ouders het prima vinden als je haar mee naar huis neemt…

Suggestie #2. Regel via via een kamer

Het is belangrijk voor jou, dus een goede vriend(in) wil vast zijn of haar plaats opofferen. Of misschien kan hij iets anders voor je regelen.

Durf sowieso de vraag te stellen, een goede vriend(in) zal begrip hebben voor de situatie. Wie niet waagt, die niet wint!

In het volgende deel ‘Geen thuis, toch seks?‘ geef ik nog twee suggesties. Tot die tijd wil ik graag weten of anderen goede ideeën hebben voor zijn situatie. Plaats je reactie hieronder…

Gerelateerd:

 • De gevaarlijke gevolgen van vreemdgaan (171)
  De gevolgen van vreemdgaan... een pijnlijk onderwerp. Die ik absoluut moet aansnijden. Nee, ik heb niet de illusie dat door dit artikel mensen op miraculeuze wijze nooit meer zullen vreemdgaan. Helaas, dat zou mooi zijn. Het […]
 • Seksrelatie Fouten om Nooit te Maken (voorzorgmaatregelen) (24)
  Voorkom seksrelatie fouten, om zonder zorgen te kunnen genieten van jullie seksuele relatie. Hoe? Blijf lezen... In het vorige deel heb je gezien wat de #1 stap is bij het aangaan van een seksrelatie: de situatie […]
 • Meer seksueel zelfvertrouwen in 4 stappen (2)
  Wil je werkelijk beter in bed worden dan is je seksueel zelfvertrouwen uiteraard belangrijk. Onzekerheid wat betreft seks kan ten koste gaan van het libido en seksueel genot. Dit geldt voor zowel de man als de vrouw. De […]
 • Pas op voor de foute sekspartner (36)
  Kortgeleden heeft een vrouw, Annelies, een reactie geplaatst over haar recente ervaringen met een man. Het klikt niet dus ze wil geen vaste relatie met hem. Maar de seks is wel leuk met hem. Het punt is echter dat hij […]
Seks – Geen Thuis, toch Seks? (deel 1)

23 reacties op “Seks – Geen Thuis, toch Seks? (deel 1)

 • Zoals ik zie is het dus toch veiliger om je verovering mee naar een kamer met een bed te nemen voor de eerste keer, omdat je niet echt zeker kunt weten of het meisje openstaat om op een niet-standaard plekje waar je betrapt kunt worden seks te hebben.

 • Of als ze echt openstaat voor uitdagingen of gewaagde ideeën, dan moet je eens een bos gaan verkennen. Dat kan daar ook heel leuk zijn 😀

 • Ja, een bos. Daar heb ik zo ook aan gedacht, maar dan geloof ik dat je haar moet vragen ofzo of ze bereid is om seks in een bos te hebben.
  Of.. tja, gewoon proberen zeker, maar dan loop je misschien het risico om als een vreemde jongen door haar bekeken te worden

 • Het ligt inderdaad aan de persoon zelf. Ik hou persoonlijk meer van het avontuurlijke, ik vind altijd wel een plekkie haha. Zwembad is ook een leuke 😉

 • @ the guys

  Vrouwen houden net zoveel van avontuur op sexgebied als wij. En waarom zou het niet thuis kunnen als je nog thuis woont. Ik ben wel op zoek naar een woonplek, maar woon nog thuis. Als ze bij je blijft slapen ’s nachts kun je altijd nog een keer sex hebben. Het hoeft geen probleem te zijn voor vrouwen om het op een andere plek te doen, alleen vinden ze het fijn en vertrouwd om het de eerste keer thuis te doen. Wind haar op en je ziet vanzelf of ze er voor open staat om het op een openbare plek te doen.

 • Hey mannen,

  Eventjes een vraagje. Ik heb Victor’s suggestie 1 toegepast en haar dus een voorstel gedaan om te overnachten bij me thuis. Maar oeps… ze wilt wel, maar het is nogal lastig voor haar.

  Wat zou dit kunnen betekenen? Wel willen maar iets lastig vinden.
  Misschien heeft ze mij helemaal door of misschien is ze niet van plan om verder te gaan.
  En hoe pak ik dit verder aan?

 • @ Azerty

  Ze is gewoon een beetje zenuwachtig of bang. Stel haar gewoon op haar gemak, neem de tijd voor haar. Als ze dan ook deze overnachting geen sex met je wilt hebben, heb daar respect voor. En natuurlijk heeft ze je door als ze met je alleen wilt zijn. Je kunt het ook zien dat ze meer van je wilt leren kennen dan je karakter 😉

  Heb altijd respect voor vrouwen, zo krijg je respect terug.

 • @azerty

  Vraag aan haar wat er “lastig” is. Dan weet je het en kun je die “obstakel(s) wegnemen of er in ieder geval over praten. Je doet net of vrouwen niet van sex houden. De meeste vrouwen zijn net zo gek op sex als wij mannen. Een vrouw moet er meestal een “gevoel” bij hebben dus je moet eerst zorgen dat ze opgewonden raken…

  Plaag haar. Ga je mee naar m’n huis.
  Ik wil wel maar het is lastig….
  Hoezo? Ik bijt niet hoor! Tenminste niet hard en kijk haar aan ondeugd aan.
  Terwijl je je voorstelt dat je haar in haar bil bijt. In gedachte dan he haha.
  Dan weet je meteen wat haar dwars zit en dan hangt het er vanaf hoe je dat oplost samen.

  Succes.

 • Ik denk dat ik maar niet te veel ga aandringen en nog een beetje wachten zeker met overnachtingen. Als ze het lastig vindt, zal ze er nog niet genoeg voor openstaan.
  Gewoon wat tijd laten voorbijgaan en dan zien zeker…

 • Wel, ik heb het via sms gedaan. En ook vrij goed ingekleed. We zouden naar een avondvoorstelling gaan van een film en ik zou niet vroeger kunnen gaan omdat ik een belangrijke werkmeeting heb ervoor, dus stelde ik voor dat ze bij me zou blijven slapen na de late film.

  Maar zij moest zonodig vragen of er geen andere dag was om wat vroeger naar de film te gaan zodat ze niet zou moeten blijven slapen.
  Ik zei dat het nogal druk was voor mij, maar dat ik haar wel iets zou laten weten.

  Dus ja, ik weet niet echt wat ik mis heb gedaan. Volgens mij wilt ze zelf niet… anders zou ze wel ingestemd hebben denk ik

 • @Azerty

  Je weet niet wat er mis is gegaan. Je stelt het voor per sms?
  Zij moest ZO NODIG een andere dag voorstellen om vroeger te gaan zodat ze niet hoeft te blijven slapen.

  Wat is er gebeurt met “Ik wil wel maar het is lastig…”

  Ik vraag me af hoe vaak je al met dit meisje hebt afgesproken en hoe dat ging?

 • Wel, zo’n twee keer afgesproken en het ging heel goed eigenlijk maar nu ben ikzelf wel eventjes verward. Het is alsof ik een zware fout heb begaan terwijl ik niet weet wat…

 • @ Azerty

  Je hebt geen fout begaan…een afwijzing maakt ze vanwege de situatie. Jij wilt dat ze blijft slapen en zij probeert je duidelijk te maken dat ze dat niet wilt. Ze zal daar niet graag openhartig over willen zijn. je had ook kunnen zeggen… je kan blijven slapen we hebben een logebed staan… Ze weet dat jij het wilt en zij twijfelt er nog over. Zo zet je haar niet voor een keus. En wetend dat ze altijd nog in je bed kan kruipen als ze bang is in het donker 😉

 • Dat ze een afwijzing maakt vanwege de situatie lijkt me duidelijk. Dit kan spelen door verschillende oorzaken.

  Ze is onzeker, misschien in het verleden wat meegemaakt, ze vertrouwt je nog niet helemaal. Misschien moet je is onderzoeken wat haar remt.

 • @ Victor

  Echt bedankt voor alle feedback door behulp van deze blog. Met behulp van dit kan ik me zelf erg terug zien in anderen. Ik vind het geweldig om mijn ervaringen met andere te delen… En trouwens weet je wie ik al lang niet meer heb gezien op aantrekkingskracht.com… DIRK! Zou hij de ware hebben gevonden?

  Nu heb ik zo ook een vraag op sexgebied. Vroeg me af op welke manier vrouwen laten merken op nonverbale manieren dat ze opgewonden van je worden? Heb je zo tips voor me?

  Thanks

 • @ Azerty,

  Het kon veel beter, maar daarvoor is het al te laat. Uitnodigingen zijn meestal niet goed om per sms te versturen. Maar dat het zo verlopen is hoeft gelukkig geen probleem te zijn.

  Hoe verlopen de afspraakjes, veel (tong)zoenen en aanraking? Dat is veel belangrijker en waarschijnlijk ligt daar het punt…

  @ Mick,

  Graag gedaan!

  Klopt, Dirk plaatst helaas geen reacties meer. Maar misschien komt hij wel geregeld langs op mijn blog.

  Goede seksvraag (meer zijn welkom)! Daar ga ik ook nog over bloggen, al moet deze even wachten want er zijn de afgelopen 3 weken alleen maar artikelen over seks verschenen 🙂

  Misschien dat dit artikel een goed antwoord geeft voorlopig:
  http://www.aantrekkingskracht.com/flirtsignalen-herkennen

 • Tja, toch veel aanrakingen en (tong)zoenen gebeurt ook, enkel heb ik nog niet de neiging om bijvoorbeeld haar billen aan te raken ofzo. Misschien zou ik daar niet aan moeten twijfelen? Maar bon, we hebben nog niet veel afgesproken.
  Wel vraag ik me af of ik haar ooit nog zou kunnen overtuigen bij me te overnachten. Ik heb het al ene keer fout gedaan en een tweede keer vragen zou een beetje vreemd klinken na zoiets.

 • @ Azerty,

  Gelukkig, dat gaat de goede kant op. Je hoeft niet meteen haar billen aan te raken, er zijn goede alternatieven:

  – Laat haar af en toe op je schoot zitten.
  – Ga (half) liggen met je hoofd op haar schoot; speels. Zorg dat ze je gezicht en haar streelt
  – Streel zacht haar armen en handen.
  – Kietel haar en lok kietelen uit.
  – Masseer haar schouders en hoofd (oefening baart kunst…)
  – Streel haar heel zacht gezicht tijdens het zoenen (soms een punt als ze veel make-up draagt).
  – Bijvoorbeeld wanneer jullie samen kijken naar een winkeletalage, neem haar armen en beweeg haar zo dat ze jou van achteren omhelst.

  Dit soort ‘moves’ vergroten de intimiteit en seksuele sfeer. Je komt steeds een stap verder.
  Stel niet meer dat soort vragen per SMS en zet het Veroveren voort wanneer ze bij je is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *