Pauzeer je verliefdheid en doe dit (deel 3)

Verliefd pauzeIs het je al gelukt om je verliefdheid iets te verminderen? Zie het vorige deel uit deze reeks: verliefdheid stoppen. Daarin kun je zien hoe een te hevige verliefdheid gecombineerd met onervarenheid de Verovering kan tegenwerken. Daarom adviseer ik in sommige situaties om de verliefdheid als het ware op pauze te zetten, te verminderen.

De verliefdheid op pauze zetten kan de hevigheid een beetje verminderen. Of in ieder geval, je neemt mentaal een stapje terug zodat je ruimte creëert om jezelf in hoog tempo te ontwikkelen.

Mocht je het onmogelijk zijn om de ander te versieren en de verliefdheid zit je hevig in de weg in je leven? Dan is het mijn advies om de verliefdheid volledig af te breken, te stoppen.

Vandaag verschijnt alweer het derde deel over het thema hopeloze verliefdheid. Je krijgt meer uitleg over wat je te doen staat tijdens het pauzeren van je verliefdheid en hoe lang deze pauze mag duren.

Doe dit tijdens je ‘pauze van verliefdheid’

Voor de duidelijkheid, de pauze betekent dat je de vrouw, waar je hevig verliefd op bent, tijdelijk links laat liggen. Zo creëer je meer ruimte voor zelfreflectie. En vervolgens doorloop je in hoog tempo het leer- en ervaringsproces voor het Veroveren.

In de praktijk betekent dat dat je met andere vrouwen gaat flirten en experimenteren. Natuurlijk vind je op deze manier gemakkelijker de ontspanning en speelsheid zodat je effectief het flirten kunt oefenen.

Je maakt snel de aantrekkelijke gedragspatronen eigen. Dat komt goed uit wanneer je de vrouw gaat Veroveren waar je ècht een oogje op hebt!

Trouwens, zie mijn E-cursus vrouw Veroveren over het belang van ontspanning, speelsheid en zelfvertrouwen…

Hoe lang moet de pauze duren? (meer…)