Versier deze 5 vrouwen niet! (Waarschuwing)

Sexy vrouw met pistool: deze vrouwen niet versierenGeregeld ontvang ik vragen van mannen die een bepaalde vrouw op het oog hebben… Een vrouw die ze beter met rust laten. Deze mannen kloppen bij mij aan in de hoop dat ik de gouden tip geef om toch deze vrouwen te versieren.

Natuurlijk geef ik graag tips voor het versieren van vrouwen (of zoals ik het liever noem: vrouwen Veroveren). Toch vind ik het nòg belangrijker dat je uiteindelijk een goed liefdesleven krijgt. Daarom geef ik het advies om juist niet te versieren wanneer het een verkeerde vrouw betreft!

Wellicht vraag je je af welke vrouwen verkeerd zijn. Vandaag som ik de 5 vrouwen op die je beter niet kunt versieren:

#1. De vrouw is bezet

Een vrouw is bezet als ze in een relatie zit of getrouwd is; een verboden liefde. Al is ze nog zo aantrekkelijk en verleidelijk, je kunt de vrouw die bezet is beter met rust laten.

Ja, het is mogelijk om een bezette vrouw van een andere man ‘af te pakken’. Maar… niet alleen komt daar veel meer bij kijken dan bij een gewone Verovering, het kan vervelende problemen opleveren.

Haar proberen los te weken van haar partner of echtgenoot kan een langdurig, frustrerend proces zijn. En vaak genoeg is het niet eens mogelijk.

Mocht ze uiteindelijk toch van haar echtgenoot willen scheiden, dan volgt er vaak een langdurige en pijnlijke scheidingsprocedure. Heb je daar het geduld en de energie voor, echt?

En waarom wil je per se deze vrouw in relatie versieren? Ontmoet je wel voldoende nieuwe vrouwen? Leef je wel in overvloed?

Tevens is het de vraag of het wel ethisch is om een vrouw die bezet is te versieren, of zelfs een huwelijk te ontwrichten…

#2. De vrouw in hoge nood

Dit is de vrouw die in de penarie zit en om hulp roept. Ze zoekt een redder. Aangezien mannen graag problemen oplossen, kan de vrouw in nood soms erg verleidelijk zijn om te versieren.

Het probleem is dat de vrouw in nood hulpbehoevend is, maar (meer…)

Vreselijk Teleurgesteld in de Liefde? (deel 1)

Ben je alweer teleurgesteld in de liefde? Blijf lezen, dit artikel heb ik special voor jou geschreven…

Alles gaat goed. Je hebt afspraakjes met een aantrekkelijke vrouw, ze lacht om je grapjes, ze stelt zich open om verder met je te gaan. Alles lijkt goed te gaan in de liefde. En dan…

Als donderslag bij heldere hemel gaat de vrouw een relatie aan met een andere man. Lees de reactie van Ruben over zijn recente teleurstelling in de liefde:

Ik maak op dit moment een zware terugslag mee, terug naar vroeger… Waarom ?
Wel. Ik leerde een meisje kennen (eigenhandig aangesproken), met de nieuwe verovermentaliteit doorgezet, er kwamen een aantal afspraakjes. Goed geamuseerd, en ze bleek single te zijn.

Toen ik een tijdje geleden bij haar aanstuurde op een volgend afspraakje verwachtte ik niet echt problemen, het voelde goed aan. Maar ineens kon dit afspraakje niet meer doorgaan.

=> Zo ineens heeft ze al een vriend.

Ik heb al moeite met negativiteit, maar dit komt toch bijzonder hard aan. Ik dacht echt dat alles goed ging, in mijn buurt lachte ze veel. Soms zei ze: “We moeten nog eens samen wat gaan doen.”

Ok, je mag in het begin geen hoge verwachtingen hebben. Maar als de vrouw in kwestie verwachtingen creëert ? Als je samen plezier hebt, en doet wat hier op deze blog staat?
Als dit alles (weeral) niets blijkt voor te stellen, dan stel ik me echt de vraag wat ik nog meer kan doen:(

Natuurlijk kan je andere vrouwen aanspreken, plezier hebben, maar als ik bij deze merk dat dat toch niets oplevert 🙁

Ja, dit is pijnlijk. Je bent teleurgesteld in de liefde en dat kan ik begrijpen. Sterker nog, ik weet er alles van, want ook ik ben wel eens teleurgesteld door vrouwen.

Dus je bent absoluut niet alleen…

Vandaag geef ik een belangrijk advies zodat je voortaan steviger in je schoenen blijft staan in moeilijke, teleurstellende situaties. (meer…)