Sexy vrouw met pistool: deze vrouwen niet versierenGeregeld ontvang ik vragen van mannen die een bepaalde vrouw op het oog hebben… Een vrouw die ze beter met rust laten. Deze mannen kloppen bij mij aan in de hoop dat ik de gouden tip geef om toch deze vrouwen te versieren.

Natuurlijk geef ik graag tips voor het versieren van vrouwen (of zoals ik het liever noem: vrouwen Veroveren). Toch vind ik het nòg belangrijker dat je uiteindelijk een goed liefdesleven krijgt. Daarom geef ik het advies om juist niet te versieren wanneer het een verkeerde vrouw betreft!

Wellicht vraag je je af welke vrouwen verkeerd zijn. Vandaag som ik de 5 vrouwen op die je beter niet kunt versieren:

#1. De vrouw is bezet

Een vrouw is bezet als ze in een relatie zit of getrouwd is; een verboden liefde. Al is ze nog zo aantrekkelijk en verleidelijk, je kunt de vrouw die bezet is beter met rust laten.

Ja, het is mogelijk om een bezette vrouw van een andere man ‘af te pakken’. Maar… niet alleen komt daar veel meer bij kijken dan bij een gewone Verovering, het kan vervelende problemen opleveren.

Haar proberen los te weken van haar partner of echtgenoot kan een langdurig, frustrerend proces zijn. En vaak genoeg is het niet eens mogelijk.

Mocht ze uiteindelijk toch van haar echtgenoot willen scheiden, dan volgt er vaak een langdurige en pijnlijke scheidingsprocedure. Heb je daar het geduld en de energie voor, echt?

En waarom wil je per se deze vrouw in relatie versieren? Ontmoet je wel voldoende nieuwe vrouwen? Leef je wel in overvloed?

Tevens is het de vraag of het wel ethisch is om een vrouw die bezet is te versieren, of zelfs een huwelijk te ontwrichten…

#2. De vrouw in hoge nood

Dit is de vrouw die in de penarie zit en om hulp roept. Ze zoekt een redder. Aangezien mannen graag problemen oplossen, kan de vrouw in nood soms erg verleidelijk zijn om te versieren.

Het probleem is dat de vrouw in nood hulpbehoevend is, maar dat ze zich niet per definitie aangetrokken voelt tot haar redder.

De uitkomst kan daarom pijnlijk zijn voor de redder die haar wil versieren: de vrouw is hem dankbaar, maar voelt zich uiteindelijk tot iemand anders aangetrokken. Het lijkt op stank voor dank, de vrouw kan er echter niets aan doen.

Ik bespreek in les 5 van mijn versiercursus hoe het komt dat het helpen niet hetzelfde is als het Veroveren van een vrouw. Schrijf je in, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

Trouwens, het is een goede daad om een mens in nood te helpen. Is het noodzakelijk dat je altijd iets terug ontvangt?

#3. De gevaarlijke vrouw, de foute vrouw

Zowel de gevaarlijke als de foute vrouw kun je beter met rust laten. Het is de kunst om de waarschuwingssignalen van de gevaarlijke vrouw zo vroeg mogelijk te herkennen.

Heb je de neiging om op de foute vrouw te vallen? Ik heb een reeks artikelen geschreven waarom foute vrouwen zo fout zijn en hoe je de foute vrouw kunt loslaten in 5 stappen. Doe er je voordeel mee!

#4. De vrouw die jou nooit leuk zal vinden

Je kunt door een goede mentaliteit, vlotte sociale vaardigheden en goede Verovertechnieken veel succes oogsten. Zelfs met de vrouw die van mening is dat je niet haar type bent. Zie mijn artikel: Verover haar ook al ben je niet haar type.

Toch wil ik je waarschuwen om niet te blijven proberen wanneer het vrouwen versieren nergens toe leidt. Sommige vrouwen staan nooit open voor jou, ongeacht wat je uit de kast haalt.

Wees reëel! Leef in overvloed, word je bewust van het feit dat er meer aantrekkelijke vrouwen bestaan…

#5. De ex-vrouw of ex-vriendin

Je relatie of huwelijk is voorbij, maar je wilt dolgraag een of andere ex terug methode toepassen? Je bent niet de enige, geregeld ontvang ik de vraag hoe je het moet aanpakken.

Proberen om je ex opnieuw te versieren is vaak verspilde moeite. Het huwelijk of de relatie is niet voor niets voorbij. Daarom adviseer ik je om vooral je ex los te laten. Stop met proberen, laat ook seks met je ex achterwege.

Door aan je ex-partner te blijven kleven maak je geen ruimte vrij voor een nieuw leven. Je kunt moeilijk een nieuwe liefdespartner aantrekken. Of wanneer je een nieuwe relatie bent aangegaan, kan je ex alsnog roet in het eten gooien. Zie het artikel: Het gevaar van je ex-vriendin.

Samenvattend, welke vrouwen kun je beter niet versieren?

Vrouwen die je vroeg of laat problemen, frustraties en hartverscheurende verdriet opleveren. Kies voor een goed liefdesleven, Filter de juiste vrouw tijdens het Veroveren.

Wat is jouw ervaring met deze 5 vrouwen die je beter niet kunt versieren? Plaats je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • Verliefd op een getrouwde man of vrouw? (21)
  Geregeld ontvang ik e-mail van mannen en vrouwen die verliefd zijn op iemand die getrouwd is. Zij worstelen voortdurend met de vraag: wat nu? Niemand kiest er bewust voor om verliefd te worden op iemand die in een relatie zit […]
 • Vreselijk Teleurgesteld in de Liefde? (deel 1) (40)
  Ben je alweer teleurgesteld in de liefde? Blijf lezen, dit artikel heb ik special voor jou geschreven... Alles gaat goed. Je hebt afspraakjes met een aantrekkelijke vrouw, ze lacht om je grapjes, ze stelt zich open om verder […]
 • De vrouw Heeft een Ander Gevonden (8)
  De vrouw heeft een ander gevonden. Vervelend. Tijdens het daten, net wanneer het leuk begint te worden, heeft een andere man haar al weten te versieren. Mocht dit je vaker overkomen, dan heb je waarschijnlijk een serieus […]
 • Meer zelfvertrouwen nodig om vrouwen te versieren? (4)
  Natuurlijk is meer zelfvertrouwen belangrijk als je wilt vrouwen versieren. Want zonder zelfvertrouwen is het moeilijk om daadkrachtig te handelen. En vaak gaat dat twijfelen over jezelf ook ten koste van je uitstraling. Meer […]
Versier deze 5 vrouwen niet! (Waarschuwing)

37 reacties op “Versier deze 5 vrouwen niet! (Waarschuwing)

 • Ik vind je kijk op het eerste punt interessant Victor. Het is praktisch en realistisch. Ik zou er nog graag aan toe willen voegen dat het mijn overtuiging is dat als het jou lukt om een vrouw van iemand anders in te pikken, dat het proces ook andersom werkt en dat het iemand anders lukt om diezelfde vrouw van jou in te pikken.

 • #1. De vrouw is bezet
  Momenteel zit ik zelf in deze situatie, veel kan ik er hier dan ook niet over schrijven want op het internet leest iedereen mee. Wat ik wel kwijt wil is dat ik in mijn relatie iets miste, ermee kon leven tot door gesprekken en gevoel van het bepaalde gemis de overhand nam. Bij mij heeft het 1 maand in beslag genomen om tegen vorige vriendin te zeggen dat ik een einde wou maken aan de relatie van 12 jaar. De nieuwe partner dat ik heb leren kennen is idd bezet en heeft 6 maand in beslag genomen voor ze er thuis over gesproken heeft. Ondertussen is er nog niets concreets uit de bus gekomen, maar het is idd een langdurig en frustrerend gesprek en het is hard langs beide kanten. Dus het is mogelijk. Weet dat er ook nog een langdurig en pijnlijk scheidingsprocedure staat aan te komen, maar als het echte liefde is, dan geraak je hier wel uit. Het slorpt allemaal echt veel energie en vraagt een bepaalde doorzettingsvermogen, langs beide kanten. Vanaf het eerste contact wist ik dat ik voor alles klaar was en dat het niet simpel ging zijn. Maar als deze persoon aanvoelt als je soulmate, dan ga je er 100% voor. Omgekeerd is dit gevoel ook zo. Over de ethische vraag, idd, je stelt de vraag wel eens, maar als alles goed zit en beide denken er zo over en als je beide niet gelukkig bent in de huidige relatie, is het dan beter te blijven zitten omdat er nog bepaalde zaken goed zijn, maar de rest je doodongelukkig maken? Er zijn ook kinderen in het spel. Uiteraard maakt dit alles nog ingewikkelder en is idd ontwrichten, maar soms is dit het waard en hoop ik toch dat mensen verder kijken en echt wel eens zien of ze echt wel gelukkig zijn over de hele lijn.

  1. @ Christopher,

   Bedankt, jouw reactie is een uitstekende aanvulling.

   Het leven is niet zwart-wit. Of het acceptabel of verstandig is om een relatie aan te gaan met een bezette vrouw… het ligt genuanceerd.

   Ik ken een stel dat na decennia nog steeds gelukkig met elkaar zijn, al begon het ooit als een buitenechtelijke relatie. Sommige mensen vinden het nog steeds onacceptabel, anderen zien het als echte liefde, het lot.

   Mijn advies is vooral op de mannen gericht die in schaarste leven en zich vervolgens laten verleiden door een flirtende maar bezette vrouw. Of nog erger, deze mannen willen een getrouwde vrouw Veroveren juist omdat ze getrouwd is…

   Ik wens jullie en alle betrokkenen veel succes, sterkte en plezier.

 • Beste Victor,

  Ik ben in Polen getrouwd toen ik 23 jaar was. Door dat de uitreis visum een half jaar duurde. Is mijn vrouw versiert door een bekende van haar. Toen kreeg ik een brief van haar. Ik kom niet.

  Ik ging door de grond van woede. Wat een vreselijke pijn. Mijn werk leed er ook onder.

  Ik ging naar mijn advocaat, hij vroeg: hoe lang ben je getrouwd? Een halfjaar.

  Dan kan je niet scheiden. Waarom niet ?

  Je moet op zijn minst 1 jaar getrouwd zijn. Kom over een halfjaar maar terug.

  Wat een vreselijke ervaring is dat geweest.

 • Beste Victor,

  Helder en herkenbaar, je tips welke 5 type vrouwen je beter niet kunt versieren. Waar ik echter moeite mee heb is (een manier) om er achter te komen of een vrouw bezet is of niet. Ik heb er geen moeite mee een praatje te maken en haar uit te nodigen maar doe dat het liefste nadat ik te weten ben gekomen of ze bezet is. Wat is je advies? Gewoon vragen of zijn er subtielere manieren?

  Groet,
  Gerard

 • Dit vind ik nu een juiste benadering van het veroveren en beter niet aan beginnen. 60 geworden en mijn leven vrijgezel, uiteraard met korte en langere relaties , mag ik zeggen dat ik er een en ander van weet. Ik zou hier nog een 6de geval bij zetten. nl de CONFLICTIEVE vrouwen (of mannen). Zij die altijd en overal problemen over maken en ruzie hebben, bij iedereen. Let wel, deze vrouwen zijn dikwijls sexueel zeer passioneel en bijzonder en hebben dan ook die aantrekkingskracht. Niet aan beginnen wil je jezelf respectvol houden. Het kan verslavend zijn. Ik kan er van meespreken.

  1. @ Norbert Marcel,

   Goede aanvulling, de zogenaamde drama koningin. Ze behoren tot de categorie ‘foute vrouwen’. Ze kunnen verleidelijk zijn, en o zo fout.

   Misschien dat ik een keer een artikel uitbreng specifiek over de drama koninginnen. En wat je kunt doen als je zelf als man de neiging hebt om drama’s te creëren.

   Bedankt voor je reactie en waarschuwing!

 • Hey Victor en Rik,
  Ik heb nog een reden waarom je je beter kunt beheersen bij een bezette vrouw. Het lijkt een beetje op de reden van Rik.

  Je verliest het vertrouwen in vrouwen in het algemeen. (dit is mijn eigen theorie maar ik leef er heilig naar)

  Als het je lukt om bezette vrouwen in bed te krijgen, en je neemt verder geen relatie met hun, zul je bij de volgende keer dat je een relatie hebt waarbij je wel echt voor monogamie gaat aanzienlijk minder vertrouwen in haar hebben, omdat een mindset opbouwt die tegen je zegt dat vrouwen veel makkelijker zijn dan dat ze echt zijn. Het verpest je respect naar het andere geslacht waardoor je je kans op het vinden van een echte soulmate verkleint.

  1. @ Didier,

   Het respect voor en het vertrouwen in vrouwen mag je natuurlijk nooit verliezen, precies.

   Er zullen vast uitzonderingen op te geven zijn, maar ik raad vrijwel altijd aan om vooral niets te beginnen met vrouwen die een monogame relatie hebben.

   Een overvloed aan leuke, aantrekkelijke single vrouwen…

   Ook jij bedankt voor je reactie!

 • Nou hier zit kennelijk veel kennis aan al de reacties te zien, op het gebied van foute vrouwen. Zelf worstel ik op dit moment met het idee, waar ben ik weer in beland:

  Enige tijd geleden, ruim 12 jaar, ben ik met een getrouwde vrouw en diens zoon een dagje uit geweest. Ik was op dat moment single en alleenstaande vader. We hebben ons goed geamuseerd en ik heb die dag geen enkele aanleiding gegeven dat ik deze vrouw leuk vond. Echter 3 dagen na ons uitje belde deze vrouw mij op en vroeg me om elkaar ergens te treffen. Ik nam de uitnodiging aan en we troffen elkaar ergens in het land. Niet wetende wat mij te verwachten stond ging, zei die vrouw tegen mij dat ze niet meer kon slapen, of eten dat ze ze het niet meer op een rijtje kreeg omdat ze verliefd was op mij. Ik zei toen ook tegen haar dat ik ze leuk vond maar dat ik mezelf niet kon inlaten met een getrouwde vrouw. Ze zei: laten we genieten van de momenten dat we samen zijn. We deden dit, een week later had ze kennelijk tegen haar man gezegd te willen scheiden, en had voor ons een weekend hotel geboekt. Nu na ruim 12 jaar is het net of ik uit een coma ben ontwaakt, en eigenlijk iets heb van hier klop iets.

 • Beste Victor,

  Ik ben nog steeds gehuwd met deze vrouw,
  Wat ik bedoel met deze opmerking is dat er gedurende onze relatie bepaalde dingen voor deden of uitspraken werden gedaan waarvan je zo even je hoofd schud van heb ik dat nou goed verstaan, dingen die ik niet kan rijmen. en nu kort na zo’n voorval ben ik er even bij stil gaan staan en heb ik al die voorvallen op een rijtje gezet. Ben zelf een man dat op het gebied van vrouwen en vooral type vrouwen geen kaas heeft gegeten.

  groet, Rich

 • Ik zit een beetje in een lastig parket.

  Een tijd geleden deed ik gedurende een korte tijd aan seizoensarbeid in de fruitsector (ontspannend). Tussen de fruitbomen klikte het wel goed met een bepaalde vrouw.
  Met enkel fruitbomen rond jou is er veel tijd om in stilte na te denken, te praten, grapjes te maken enz… Juist vanwege de ontspannende omstandigheden weet ik dat er gemakkelijk contacten gelegd kunnen worden wanneer er mensen zijn die een beetje op dezelfde golflengte zitten, het is leuk maar op zich hoeven zij niks te betekenen.
  Na de laatste werkdag namen we afscheid, en we zouden elkaar nog zien, concrete plannen werden echter niet gemaakt, alles was zeer vrijblijvend.
  Het tragische is dat zij na ons afscheid (nog diezelfde avond) op een gruwelijke wijze heeft moeten ontdekken dat haar moeder plots (veel te vroeg) overleden was.
  Het spreekt voor zich dat die dag in haar geheugen gegrift staat, zo ook de uren voor het drama waarin we nog grapjes maakten en de sfeer opperbest was.
  Sindsdien klampt ze mij soms erg hard aan. Tijdens een gezellige dansavond mij tegen haar aandrukken, alles wat ik zeg geweldig vinden enz..soms krijg ik zelfs de indruk dat ze mij wil versieren. Op andere momenten is ze eerder afstandelijk, of is ze zeer emotioneel als ze haar moeder of die laatste werkdag ter sprake brengt (onderwerpen die trouwens bijna onvermijdelijk ter sprake komen als ik bij haar ben).

  Natuurlijk wil ik er voor haar zijn als ze het moeilijk heeft, maar wat moet ik doen met de andere signalen die ze geeft ? Hoe weet ik of ze mij leuk vindt om de juiste redenen en niet alleen omdat ik per toeval bij haar was op wat een een zwarte dag in haar leven werd ? Voor alle duidelijkheid, het gaat mij niet zo zeer omtrent “veroveren”. Maar ook bij vriendschap stel ik mij die vraag, ben ik een vriend om de juiste redenen ?

 • Beste Ruben,

  Best heftig wat je schrijft,.. Kan me wel voorstellen dat ze een beetje aan je hangt..
  Je hat toch die klik.. De gezellige babbel.. De spontaniteit… Lijkt mij zeker bij zulk verlies
  dat ze aan je hangt… Denk ook niet dat ze signalen geeft om veroverd te worden.. Ja je bent zeker
  een vriend om de juiste reden.. Steun en toeverlaat… Wees er voor haar.. sla die arm om haar heen
  maar maak geen misbruik, Geef de geborgenheid die ze nu verloren is…

  Veel kracht teogewenst..

 • @ Rich

  Het is een erg vreemd gevoel, vandaar dat ik zo mijn twijfels had en dacht “klopt dit allemaal wel”

  Oké, we konden het goed met elkaar vinden, maar voor de rest was ik eigenlijk een vreemde voor haar. Contacten kunnen natuurlijk geleidelijk aan verdiepen, maar zo is het niet gegaan, “alsof uit het niets” (natuurlijk niet zomaar…) is ze zich aan mij gaan hechten. Een volledige fase overslaan zou je kunnen zeggen.
  En als ik het rationeel bekijk denk ik nog steeds niet dat ik echt een belangrijk persoon ben in haar leven. En als ze jou dan met dat gevoel toch dingen zegt die door merg en been gaan…Zeer vreemd gevoel, maar inderdaad te begrijpen.

  Ik denk dat ik er misschien maar beter niet te veel over pieker en er gewoon ben als ze het nodig heeft.

  Bedankt voor de bijdrage !

  1. @ Ruben,

   Als eerste: wat vreselijk voor haar! Al ervaart elk mens het verlies van een ouder op zijn/haar eigen manier, ik weet hoe zwaar het kan zijn. Ik wens haar heel veel sterkte toe.

   Als tweede: mijn complimenten. Je hebt op een leuke, ontspannen manier een vrouw ontmoet. Ze heeft een klik gevoeld. Dat staat los van de tragedie en haar vastklamp-gedrag.

   De oorzaak van dat er contact is tussen jullie, is het geflirt en dat ze een band voelde met jou. En vermoedelijk is aanleiding van haar vastklamp-gedrag, de tragedie. Al gaan oorzaak en aanleiding vaak samen, ze staan wel degelijk los van elkaar.

   Wellicht heeft ze ook het gevoel dat jij er voor haar bent, in tegenstelling tot bijvoorbeeld rouwende familieleden die het zelf nauwelijks trekken.

   Jij staat er als het ware een beetje buiten, en juist dat kan heel prettig voor haar zijn. Misschien wil ze het verlies even loslaten en zich bezig houden met een leuke man. Mooie afleiding, logisch toch?

   Rouwen verloopt vaak in golven. Soms voelt het aan alsof er niets is verloren (verdoving). Andere momenten is het verlies volledig in de beleving; groot verdriet. Hetzelfde geldt voor de verontwaardiging, boosheid, huilen, angst, verwarring, opluchting, enz. Rouwen kan een grillig proces zijn.

   Maar… ze is nog steeds de vrouw waarmee het klikte. En het verdiepen van het contact/band kan vliegensvlug gebeuren. Dat hoeft de band niet minder te maken.

   Je geeft aan dat je er voor haar wilt zijn. Ik denk dat dàt het belangrijkste is. Het uitvogelen of ze werkelijk voor jou gaat of alleen omdat de tragedie op dezelfde dag als de ontmoeting heeft plaatsgevonden… is dat werkelijk belangrijk nu?

   Misschien ben je op dit moment alleen maar belangrijk omdat ze jouw steun goed kan gebruiken en ze je een aantrekkelijke man vindt.

   En het is prima mogelijk dat wanneer jullie langer met elkaar omgaan, er veel meer ontstaat.

   Ook belangrijk: mocht het op een gegeven moment toch van zoenen of seks komen, dat hoeft geen misbruik te heten. Zolang je niet hebt doorgedrukt of bent gaan aandringen uiteraard.

   Een vrijpartij kan heel verlichtend werken! Ondanks de rouw, is ze nog steeds een vrouw met (seksuele) behoeften. Misschien zijn haar behoeften voorlopig verdwenen door het verdriet, dat kan. Maar dat hoeft niet.

   Het kan ook zijn dat ze heel graag iets wil en het uiteindelijk niet kan opbrengen. Knuffelen en een luisterend oor bieden is waarschijnlijk de belangrijkste remedie. Geen druk, het laten zijn zoals het is.

   Kortom, om haar te ondersteunen is het noodzakelijk dat je stevig in je schoenen staat. Ook jij veel sterkte Ruben.

 • @ Victor

  Zoals ik ook aan Rich zei: het voelt soms erg vreemd aan, en dat is ook de oorzaak van mijn vraag.

  Van iemand die je nog niet overdreven lang kent, verwacht je niet dat diegene jou zo belangrijk gaat vinden. Als iemand die je eigenlijk niet zo goed kent je plots de meest emotionele dingen vertelt, en zelfs details geeft omtrent wat ze zo mooi en ontroerend vond tijdens de uitvaart, vraag je je zeker af of je wel de juiste persoon bent om troost te bieden. Je bent immers geen familie. Het plaatst het contact in een ander daglicht.
  Het besef dat je een persoon bent die sterke herinneringen oproept kan je wel even ongemakkelijk doen voelen. Je kan je de herinneringen wel voorstellen, maar wat ze echt zijn voor haar is moeilijk om volledig te vatten, dat voelt alleen zij. Maar ondanks het ongemakkelijke gevoel wil je er toch zijn en haar helpen.

  Hoe dan ook, ik kan jouw redenering best volgen. Zelf had ik het niet kunnen formuleren, maar ik denk wel dat je de juiste dingen zegt. Bedankt !

  1. @ Ruben,

   Graag gedaan 🙂

   Ik vind het positief dat je voor haar klaar wilt staan. Dat is het belangrijkste. Of het ooit meer wordt of niet, is voor latere zorg.

   Pas wel op, laat je niet volledig meetrekken in het verdriet. Uiteindelijk niet goed voor jou of haar.

   Sterkte!

 • Tijd voor een reactie lijkt me, ik weet wel ik ben ondertussen een maand of iets meer met dit hier allemaal gestopt. Ik moest er enkel aan denkenaan deze site en de cursussen. Ik weet wel, ik zal wel nog een tijdje vrouwloos bestaan hebben. Op een bepaald moment dacht ik, ja dit zal nog lang duren tot ik op een woensdag ochtend een knappe brunnette zag richting mijn hogeschool. Zonder bij na te denken en via mijn spontaniteit sprak ik haar aan en gebruikte een willekeurige een openingszin dat ik terplaatste bedacht. De openingszin was : Wauw, jij bent hier erg vroeg? Ben jij speciaal voor me opgestaan deze morgend om me te kunnen bewonderen? Ze moest ermee lachen, humor van smorgens vroeg. Ik deed er erg relaxed over ondanks wat ik had gezegd op mijn vorige reactie op “snel vrouwen versieren”. Ik was uitgelaten en ik begon er gesprek mee. Ze wandelde wel met me mee, ze moest aan dat hoge school zijn. gesprek liep in verschillende richtingen uit, ik hield het vrij relax en vrij blijvend. Ze wandelde met me naar de cafeteria, we waren er toch veel te vroeg en ik praatte met haar, ze kwam gelijk naast me zitten, wat ik wel had opgemerkt is dat ze nogal een gesloten houding had. Ik probeerde daar iets aan te doen via non verbale communicatie en ze opent ze zich een beetje wua lichaamstaal, ze moest weer lachen met mijn onnozelheden, ik ging verder toen de tijd naderde en zij ook. We wisselden dan elkaars nummers.

  Ik had een vrij sterke indruk bij haar nagelaten. Ze begon zelf te sturen naar me allerlei vragen, ik zat ze met gemak te beantwoorden. Ik dacht wel, ja dat is wel eentje voor me. Toen het s’avonds werd, stuurde ze me na de vele sms’jes opeens dat ze al een vent had, nadat ik eens kleine zet had gezet richting haar.

  De volgende dag stuurde ze een opmerkelijke sms. Ik zit haar te plagen en ook deels te veroveren zoals Victor zijne pakket hier. Dat werkte wel tot die ene sms. Ze had er moeilijk bij en veel twijfel maar ik ging door alsof er niks aan de hand was al wetend dat ze een vent had.

  De sms was dit :
  “Niet dat je u opensteld maar hoe je dit hier allemaal doet,
  je praat tegen me alsof je me al jaren kent, alsof je mijn lief bent
  en dat schrik af, ik weet niks van u …” ( heb deze sms wel volluit geschreven twas half in smstaal)

  Zonder dat ik het zelf bewust was was ik een dame die al een relatie had te veroveren, ze voelde er zich echt ongemakkelijk bij, terwijl ik stuurde, niks aan de hand, relax.

  Ik mag bij hier concluderen dat ik degelijk de overvloedconcept al mijn eigen heb gemaakt zonder dat ik het door had, ik ga nu al veel verder dan voorheen, kwou zelfs al afspraakje met haar maken om nog verder te gaan. Soms kan de fustratie om geen resultaten te behalen zo groot zijn ondanks mijn faal- succes denkkader, wat nog altijd van toepassing is. Deze keer vind ik niet dat ik gefaald had noch succes had, tis ergens tussenbeide, iets wat ik niet op gehoopt had. Om deze dame verder te gaan versieren heeft geen nut, dat weet ik wel. Dan heb ik een andere tactiek toegepast waarbij je in de friendschip zone terecht komt en wat ook is gebeurd is. Nu heb ik er een knappe dame erbij en tis ook nog een plezante om ermee te smsen en te babbelen. Het is nog voor mijn eigen nog ongelovelijk, hoe ik dit voor elkaar heb gespeeld zonder de player’s style of watdanook te gebruiken, juist met simpele zaken enkel moet je stemming en mentaliteit erbij gebruiken anders ging het niet.

  1. @ Andy,

   Leuke, prachtige ervaring! 🙂

   Soms kan de frustratie om geen resultaten te behalen zo groot zijn ondanks mijn faal- succes denkkader, wat nog altijd van toepassing is.

   Zolang je dat beperkende denkkader vasthoudt, blijf je gefrustreerd. Het maakt je minder aantrekkelijk, ongelukkig en het zit verdere ontwikkeling in de weg…

   1. Victor,

    Ik weet het wel, om daar iets te veranderen vergt nog meer moed, durf, wilskracht en energie.
    Dat heb ik nodig om dat succes – faal denkkader te trotseren en te verwerpen. Aangezien dat ik zoiets niet ter beschikking heb. Ik heb noch succes noch faal. Tzit er ergens middenin.

    Korte update over dat verhaal. Ze spreekt nietmeer tegen me. Kheb eens uitgelegd waarom ik zo doe, dan is ze totaal van slag geraakt. Ik denk eerder dat ze zo iemand als me nog niet heeft ontmoet. Ene die de regels van Victors concept overvloed heeft toegepast. Dat heeft wel goed gewerkt, ze begon te twijfelen over haar relatie en ze maaktte zich zeer onzeker erover. Ja, die kracht dat ik op haar uitoefende was wel enorm. Ze was dat beu en zei tegen me, waarom ik dit deed? Ik zei simpel, tis een spontane actie van me en vertelde deze concept erbij. Iets waarmee ikzelf in de fout ging, nog meer zelfs. 1 ding heb ik wel bijgeleerd, nooit over deze concept praten, das een geheim dat de vrouwen toch nooit snappen. Ik ben blij dat ik deze fout heb gemaakt.

    Na een vriendin minder te hebben, moet ik wel zeggen, een aangename week gehad, een nummer erbij, aantrok van sommige dames, twas fijn om hun aandacht te hebben.

    Ook al heb ik een redelijke aantrekkelijkheid, het is zoals je zegt, ik ben en blijf nog gefrustreerd ondanks de zovele veranderingen. Veel verbetering zal het niet geven. Voor me is en blijft het hopeloos. ( tevens ook de reden dat ik opgaf en nog steeds zo is)

 • Persoonlijk vind ik dat je goed hebt gescoord, (nummer gescoord, goed gesprek gehad, ze vertrouwde je persoonlijke dingen toe) maar je hebt 1 cruciale fout begaan: je mag nooit in je truukendoos laten kijken. Het kan zijn dat zij door je overvloedconcept zich plots ni meer speciaal gaat voelen. Zij gaat zich ws zich de zoveelste voelen en mss denken dat je een player bent. Je moet ook er voor zorgen dat je wat speciaal en een beetje geheimzinnig blijft. Dus volgende keer verzin je maar iets als zij je vraagt waarom je zo doet.
  In iedergeval, je hebt weer iets bijgeleerd, hup naar de volgende nu!!

 • Hallo Victor, hoe gaat het met jou? (mag ook eens gevraagd worden, als je altijd zoveel goeds doet voor een ander 🙂

  Heb hier een paar maanden geleden eens een artikel gezet en nu volgt een update (weet echter niet meer waar ik het heb gezet )

  Ik speelde mee in toneel en dat is nu achter de rug en dat verliep geweldig (een nieuwe passie) en daar heb ik een tof, knap meisje leren kennen. Het ging er heel luchtig aan toe tussen ons. Ze had toen nog een vriend en die relatie ging niet goed. Nadat ze die relatie had beeindingd zijn de vonken tussen ons over gesprongen. Allé ja we hebben dan meermaals het bed gedeeld. De eerste 3 weken verliepen goed tussen ons zoals het moet zijn. Haar vrienden wisten van onze verliefdheid, maar de mijne mochten het niet weten, want ze wou het verzwijgen, omdat ze anders zouden denken dat we tesamen al iets hadden, toen ze nog tesamen was met haar vriend.

  Daarna merkte ik een verandering, meerdere veranderingen. Na die 3 weken samen te zijn, vertelde mijn beste vriendin dat ze verliefd was op mij tegen dat meisje. Dat meisje zei dat het niet wederzijds was, omdat ik het al 2 maal iets had geprobeerd bij haar en dat we naar elkaar toe groeiden.

  De 2 weken die erop volgden zag ik haar weinig en voor haar vrienden maakte ze dan wel tijd vrij. Als ik ze dan zag zou je denken dat ze in mijn armen zou vliegen van blijheid van me te zien, maar ze was eerder terughoudend, afstandelijk. Geen tongkus meer, ik moest altijd het contact opzoeken en kreeg enkel zo’n klein kusje op de mond (wat voor mij niet volstaat als je iets tesamen hebt), de sms-berichtjes die ze stuurde waren kil (ze ging nie meer op mijn geflirt in), geen lieve woordjes meer. Ze zei dat ze ook nie meer kon slapen, omdat ze met van alles in haar kop zat.

  Dus ik merkte duidelijk dat er iets was en dat kwam allemaal aan de spraak toen ik bij haar was. Een paar dagen later heb ik het uitgemaakt omdat er geen verandering kwam

  Tijdens het gesprek had ze ook gezegd dat het allemaal wat te rap ging. Ze had nog maar net een relatie van 3,5 achter de rug, ma langs de andere kant had ze gevoelens voor mij. Ze had ook liever dat als ze aan een relatie begon, dat we elkaar eerst beter leerden kennen en het rustig aandeden. Toen vertelde ik dat ze toch met me naar bed was gegaan. Dat was een stap te ver voor haar.

  Er speelde misschien nog meer in haar hoofd…haar ex had namelijk gezegd dat hij spijt had en ik had ook gezegd dat ik (ook mijn vrienden) niets van haar beste vriend moest weten.

  Kan jij uw visie geven over heel deze situatie? Ik moet trouwens proberen vrienden met haar te blijven, want ik moet nog tesamen toneel spelen en ze is in mijn vriendengroep terecht gekomen. Hoe moet ik nu met haar onder ogen komen en met haar omgaan?

  1. @ Steve,

   Gaat goed met me, bedankt 😀

   Volgens mij had je bij dit artikel je vorige reacties geplaatst:

   http://www.aantrekkingskracht.com/eerste-afspraakje-tips-eerste-date

   Toneel, je nieuwe passie. Prachtig! Hopelijk geef je er een vervolg aan.

   Dus uiteindelijk is het toch nog wat geworden met de dame van toneel. Ze heeft haar vorige relatie verbroken, dus dat klinkt niet zo fout.

   Maar na 3 weken ging het minder.

   Wat ik niet begrijp, hoezo vertelt jouw beste vriendin dat ze verliefd op jou is aan je toenmalige partner? Vreemd…

   Op basis van wat je hebt gedeeld, kunnen deze drie punten een probleem hebben gevormd:

   1. Haar vorige relatie is net achter de rug. Oude gevoelens, pijn en verdriet kwamen naar boven. (Zeker omdat haar ex weer van zich liet horen.)
   2. Ze had moeite om zich opnieuw open te stellen.
   3. Dat jullie relatie nog enigszins geheim moest blijven kan onprettig zijn geweest. (En mogelijk het eerste punt versterkt hebben.)

   Gingen jullie te vroeg met elkaar naar bed? Dat is maar de vraag. Sowieso raad ik mannen aan om, wanneer ze een vrouw treffen die net uit een relatie komt, niet meteen een relatie-sfeer te creëren.

   Juist haar de ruimte gunnen om vrij te zijn, om vrijuit te ademen, kan een innige band versterken. En zo niet, dan heeft het niet zo mogen zijn.

   En seks kan prima zijn, soms juist fantastisch. Zeker als dat vanuit een gevoel van vrijheid en veiligheid komt.

   Ik moet trouwens proberen vrienden met haar te blijven, want ik moet nog tesamen toneel spelen en ze is in mijn vriendengroep terecht gekomen. Hoe moet ik nu met haar onder ogen komen en met haar omgaan?

   Maak je geen zorgen, het kan verder prima verlopen. Stel je vooral relax op. Dat zet hopelijk de toon voor verder vriendschappelijk en normaal contact.

   Ja, je bent intiem met haar geweest, je hebt haar meer gezien dan anderen. Laat het zo zijn en ga verder met je passie.

   Je bent ook duidelijk geweest toch? Je hebt met haar gesproken over deze kwestie. Eerlijk en helder.

   Veel succes Steve, en veel plezier met toneel 😀

 • Mijn beste vriendin wist niet dat we iets hadden. Daarmee dat ze het aan haar verteld had.

  We hebben zeker een deftig gesprek gehad en daaruit bleek nogmaals dat ze niet klaar is voor een relatie.

  Vrienden blijven vind ik wel moeilijk. Zeker nu dat ik gevoelens voor haar heb gekregen. Dat maakt het allemaal moeilijker. Ben onlangs naar haar verjaardagsfeestje geweest met de bedoeling om vrienden te blijven, maar ik voelde me toch ongemakkelijk met de situatie. Het moet voor mij nog slijten en zij heeft het er precies niet zo moeilijk mee. Alhoewel ze op dat feestje ook afstandelijk tegen me deed. Wat eigenlijk normaal is, als het pas uit is. We zullen zien hoe deze vriendschap verder zal verlopen, maar ik wil ze nu een tijdje niet zien.

  De weg staat terug open om nieuwe vrouwen te leren kennen 🙂

  1. @ Steve,

   We zullen zien hoe deze vriendschap verder zal verlopen, maar ik wil ze nu een tijdje niet zien.

   Verstandig!

   En na verloop van tijd zakt het gevoel en wordt het waarschijnlijk veel gemakkelijker voor je.

   De weg staat terug open om nieuwe vrouwen te leren kennen

   Experimenteren, ontdekken, genieten 😀

 • 2,5 jaar geleden werd ik aan het lijntje gehouden door een meisje. Ze vroeg altijd om af te spreken, maar zei altijd de afspraakjes af.

  De reden die ze gaf waren… ik moet mee naar de tante haar verjaardag, moet mee naar mijn pépé, mijn vriendin moet geopereerd worden, ik voel me niet goed, ik had afgesproken met een vriend en dat was ik blijkbaar vergeten.

  Ik zei dan dat we beter geen contact meer hadden en ik heb haar toen verwijderd van facebook.

  Nu sprak ze me weer op facebook aan om af te spreken en ik ging er op in. Ik wou haar nog een kans geven om bij te praten. Op het moment van afspreken heeft ze weeral afgezegd met als reden nu: problemen op het werk, ik ga er niet geraken.

  Ik ben zeker niet teleurgesteld omdat ik er dan nog een gezellige avond met vrienden heb van gemaakt. Voor ik eigenlijk vertrok voor het afspraakje kreeg ik al het gevoel… zal ze wel komen opdagen?

  Ik begrijp niet goed waarom ze me contacteert en dan niet opdaagt. Wat heeft ze daar mee gewonnen? Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren, maar het is toevallig telkens bij haar.

  Ze vraagt terug om volgend weekend af te spreken, maar ik heb daar eigenlijk niet veel zin meer in. Zou er dus niet van verschieten, moest ik ja zeggen, dat ze weer met een reden af komt en niet opdaagt. Ik heb zin om eens goed mijn mening tegen haar te zeggen, want dit is niet normaal en irritant. Ik vertrouw haar niet meer! Heb geen zin om met mijn voeten te laten spelen (zoals de vorige keer). Heb er toen veel uitgeleerd.

  Wat is uw mening Victor?

 • Hoi Steve,

  Mij lijkt dit verloren moeite. Ik zou niet meer reageren op haar verzoeken. Dit wordt gewoon niets. Je word gewoon aan het lijntje gehouden. Wat je mss nog wel kan doen als laatste middel, is om de bal in haar kamp te leggen. Maw jij bepaalt nu de datum en het uur. Heeft ze weer een excuus, laat haar vallen en richt je pijlen op andere vrouwen die wel met jou willen afspreken. Er zijn immers grenzen.

 • Tja, ik kan ook wel meepraten over de ‘fout’ om met een bezette vrouw om te gaan. Ook nog eentje die mn collega is (andere afdeling gelukkig). In het begin was het leuk & ontspannen maar ze gaf wel aan dat ze zich schuldig voelde. Ze bleef contact zoeken, ik gaf haar de ruimte om met haar situatie te dealen. Maar ondertussen ging ik toch gevoelens ontwikkelen en liep het contact spaak op t moment dat ze het uitmaakte maar ineens niets meer liet horen. Op een gegeven moment zocht ik contact omdat het me dwarszat en toen gaf ze al aan dat ze twijfelde en mij niet gelukkig kon maken of zelf echt gelukkig kon zijn..

  Dus ik ging verder maar toch weer contact tot het op een gegeven moment weer spaak liep en daarna hadden we een paar weken geen contact tot dat ze ineens weer contact zocht en ik haar negeerde om mijzelf te beschermen. Dat bleek ze heel slecht te trekken toen we elkaar toevallig tegenkwamen en ik wel moest praten met haar en weer gaf ze aan te twijfelen blabla.. Maar toch bouwde het contact op en ik dacht dat het uitwas tot we op een avond ineens een serieus gesprek kregen waaruit bleek dat ze nog steeds met hem ging en dat ze al die maanden op een beetje actie van mij zat te wachten en meer moeite van me wilde. Ik wist niet wat ik hoorde! Dus die dagen erna ging juist ik contact zoeken en ging zij me negeren tot dat ik het echt niet meer trok en haar zei dat ik gevoelens voor haar had en geen spel meer wilde spelen.

  Maar blijkbaar was dat voor haar een reality check wat ineens benauwde het haar en voelde ze aan alles dat het niet zou werken tussen ons en dat ze van alles geprobeerd had. Tja dat gaf me echt een knauw want ik had echt gevoel voor haar..

  En nu hebben we sindsdien geen contact meer en is het heel awkward als we elkaar tegenkomen in de pauze.. Ik had al maanden het gevoel aan het lijntje gehouden te worden maar ze wist op MN gevoel te spelen en ik was zwak en wilde haar graag.

  Ik weet niet of we nog contact zullen krijgen in de toekomst, maar ik neem geen initiatief meer. Iemand die bezet is en tegelijkertijd ‘open’ staat voor een ander of iig speelt met een ander, is niet te vertrouwen… Een harde maar wijze les want ik voel me nog elke dag op sommige momenten verdrietig.

  Ook heb ik geleerd eerder initiatief te nemen en duidelijk te zijn met bedoelingen, bovendien is ze 22 en ik pass vanaf nu voor vrouwen onder de 25. Die moeten nog veel ontdekken.

  Helaas twijfel ik nog steeds of er niet meer in had gezeten als ik eerder moeite had gedaan. Maar het feit dat ze op het moment dat ik aan geef voor haar te voelen en te willen gaan en dan afhaakt, geeft ook wel aan dat het dus menens was en van haar kant dus eigenlijk niet. Bovendien als het echt zo zou moeten zijn, dan had het allemaal geen probleem zijn geweest.

  Ik klink nu best een beetje verbitterd omdat het vers is, maar sommige vrouwen kunnen echt gemeen zijn als puntje bij paaltje komt :-/

  1. Bedankt voor je reactie Lee. Welkom op mijn blog!

   In hoeverre heb je contact met haar gehad? Praten, afspraakjes of meer?

   Helaas twijfel ik nog steeds of er niet meer in had gezeten als ik eerder moeite had gedaan.

   Misschien had er veel meer in gezeten als je nooit moeite had gedaan voor haar. Wie weet had zijn dan wel stevig initiatief genomen (omdat je niet zo snel toehapte). Of misschien had je je (al dan niet bewust) meer opengesteld voor een andere vrouw, zodat je die al had ontmoet.

   Dus, je weet niet wat er zou zijn gebeurd als… Jezelf dat afvragen doet je geen goed, nooit!

   Ik klink nu best een beetje verbitterd omdat het vers is, maar sommige vrouwen kunnen echt gemeen zijn als puntje bij paaltje komt :-/

   Daar heb je gelijk in. Hoewel ik denk dat deze vrouw nog erg jong is en worstelt met zichzelf.

   Wat ik wil zeggen: neem het niet persoonlijk op. Ze weet niet wie jij werkelijk bent. En na je ervaringen met haar: ze hoeft dat ook nooit te weten te komen.

   Genoeg andere vrouwen Lee. Leef in overvloed!

   Laat je niet kisten. Doe je best om enige vrolijkheid uit te stralen (gaat awkwardness tegen) en houd verder het eventuele contact tijdens de pauze beknopt en onpersoonlijk. Zorg hoe dan ook dat je je beter voelt op het werk.

   Veel sterkte!

   1. Hoi Victor, bedankt voor je reactie!

    Ik neem de afwijzing ook niet persoonlijk. Ik neem het wel mezelf kwalijk dat ik niet eerder de leiding in mijn gevoel heb genomen. Laat het een wijze les zijn 🙂

    Het is nu best ongemakkelijk als ik haar zie en ze ontwijkt me ook een btje. Zul je net zien dat ze weer contact gaat zoeken als ik weer uit straal wat ik voorheen deed (ik kan goed babbelen, al zeg ik t zelf).

    Daarnaast is er een andere vrouwelijke collega waar ik goed mee kan opschieten, waar ze telkens een hele venijnige blik toewerpt. Duidelijk iemand die heel erg met zichzelf worstelt en nog niet op een volwassen manier met mensen kan omgaan. Kan ze van buiten wel lief en introvert overkomen, maar iemand die het normaal vindt om een jongen van een ander af te pakken en het blijkbaar normaal vindt om afgepakt te worden… Daar heb je echt geen fuck (pardon my french ;-)) aan. Helaas verdien ik er ook geen eer mee, al gaf ik haar de ruimte maar dat praat t nogn niet goed….ik heb zelfs wel te doen met de jongen waar ze nu een ‘relatie’ mee heeft. Uiteindelijk draait alles om haar, daar kun je geen normale relatie mee opbouwen. Zij komt zichzelf nog wel tegen…

    Laat t een les of tip voor iedereen zijn die t zelfde meemaakt of overweegt: begin gewoon niet aan een bezette vrouw. Hou de eer aan jezelf en zoek een andere vrijgezelle vrouw. Ze zijn er zat!! (Al ben ik nog steeds in mijn hoofd met die ene bezig haha)

    1. Graag gedaan Lee 😀

     Het klinkt alsof die andere vrouwelijke collega veel meer jouw aandacht en tijd verdient. Je kunt het goed met haar vinden, ze is vrijgezel (toch?) en waarschijnlijk roept dat geen drama’s op.

     En trek je vooral niets aan van de onvolwassen manier waarop die eerste vrouw reageert. Dat ongemakkelijke gevoel dat je ervaart is vermoedelijk meer het gevoel dat zij projecteert (uitstraalt). Het heeft in werkelijkheid niets met jou te maken…

     Simpelweg vriendelijk groeten en je weg vervolgen alsof er niets is gebeurd. Zo stel je je op als een krachtige man, die zelf bepaalt wat hij wel en niet wil aantrekken in zijn leven (aantrekkingskracht).

     Ik heb zelfs wel te doen met de jongen waar ze nu een ‘relatie’ mee heeft.

     Ach, we weten niet wat voor relatie ze met elkaar hebben. Misschien is hij ook niet zo eerlijk tegenover haar.

     Daarmee spreek ik haar gedrag niet goed. Maar of je in dit geval empathie hoeft te hebben met haar partner. Je kent hem totaal niet!

     Dit is belangrijk: gooit zij ooit weer haar aas uit, vooral niet happen! In dat aas zit een haak en voor je het weet kom je in een situatie waar je eigenlijk niet wil zijn.

     Gun jezelf een goede partner, zònder drama’s. Dus die andere collega lijkt een betere. Sterker nog, ontmoet vooral vrouwen buiten het werk….

     Laat t een les of tip voor iedereen zijn die t zelfde meemaakt of overweegt: begin gewoon niet aan een bezette vrouw. Hou de eer aan jezelf en zoek een andere vrijgezelle vrouw. Ze zijn er zat!!

     Jaaaaaa! Mooi dat je dit zegt!

     En door je met andere vrouwen bezig te houden, grote kans dat je snel andere gedachten en beelden in je hoofd krijgt 😀

 • Er ontbreekt nóg een categorie, het is bekend dat veel mannen zich tot hun schoonmoeder aangetrokken voelen. De appel valt niet zo ver van de stam, zo te zeggen.

  Toen ik op mijn 23e werd voorgesteld aan mijn (toekomstige) schoonmoeder, stokte mijn adem in mijn keel en werd ik overweldigd door zo’ n intens gevoel dat nog eens versterkt werd nadat ik in haar prachtige bruine ogen keek. Het bleek later wederzijds te zijn. Vreemd, want deze vrouw was al een weduwe van toen 54 jaar, moeder van zes kinderen, wat te zien was aan haar figuur; zij was al echt een oma type, gepermanent haar, rond gezicht, redelijk gezet waarbij haar grote ronde buik (waarschijnlijk van de vele bevallingen) het meest opvallende aan haar was.

  Maar toch, al deze dingen bleken totaal onbelangrijk te zijn nadat ik in haar ogen had gekeken. Het was ook een hele lieve vrouw, althans naar mij zeker.

  Geloof me, wij hebben ons er tegen verzet, zeiden vaak, dit kan niet. Maar steeds vaker zochten we (korte) momenten waarbij we elkaar stevig omhelsden, soms duwde zij me van haar af om vervolgens me een seconde later me nog steviger tegen haar aan te drukken.

  Ongeveer 10 jaar na onze ontmoeting belde zij mij op of ik direct wilde langskomen. Ik kon gelukkig weg van m’n werk en ging zo snel mogelijk naar haar toe. Zo ging dat altijd al, als zij mij iets vroeg dan liet ik alles uit mijn handen vallen; als ik het zo bedenk kwam zij áltijd nummer één bij mij.

  Maar goed, toen ik bij haar binnen was omhelsde zij mij stevig en liet me weten al lange tijd niet meer te kunnen slapen vanwege haar steeds sterkere verlangen naar mij. Wij hebben samen de hele middag in bed doorgebracht, zo intens heb ik het samenzijn met een vrouw nog nooit ervaren. Zij klampte zich telkens stevig aan mij vast, alsof zij mij nooit meer wilde laten gaan.

  Nu zal menigeen denken, vanwege het enorme contrast tussen haar en mij, hoe kan dat nou lekker zijn; geloof me, als je echt naar elkaar verlangt vallen op dat moment alle verschillen weg, ze bestaan op dat moment gewoon niet, alleen het gevoel en het verlangen is er, we koesterden ons in het jarenlange verlangen die we onderdrukt hadden.

  Maar goed, er komt altijd een moment van bezinning, we hebben veel met elkaar gepraat en uiteindelijk besloten om het op te biechten. Mijn vrouw reageerde onverwacht laconiek, zij had al vanaf het begin de gevoelens tussen mij en haar moeder bemerkt. Ze had al lang het idee dat ze op de tweede plaats stond en haar moeder nummer een bij mij en vond het beter om ons huwelijk maar te beëindigen. Wat haar moeder en ik samen wilden moesten we zelf maar weten zolang zij daar maar niet mee geconfronteerd werd.

  Nadat de scheiding afgerond was hebben mijn schoonmoeder en ik een aantal maanden afstand van elkaar genomen. Maar onze gevoelens voor elkaar zijn zó sterk dat zij mij na een tijd in tranen opbelde en ik weer alles uit mijn handen liet vallen om direct naar haar toe te gaan.

  Sindsdien hebben wij officieel al vier jaar een discrete liefdesrelatie met elkaar, voor de buitenwereld ben ik alleen maar een belangstellende ex-schoonzoon die regelmatig zijn ex-schoonmoeder nog bezoekt.

  Trouwens, alle respect voor mijn ex-vrouw, ondanks dat zij van ons weet heeft zij nóóit iets aan haar andere zussen gezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *