Meer zelfvertrouwen – Verdubbel je Zelfvertrouwen Vandaag

Nog vandaag meer zelfvertrouwen krijgen zodat je bij wijze van spreken vandaag kunt vrouwen versieren? Blijf lezen…

Een van mijn trouwste bloglezers heeft een reactie achtergelaten bij het artikel over schaarste en overvloed:

Ik wil een ervaring delen.

Gisteren heb ik een kant van het overvloed-concept gezien. Het is een benadering met het idee dat ik wat voor de vrouw doe. Ik heb het dan niet zozeer over een klusje voor haar doen, maar dat ik haar dan een soort van gunst verleen.

Het verliep zo, ik was met haar in de bioscoop. Tijdens de film voelde ik dat haar aandacht met mij was; ze raakte me steeds ”per ongeluk” aan. Het was voor mij makkelijk aan te voelen dat ze behoefte heeft aan warmte; een hand om haar heen ofzo.

Ik stond even stil bij mezelf en werd me bewust dat ik deze vrouw iets kon schenken. Ik wil natuurlijk ook heel graag met haar knuffelen, maar ik had in mijn beleving de benadering dat ik deze ”arme dame” even ga geven waar ze naar verlangt, want straks voelt ze zich nog verdrietig. Alsof ik haar help…

Dit maakte mijn handelen krachtiger en kon ik met veel zekerheid haar hand pakken en er over aaien.

Bedankt Rachid, dit is een prachtige reactie die absoluut in het spotlicht mag staan! Jouw suggestie kan anderen cursisten helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen met vrouwen.

Mannen die te weinig zelfvertrouwen hebben of een beetje verlegen zijn, nemen vaak het verkeerde perspectief in tijdens het flirten en Veroveren… Ze voelen zich geremd en nemen daardoor te weinig initiatief. Ik doe er alles aan om hen te ondersteunen zodat ze juist meer initiatief nemen.

Om het weekend goed in te gaan, haak ik in op Rachid’s zelfvertrouwen-tip door deze verder te verduidelijken.

De oorzaak van te weinig zelfvertrouwen

Dit is samengevat het denkproces van de onzekere man: (meer…)