Condooms – Gevaarlijke accessoire voor condooms

Vandaag een belangrijk onderwerp: condooms

Meestal neem ik de oppervlakkige nieuwsberichten over seks niet serieus. Geregeld haal ik mijn schouders op wanneer het zoveelste slappe seks-feitje in de publiciteit komt. Voor een goed liefdes- en seksleven zijn andere zaken namelijk veel belangrijker om je mee bezig te houden.

Maar dit keer lever ik wel kritiek, want er komt binnenkort een gevaarlijke iPhone-accessoire uit die een serieuze bedreiging vormt. Zonder je het weet, kan het je condoom beschadigen! Wees gewaarschuwd, en ontdek hoe je in plaats daarvan wel op de juiste manier je condooms bewaart en vervoert.

‘iPhone Playa Case’ voor je condooms?

Voor mij is het onvoorstelbaar dat een fabrikant serieus van plan is om dit zogenaamde player-product voor condooms uit te brengen. Natuurlijk doen ze het voor de grap, en voor de publiciteit. Maar het gaat helaas ten koste van veilige seks!

Waarom de ‘iPhone Playa Case’ gevaarlijk is voor je condoom

Zoals je hopelijk al weet, ik raad iedereen aan om condooms te gebruiken. Er is nog veel onwetendheid op dit vlak. En helaas zijn weinig mensen zich bewust van het feit dat het een kwetsbaar product is. Veilig opbergen van je condooms is daarom raadzaam.

Wist je dat (meer…)