Vrouwen zoeken – Waar Zoek je Leuke Vrouwen? (3 Tips)

Vraag je je ook af waar je de leuke vrouwen moet zoeken? Je bent niet de enige, Robbert vroeg zich hetzelfde af bij het artikel ‘Nieuwe relatie beginnen’:

Is het niet een keer leuk om een blog te openen waar je tegenwoordig ‘leuke’ vrouwen kunt ontmoeten? De laatste tijd ontmoet ik best wat vrouwen, maar ik val er gewoon niet op. Kortom, nog niet die hele leuke vrouw ontmoet.

Dit komt zeker weten doordat ik best wel kieskeurig ben, ik val op vrouwen die mijn type helemaal zijn. Kieskeurig zijn is toch niet verkeerd? Ik vind dat ik een leuke vrouw verdien, en geen stomme troela.

De vrouw die jij als troela bestempelt, kan door een andere man juist als ‘de ideale vrouw’ gezien worden. Dat terzijde, Harold reageerde op je vraag:

haha, da’s toch geen doen? Dat kun je toch niet aangeven, waar “leuke” types rondlopen. Ze lopen overal! Ik begrijp wel wat je bedoelt hoor. Ik ben zelf ook *erg* kieskeurig of kritisch. Ben zelfs een beetje snel verveeld door veel vrouwen.

Maar als je dat bent zul je de consequenties moeten aanvaarden, dat je langer moet zoeken… Was het maar waar zeg: “daar en daar kun je een blik leuke vrouwen opentrekken”

Precies, er bestaat geen perfecte locatie voor het vinden van vrouwen. Maar deze heb je gelukkig niet nodig, er is immers overvloed. Graag geef ik je een paar handige tips om je vooruit te helpen: (meer…)

Te kieskeurig? Je kunt geen vriendin krijgen! (deel 2)

Te kieskeurigBen je te kieskeurig? Dat kan een reden zijn waarom je geen vriendin hebt, ook al wil je het graag. Dadelijk meer hierover.

Hopelijk heb je in het eerste deel van deze serie al gezien dat een negatief beeld van vrouwen de oorzaak kan zijn waarom een nieuwe vriendin krijgen je niet lukt. In #3. ‘Te kieskeurig.’ en #4. ‘Nog maagd‘ diepen we het onderwerp verder uit.

Maar misschien ligt het aan iets anders… Je verlangt naar vrouwen, je bekijkt de andere sekse in een positief licht. En op zich kun je handig vrouwen versieren. En toch krijg je maar geen vriendin. Hoe kan dat?

Zoals ik net al aangaf:

Je bent te kieskeurig in je liefdesleven!

Je hebt een ideaalbeeld van de perfecte partner, je hebt je persoonlijke droomvrouw die je het liefst laat promoveren tot jouw liefdespartner voor het leven. Zij is je ware en je hoopt haar ooit te ontmoeten.

Hier gaat het fout: wanneer je een onbekende vrouw ontmoet wordt ze mentaal naast je fictieve droomvrouw gezet en als het ware opgemeten!

Omdat ze niet (meer…)