Vraag je je ook af waar je de leuke vrouwen moet zoeken? Je bent niet de enige, Robbert vroeg zich hetzelfde af bij het artikel ‘Nieuwe relatie beginnen’:

Is het niet een keer leuk om een blog te openen waar je tegenwoordig ‘leuke’ vrouwen kunt ontmoeten? De laatste tijd ontmoet ik best wat vrouwen, maar ik val er gewoon niet op. Kortom, nog niet die hele leuke vrouw ontmoet.

Dit komt zeker weten doordat ik best wel kieskeurig ben, ik val op vrouwen die mijn type helemaal zijn. Kieskeurig zijn is toch niet verkeerd? Ik vind dat ik een leuke vrouw verdien, en geen stomme troela.

De vrouw die jij als troela bestempelt, kan door een andere man juist als ‘de ideale vrouw’ gezien worden. Dat terzijde, Harold reageerde op je vraag:

haha, da’s toch geen doen? Dat kun je toch niet aangeven, waar “leuke” types rondlopen. Ze lopen overal! Ik begrijp wel wat je bedoelt hoor. Ik ben zelf ook *erg* kieskeurig of kritisch. Ben zelfs een beetje snel verveeld door veel vrouwen.

Maar als je dat bent zul je de consequenties moeten aanvaarden, dat je langer moet zoeken… Was het maar waar zeg: “daar en daar kun je een blik leuke vrouwen opentrekken”

Precies, er bestaat geen perfecte locatie voor het vinden van vrouwen. Maar deze heb je gelukkig niet nodig, er is immers overvloed. Graag geef ik je een paar handige tips om je vooruit te helpen:

Tip #1.

Vrouwen vind je vooral buiten huis

Thuis kun je natuurlijk vrouwen ontmoeten met online dating. Toch raad ik je aan om vooral veel naar buiten te gaan. Single vrouwen zijn ook op zoek en proberen een man te ontmoeten door zichzelf zoveel mogelijk te laten zien…

Bezoek veel feestjes, reis met het openbaar vervoer, neem geregeld een andere weg om op je bestemming aan te komen. Ga sporten, volg een danscursus, luister niet naar je iPod, wees je meer bewust van de vrouwen in je omgeving.

Tip #2.

Wees meer open minded wat betreft vrouwen

Kieskeurig zijn is op zich prima, zolang je het niet overdrijft. Doe als het ware je oogkleppen af, verbreed je blikveld.

Wat jij als ‘jouw type vrouw’ ziet, kan komen doordat je eerste relatie(s) met dat type vrouw was. Zou je een andere vrouw hebben ontmoet, dan zou je smaak misschien wel heel anders zijn geweest.

Elke vrouw is uniek. Leer ook verschillende vrouwen beter kennen en wie weet leer je andere types ook waarderen…

Ervaren mannen hebben over het algemeen een bredere smaak; ze vallen op verschillende type vrouwen. Maar ze zijn zeker niet minder kieskeurig, ze zijn juist meer open minded.

Daarbij zijn ze zich bewust van het feit dat elke vrouw een mindere kant heeft. Ze zijn niet pietje-precies.

Tip #3.

Gebruik ‘aanknopingspunten’ en vind nog meer leuke vrouwen

Leer van elke ervaring. Je ontmoet een leuke vrouw, maar ze komt niet volledig door je Filters? Luister goed naar wat ze prijsgeeft over haarzelf. Het is waardevolle kennis voor je liefdesleven.

Wat voor sport beoefent ze? Of zit ze op een bepaalde dansschool? Gaat ze graag stappen in club X? Bezoekt ze graag de bibliotheek? Is ze een kieskeurige koffiedrinker? Wat voor opleiding volgt ze of in welke sector is ze werkzaam?

Dit noem ik aanknopingspunten om nog meer leuke vrouwen te ontmoeten. Een paar willekeurige voorbeelden ter verduidelijking:

 • Ze gaat vaak naar Salsa feesten? Volg Salsales en ontdek of je daar nog meer leuke vrouwen ontmoet.
 • Ze bezoekt graag het theater? Houd de uitagenda in de gaten en ga naar voorstellingen.
 • Ze houdt van Nederlandstalige liedjes? Ga naar de cafés en disco’s waar ze veel van deze muziek draaien.
 • Ze studeert psychologie? Doe je huiswerk in de bibliotheek bij een universiteit met faculteit psychologie.

Gebruik mijn tips en ik weet zeker dat je veel meer leuke vrouwen ontmoet. Beloof je me dat je ook meer vrouwen aanspreekt? Zie mijn E-boek met openingszinnen voor mannen.

Waar ontmoet jij graag vrouwen, of waar juist niet? Plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Te kieskeurig? Je kunt geen vriendin krijgen! (deel 2) (39)
  Ben je te kieskeurig? Dat kan een reden zijn waarom je geen vriendin hebt, ook al wil je het graag. Dadelijk meer hierover. Hopelijk heb je in het eerste deel van deze serie al gezien dat een negatief beeld van vrouwen de […]
 • Vrouwendag – 8 maart Internationale Vrouwendag (1)
  Donderdag 8 maart 2018 is internationale Vrouwendag. Ok, af en toe ben ik het zat dat er voor alles een speciale dag wordt bedacht. Vader- en moederdag, Valentijnsdag, Nationale Complimentendag, enz. Op welke dag hoeven we […]
 • Nog Vaker Vrouwen Aanspreken (38)
  Niet minder maar juist vaker vrouwen aanspreken, dat is wat ik beoog met dit artikel. Lees verder! Mogen vrouwen reageren op mijn blog? Uiteraard! Dat maakt Aantrekkingskracht interessanter, ik houd van interactie met […]
 • Versiertips – 5 Versiertips van Vrouwen voor Mannen (41)
  Graag deel ik dit keer een paar versiertips van vrouwen die zij mij hoogstpersoonlijk hebben gegeven. Tijdens de ontmoetingen en afspraakjes, laat ik vrouwen weten dat ik blog over het flirten en vrouwen versieren. Geregeld […]
Vrouwen zoeken – Waar Zoek je Leuke Vrouwen? (3 Tips)
Trefwoorden:         

16 reacties op “Vrouwen zoeken – Waar Zoek je Leuke Vrouwen? (3 Tips)

 • Als trouwe gebruiker van het openbaar vervoer heb ik niet echt moeite om interessante vrouwen te ontmoeten.

  Het blijft hem om dat aanspreken gaan, ik ervaar 2 gevallen:

  Ofwel spreek ik een vrouw aan met een gewone vraag:

  ok, lukt wel, maar meer dan een antwoord krijg ik niet echt van een vrouw. Ik blijf het wel doen omdat het vrij leuk is…spijtig dat ik niet verder raak.

  Ofwel probeer ik een vrouw aan te spreken op een manier die echt weinig mannen doen: onmiddelijk voor een compliment gaan, gewoon los op straat…spijtig dat mijn aanspreekangst dan veel erger lijkt. Ik kan niet zeggen dat dit een standaard techniek is van mij, op deze manier laat ik heel wat vrouwen gewoon aan mijn neus voorbij gaan. Een vraag is minder direct, daarom beter ?

 • Hoe graag ik ook naar een club ga voor de muziek en dans en plezier, vind ik het niet zo een geweldige plek om vrouwen te ontmoeten.
  Er loopt genoeg rond, maar de harde muziek in combinatie met een behoorlijke defensieve houding van de dames, maakt de verovering lastig.

 • Victor slaat de spijker op z’n kop in deze blog. Ik herken me voornamelijk in het feit dat ik bijna altijd voor dezelfde type vrouwen ga. Hierbij voel ik me vertrouwd en ik heb er gewoon een zwak voor.

  Maar eigenlijk moet je ook helemaal niet zoeken 😉 Vaak ontmoet je ineens een hele leuke vrouw op het moment dat je het niet verwacht. Maar ik heb ook wel eens mijn tijd en energie in andere ‘type’ vrouwen gestoken. Helaas hadden deze 2 vrouwen al een vriend.

  Ach er zijn zat leuke vrouwen gewoon nog even geduld hebben…

 • @ Harold

  Herkenbaar. In danscafe’s en discotheken (en zeker in tenten met 75 procent mannen) zitten vrouwen helemaal niet op aandacht te wachten (tenzij je erg origineel bent en er ontzettend goed uit ziet). Of althans zo lijkt het. Je kan beter een gewoon cafe opzoeken om vrouwen te ontmoeten of via vrienden van vrienden.

 • of aanspreken op een workshop van het UWV-Werkbedrijf 🙂
  Heb ik volgende week een afspraakje mee.

  Ergo: ik vind het nog steeds lastig, maar vrouwen aanspreken “gewoon overdag” is eigenlijk wel het leukste.

 • @ Ruben,

  Het openbaar vervoer is een prima plek om leuke vrouwen te ontmoeten. Ik ken bijvoorbeeld een metrohalte waar echt mijn type vrouwen vaak lopen. Ergens in de zomer ben ik van plan om daar een anderhalfuur te wachten op een metro 😛

  Als ik een verder gesprek wil met een vrouw, dan blijf ik vooral doorvragen en vervolgens goed luisteren. Als het gesprek op raakt, dan creeer ik een nieuwe associatie met wat ze eerder heeft gezegd.

  Een tip: Wanneer ik in gesprek ben met een vrouw, dan gebeurt het wel eens dat ze minuten lang achter elkaar praat terwijl ik ergens op wilde inhakken. Ik zet deze inhak-vraag dan in een soort mentale-buffer. Als ons gesprek stil loopt, speel ik de inhak-vraag af en dan rol het gesprek weer verder. En zo gaat het door. Ik noem het de gespreksbuffer-techniek.

  Daarnaast is een luchtige en plagende houding belangrijk. Het zorgt ervoor dat het gesprek vanzelf gaat.

  @ Maarten,

  Je moet je inderdaad onderscheiden om succes te hebben met vrouwen.
  Hoe de meeste mannen het tegenwoordig nog doen, is echt rommelwerk.

  Onderscheid betekend anders zijn. Iets of iemand die ”anders” is, trek aandacht.
  Aandacht is aantrekkingskracht. Zorg er wel voor dat je het op een prettige manier anders bent; er zijn miljoenen manieren.

  Één van mijn manier om me te onderscheiden is ”rustig en ontspannen lopen door het centrum”
  Hoe ga jij je onderscheiden?

 • @ Rachid met alle respect maar rustig en ontspannen lopen door het centrum vind ik geen onderscheiden. Tenzij je uit een dorp komt maar in een gemiddelde stad zie je genoeg groepen jongens relaxt door het centrum lopen.

  Apart kleden maar wel op een coole manier is misschien een optie? Ik zou het anders ook niet weten. Ben wel benieuwd hoe je een leuke vrouw aan kan spreken zonder dat zij meteen het idee heeft dat je haar probeert te versieren.

 • @ Maarten,

  Om je te onderscheiden hoef je geen zeer opvallende of unieke dingen te doen. Het begint al met iets heel kleins. Zelfs je glimlach is een manier om je te onderscheiden, maar je zult zo nu en dan een man tegenkomen die het wel durft. Alleen WEINIG mannen lachen vrolijk in de ogen van vrouwen. Het is dus onderscheiden van de MEESTE mannen. Ik kan me nooit onderscheiden van ALLE mannen.

  Kleding speelt zeer zeker een rol. Wel is het belangrijk dat je je comfortabel voelt in je kleding. Strakke broeken zijn dus echt niets voor mij! 😀

 • @ Rachid

  Soms heb je wel eens zo’n avond dat je zo lekker in je vel zit dat je dat ook uitstraalt. Dan trek ik vaak veel meer bekijks. Laatst ging ik 2x dagen achter elkaar uit en de 2e dag had ik duidelijk veel minder zin en blijkbaar kwam dat ook naar voren want ik had nauwelijks sjans.

  Vrolijk lachen in de ogen van vrouwen. Die ga ik onthouden 🙂

 • @ Maarten,

  Juist ja, soms voel je je prima en soms voel je je weer down en een beetje in jezelf gekeerd. Zulke momenten bestaan nou eenmaal. Heb je dit al werkelijk geaccepteerd?

  Nadat je het hebt geaccepteerd. Kun je er voor kiezen, dat je weer je stemming kunt verbeteren door aan de dingen te denken die jou blij maken. Of de dingen te doen wat je graag wilt doen.

  Vrolijk is de ogen lachen van vrouwen is positief. Maar die heb ik zelf ontdenkt, dus je mag die niet gebruiken. Kopieren kost een kwartje. 😛

 • @ Ruben,

  Welke vragen stel je, wat voor antwoorden krijg je? Met een paar voorbeelden kan ik beter feedback geven.

  Beter of niet beter? Zolang je haar aanspreekt!

  @ Harold,

  Een club is zeker niet ideaal, maar heeft ook zo zijn voordelen. Schreeuw in haar oren als je je enigszins verstaanbaar wilt maken. Defensieve houding? Kom niet met de standaard openingszinnen, wees spontaan. Daarmee kom je ver.

  Hoe was het afspraakje met de vrouw van het UWV-werkbedrijf? 🙂

  @ Robbert,

  Precies, een overvloed aan vrouwen 🙂

  @ Rachid,

  In en rond het openbaar vervoer, mijn favoriet!

  Je vraag onthouden om deze alsnog later te stellen, goede tip!

 • @ Harold

  ik vind de club eigenlijk best wel een fijne plek om vrouwen te ontmoeten. veel mannen veroveren daar zo onhandig. met een zelfverzekerde houding en een goed humeur heb je al snel een monopolipositie in de clubs.
  zorg alleen wel dat je mobiel opgeladen is als je een nummer probeert te scoren-_-

  ik geef verder de voorkeur aan plekken waar je elkaar vaker vrijblijvend kan ontmoeten, zoals op school, verenigingen, werk, vrienden van vrienden. daar vind ik het gemakkelijker om het contact wat intiemer te maken, en vervolgens af te spreken.

  op straat blijf ik het toch moeilijk vinden om over die aanspreekangst heen te komen.
  en als je eenmaal een gesprek hebt gehad vind ik het toch wel te oppervlakkig om het veroveren voort te zetten.

  maarja eigenlijk als je de deur uitgaat met het idee: ‘vandaag wil ik een leuke vrouw ontmoeten’, lukt het meestal niet. bij mij in ieder geval niet.

 • @ Victor

  Een vraag die ik heel veel gebruikt heb is:

  Weet u soms een gerechtje dat de meeste vrouwen (of u) graag eet ?

  Ik ken deze vraag door en door, ziehier de cullinaire top van vrouwen 😉

  – Pasta’s (spaghetti, lasagne,…)
  – Gezonde slaatjes
  – Visgerechten en dan vooral scampi’s

 • @ Victor

  Het afspraakje ging goed, heel erg goed.
  Ik ging lekker voor de gezelligheid, zonder een duidelijk veroveringsplan.
  Natuurlijk wel de basis uit je e-book aangehouden.
  De aantrekkingskracht ging door het dak, eerlijk gezegd.
  Er was een ontzettend goede connectie, enorme lekkere flow.
  Niet gekust overigens. Ik dacht “dat bewaren voor de volgende keer wel”.
  Het was per slot van rekening ook nog maar de eerste afspraak.

  Maar een paar dagen erna, na wat plagerige sms-jes heen en weer, ontstond een beetje absurde situatie.

 • hebben julie ook zon last van haast?
  ik loop steeds met de gedachten: ‘ik wil nu een leuke vrouw ontmoeten’
  ‘vanavond wil ik een telefoonnummer regelen”
  ‘ik heb geen zin meer om te leren, ik wil Nu een vriendin’

  ik zet steeds zon druk op mezelf, heel vervelend. niet goed voor het overvloedconcept.

 • @ M,

  Da had ik ook in het begin, ik wou direct alles regelen dat ik safe zat.
  Uiteindelijk bracht dat niets op en gaat uwe aantrekkingskracht verloren. Je zet teveel druk op je eigen ketel, straks ontploft die ketel nog en dan zei je uwe ketel door de lucht nog vliegen en hopen dat in een schone dame hare tuin beland en dan kun je weer op verder :
  he juffrouw heeft u mijne zwarte ketel ergens in uwe tuin gezien anders ga ik op ketelen jacht, mss heeft uw ook zo een ketel in huis, een brouwketel? Dan kunnen we samen een heksensapje maken mhouwhaha.
  .
  Ok genoeg over die ketel. Ik liet me eventjes gaan, totale speelsheid en inleving van me 😀
  Die druk is niet nodig, ok de wil is heel groot maar door beheers te zijn kanje net bereiken wat je maar wilt M. Jij doet waar jij zin in hebt, is dat een direct een vrouw veroveren in korte tijd, het kan maar dan vraag ik me hoelang dat zal stand houden. Of je gaat zoals mijne weg, kijken wat er allemaal is en beetje proeven wat er is en dan pas beslissen die vrouw wil ik helemaal hebben zonder verplicht bij te voelen.

  Jij bent dringend aan ontspanning toe en jaag je eigen niet op. Ga eens naar een lachshow of naar een plaats waar toch veel vrouwen staan die toch intresse in een man, terrasjes bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *