Liegen maakt je succesvol met vrouwen? (3 redenen…)

Ben je geneigd om te liegen tegen vrouwen, in de hoop dat ze je leuker vinden, aantrekkelijker? Blijf lezen!

Ik ontving kortgeleden deze lezersvraag of je nu wel of niet moet liegen tegen vrouwen:

Hello Victor,

Bedankt voor je nieuwsbrief met alle goede tips. Ik heb er zeker wat van op gestoken. Ik heb een vraag die ik je wil stellen. Stel je hebt een vrouw ontmoet en ze vraag je of je al een vriendin heb. Wat is dan het beste antwoord om te geven? Ik heb het gevoel als je eerlijk bent en zeg dat je geen vriendin heb, je als een zielig sukkel overkomt. En dat ze je niet zo interessant meer vindt. Graag je reactie Victor.

You’re the men. En blijf het goeie werk voorzetten.
K.

Ik denk dat voor veel van mijn cursisten eerlijkheid een vanzelfsprekendheid is. Toch is het een belangrijk onderwerp om aan te snijden. Genoeg andere mannen geloven dat liegen je juist meer succes bij vrouwen brengt!

Het wordt ook promoot in sommige films over de liefde. Althans, liegen als effectieve methode wordt getypeerd door de foute man die achter elkaar vrouwen versiert. Dus dan zou je de conclusie kunnen trekken dat je vrouwen naar de mond moet praten!

Helaas denken sommige mannen dat door eerlijk toegeven dat je geen vriendin hebt, je een slechte indruk maakt. Ik vraag me af hoe deze mannen bij dat idee komen. Wie heeft hen wijsgemaakt dat singles losers zijn? Hebben ze van een of ander Amerikaans onderzoek gehoord waaruit zou blijken dat single mannen onaantrekkelijk zijn? Of misschien vinden ze zèlf (onbewust) dat de vrijgezel een zielige sukkel is en projecteren ze dat vreemde idee vervolgens op hoe vrouwen de man veroordelen?

Hoe dan ook, ik geef drie belangrijke redenen waarom je niet moet liegen tegen vrouwen… (meer…)