Ze zoekt slechts mannelijke aandacht (pas op!)

Aandacht misleidendVandaag een artikel over vrouwen die mannelijke aandacht zoeken. Want afgelopen week ben ik weer eens beet genomen door een aantrekkelijke flirter met zeer uitgekiende flirttechnieken. Dit keer door een prachtvrouw werkzaam in een winkeltje bij mij in de buurt.

Het begon leuk, maar uiteindelijk bleek ze slechts op zoek naar oppervlakkig mannelijke aandacht. Nee, ze is geen gevaarlijke vrouw, want de gevaarlijke vrouw gaat nog een paar stappen verder met manipuleren.

Vandaag bespreek ik de uitgekookte aandachtszoeker die haar uiterste best doet om je gewoon aan het lijntje te houden. Vroeg of laat loop je zo’n vrouw tegen het lijf, zeker als je geregeld onbekende vrouwen aanspreekt!

Aandacht geeft haar een ego boost

Aandacht, ze doet het slechts om jouw aandacht te scoren. Ze speelt met je gevoelens, stimuleert hoop en houdt je zolang mogelijk zoet met slappe smoesjes.

Waarom? Vermoedelijk geeft haar dat het gevoel dat ze er werkelijk toe doet in deze wereld. Of ze is onzeker, of er speelt iets anders waar we slechts naar kunnen gissen.

Misschien wil ze iets hebben om over op te scheppen bij haar collega’s en vriendinnen. Of ze hoopt dat haar vriend er jaloers van wordt; negatieve aandacht vragen.

Wel lekker met je flirten, wel enthousiast reageren wanneer je haar uitnodigt. Maar uiteindelijk komt er geen verder contact tot stand. Dus hooguit een telefoongesprek, laat staan een afspraakje waar ze zich aan houdt.

Niet erg, ieder zijn pleziertje. Hoewel…

De negatieve invloed van vrouwen die slechts oppervlakkige aandacht zoeken

Dus dit ‘soort’ vrouwen houden het bij kortstondig, vluchtig flirten. Waarbij ze wel degelijk een stapje extra doen, in de hoop dat je je best blijft doen voor haar. Ze laten je graag zo lang mogelijk in de waan.

Deze vrouwen weten niet dat ze een negatieve invloed uitoefenen op het liefdesleven van onervaren en onzekere mannen. Noem het naïviteit.

Of het kan deze flirtende vrouwen simpelweg niets schelen; pure onverschilligheid. Dat is met name voor mijn cursisten moeilijk te verkroppen. Zij zijn namelijk wel in staat tot empathie en gebruiken deze vaardigheid met liefde in hun sociale- en liefdesleven.

Vrouwen die op deze manier je proberen te misleiden, staan niet stil bij het feit dat ze (meer…)