Seksuele aantrekkingskracht verbergen, hoe? (Deel 1)

Vandaag het onderwerp: seksuele aantrekkingskracht. Toch wil ik eerst bedanken voor de vele reacties en vragen die gesteld zijn bij de reeks artikelen over leiderschap. Bedankt!

De trouwe en gerespecteerde bloglezer Mick stelde een vraag over hoe je kunt voorkomen dat een vrouw ziet dat je haar seksueel aantrekkelijk vindt. In wezen wil hij zijn seksuele aantrekkingskracht verbergen…

@ Victor Verlon

Het grappige is dat als je lekker in je vel zit dat vrouwen dat [initiatief nemen] veel vaker doen dan verwacht. Ze weet gewoon dat je goed in het leven staat en je bent dan ook een leuke uitdaging. Vervelende is wel dat ik me dan ook echt machteloos voel als een vrouw mij versiert, hoe reageer je hier op. Nonchalant en redelijk geïnteresseerd? Of redelijk nonchalant en geïnteresseerd? Vaak komt het wel op een afspraakje, omdat ik gewoon me niet vastzet op een vrouw per avond en probeer dan ook m’n kansen te benutten zonder dat ik haar een kick geef dat ik wel sex met haar zou willen. Eigenlijk best wel lastig is dit omdat je nu eenmaal gehypnotiseerd wordt door haar mooie rondingen en haar mooie lach 😉 Vraag me af hoe jij dit aanpakt zonder dat ze het aan me kan aflezen?

Groetjes

Hoezo moet je verbergen dat je aantrekkingskracht voelt? Waarom mag ze dat niet van je aflezen? Hierover schrijf ik graag een blogartikel, want ik wil niet de indruk wekken dat je je seksueel terughoudend moet opstellen naar vrouwen.

Ik geef drie belangrijke redenen waarom je niet moet proberen je seksuele verlangens te verbergen:

#1. Je kunt seksuele aantrekkingskracht moeilijk verbergen

Door non-verbale communicatie is het allang duidelijk dat je je tot haar aangetrokken voelt. Je lichaam zend als het ware honderden signalen uit die allemaal hetzelfde duidelijk maken: “ik vind je heel lekker”.

Dat doe je onbewust waardoor je er geen vat op kunt krijgen. Daarom is het vrijwel onmogelijk om de uitwerking van seksuele aantrekkingskracht te verbergen. Behalve als je (meer…)