“Ben je single?”

Bij het vorige artikel ‘Herken de Single Vrouw‘ is een discussie losgebarsten over de vraag, of je als niet-single mag flirten met anderen. De meningen verschillen.

Ik heb een aantal artikelen geschreven over het flirten met vrouwen die de moeite waard zijn. Te beginnen met: ‘Vervelende misvatting over flirten’.

Vrouwen gaan geen enkele verplichting aan door te flirten met mannen, ook als ze in een relatie zitten. Deze flirts kunnen geen negatieve invloed hebben op jouw liefdesleven, behalve als jij dat laat gebeuren.

Flirten mag speels en vrijblijvend zijn. Beschouw de flirt van een vrouw als een compliment, ook al is ze bezet. Het flirten te serieus nemen gaat ten koste van je aantrekkingskracht en je potentiële succes als (single) man!

Verder met de vraag:

Is ze single of niet?

Liesbeth stelde deze vraag bij het vorige artikel:

Hier ook een reactie van een vrouw, en ik begrijp het probleem niet zo goed. Je kunt toch gewoon vragen aan een vrouw of ze vrijgezel is?!

Goede opmerking. Ja, dat kun je doen. Maar over het algemeen voldoen de 3 single-checks al voldoende, zoals gegeven in het vorige artikel.

Heb je toch het vermoeden dat ze in een relatie zit? Dan kun je het haar op de man af vragen:

Vraag: “Ben je vrijgezel?”

Een ja- of nee-antwoord geeft volledige duidelijkheid, handig.

Let op: (meer…)