Bij het vorige artikel ‘Herken de Single Vrouw‘ is een discussie losgebarsten over de vraag, of je als niet-single mag flirten met anderen. De meningen verschillen.

Ik heb een aantal artikelen geschreven over het flirten met vrouwen die de moeite waard zijn. Te beginnen met: ‘Vervelende misvatting over flirten’.

Vrouwen gaan geen enkele verplichting aan door te flirten met mannen, ook als ze in een relatie zitten. Deze flirts kunnen geen negatieve invloed hebben op jouw liefdesleven, behalve als jij dat laat gebeuren.

Flirten mag speels en vrijblijvend zijn. Beschouw de flirt van een vrouw als een compliment, ook al is ze bezet. Het flirten te serieus nemen gaat ten koste van je aantrekkingskracht en je potentiële succes als (single) man!

Verder met de vraag:

Is ze single of niet?

Liesbeth stelde deze vraag bij het vorige artikel:

Hier ook een reactie van een vrouw, en ik begrijp het probleem niet zo goed. Je kunt toch gewoon vragen aan een vrouw of ze vrijgezel is?!

Goede opmerking. Ja, dat kun je doen. Maar over het algemeen voldoen de 3 single-checks al voldoende, zoals gegeven in het vorige artikel.

Heb je toch het vermoeden dat ze in een relatie zit? Dan kun je het haar op de man af vragen:

Vraag: “Ben je vrijgezel?”

Een ja- of nee-antwoord geeft volledige duidelijkheid, handig.

Let op: zomaar deze vraag stellen, zonder de juiste mentaliteit en gevoel voor timing, kan verkeerd uitpakken. Voor je het weet verklaar je haar indirecte de liefde en haakt de aantrekkelijke single-vrouw af.

Zie over dit onderwerp het artikel: Liefdesverklaringen. Het is de kunst om haar een gevoel van vrijblijvendheid te geven, zeker als het vrouwen versieren pas net is begonnen.

Stel daarom deze ben-je-single-vraag niet met veel aarzelen of vanuit een gevoel van angst. Straal vooral veel zelfvertrouwen uit, wees relaxt ongeacht haar antwoord!

Het is nog sterker als je deze vraag op een speelse, uitdagende manier stelt. Of je stelt de vraag met een keurende-intonatie; je bent actief aan het Filteren.

“Victor, ik weet nog steeds niet waar ik sta”

Voor de mannen die teveel piekeren over de vraag of een vrouw vrijgezel is of niet:

Je komt er gauw genoeg achter of een vrouw single is, door de Verovering voort te zetten!

Je gooit je eigen ruiten in door eindeloos te blijven treuzelen, omdat je eerst zeker wilt weten of ze wel echt vrijgezel is. Het maakt je passief.

Dat je niet weet waar je staat, dáár ligt het echte probleem. Dat heeft niets met vrouwen te maken, maar met jezelf. Stop met het zoeken van zekerheid buiten jezelf, daar zul je deze zeker niet vinden.

Heb jij voldoende aan de drie ben-je-single-checks? Of ga je voortaan ook de vraag stellen of ze vrijgezel is? Misschien heb je nog een andere vraag? Plaats je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • Single vrouwen herkennen (3 Checks) (36)
  Geregeld stellen mannen mij de vraag: "Hoe weet ik of een vrouw single is?", "Hoe kan ik zien of een vrouw vrijgezel is of niet?". Dit soort vragen worden vaak gesteld door mannen, die voor de zoveelste keer per ongeluk een […]
 • Geen flirt als vrijgezel? (29)
  Merk jij dat er veel minder of niet wordt geflirt wanneer je vrijgezel bent? En vanaf het moment dat je een relatie bent aangegaan, zie de vrouwen je weer staan? Hoe kan dat? Ik heb een video opgenomen hierover... Kortgeleden […]
 • Valentijnsdag – Uitslag van onderzoek Valentijnsdag (1)
  Tot gisteren kon je door te stemmen laten weten of je iets van plan was met Valentijnsdag. Bedankt voor het stemmen! Ik ben eigenlijk best tevreden met de uitslag. Slechts 36 % van de stemmers doet iets met Valentijnsdag. En […]
 • Relaties – Een Relatie is meer dan Aan of Uit (19)
  Teveel mensen zien hun liefdesleven te zwart-wit. Ze hebben geen realistisch beeld en hebben daardoor moeite om zowel als vrijgezel als in een relatie hun liefdesleven te doorgronden en te verbeteren. Op het moment dat […]
“Ben je single?”
Trefwoorden:             

19 reacties op ““Ben je single?”

 • Wat een mooie zin Victor!: ”Stop met het zoeken van zekerheid buiten jezelf, daar zul je deze zeker niet vinden.”

  Ik heb voldoende aan de informatie in dit en het vorige artikel. Het is inderdaad handig als je even wacht met de vraag of ze vrijgezel. Het neemt de spanning en uitdaging weg waar vrouwen juist naar verlangen. Persoonlijk geef ik daarom de voorkeur aan de 3 stappen check…

 • Hoe verkom je passiviteit en hoe bekom je weer zo actief? Dat is 1 van de vragen waarmee ik zit + die vraag op aanspreken onzeker deel2.

  Ik vind eigenlijk als je direct de vraag stelt van single te zijn, nogal raar overkomt.
  Ik merk wel op bij het gedrag van een bezette dame tov een single dame, dat het soms heel anders is maar toch kan ik dat niet meteen opvangen, meestal kwam ik er een tijdje na de feiten achter en dat is meteen teleurstellend ( en je word zodanig kwaad op je eigen waarom jij zo lang mee wacht).

  Mijn spontaniteit is wel groter geworden, ik heb steeds meer de neiging om toch een stapje dichter te zetten. Bv, Soms kan ik op een of andere wijze, grappig inspringen met wat er een zegt, en die zegt die wat terug en de trein is dan vertrokken. Bij andere momenten waarbij je zelf erbij staat, als je eigen aan het afvragen bent waarom je niet in gesprek zit met een enthousiaste dame en plots springt de moment op van ‘bong’. Dan ga ik in zomaar in gesprek, alsof ik geen vrees voel ook al is ze bezet.

  1 ding is duidelijk: Lichaamstaal en nonverbale communicatie moet je zelf leren interpreteren, helaas kan ik het op het moment niet. Al doende leert men.

 • Hey Andy,

  Goed dat het je wat makkelijker af gaat tegenwoordig.
  Volgens mij moet je je niet al te druk maken over of je veel stappen van te voren kan inschatten of zij al een vriend heeft.

  Ik zou gewoon eerst kijken of het je type is qua uiterlijk, en dan gewoon een praatje maken.
  Als ze ook je type qua persoonlijkheid is kom je er snel genoeg achter of ze bezet is of niet.

  Kan namelijk best zijn dat ze een relatie heeft met iemand die ze eigenlijk niet zo mag.
  Jij haakt dan al af zodra je een signaal herkent dat ze bezet is, terwijl ze misschien wel
  haar vriend makkelijk op zij zou zetten als ze jou beter leert kennen.

  Wat mij betreft ga je gewoon door met veroveren totdat ze duidelijk aan geeft dat ze
  al een vriend heeft en verder geen interesse heeft. Gewoon lekker klunzig de subtiele hints
  negeren 😛

 • @ Andy,

  Je vraag is beantwoord bij het artikel ‘Bij het vrouwen aanspreken onzeker?’ (deel 2).

  Je zei: “Ik vind eigenlijk als je direct de vraag stelt van single te zijn, nogal raar overkomt.”

  Ten eerste, het hangt af hoe je de vraag stelt. Ten tweede, nou en? Jij wilt weten of ze single is dus daarom stel je die vraag.

  Krijg meer de Filter-mentaliteit. Veroveren is geen kwestie van “verleid iedere vrouw’…

 • Ben blij dat er een topic voor dit probleem is, Ik heb namelijk wat van je tips opgevolgd en deze werken prima! Ik heb namelijk een paar keer met een kassière van de Albertheijn geflirt.
  Het ging heel goed naar mijn zeggen ze heeft me zelfs hard aan mijn arm getrokken, toen ik haar per ongeluk op straat voorbij liep.

  Nu heb ik haar facebook gekregen, (was te schijterig om meteen een tel-nummer te vragen) en toen ik haar toegevoegd had, zag ik wat mild-pikante foto’s van haar en haar………….vriend.. wtf..

  Ik heb nog zo’n verhaal,
  een meid in m’n klas toont overduidelijk intresse in mij, dus flirt ik terug…

  Nu kijk ik weer op facebook en..? Wat denk je? “Bezet!”..
  Ik was dus weer verrast over de vrouwen die onnodig zwaar flirten terwijl ze een relatie hebben..

  Het is dus cruciaal om te vragen of ze al een vriendje heeft, dus volgende keer zeg ik wel iets van:
  “ooh wat leuk zeg, enne”.. gaan jij en je vriendje nog wat leuks doen dit weekend? Dan krijg ik ja of nee of
  ik ben single..

  Het bespaart je veel tijd en VOORAL onnodige frustratie..

 • Ik zal mijn reactie ook hier plaatsen:

  Als ik in contact kom met nieuwe vrouwen (en ze hebben interesse in me) dan denk ik helemaal niet na over het feit of ze een relatie heeft. Dit zie ik ook aan haar lichaamstaal en doen en laten zeg maar… Zie het als een soort vanzelfsprekendheid. En het feit dat ze enthousiast is als ik haar uitnodig voor een afspraakje 😉

 • Belangrijke dingen: Oogcontact, lichaamstaal, let op haar daden en niet op haar woorden 😉

  Bijvoorbeeld: Als een vrouw je steeds zegt dat ze geen interesse in een vriend of in een relatie heeft. Maar raakt je wel steeds aan dan wilt dat duidelijk zeggen dat ze interesse in je bezit 😉 Dus let goed op haar lichaamstaal 😉 Veel vrouwen zetten hun facebook op bezet om geen berichtjes te krijgen van vieze mannen want die krijgen ze dagelijks! De meeste mannen op deze site hebben respect voor de vrouw maar er zijn er veel die geen respect voor een vrouw hebben.

  Het kan goed zijn dat je met haar kan flirten, en dat ze jouw leuker vind dan haar vriend. Laat haar maar contact met je maken en let op haar daden 😉 Als ze met je wilt afspreken, raakt je vaak aan…dan kan je haar zeker en vast versieren!

 • He victor

  Nu dat ik weer in een periode zit van veel te flirten valt me toch een en het andere op.
  Het is enorme uitdaging om te kunnen zien of de dame in kwestie single is of niet.
  Ik heb er nauwelijks moeite mee om toch eens te polsen hoe het zit met haar liefdesleven, ik doe dit vooral op een relaxe en speelse manier. Soms merk je dat ook aan haar gedrag. Wat ik me nu afvraag is het volgende.

  Stel je hebt een aantal heel leuke flirts, een van die flirts merk je op dat ze openstaat voor je.
  Je gaat daar krachtig op in op een ondernemende manier van werken.
  Hoe koppel je jouw eigen natuurlijke aantrekkingskracht programma aan dit onderwerp?
  Rare vraag, hoe pas je dit eens toe op flirts die wel openstaan voor je, hoe trek je als het ware nog iets meer aantrekkingskracht naar je toe zonder dat ze het door hebben?

  1. @ Andy,

   Het is enorme uitdaging om te kunnen zien of de dame in kwestie single is of niet.

   Je kunt het vragen, zoals ik hierboven in het artikel aangeef. Maak het jezelf vooral gemakkelijk.

   Uiteraard, dit soort technieken werken met name wanneer je niet aan het jagen bent. Relaxtheid, genieten van de de flirts en mogelijkheden. Dat is de koppeling met het Natuurlijke Aantrekkingskracht-programma.

   Rare vraag, hoe pas je dit eens toe op flirts die wel openstaan voor je, hoe trek je als het ware nog iets meer aantrekkingskracht naar je toe zonder dat ze het door hebben?

   Hoezo mag ze niet doorhebben dat je (meer) aantrekkingskracht uitoefent?

   Hoe dan ook, wanneer een vrouw openstaat kun je haar simpelweg uitnodigen om iets te gaan drinken.

   Het is beter om geregeld met verschillende vrouwen iets te gaan drinken (zonder dat daar iets uit voortkomt), dan na te denken over hoe en wat met vrouwen.

   Ervaren cumuleert kracht.

 • Blijkbaar was ik ergens mis in mijn vorige reactie, twas namelijk dat ik zoiets wou koppelen aan “mindfucking” met extra aantrekkingskracht, ja ik hang graag de moeilijke uit.

  Ik vind ook trouwens dat je een nieuw programma rond non verbaal flirten zou moeten uitbrengen, ik heb nog altijd moeite om te onderscheiden van non verbale flirtsignalen.

  Een voorbeeld zoals vandaag, ik zat op de trein, ik luisterde naar track 4 en 5 van de natuurlijke aantrekkingskracht programma en opeens zat er een dame voor me in de 4 zit, ik helemaal verbaasd, had het echt niet verwacht. Ik opende met, kzie je zo hijgen, had je moeten lopen achter de trein of was het iemand anders? Daar had ik wel positieve commentaar erop. Ik probeerde echt een fatsoenlijk gesprek eruit te halen maar dat was echt moeilijk. sommige dames zijn echt zwijgzaam, en dat heb ik voorbije weken al meermaals meegemaakt. Ik krijg ze moeilijk op gang qua gesprekken ook al zit er variatie. Bij andere moet ik zelfs geen moeite doen, die babbelen vanzelf.

  Probleem lag eigenlijk bij haar, ondanks ze kort van antwoord was voor gesprek, toonde ze wel openlichaamstaal, zelfs zoveel positieve signalen zoals open handen, niet gesloten benen, voeten naar me gericht, ze glimlachte met haar tanden bloot. Allemaal wel positief. Ik vind het voor haar juist heel jammer dat ze niet eens geprobeerd heeft om een intressant gesprek op gang te blijven houden. Deze keer was ik het niet, twas de dame zelf die zwaar tekort schoot.

  Nietveel later was ik met een andere dame in gesprek, daar ging het net wel heel goed. Soms neem ik mijn eigen zo zwaar op, dat ik mijn eigen beschuldig van, ja jij bent saai, andy maar integendeel, ik probeer wel altijd iets nieuws uit te voeren of toch tenminste iets nieuws in die zin van conversaties te maken. Goed, nu terug naar het onderwerp. Er moet toch een aantal non verbale signalen zijn om aan te duiden om een vrouw of niet single is, dat wil ik net weten zodat ik zelf van de week en zeker volgende week, weer een hele week ga flirten, ontdekken experimeteren, wat zal er lukken, wat niet, etc.

  Ik heb een boost gekregen, als je met 5 mooie dames (20jaar ong) aan 1 tafel zat op een middagpauze, ik zat er al, zij kwamen naar me toe. Dat is ook de reden dat ik ook vaker iets nieuw wil aandurven, ik wil dat meer en meer ervaren of gaat dit helemaal in tegen jouw progamma victor?

  1. @ Andy,

   Een programma over Non-verbaal flirten… goed idee!

   Eerst de andere site maken met veel informatieve video’s. Het wordt mooi.

   Ik opende met, kzie je zo hijgen, had je moeten lopen achter de trein of was het iemand anders?

   Leuke vraag Andy 🙂

   sommige dames zijn echt zwijgzaam, en dat heb ik voorbije weken al meermaals meegemaakt. Ik krijg ze moeilijk op gang qua gesprekken ook al zit er variatie. Bij andere moet ik zelfs geen moeite doen, die babbelen vanzelf.

   De ene vrouw is de andere niet.

   De dames die niet zo veel inbreng hebben, is het prima om je te oefenen in gespreksvoering. Na verloop van tijd wordt dat gemakkelijker en is er meer ruimte voor observeren tijdens het praten. Vergroot je vrouwenkennis.

   Allemaal wel positief. Ik vind het voor haar juist heel jammer dat ze niet eens geprobeerd heeft om een interessant gesprek op gang te blijven houden. Deze keer was ik het niet, twas de dame zelf die zwaar tekort schoot.

   In hoeverre wil je wel een vrouw die niet goed in staat is om een vlot gesprek te voeren?

   Ook al wilde het met haar niet vlotten, het is mooi dat je waarschijnlijk haar dag iets mooier hebt gemaakt 🙂

   Soms neem ik mijn eigen zo zwaar op, dat ik mijn eigen beschuldig van, ja jij bent saai, andy

   Dat ondermijnt (je aantrekkingskracht).

   Stap 1. Neem jezelf (en anderen) niet zo serieus
   Stap 2. Zie in dat je initiatieven je alles behalve een saaie maken.

   Je bent nu goed bezig Andy!

   Er moet toch een aantal non verbale signalen zijn om aan te duiden om een vrouw of niet single is,

   Het grootste gedeelte van de non-verbale communicatie gaat over aantrekkingskracht, gevoel, vertrouwen, etc…

   Single zijn of niet gaat over achtergrond, levenssituatie. Daar is niet meteen een bepaalde nonverbaal signaal aan te koppelen (of deze is heel subtiel).

   Dus proberen aan de hand van non-verbale communicatie te achterhalen of ze single is of niet, is zeer omslachtig.

   Je hoeft niet moeilijk te doen. Wil je het per se weten dan kun je de vraag stellen, zoals ik aangeef in het artikel.

   Ik adviseer echter om je voorlopig niet zo bezig te houden met de vraag of ze single is of niet.

   Ervaar, neem initiatieven en laat het gebeuren. Past prachtig in het Natuurlijke Aantrekkingskracht-programma 🙂

 • Mijn vrouwenkennis vergroten, daar zal ik toch eens moeten aanwerken. Nu dat het toch over vrouwenkennis gaat, komt er geen tweede video erover? Fysiek kwaad zal ik ze niet doen, daarvoor train ik toch al een tijdje gevechtsport voor iets. Mijn huidige doel is het vinden van een seksuele relatie. Ik moet eerst wat ervaring kweken alvorens ik op prachtige ‘naturel babe’ in een liefdesvolle relatie stort. Voor minder ga ik niet.

  Ik wil dat ze net voldoende praat en ook luistert. Ik weet ook wel, ik moet nog over zoveel onderwerpen nog informatie halen om toch die ene leuke gesprekspartner te zijn, niet de ideale gesprekspartner, dat wil ik zelf niet. Ik probeer dan via in de inzicht van series, vooral van sommige drama/fantasy series. Daar steek ik veel vanop qua gespreksvoering.

  Die blokkade van “saai zijn” heb ik ondertussen al weggeruimd, toch een grote deel. Er is nog wat over maar dat zal ik ook wel weg werken door zelf avontuurlijk op te stellen.

  Het non verbale communicatie, soms merk ik dat wel op, vaak ook niet. Ik probeer er echt wel op te letten, dat verraad juist veel van haar huidige stemming. Ik heb wel spijt dat ik zo al veel al laten lopen heb, dat draagt juist bij aan “mijn ervaringsbouwstenen” zoals je al eerder zei. Deze afgelopen week was voor qua flirtweken, de beste tot nu toe, ik heb op een korte tijd nog nooit zoveel vrouwelijke flirts gehad op die week in heel mijn leven, ik dacht dat ik ergens aan de 40 flirts zat op 5dagen tijd. Ik was totaal niet op jacht, ik was eerder op zoek naar wat vrouwelijke aandacht 😀 . Ik heb zelfs complimenten gekregen omdat ik erg goed uitzag. Ondanks mijn uiterlijk toch werd ik een knappe kerel bevonden. Het enige minpunt dat ik aan mijn eigen vind, is dat ik een pak ouder uitzie dan mijn biologisch leeftijd aangeeft.

  Voor me is dit een grote blokkade aan het worden, dat ouder of jonger eruit zien. Soit, dat zal wel stellen op 1 van jouw zelfvertrouwen blogs.

  Ik vraag me dan af, als ik dan vraag van “ben je single”? Hoe stem je dat af op een gesprek? Je kan toch niet zomaar beginnen, je gebruikt een openingszin of moment om haar te openen en dan plots die vraag stellen. Ik zie dat niet echt voor me wanneer ik die vraag zou moeten stellen. Hier moet je eigenlijk van uit gaan dat een van je cursisten gaat en die al behoorlijk veel de zelfvertrouwen als de natuurlijke aantrekkings oefeningen heeft gedaan. Moet je eens een speelse mentaliteit van beiden creeren, moet je eerst het mysterieuze mentaliteit opzetten of iets totaal anders?

  1. @ Andy,

   Mijn huidige doel is het vinden van een seksuele relatie. Ik moet eerst wat ervaring kweken alvorens ik op prachtige ‘naturel babe’ in een liefdesvolle relatie stort. Voor minder ga ik niet.

   Je wilt dus eerst ervaring opdoen door middel van het aangaan van een seksuele relatie, voordat je een liefdevolle relatie aangaat met een ‘natural babe’.

   Maar Andy, uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Ongeacht de relatievorm, ongeacht hoeveel ervaring je hebt, en ongeacht je zelfverbetering, jij bent en blijft Andy.

   Tweedelig advies:
   #1. Stop met uitstellen van sommige ervaringen/avonturen
   #2. Blijf ervaring opdoen

   Ik heb zelfs complimenten gekregen omdat ik erg goed uitzag.

   Yesss, leuk is dat 😀

   Voor me is dit een grote blokkade aan het worden, dat ouder of jonger eruit zien. Soit, dat zal wel stellen op 1 van jouw zelfvertrouwen blogs.

   Ik heb hier geantwoord:

   http://www.aantrekkingskracht.com/zelfvertrouwen-vergroten

   Ik vraag me dan af, als ik dan vraag van “ben je single”? Hoe stem je dat af op een gesprek? Je kan toch niet zomaar beginnen, je gebruikt een openingszin of moment om haar te openen en dan plots die vraag stellen.

   Het idee dat iets niet kan, maakt het een feit in jouw beleving/realiteit. Vervolgens kan het moeilijk zijn om daar doorheen te komen.

   In wezen kun je de single-vraag stellen wanneer jij daar zin in hebt.

   Op zich is het prima om eerst een andere willekeurige (gesloten) vraag te stellen. Het is geen moeten, maar voorkeur. Allemaal uit een gevoel van avontuur, nieuwsgierigheid, plezier.

   Er komen nog heel wat video’s uit. Wordt vervolgd 😀

 • Momenteel zit ik vast, ik kom zelfs niet meer verder dan eenvoudige flirt. Telkens dat ik achter een nummer vraag in die zin van zullen we contact hebben(5 min te praten/flirten), zelfs dan krijg ik meestal te horen dat die persoon al een partner heeft. Voor me lijkt het nu dat er geen single dames bestaan, precies iedereen zit nu in een relatie.Het lijkt er zo op , ook al weet ik wel dat er veel vrijgezelle dames zijn. Ik zoek ook niet, als ik begin te zoeken dan wordt ik geobsedeerd om direct resultaat te hebben.

  Aan de lichaamstaal merk ik veel op zoals als ik erbij kom dan zijn de meeste dames niet op hun gemak, het is precies dat ik de gevaarlijke man ben terwijl ik het niet ben. Dat valt me meer en meer op. Langs de andere kant lijkt het wel logisch, ik ben zeer dominant ingesteld. Eigenschap van leiderschap?

  Ik snap het echt niet meer. De ene moment zijn ze zo happig, de andere moment totaal niet. Ik ga mijn kop er niet over breken. Ik flirt wel meer en meer de afgelopen tijd. betreft de seksuele avontuur kan ik wel vergeten, ik geraak er echt niet aan. Dat is precies een totaal andere dimensie.

  Waarom is dat zo moeilijk om seks te scoren?

  1. @ Andy,

   Aan de lichaamstaal merk ik veel op zoals als ik erbij kom dan zijn de meeste dames niet op hun gemak, het is precies dat ik de gevaarlijke man ben terwijl ik het niet ben.

   Kijk eens, door observeren ben je weer wat wijzer geworden. Goed bezig Andy! 😀

   Doe je best om minder confronterend en bedreigend over te komen. Glimlach, open lichaamstaal. Zorg dat je relax bent, en met je lichaamstaal af en toe een beetje terughouden. (Achterover leunen.)

   Experimenteer hiermee, en zie hoe de reacties van vrouwen anders worden.

   Waarom is dat zo moeilijk om seks te scoren?

   Zie mijn vorige reactie hierboven! Ik krijg de indruk dat je teveel in hokjes denkt.

   Volgens mij heb je het idee dat een seksrelatie totaal iets anders is dan een liefdevolle, vaste relatie.

   Maar als het goed is, kan een seksrelatie net zo liefdevol en verleidelijk zijn. Al is het contact alleen op seks gericht en zien jullie elkaar daardoor minder vaak.

   Er is verleiding, er zijn verrassingen. Teasing, afwisseling, alles uit gevoel van vrijheid en blijheid. Jullie beleven samen erotische avonturen.

   Proberen een seksrelatie aan te gaan met alleen maar neuken en daarna wegwezen, daar tekenen de meeste vrouwen niet voor. Daarvoor hebben vrouwen hun vibrator. En mannen hun hand, kunstvagina of bijvoorbeeld een prostituee.

   Denk er eens over na: wat mag een seksrelatie precies voorstellen…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *