Betere versierder door betere vragen (deel 2)

Versierder met rits in het hoofdIn het eerste deel: ‘beter leren vrouwen versieren’, heb je gezien dat een positieve instelling belangrijk is voor je succes. Vandaag ga ik verder in op het verbeteren van je mentaliteit.

Negatieve gedachten ondermijnen het zelfvertrouwen. Jezelf afkatten remt je spontaniteit, je hebt een minder aantrekkelijke uitstraling. Daarmee is het betere als versierder extra moeilijk!

Dus altijd maar positief blijven?

Moet je dus keihard positief blijven, ook wanneer het niet lukt om de vrouw te versieren waar je een oogje op hebt?

Ja en nee. Het is de kunst om zowel te leren van je ervaringen ook als deze pijnlijk zijn, als wel jezelf voortdurend te blijven opbeuren en motiveren. Het vergroot je doorzettingsvermogen zodat je blijft streven om je doel te bereiken.

Vragen voor zelfreflectie

Trouwe bloglezer Wilco, zoals je hebt gelezen in het vorige deel, stelt zichzelf geregeld een aantal vragen na een niet voltooide Verovering. Zijn reactie waar ik vandaag verder op in ga, is alweer van een tijdje geleden. Hij heeft ondertussen veel vooruitgang geboekt. Toch geef ik feedback zodat andere mannen ervan kunnen leren zodat ze beter vrouwen versieren.

De vragen die hij zichzelf stelt:

  • “Wat had ik anders moeten doen?”
  • “Op welk moment ging het mis?
  • “Wat kan ik hiervan leveren?”
  • “Wanneer komt het nou wel eens goed?”

Het liefst zou hij deze vragen meteen aan de vrouw willen vragen waarmee het ‘mis’ is gelopen.

Dat raad ik af, het antwoord vind je niet bij haar maar bij jezelf. Grote kans dat de vrouw zelf ook niet weet waar het mis ging, zelfs al denkt ze het te weten.

Stel jezelf op de eerste plaats, zoals ik op een genuanceerde manier uitleg in mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen.

Vandaag geef ik feedback op zijn zelfreflecterende-vragen. (meer…)