Flirten – Wat is dat eigenlijk, Flirten? (deel 1)

Sommige mannen vragen zich af wat flirten precies is. Zo ook Andy. Hij stelde een vraag bij het artikel ‘3 Flirttips voor Mannen?

Het kan belachelijk of onnozel klinken, maar wat is eigenlijk flirten? Ik lees het hier zo vaak maar ik heb er echt geen idee van. Die tips zijn welkom als je tenminste weet waarover ze gaan, blijkbaar mis ik hier een stuk basiskennis van vrouwveroveren. Wil er iemand dat uitgebreid uitleggen wat flirten is want ik snap het niet?

Het is geen belachelijke maar een goede vraag. Als man is het belangrijk om te weten wat flirten is! In dit eerste deel geef ik een voorbeeld zodat je een beeld krijgt van flirten. En in het volgende deel, die volgende week verschijnt, ga ik verder door over wat flirten precies is.

Een voorbeeld van flirten uit de praktijk

Tegenwoordig experimenteer ik extra veel met flirten tijdens het fietsen. Dat fietsen is niet alleen goed voor de conditie, het biedt andere mogelijkheden dan bijvoorbeeld bij het ontmoeten van vrouwen in en rond het openbaar vervoer, of met het vrouwen versieren in de supermarkt.

Een van mijn flirts afgelopen vrijdag:

Een knappe vrouw op de fiets staat ongeduldig te wachten bij het verkeerslicht. Ik kwam aanfietsen en het valt me meteen op dat ze links staat voorgesorteerd; ze kan nauwelijks bij het drukknopje. Ik ga naast haar staan en bedank haar voor de vrijgelaten ruimte:

Victor Verlon: “Bedankt voor de ruimte! Dat mag je voor mij vaker doen!” (meer…)