Flirttips voor mannenFlirten is belangrijk voor je liefdesleven. Hoe beter je flirt, hoe meer aantrekkingskracht je kunt uitoefenen. En hoe meer vrouwen je kunt ontmoeten en daten…

Daarom vandaag 3 krachtige flirttips voor mannen! Pas ze toe en geniet van je succes.

Flirttip voor de man #1: Flirt met iedere vrouw

Laat het niet na om veel te flirten. Want hoe meer je flirt hoe meer je flirtvaardigheden zich verbeteren.

Is dat niet logisch? Je moet er aan beginnen, het flirten beoefenen! Zo doe je de nodige ervaring op met vrouwen.

Ja, dat betekent dus ook dat je flirt met de vrouw waarvan het maar de vraag is of ze wel leuk genoeg is voor een afspraakje of meer. Want hoe kan je weten of een vrouw uiteindelijk voldoet aan wat je zoekt als je haar niet eerst beter leert kennen?

Flirten is een vorm van Filteren, zoals ik bespreek in mijn succes-met-vrouwen-systeem…

Flirttip voor de man #2: Loop vooral niet op de zaken vooruit

Deze tip sluit aan bij de vorige. Houd je tijdens het kennismaken vooral niet bezig met de vraag of je geschikt bent als partner. Dat geeft alleen maar stress en onzekerheid.

Door zonder romantische verwachtingen met haar te flirten, ontdek je snel hoe ze in het leven staat, hoe sociaal vaardig ze is en of ze eventueel openstaat voor een man.

Reageert ze goed op je geflirt? Dan kun je het Veroveren voortzetten vanuit vrijblijvendheid. Je kunt dan bijvoorbeeld een eerste date regelen. (Voor mijn cursisten, je weet dat ik tegen ‘daten’ en voor afspraakjes ben…)

Tijdens het eerste en de opvolgende afspraakjes ontdek je of ze werkelijk zo leuk is als ze er uit ziet. Je praat, je zoent en ja, je gaat eventueel ook met haar naar bed als de aantrekkingskracht wederzijds is.

Flirttip voor de man #3: Er is altijd een weg terug

Blijkt ze toch niet te voldoen aan wat je zoekt in een vrouw? Geen probleem, je bent vrij om de Verovering af te breken…

Zeker als je al min of meer een relatie bent aangegaan of met haar naar bed bent gegaan kan het misschien moeilijk zijn om je terug te trekken. Toch het is noodzakelijk dat je je daarover heen zet, wil je een gelukkig liefdesleven krijgen. Je bent vrij, zie het artikel over deze misvatting wat betreft flirten.

Durf je het versieren niet af te breken? Dan heb je alleen nog deze alternatieven in je liefdesleven:

 1. Nooit met een vrouw flirten (dat doet dus die kennis van me, zie de link over flirten hierboven)
 2. Je blijft plakken aan de verkeerde vrouw, met alle gevolgen van dien

Inderdaad, de liefde gaat niet altijd over rozen. Je moet soms moeilijke beslissingen nemen en iemand kwetsen. Maar uiteindelijk is het ook voor vrouwen belangrijk dat jij durft te experimenteren, te ontdekken en vrij bent om te kiezen met wie je uiteindelijk een nieuwe relatie aangaat en met wie niet.

Ik hoop dat je dankzij deze flirttips voor mannen inderdaad gemakkelijker kunt flirten. Laat me weten of dat inderdaad het geval is; geef je reactie hieronder…

Gerelateerd:

 • Flirten – Vervelende Misvatting over Flirten (219)
  Hoe beter je flirtvaardigheden, hoe gemakkelijker je aantrekkelijke vrouwen kunt versieren. Maar helaas zijn er mannen die op dit vlak problemen ondervinden. Ze flirten met de verkeerde intentie of hebben er vreemde ideeën […]
 • 3 Flirttips als basis van het flirten met vrouwen (45)
  Goed flirten als begin van het vrouwen versieren is het halve werk. Daarom is het belangrijk om het flirten je zo goed mogelijk eigen te maken. De drie volgende flirttips in dit mannenblog zijn een goede basis voor het […]
 • 5 Gouden flirttips voor de vakantie (15)
  Tijd voor flirttips voor de vakantie, want de zomervakantie is weer in aantocht! In een ander blogartikel heb ik twee misvattingen over het Veroveren tijdens de vakantie uit de weg geruimd. Heb je dat artikel over het vinden […]
 • Flirten – Waar Flirt jij het Liefst? (55)
  Update: het is niet meer mogelijk om de waar-flirt-jij-het-liefst-enquête in te vullen. Natuurlijk kan je nog wel je reactie plaatsen (al wordt deze niet meegerekend in de enquête). Sommige mannen blijven twijfelen. Kun […]
3 Krachtige flirttips voor mannen

22 reacties op “3 Krachtige flirttips voor mannen

 • Één van mijn belemmeringen waarom ik niet flirt met veel vrouwen, is omdat ik vrijwel altijd het gevoel heb dat ik dan een liefdesrelatie moet aangaan. Maar de vrijblijvendheid van flirten begin in nu wel te begrijpen Victor. Eigenlijk pas nu ik deze reactie aan het SCHRIJVEN ben; ik sta er dan meer bij stil.

  Een andere belemmering is dat ik ergens geloof dat ik een eigen huis moet hebben om na het flirten de verovering verder te kunnen zetten en uiteindelijk haar mee naar huis moet nemen. Seks vind ik belangrijk, dus wil ik ook een eindbestemming hebben voordat ik instap. Momenteel ben ik dus op zoek naar een leuke vrouw met een eigen huis.

  Ik zie nu wel in dat veroveren ook een minder leuke kant kent. Soms moet ik gewoon kiezen, ondanks de zachtheid in mn hart.

  Ik heb wel gemerkt dat wij mensen vaak naar een smoesje zoeken om een vrouw maar niet te veroveren; om geen risico’s te nemen. Wanneer ik bijvoorbeeld een vreemde vrouw heb aangesproken, dàn merk ik pas dat ik mezelf voor de gek zat te houden.

 • Al de artikelen zijn wel interessant, maar sommigen lijken echt wel gepersonaliseerd, omdat ze problemen aankaarten waar je meer last van hebt bij veroveren.
  Dit is er weer zo eentje.

  Flirttip 1: Inderdaad al een fout van mij, ik maak namelijk onderscheid tussen de vrouwen. Flirten gaat veel gemakkelijker (en doe het dus meer) als ik de vrouw niet speciaal aantrekkelijk vind. Uiteraard wil ik heel graag meer flirten met aantrekkelijke vrouwen, maar ik raak onder de indruk van hun schoonheid wat het veroveren niet altijd ten goede komt.

  Flirttip 2: Weinig succes levert moeilijkheden op met deze tip, beetje hetzelfde mechanisme als met negativiteit. Maar ik ben me er goed bewust van, soms is het moeilijk, maar het heeft me niet meer te grazen zoals vroeger.

  Flirttip 3: Gaat me van alle tips het best af, geen probleem

 • Het kan belachelijk of onnozel klinken, maar wat is eigenlijk flirten?
  Ik lees het hier zo vaak maar ik heb er echt geen idee van.
  Die tips zijn welkom als je tenminste weet waarover ze gaan, blijkbaar mis ik hier een stuk basiskennis van vrouwveroveren.

  Wil er iemand dat uitgebreid uitleggen wat flirten is want ik snap het niet?

 • @ Andy

  tja volgens mij is flirten eigenlijk alle communicatie die je gebruikt om haar aan te trekken en uit te dagen.
  bijv knipogen, grapjes maken, plagen, glimlachen, noem maar op.

  voor zover ik weet flirt ik eigenlijk altijd. het komt zelden voor dat ik een formeel gesprek met een vrouw heb. eigenlijk doe ik het ook met de buurvrouw, met de docenten op school, zonder er bij na te denken.

 • @ Rachid,

  Een eigen ruimte waar je een vrouw naartoe kunt nemen is belangrijk, dat voel je goed aan. Maar laat daar je liefdesleven niet op stuk lopen.

  Richt je voorlopig op afspraakjes regelen; experimenteer. Wees creatief, je zult meer mogelijkheden vinden die je voorheen nog niet kon zien…

  @ Ruben,

  Hoe meer ervaring je opdoet met de (meer) aantrekkelijke vrouwen, hoe minder je onder de indruk zult zijn van schoonheid.

  Al zal schoonheid altijd bijzonder blijven, dat hoort erbij. Dat geldt niet alleen voor mannen. Wanneer je flirt en een vrouw aanspreekt, is dat ook voor haar heel spannend. Ze kan zelfs onder de indruk zijn van het lef…

  Trouwens, niet op de zaken vooruit lopen, maakt dat je gemakkelijker kunt flirten met meer aantrekkelijke vrouwen.

  @ Andy,

  Zie het artikel dat vandaag is verschenen:

  http://www.aantrekkingskracht.com/flirten-wat-is-flirten-1

  @ M.,

  Geef je een voorbeeld van een van je flirts, bij het artikel dat ik vandaag heb geschreven? 🙂

 • Vandaag heb ik een heerlijke flirtervaring opgedaan. Ik heb ze normaal aangespreken zonder enige vorm van grappige openingszin. Het duurde wel een kwartiertje in totaal maar ik merkte dat ik degelijk intressante vragen kon vragen. Het was allemaal zo vrijblijvend, ik vroeg hare naam en nummer maar dat wou ze niet geven. Tijd om meer deze ervaringen bijeen te sprokelen. Mijne dynamische aanpak werkt wel, beetje nieuwsgierig maken werkt. Er was wel intresse maar liet verstaan dat ze al een vriendje had. Jammer voor haar dat ze hare nummer niet gegeven heeft. Het maakt uw een stuk zelfzekerder.

 • Ik begin flirten leuk te vinden.
  Vandaag moest ik van mijn ouders achter een zak potgrond. Ik ging er dan achter bij een tuincentra winkel.
  Ik nam die zak op en legde die op mijne schouder, ik loop er zo ermee door de gangen ( op een mannelijke manier). Ik kwam aan de kassa, zag er een deftige dame aan de kasse staan. Ik maakte onmiddelijk oogcontact en legde op een beetje stoerachtige manier die zak potgrond af. Ze wou net met hare scanner de prijs scannen, ik zei op dat ogenblik : Prijs die zak maar al af. Ik moet nog wat groeien.( ik wees naar die zak potgrond). Opeens begon die dame te lachen en te glimlachen. Ik haalde toen mijn gsm boven, hela zo niet, die nummer ga je niet zomaar afscannen. Ik zou niet durven zei ze met een lach.

  Komt dit door overvloedsconcept of heb ik het mis?

 • Ik moet hier weer spontaan lachen met mijn vorige reacties. Van die tuincentra was wel 1 van de betere opmerkingen tot nu moet ik wel zeggen.

  Nu heb ik een pak flirtervaringen opgedaan de afgelopen weken/maanden. Bij sommige dames gaat het vlot, bij andere blijft het heel luchtig, bij andere dan weer serieuze flirts. Ik merk wel dat er veel variatie is.
  Het hangt ook wel af in welke omgeving je zit, ik dwaal rond in openbare plaatsen. Meestal kan je zo wel ene aanspreken of ermee flirten. Het enige flirtervaring dat ik nog niet heb is in het uitgaan, omdat ik geen uitgaanstype ben. Ik voel me daar niet goed bij.

  Flirten kan zeer fijn zijn. Zelfs zo fijn dat ik een goede connectie had met die dame, ik was ze aan het plagen, flirten voor een halfuurtje. Ze zat op de trein, schuinsrechtover me. We geraken in gesprek omdat ik merkte omdat ze altijd aan het smsen is. Ik stelde toen de vraag : ze kunnen uw toch niet met rustlaten, jij populaire? Toen begon het gesprek/flirting luchtig. Op den duur na een paar gestuurde vragen, wist ik wel dat zij me perfect kon aanvullen. Zij was sterk in talen, ik ben er zwak in. Ik ben dan weer sterk in wiskunde en zij weer niet. Ik stuitte op een tegenpool. Na gesprek in de trein wou ik graag haar nummer scoren. Dat vormde een probleem ik vraag ernaar, laten we contact houden, maar ze wist haar nummer niet van buiten. het strafste is , ze had haar gsm vast en ik wou haar nummer. Ze zei dan ik zie je wel eens. Nadat ze het zei, had ik zo een brandende gevoel om haar te kussen, ik moest me echt inhouden, anders heb je zoals op de blog van te vroeg gezoent situtaties. Sindsdien heb ik ze nietmeer gezien.
  een gigantische kans gemist.

  Ze stond te wachten op haar vriendin, die kwam toe en die kletste door, toen dat ze zei, keek die vriendin naar me, ik werd in de gaten gehouden door haar vriendin. Ik moet ernog wel bijzeggen, ze had een compleet openhouding qua lichaamstaal, ze was zelfs geintresseerd. Het was zelfs een in mijn streek.(ik nam wel de leiding heel de tijd)

  Ik zit er nog altijd te denken, in deze zin van, heb ik echt zoveel fouten gemaakt of is zij zo onervaren met gasten. Ik had beter toen haar gsm moeten nemen en sms naar mijne gsm gestuurd, dan had ik hare nummer. Ik vind dit wel een moeilijk maar een leerzame ervaring.

  Wat ik me nu afvraag al een tijdje, is het normaal als de flirt of gesprek goed verloopt, kan het zijn dat je die dame wilt kussen? Dat is bij me overkomen en ik voel een deels schuldig erover want ik wou ze ook knuffelen, dit is nog maar weinig voorgekomen.

 • @ Andy,

  Die zak aarde-opmerking was inderdaad erg grappig 🙂

  Gelukkig hoef je niet per se te flirten en Veroveren tijdens het uitgaan. Overdag zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om vrouwen te ontmoeten. Mijn voorkeur gaat ook uit naar overdag ontmoetingen (al ontmoet ik vrouwen overal en altijd).

  Wat betreft de dame in de trein. Goed bezig! Al wilde ze vermoedelijk niet haar nummer geven, anders zou ze meer haar best hebben gedaan. Dat is op zich niet erg. Blijf flirten, aanspreken, experimenteren en jezelf verder ontwikkelen. Op een gegeven moment willen vrouwen graag hun nummer geven en hopen ze dat je er naar vraagt. (Vandaar dat het belangrijk is om vlot te zijn met initiatief nemen.)

  Belangrijk: zoen niet zomaar een vrouw. Soms kan het dat goed uitpakken, dat is waar. Maar vaak ook niet. Het verlangen en neiging om te zoenen en knuffelen is wel positief. Seksuele / contact-energie…

  In essentie is het verlangen om contact te maken, al dan niet fysiek, de bindende factor. Heel sterk Andy!

  Misschien lees ik het verkeerd, heb je een andere vrouw aangesproken die met een vriendin aan het praten was? En die vriendin had een open houding en toonde zich geinteresseerd?

  Weet dat de vaardigheid om contact met (nog) onbekenden te maken, een belangrijke levensvaardigheid is. Aantrekkelijk…

  Je zei:

  “Ik zit er nog altijd te denken, in deze zin van, heb ik echt zoveel fouten gemaakt of is zij zo onervaren met gasten.”

  Ik weet niet wat er precies is gebeurd. Het feit dat vrouwen zelf ook fouten (kunnen) maken is logisch. Flirten en Veroveren is een gezamenlijk proces.

 • Victor, bedankt voor de reactie.

  Die seksuele/ contact energie, die was voor me zo sterk. Ik had toen een super zelfvertrouwen moment, dat was echt wel te zien bij me. Dat energie heb ik wel eens vaker, daar zal ik eens weer herbeluisteren van de superminnaar cursus.

  Ik heb mijn zinnen blijkbaar niet duidelijk gemaakt, slecht in taal. Toen ik net wegging bij haar, stond ze op haar vriendin te wachten. Ze bleef wachten tot haar vriendin kwam blijkbaar want ik was al aan het tramperron gegaan. Toen ik er stond kwam zij en haar vriendin af. Op dat moment keek ze me wel aan maar keek helemaal de andere kant op en draaide zich weg van me, terwijl ik daar stond met een glimlach op mijn mond. Toen begon die vriendin van haar te praten tegen haar, ze hadden over mannen. Net op dat moment, keek die vriendin van haar naar mijn kant. Om me te keuren zogezegd, omdat ik de enige wa

 • Oei, hier was iets fout gegaan.

  Dus ik ga verder, omdat ik de enige was die haar(treindame, die had ook open lichaamstaal houding maar wel verlegen) had aangesproken. Ik keek rechtstreeks in de ogen van die vriendin, want ze stonden een meter of 3 van me vandaan. Toen schrok die zeg, niet verwacht dat ik ging weer kijken. Het is wel een indrukwekkende ervaring op zich. Ik weet wel dat ik aantrekkelijk ben, zelfs sommige jonge vrouwen die me paar keren gezien hebben, die zetten zich neer schuins over me. Ik begin er nu echt wel op te letten.

  Wat ik bedoel met die zin, is dat ik mijn eigen aan het bekritiseren was. ik was zo blij, dat bijna de buit binnen was maar kwam van een koude kermis terug( spreekwoord). Het gevoel van dat je er telkens naast grijpt, terwijl het zo in handbereik was. Dat is zware tik voor je gehele zelfbeeld.

  Hoe dan ook, ik blijf wel verder flirten en ik zie wel wat ervan komt.

  Ik stuitte mijn eigen nog iets heel eigenaardigs aan succes met vrouwen. is het perfect mogelijk dat je een paar dagen zonder flirting of zin in vrouwen aantespreken? Dit heb ik onlangs ervaren, normaal wil ik wel flirten maar soms helemaal niet.

 • Ondertussen is een nieuwe ontwikkeling voor me op gebied van natuurlijke aantrekkingskracht.
  Ik heb al zo een gevoel van alles mag en niets moet in deze overvloedconcept.
  Ik ben weer een tijdje bezig in de positieve zin voor mijn ontwikkeling in vrouwveroveren.
  Ik kan het nu niet echt plaatsen waar het best zo passen qua onderwerp. Ik zal het hier plaatsen omdat een groot deel ook nog flirten zal gaan.

  De afgelopen weken nadat ik mijn weg naar succes met vrouwen herbegon, heb ik al weer wat nummers gescoord, niet zozeer om ze te hebben maar om de contacten te blijven hebben. Sommige draaien echt goed uit, andere dan weer minder ondanks de vele verbeteringen die ik mijn eigen heb aangebracht. Ik ervaar geen negatieve ideeën meer en of negatieve gevoelens of negatief zelfbeeld. Ik ben wel op sommige momenten wel nog vrij onzeker wat ik moet doen, na verloop van tijd pakt de zelfverzekerde houding terug door de dagelijkse ontspanningsoefeningen zowel voor natuurlijke aantrekkingskracht als zelfvertrouwen met vrouwen. Op sommige momenten weet ik niet meer wat te doen als ik oog in oog sta met een knappe verschijning. Soms blokkeer ik nog voor een of andere onbekende reden.

  Ik zal eens een paar situaties sketchen.
  Sketch 1 :
  Normaal als het etenspauze is op school, dan zet ik me ergens bij of ik zit dan alleen, maak me niet uit. soms zit ik dan bij een paar meisjes maar ik heb geen neiging om er tegen te beginnen. Ik weet wel dat ze wel van de campus zijn maar voor de rest dat ik had opgemerkt zijn de meeste toch bezet. dan weet ik via een paar andere morgenochtend flirts met een paar dames. Sindsdien heb ik het gedacht, hier zal ik toch niet tegen beginnen want ze zal wel bezet zijn. Ik heb hier last van “is die nu vrijgezel of niet complex”. dat is steeds nog moeilijk te ondervinden, is die nu bezet ja of nee. Zomaar vragen zal ik niet doen, dat kan altijd kwaadaardige reacties uitlokken alsof ze voor een lust object word bezien. Ik weet ook wel via via dat vrouwelijke studentes wel eens lustig kunnen zijn, de vraag is dan voor me, hoe is hemelsnaam zal ik dat te weten komen? Hier heb ik geen antwoord op.

  Sketch 2:
  Meestal na de trein te pakken, neem ik ook een tram, daar kan ik ook flirten, enkel meestal durf ik dat niet zo goed. Als er dan een paar dames tegen uw lijf plakken omdat de tram stamvol zit, vind ik dat wel prettig op zich maar dat is dan totaal een verkeerde context. Hier weet ik niet goed te reageren. hier blokkeer ik hard als het op aanspreken of flirten gaat, tis omdat iedereen kan meeluisteren, in de trein heb ik daar geen problemen mee.

  Sketch 3:
  Op de trein is tot nu mijn beste locatie als het op flirten aangaat. Ik heb er geen moeite mee enkel de laatste tijd heb ik geen push meer om een flirt te beginne of een gesprek. Er is iets aan de hand en ik weet niet wat.
  Gisteren zat op de trein terug naar huis toe vanuit Gent, er kwam een dame tegenover me zitten, die was duidelijk 18jaar, niks aan de hand, ik was toch helemaal moe en zat erg slaperig bij. Opeens uit het niets deed ze hare jas en pull uit, ik werd weer eventjes wakker van die actie op zich, ze zette zich heel comfortable maar wel met benen over elkaar, twas wel een mooi meisje. Ik dacht zou ik er nu tegen beginnen of niet, ik ging weer wat slapen, was al paar dagen achtereen vroeg op. Net toen ik weer in slaap dompelde zat ze met haar haren te spelen, haar hoofd was schuins gezet en ze was ook haar lippen aan het vochtig maken. Ik deed totaal niks ermee, misschien een zonde maar ik was er met mijn gedachten er niet bij. Een unieke kans gemist.

  Vandaag weer in de trein terug naar huis op een spitsuur. Ik had ernet mens health december editie gekocht, die las ik op de trein. Ik was me een plaats aan het zoeken, daar zat al een dame die via mijn filters goed in paste. Daar zat ik dan bij en ik naam mijn boterhammen en las mens health, net op dat moment kwamen er nog 4 andere dames schuins overme of naast me zitten, ik vond dat geen probleem en ik las verder in de tijdschrift. Opeens keek ik eens om en dan zag ik dat er 3 dames naar me aan het kijken waren en de dame die via mijn filters paste die glimlachtte zelfs 5 keer naar me, ik kon het niet geloven. dus ik las verder. Die dame via mijn filters die las een soort erotische boek, tis in de genre van 50 shades of grey, had ernet titel opgezocht wat ze aan het lezen. Hier kon ik zeker een paar acties gemaakt hebben, niet dat mijn eigen in de weg zou staan maar ik had een gevoel dat ik niets kon uitbrengen ondanks de vele creatieve invallen. Ik weet het niet, ik kom geen actie maken omdat ik een soort push miste. Twas echt nog een vrij degelijke dame, deze was rond mijn leeftijd. Hier had ik ook gemakkelijke ook contact leggen maar ik wist niet wat te doen. ik zat weeral eens vast zonder mijn eigen gedachtegang negatief te maken, ik genoot er dan maar van. Ik dacht toen, goh zie ze kijken, ik ben wel aantrekkelijk. ( aha zijn techniek vanuit de ecoachsysteem)

  Ik heb wel vragen : Hoef je altijd een nummer te scoren wanneer je gaat flirten? Hoe moet je net dat tikkeltje extra charisma opbrengen bij een flirt of een luchtig gesprek met een dame? Wat doe je best als je omringt bent met vrouwen op een trein of op een andere openbare plek, begin je dan er tegen of ga je juist aandacht zijn en dan onderbreken, de ijsbreekeffect creeren of iets anders? Heb jij dat ook soms als je in massa zit met veel vrouwen dat je ook nietmeer weet wat te zeggen of hoe pak jij dat aan?

  Ik hoop enkel dat je hier heel wat meer aan heb dan al mijn negatieve berichten op deze blogsite !

  1. @ Andy,

   Bedankt voor je interessante reactie!

   Situatie 1: Flirten tijdens studeren

   Natuurlijk wil je het liefst afspraakjes met vrijgezelle dames. Toch is het beter om ook om te gaan met niet-single vrouwen. Niet om ze te Veroveren of iets dergelijks, maar omdat je sociaal mag zijn.

   Het gaat om het contact!

   Wanneer je met vrouwen omgaat, ontdek je min of meer vanzelf of ze vrijgezel zijn of niet. Zeker als je in zijn algemeenheid flirt en aantrekkingskracht uitoefent.

   Situatie 2. Flirten in de tram

   Wanneer een vrouw (of wie dan ook) je aanstoot, is het prima om ‘pardon’, ‘oeps’ of iets dergelijks zeggen. Maak oogcontact en glimlach. Je geeft aan dat je bewust bent van wat er gebeurde, dat is vriendelijk en prettig.

   Algemene vriendelijkheid maakt dat je gemakkelijker contact maakt met mensen. Het wordt minder ‘en nu ga ik flirten’ en meer van ‘ik ontmoet overal mensen want ik ben sociaal’.

   Wat betreft meeluisteren: aanspreken in de tram is in zekere zin hetzelfde als in de trein. Het is jezelf leren ontspannen en accepteren dat er ook wel mensen meeluisteren.

   Nogmaals, met een algemene vriendelijkheid kom je verder. Je blokkeert minder snel. En mocht je toch een keer blokkeren, haal rustig diep adem (zoals ik in mijn Aantrekkingskracht-programma’s adviseer) en laat het even met rust.

   Je moet niets, je bent vrij 😀

   Situatie 3. Flirten in de trein

   Dus eerst voelde je niet of nauwelijks aangetrokken tot de vrouw die tegenover je ging zitten. Pas toen ze haar jas uitdeed en dergelijke, werd je als het ware wakker geschud.

   Vast herkenbaar voor meer mannen 😀

   Hoe dan ook, door je in zijn algemeenheid vriendelijk op te stellen naar mensen, kom je gemakkelijker in contact met mensen. Man, vrouw, jong, oud, vrijgezel of niet. Dat is een sterk uitgangspunt; overvloed.

   Wanneer je er een gewoonte van maakt, pluk je daar de vruchten van, zelfs wanneer je moe bent of je dag niet hebt. Het is een levenswijze!

   Ik was me een plaats aan het zoeken, daar zat al een dame die via mijn filters goed in paste.

   Let op, je kent haar nog niet. Misschien lijkt ze te voldoen aan jouw Filters, maar wanneer je haar beter leert kennen kan dat anders zijn.

   Of heb je alleen Filters wat betreft uiterlijk?

   Daar zat ik dan bij en ik naam mijn boterhammen en las mens health, net op dat moment kwamen er nog 4 andere dames schuins overme of naast me zitten, ik vond dat geen probleem en ik las verder in de tijdschrift. Opeens keek ik eens om en dan zag ik dat er 3 dames naar me aan het kijken waren en de dame die via mijn filters paste die glimlachtte zelfs 5 keer naar me, ik kon het niet geloven. dus ik las verder

   Positief: je eet een boterham (dit kan mensen licht prikkelen…)
   Positief: je leest de Men’s Health. Meestal staan er op de cover sexy mannen. Natuuuuurlijk trekt dat de aandacht van dames 😀

   Goed bezig Andy!

   Die dame via mijn filters die las een soort erotische boek, tis in de genre van 50 shades of grey, had ernet titel opgezocht wat ze aan het lezen. Hier kon ik zeker een paar acties gemaakt hebben,

   Genoeg vrouwen lezen (licht) erotische lectuur. Dat ze dat leest in het openbaar, wil dat nog niet zeggen dat ze dan sowieso openstaat voor meer. En de vrouwen die geen licht erotisch boekje lezen, kunnen wel degelijk openstaan.

   Hoe dan ook: eerst vriendelijk contact maken. Laat verder je aantrekkingskracht het werk doen en zie wat er gebeurt.

   Ik weet het niet, ik kom geen actie maken omdat ik een soort push miste.

   Je bent gewend om jezelf te pushen. Soms kan dat goed zijn, maar je kunt het ook overdrijven. Wanneer je je dan eens niet pusht, kom je in een soort van leegte terecht. ‘Wat nu?’. Vervolgens bekruipt waarschijnlijk het gevoel: ‘ik moet nu iets doen!’. Met als gevolg: je loopt vast.

   Meestal komen dit soort scenario’s voort uit het idee: aan of uit.

   Je staat aan: je flirt en Verovert.
   Je staat uit: je doet niets.

   De middenweg is dat je met IEDEREEN contact maakt, en flirt omdat het leuk is. Niet omdat je per se iets van iemand moet. Een flirt-sausje in plaats van de versiertoer.

   Hoef je altijd een nummer te scoren wanneer je gaat flirten?

   Natuurlijk niet. Doe wat je wilt en geniet van het moment. En neem geregeld initiatief. Ze mag nee zeggen, of aarzelen. Maakt niet uit, het blijft een avontuur.

   Hoe moet je net dat tikkeltje extra charisma opbrengen bij een flirt of een luchtig gesprek met een dame?

   Advies specifiek voor jou: in zijn algemeenheid vriendelijk contact maken zonder meteen iets te willen.

   Vrouwen voelen al dan niet bewust dat je een bonk van energie bent. En ze voelen aan in hoeverre je energie vastzit. Door jezelf te leren te ontspannen en niet zo te focussen op iets moeten, begint je energie meer te stromen. Let maar op, vrouwen stellen zich dan meer en meer open voor je!

   Wat doe je best als je omringt bent met vrouwen op een trein of op een andere openbare plek, begin je dan er tegen of ga je juist aandacht zijn en dan onderbreken, de ijsbreekeffect creeren of iets anders?

   Bied de dames een boterhammetje aan met een glimlach. Kijk maar hoe ze reageren. Geniet ervan, want dit hebben ze waarschijnlijk nooit meegemaakt.

   En dat is het, doe alleen dat. Het gaat om het gevoel van avontuur!

   Hoe vaker je dat soort acties neemt, hoe ‘normaler’ het voor jou wordt. Je maakt jezelf vertrouwd met de reacties van mensen. Ze worden zelfs op een gegeven moment voorspelbaar… En dat helpt je om creatiever, relaxter, krachtiger te worden. En uiteraard, je vindt steeds meer aanleidingen om vlot contact te maken.

   Heb jij dat ook soms als je in massa zit met veel vrouwen dat je ook nietmeer weet wat te zeggen of hoe pak jij dat aan?

   Geregeld. En dan laat ik relaxt een stilte vallen. Of ik lees verder. Of ik maak contact met iemand anders, een vrouw of man. Ik ben niet op de versiertoer, contact staat voorop.

   Nieuwe aanleidingen dienen zich toch wel snel aan. Of niet… En dat is niet erg wat het eerste contact op zich was al leuk.

   en wanneer ik me bevind in een drukke tram, bus of waar dan ook, spreek ik nog wel eens meerdere mensen tegelijk. Een soort van groepsgesprek. Ik ben vriendelijk, behulpzaam, fliterig, en ben nieuwsgierig.

   Andy, ongeacht of je er je bewust van bent: je leeft allang in overvloed.

   Bedankt voor je heerlijke reactie en situatiebeschrijvingen! Deden maar meer cursisten dat (meeste mannen durven dat alleen via de e-mail te doen). Mijn reacties hier zijn ongetwijfeld zeer verhelderend voor de blogbezoekers!

 • Het flirten kan ik nu wel degelijk, gaat meestal vlot en luchtig, ongeacht in welke situatie dat ik me bevind.
  Ik heb moeite bij het converseren van flirt naar gesprek. Ik zit al een tijdje zelf een oplossing te broeden op deze probleem. Het probleem is dat vrouwen min of meer tijdens een gesprek wil ontroeren, zeg maar de gevoelige snaar raken waardoor er een connectie ontstaat tussen me en de dame. Hoe doe je dat?
  Ik wil een vrouw ontroeren, ik wil ze positief met gevoel raken op een vrouwvriendelijke manier. Ik weet heel goed dat vrouwen over gevoelens willen praten maar enkel weet niet echt hoe ik hetzelf moet doen?
  Heb je advies voor me victor? Ik wil ze niet emotioneel afkraken, ik wil ze in een soort flow krijgen waardoor een dame wel eens aan me denkt terwijl ik weg ben. Ik zit daar nu mijn hoofd over te breken zonder dat er een effect ontstaat waardoor mijn positieve zelfbeeld ondermijnt.

  Trouwens, wanneer komt er iets over aanraken uit?

  .

  1. Het probleem is dat vrouwen min of meer tijdens een gesprek wil ontroeren, zeg maar de gevoelige snaar raken waardoor er een connectie ontstaat tussen me en de dame. Hoe doe je dat?

   Bedoel je letterlijk ontroeren? Dat is niet noodzakelijk.

   Wellicht bedoel je ‘de gevoelige snaar raken’ in de zin dat het contact met jou haar levendig bijblijft; aantrekkingskracht.

   Er zijn meerdere wegen naar Rome. Je bent vrij om te experimenteren. Elke vrouw zit ook anders in elkaar. Zoek niet naar een standaard stappenplan, zo werkt dat niet met vrouwen.

   Ik wil een vrouw ontroeren, ik wil ze positief met gevoel raken op een vrouwvriendelijke manier.

   Vermoedelijk leg je jezelf iets op wat niet zo belangrijk hoeft te zijn in je contact met vrouwen.

   Je ambitie is goed, zeker weten. Daardoor blijf je jezelf ontwikkelen en kom je steeds verder in het leven.

   Echter, je mag je ook meer ontspannen Andy. Je bent een goed mens, toch? Je hoeft je niet te bewijzen of de vrouw ‘te betoveren’.

   Je drang naar prestatie kan maken dat vrouwen zich minder geneigd voelen om zich bij je te laten gaan.

   Ontspannen, speels contact maken vanuit het Overvloed-concept. Juist dat geeft dat wat je wilt bereiken; klevende, natuurlijke aantrekkingskracht.

   Ok… ik weet dat je graag een techniek wilt, misschien schrijf ik daar een artikel uit de eerstvolgende keer.

   Heb ik heb een artikel met video uitgebracht over aanraken:

   http://www.aantrekkingskracht.com/vrouwen-aanraken

 • Victor,
  Hierbij beboel ik dat de vrouw haar interresse niet zomaar gaat verliezen. Ik wil dat ze aangetrokken wil blijven tot me. Naar een standaard stappenplan was ik niet aan het zoeken, integendeel ik wou net andere inzichten of invalshoeken gebruiken. Ik wil ze niet betoveren, dat is de bedoeling niet. Dat is trouwens handelen uit schaarste en niet uit overvloed. Ik was niet naar prestatie aan het zoeken, eerder een mogelijkheid.
  Kortom ik ben me aan het voorbereiden op de komende maanden aan flirts en dergelijke. Mijn doel is het hebben van een beeldschone dame naast me zijde, tzou eens eindelijk tijd worden vandaar dat ik nu mijn eigen ga pushen.

 • Nadat ik weet wat er mis was bij het artikel “tijd voor jezelf” artikel, merk ik nu op iets helemaal raars bij me op qua flirten. Vroeger verplichtte ik mijn eigen om te gaan flirten en zoveel mogelijk. Hier heb ik best wel veel ervaringen bij elkaar gekregen. Op dit moment werk ik wel aan om mijn innerlijke rust te krijgen, lijkt opeens dat flirten best wel heel moeilijk begint te gaan. Ondanks dat ik nog steeds uit spontaniteit handel, merkt ik voor mijn eigen dat ik plots meer kieskeurig ben geworden op vlak van flirting. Ik wil wel steeds beginnen maar dan denk ik weer in mijn achterhoofd, is zij wel de moeite om een flirt mee te beginnen. Ik zet nu een barrière aan om mijn eigen te beschermen tegen onnodige flirts.

  Hoe meer ik tot rust kom, hoe meer ik enkel de echte zeer mooie vrouwen eruit kies. Ervoor maakte dat niet uit en nu plots maakt dat wel iets uit voor me. Mijn eigen doelstelling is dat ik wil gezien worden met schone vrouwen die universeel gezien ook hoog scoren erop. Ik voel me wel meer en meer gerelaxed als ik bij een beeldige vrouw sta dan ene die er totaal niet mooi uitziet. Hoe pak je dit probleem aan?

  Ik merk nu wel veel vaker, als ik relaxt rondloop, dat ik vaker door meisjes/vrouwen wordt bekeken. Zoals vandaag en maandag, paar jonge vrouwen keken wel naar me en ze blijven wel kijken. Zelfs wanneer ik ergens binnenkom, direct een hoofd of 3 kijken, wie is dat daar aan de deur? Ik heb op dit moment wel veel oogcontact maar niet echt die flirt waarbij je babbelt en dat wringt na.

  Nu terug naar het flirtprobleem, ik wil enkel nog alleen flirten als dat me uitkomt en als voor me iets oplevert, bv een nummer. Misschien schrikt dat nu af omdat het valentijnsperiode is, kan zijn. Ik zie jou al denken Victor, daar ben je weer met jouw te graag willen of voor resultaat voor te krijgen, wel ja en nee.
  Ja omdat eindelijk weer ene aan de haak wil slaan en nee omdat ik voor mijn eigen, het beste wil ( zet jezelf op een en dat doe ik dus ook). Op dit moment vind ik opeens alles zo moeilijk weer in het vrouwveroveringproces, zelfs de basis, ik struikel erover omdat ik weer wat innerlijk rust heb gevonden.

  Ondanks dat ik nu een stukje rustig ben, ervaar ik de succes van het veroveren niet, ik zie er zeer goed uit, qua styling, zelfbeeld en verzorgdheid, alles ten goede. Qua plagen ben ik meer in geremd omdat ik werkelijk kan door plagen tot dat de vrouw niet meer leuk vind. Ondanks de enorme vooruitgang heb ik dit beeld van me dat ik gevaarlijk ben voor vrouwen. Ik begin dit meer en meer te merken aan de lichaamstalen van vrouwen waarmee ik aan het praten ben. 1 van mijn andere struikelblokken is naar voor gekomen. Ik heb schrik van vrouwen om ze te benaderen. Ik kan er zelf niets aan doen en ik zou ook niet weten hoe dit komt. Ik ben wel een beest, vergelijk het met belle en het beest. Mijn allergrootste angst komt naar boven en dat is schrik hebben van vrouwen.

  1. Andy zei:

   Vroeger verplichtte ik mijn eigen om te gaan flirten en zoveel mogelijk. Hier heb ik best wel veel ervaringen bij elkaar gekregen.

   En dat is mooi meegenomen! 😀

   Ondanks dat ik nog steeds uit spontaniteit handel, merkt ik voor mijn eigen dat ik plots meer kieskeurig ben geworden op vlak van flirting.

   Dat heeft niet zozeer te komen doordat je meer innerlijke rust hebt gevonden.

   Waarschijnlijk komt het door het idee: ik wil alleen flirten met een echte, zeer mooie vrouw, want ik wil alleen een echte, zeer mooie vriendin. Vandaar dat de vraag opdoemt ‘is zij wel de moeite waard om mee te flirten?’.

   Flirten mag vrijblijvend zijn. Het is een activiteit die je zonder doel kunt doen, alleen omdat het leuk en spannend is.

   Daarbij, flirten kan enkele seconden/minuten duren. Hoeveel calorieën kost het je om te flirten? Wat dat betreft stelt het weinig voor.

   Zo nodig eet je bij elke flirt een extra boterham met kaas 😉

   Mijn eigen doelstelling is dat ik wil gezien worden met schone vrouwen die universeel gezien ook hoog scoren erop.

   Door wie wil je gezien worden?

   Houd rekening met het feit dat ‘observeerders’ meer met zichzelf bezig zijn dan met jou, vooral omdat ze zich willen aanpassen voor andere observeerders. Hoe kom ik over? Word ik wel goedgekeurd? Is mijn gezelschap wel cool genoeg? Wat als ik struikel en iedereen mij uitlacht?

   … begrijp je wat ik bedoel Andy?

   Ik heb op dit moment wel veel oogcontact maar niet echt die flirt waarbij je babbelt en dat wringt na.

   Oogcontact, glimlach en maak een knikje. That’s it, kijk maar hoe vrouwen reageren. Meer is het niet Andy. Ok ok, en 25 calorieën? 😉

   En het is geen plicht, je hoeft jezelf niet onder druk te zetten om het te doen. Wel geeft het wat stress en spanning, dan is het goed om jezelf daarover heen te zetten. Dat verhoogt de hartslag, het geeft kriebels in je lijf. Juist dat maakt het leven interessant, avontuurlijk, toch?

   Nu terug naar het flirtprobleem, ik wil enkel nog alleen flirten als dat me uitkomt en als voor me iets oplevert, bv een nummer.

   Dat is niet een krachtige insteek wat betreft flirten. Je hebt het element ‘vrijblijvendheid’ verwijderd. Natuurlijk loop je dan tegen jezelf aan!

   Ja omdat eindelijk weer ene aan de haak wil slaan en nee omdat ik voor mijn eigen, het beste wil ( zet jezelf op een en dat doe ik dus ook).

   Hoe mooier de vrouw, hoe beter? Als je eens wist hoe sommige bloedmooie vrouwen kunnen zijn wanneer je ze goed leert kennen.

   En ‘universeel gezien’… wat wordt gezien als ‘mooi’ of ‘goed’ of ‘het beste’ door de maatschappij hangt onder andere af van de tijdsgeest en hoe de commercie een bepaalde look idealiseert.

   Weet dat schoonheid in het oog van de waarnemer schuilt. Laat Andy de waarnemer zijn, en niemand anders. Houd je niet bezig met andere observeerders; wat zij vinden mag hun probleem zijn.

   En als het even kan, leer op verschillende manieren naar de schoonheid van een vrouw te kijken. Je kunt zoveel meer ontdekken aan de vrouw, telkens weer…

   Op dit moment vind ik opeens alles zo moeilijk weer in het vrouwveroveringproces, zelfs de basis, ik struikel erover omdat ik weer wat innerlijk rust heb gevonden.

   Dat is op zich normaal. Je hebt iets aan jezelf verandert, dus loop je tegen wat zaken aan. Dat heeft feedback zodat je je weer verder kunt ontwikkelen 😀

   Veronderstel niet dat het ‘oude problemen’ zijn of dat je stappen terug bent. Laat het nieuw zijn, blijf jezelf ontwikkelen!

   Ondanks de enorme vooruitgang heb ik dit beeld van me dat ik gevaarlijk ben voor vrouwen.

   Hoezo ben je gevaarlijk voor vrouwen? Wees eens concreet…

   Ik heb schrik van vrouwen om ze te benaderen. Ik kan er zelf niets aan doen en ik zou ook niet weten hoe dit komt.

   Schrik hebben? Wat bedoel je precies?

   Ik ben wel een beest, vergelijk het met belle en het beest.

   Je brengt het prachtig onder woorden Andy. Dat is het beeld dat wel meer mannen hebben.

   Sommige mannen zien zichzelf als woest, bruut, sterk, gevaarlijk. En ze zien de vrouw als een kwetsbaar prinsesje die gered moet worden voor de gevaarlijke buitenwereld.

   Het lijkt romantisch, maar in wezen is dit een voorbeeld van een geprojecteerd, geïdealiseerd zelfbeeld en het hebben van vooroordelen over hoe (bloedmooie) vrouwen zijn of zouden moeten zijn. Juist dat kan geremdheid oproepen en op een gegeven moment ook vrouwen terughoudend maken…

 • Victor,

  Flirten kost me geen calorieën, kost enkel mentale kracht om eraan te beginnen en te blijven doen. Ik ben nu hopeloos op zoek naar een mogelijke partner voor me…

  Door familie en kennissen, we weten dat ik al jaren alleen ben en ik ben momenteel hun tips beu om aan een meisje te geraken, ik push mijn eigen nog meer om toch aan knappe vriendin te geraken. Als ze me uitlachen, ik zou het niet erg vinden, ze lachen dan hun eigen uit omdat ik wel durfde te doen wat niemand wilt doen.

  Vrijblijvend, misschien werkt dat wel in Nederland, maar hier in mijn streek werkt dat niet. Wanneer ik dat doe uit vrijblijvendheid, oftewel vergeet de dame me oftewel wordt ik gedropt in de friendzone en na een tijdje toch weer vergeten. Ik push er me op door om toch iets van nuttige informatie te hebben. Ik heb dat weeral eens voorgehad, ik was de “Nice Guy” en toch werd ik vergeten. Tis precies een droomkasteel, je moet wat badass elementen hebben anders geraak je aan geen vriendin, dat is me duidelijk opgevallen. Ik vraag me telkens af, wat ben ik nu telkens met het “Nice Guy” gedeelte. Vrijblijvendheid werkt bij me niet, het is het een of het is ander, zo simpel is het. Ik moet er niet van weten van al dat getreuzel, tmoet direct zijn.

  Hoe mooier de vrouw, hoe beter dat voor me uitkomt. ( Gevolg van mijn innerlijke rust te vinden)
  Van nature uit ben ik een krijger, een macho of toch in elk geval heel mannelijk. Ik zal krijgen wat ik wil en dat zal niet veranderen. Gevaarlijk voor vrouwen, wel ik heb dat zo vaak gemerkt, ze gaan toch altijd achteruit en zoeken naar een andere kerel, ben dit al gewent. Tis zoals ik het zeg van belle en het beest.
  Ik durf echt niets meer waarom? Op seksisme staan wettelijk straffen op, ik ben nogal een zware seksist op dat vlak, enkel verberg ik het wel. Als je er tegen begint, bekijken ze jou zo scheef en merendeel vind me als een stalker wanneer ik verder met hun praat, tegenwoordig proces hier, proces daar of ze kunnen snel roepen help aanrander… Ik heb er schrik van en ook tegelijkertijd versta ik de frustratie wel van vele mannen.

  Soit, ik geef mijn eigen een paar maand nu tot eind juni, als ik er dan niet in slaag, wel dan heb ik het niet in me om aan een meisje/vrouw te geraken en dan ga ik met de excuus afkomen, “ze kunnen me niet aan”.
  Ik weet van mijn eigen “one like me is very rare to find”.

  1. Door familie en kennissen, we weten dat ik al jaren alleen ben en ik ben momenteel hun tips beu om aan een meisje te geraken, ik push mijn eigen nog meer om toch aan knappe vriendin te geraken. Als ze me uitlachen, ik zou het niet erg vinden, ze lachen dan hun eigen uit omdat ik wel durfde te doen wat niemand wilt doen.

   Je proberen te bewijzen voor familie en kennissen? Daarmee leg je nog meer druk op jezelf.

   Je hoeft je niet te bewijzen, voor niemand. Wat zij vinden en denken mag voor hun rekening zijn.

   Behalve als jij van mening bent dat je je per se wèl moet bewijzen voor hen. Maar weet dat de gevolgen volledig voor jouw rekening zijn; jouw leven.

   Vrijblijvend, misschien werkt dat wel in Nederland, maar hier in mijn streek werkt dat niet.

   Genoeg mannen uit Vlaanderen die daar anders over denken!

   Wanneer ik dat doe uit vrijblijvendheid, oftewel vergeet de dame me oftewel wordt ik gedropt in de friendzone en na een tijdje toch weer vergeten.

   Een sfeer van vrijblijvendheid uitstralen is niet hetzelfde als afwachten of geen krachtig initiatief nemen.

   Je moet wat badass elementen hebben anders geraak je aan geen vriendin, dat is me duidelijk opgevallen.

   Wat bedoel je met badass elementen’?

   Vrijblijvendheid werkt bij me niet, het is het een of het is ander, zo simpel is het. Ik moet er niet van weten van al dat getreuzel, tmoet direct zijn.

   Je kunt het ook combineren. Vrijblijvendheid zònder te treuzelen 😀

   Op seksisme staan wettelijk straffen op, ik ben nogal een zware seksist op dat vlak, enkel verberg ik het wel.

   Vrouwen kunnen het als het ware ‘ruiken’ hoe je over ze denkt en voelt. Ook als je het probeert te verbergen.

   Als je er tegen begint, bekijken ze jou zo scheef en merendeel vind me als een stalker wanneer ik verder met hun praat, tegenwoordig proces hier, proces daar of ze kunnen snel roepen help aanrander…

   Zeggen vrouwen dat je een stalker bent? Roepen ze echt dat jij ze aanrandt? Meegemaakt?

   Hoe weet je zo zeker wat zij over jou denken?

   Soit, ik geef mijn eigen een paar maand nu tot eind juni, als ik er dan niet in slaag, wel dan heb ik het niet in me om aan een meisje/vrouw te geraken en dan ga ik met de excuus afkomen, “ze kunnen me niet aan”.

   Dat mag Andy. Het is jouw vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *