21 Subtiele Flirtsignalen van Vrouwen

Flirtsignalen

In las laatst op het internet dat wij mannen stekeblind zijn voor de flirtsignalen van vrouwen. Wordt het tijd voor ons om een blindegeleidehond aan te schaffen?

Welnee. Want door goed observeren zul je geregeld de subtiele interesse-signalen van vrouwen oppikken. Toch raad ik het af om te nauwlettend op subtiele flirtsignalen te letten, want het leidt af van het Veroveren; het vrouwen versieren.

In een eerder blogartikel heb je gezien, dat je geen expert hoeft te zijn in nonverbale-communicatie. Flirtsignalen herkennen wordt veel eenvoudiger als je alleen op de belangrijkste let. Daarmee kom je uit de voeten.

Op het internet vind je echter lange opsommingen van de subtiele flirtsignalen van vrouwen; wij mannen zouden daar voortdurend op moeten letten. Ik heb een aantal van deze signalen voor je op een rij gezet. Of ze allemaal zinnig zijn is discutabel.

21 Subtiele flirtsignalen van vrouwen

  1. (meer…)

Foute Vrouwen Herkennen doe je zo

foute-vrouwenEen paar maanden geleden verscheen het blogartikel over de gevaarlijke vrouw; de vrouw die (bewust) op pad is om mannen te misbruiken.

Vandaag blog ik over foute vrouwen. Dat zijn vrouwen die hun (liefdes)leven in de soep laten lopen en daar anderen in meesleuren. Ze hoeft niet per se een kwaadwillend persoon te zijn, maar het resultaat is wel dat het liefdesleven van haar ‘slachtoffer’ ook rampzalig verloopt.

Hoe krijgt ze dat voor elkaar. Enkele voorbeelden.

Wel of toch maar niet of nu even niet. Ze heeft nog meer ruimte nodig, of tijd. Ze kiest steeds maar niet voor hem of ze komt er steeds op terug.

Of ze geeft aan niet meer te willen dan vriendschap, maar ondertussen gedraagt ze zich alsof ze naar een relatie met hem verlangt en deelt ze hartstochtelijk het bed met hem.

Sommige mannen blijven jaren plakken aan een foute vrouw. Vrouwen versieren is voor hen vaak geen punt, maar het komt er uiteindelijk nooit van omdat deze mannen ‘bezet’ blijven. Jammer natuurlijk!

Herken foute vrouwen

Door haar te herkennen begin je de bewustwording; de eerste stap naar een blijvend beter liefdesleven (meer…)

De 3 belangrijkste waarschuwingssignalen van gevaarlijke vrouwen

Gevaarlijke vrouwenSommige mannen zijn helaas de voetveeg van vrouwen; en dat is niet voor niets. Ze lopen in de val van de gevaarlijke vrouwen die dit soort mannen graag emotioneel en financieel wil misbruiken. Maar jou hoeft dat niet te overkomen als je de waarschuwingssignalen kent.

Je doet er goed aan om het contact vriendelijk te verbreken, als je een of meer van de volgende belangrijke waarschuwingssignalen opmerkt.

Gevaarlijke vrouwen signaal #1. Ze geeft je haar onvolledige aandacht

In plaats van dat je een gesprek met haar kunt voeren tijdens het afspraakje, rommelt ze voortdurend in haar handtasje, is ze aan het SMS-en en Whatsapp-en, zich aan het opmaken, of bezig met een andere onnozele bezigheid. (meer…)